Notícies

CAVALCADA DE SSMM ELS REIS MAGS D’ORIENT – CREIXELL 2023

VOLS FER D'AJUDANT/A A LA CAVALCADA DELS REIS MAGS 2023 DE CREIXELL? T’AGRADARIA FER DE PATGE?

Monday 12 December 2022

ÀREA DE FESTES
CAVALCADA DE SSMM ELS REIS MAGS D’ORIENT – CREIXELL 2023
VOLS FER D'AJUDANT/A A LA CAVALCADA DELS REIS MAGS 2023 DE CREIXELL?
T’AGRADARIA FER DE PATGE?
- Busquem a nois i noies a partir de 14 anys que vulguin sortir a la Cavalcada de Reis
APUNTA’T!! 👇👇
Fins el dia 23 de desembre de 2022 a la Casa de Cultura CAL CABALER de Creixell, de dilluns a divendres de 08h. a 14h., al teléfon 977138272 o al correu: infocreixell@creixell.cat

Accions del document

CAVALCADA DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT A CREIXELL - 2023

Dijous 5 de gener de 2023 a partir de les 18:00h. arribada de la Cavalcada de SSMM ELS MAGS DE L'ORIENT a l'avinguda Catalunya de Creixell.

Friday 30 December 2022

El proper dijous 5 de gener de 2023 arribarà novament a Creixell la CAVALCADA REIAL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT.

Al voltant de les 18:00h. està prevista l'arribada de la Cavalcada Reial a l'Avinguda Catalunya.

El NOU RECORREGUT que faran pels carrers del nucli històric de Creixell serà el següent:

Avda. Catalunya, Raval, Verge de la Mercè, Egara, Doctor Pujol, Sant Jaume, Plaça Major, Carrer Major i Plaça del Mirador.

Està previst que els Reis Mags vagin també a l'Església Parroquial de Sant Jaume de Creixell a fer la tradicional Adoració del Nen Jesús.

Finalment a la plaça del Mirador, els Reis Mags rebran les claus de la Vila de mans de l'Alcalde Jordi Llopart i tots els nens i nenes de Creixell els hi podran donar les seves cartes i recollir caramels.

📣Vols que els Reis Mags et portin els regal a casa la nit de reis?
👉Inscripcions a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell al telèfon 977 138272 fins el dia 3 de gener.

Us esperem!!! . #creixell

Accions del document

Celebració a Creixell del DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Al Casal Municipal de Creixell s'hi van aplegar una vuitantena de persones en un acte presidit per l'alcalde de Creixell Jordi Llopart i el president del Consell Comarcal del Tarragonès Joan Martí Pla.

Tuesday 23 March 2021

ÀREA DE CULTURA -BIBLIOCREIXELL-
DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021
 
El passat dissabte 20 de març vam celebrar al casal municipal de Creixell el DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021, organitzat per l'Ajuntament de Creixell i el Consell Comarcal del Tarragonès.
Al Casal Municipal de Creixell s'hi van aplegar una vuitantena de persones en un acte presidit per l'alcalde Jordi Llopart i el president del Consell Comarcal del Tarragonès.
 
Els voluntaris i voluntàries de la biblioteca municipal Bibliocreixell van llegir el poema escollit aquest any per la Institució de les lletres catalanes "No em despulleu", de Felícia Fuster, en diferents idiomes.
 
Altres creixellencs i creixellenques van aportar un poema escollit per ells mateixos i els alumnes de l'escola Les Eres de Creixell també van col·laborar amb la lectura de poemes en català i en anglès.
 
Vam poder gaudir també d'un recital de poemes de l'escriptora Inma Marcos, que ens va mostrar part de la seva obra escrita durant el confinament.
 
Per cloure l'acte, la rapsoda Vivian Segurana i el músic creixellenc Sergi Clofent van fer un homenatge al poeta "arquitecte de les paraules" Joan Margarit, recentment desaparegut.
 
Voldríem agrair la col·laboració de tots els voluntaris i voluntàries, de l'Inma, sempre disposada a participar en els esdeveniments culturals i de la Vivian i el Sergi, que ens van transportar amb la seva música i les seves paraules. Feliç Dia Mundial de la poesia 2021 !

Accions del document

CELEBRACIÓ DE LA NIT "SOM TURISME 2023" DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE A VILA-SECA

L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i el regidor de turisme Jordi Llopart van assistir aquest dijous 23-11-2023 a l'acte #SomTurisme del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre que va tenir lloc a l'antic Celler de la Cooperativa Agricola de Vila-seca.

Friday 24 November 2023

ALCALDIA - ÀREA DE TURISME
 
CELEBRACIÓ DE LA NIT "SOM TURISME 2023" DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE A VILA-SECA
 
L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i el regidor de turisme Jordi Llopart van assistir ahir al vespre a l'acte #SomTurisme del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural que va tenir lloc a l'antic Celler de la Cooperativa Agricola de Vila-seca.
Aquest acte de nou format i que abans es coneixia com la Nit del Turisme, constata el creixement de l’activitat turística a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i va aplegar 400 persones vinculades al sector públic i privat del Turisme al nostre territori.
Va ser un acte de reconeixement a tots els representants públics i privats del sector turístic de la demarcació, un dels principals motors econòmics i socials del territori. Es també un punt de trobada anual de tot el sector turístic de casa nostra.
🏆Càmping Alfacs, Rucs de Montsant, Reconnecta’t amb el terròs, MesMar Box, Descobreix l’art contemporani al Delta de l’Ebre i la iniciativa de joc i descoberta durant les visites al Parc Samà han estat els guanyadors del Premi Jordi Cartanyà de Turisme, que enguany ha arribat a la 32a edició.
La presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó Sans va presidir l'acte acompanyada de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya Marta Domènech i del president del PTDT Carlos Brull.
📈 Segons les dades anunciades pel PTDT, la Costa Daurada ha crescut un 3,8% en l'últim any, amb 4,8 milions d'arribades i 18,2 milions de pernoctacions; mentres que l'increment a les Terres de l’Ebre ha sigut del 0,3%, amb 421.000 arribades i 1,2 milions de pernoctacions.
L'esdeveniment va cloure amb un tast de vins de la D.O. Tarragona.

Accions del document

CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2023 A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL BIBLIOCREIXELL

El dia 21 DE MARÇ DE 2023 vam celebrar a la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL el Dia Mundial de la Poesia. Ho vam fer amb amb l'assistència de l'alcalde Jordi Llopart, el regidor de cultura Francesc Sentis, el regidor Jaime Serret i nombrosos veïns i veïnes de la Vila.

Thursday 23 March 2023

 
 
El dia 21 DE MARÇ DE 2023 vam celebrar a la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL el Dia Mundial de la Poesia. Ho vam fer amb
amb l'assistència de l'alcalde Jordi Llopart, el regidor de cultura Francesc Sentis, el regidor Jaime Serret i nombrosos veïns i veïnes de la Vila.
 
Hem llegit el poema 'Tant si baixes la vista vers la immunda' de Francesc Vicent Garcia (Rector de Vallfogona) en diferents idiomes.
També s'ha fet lectura de poemes a càrrec d'infants del municipi per donar la benvinguda a la primavera.
Hi ha hagut un recital de poemes a càrrec de la poeta i música catalana Glòria Coll, guanyadora dels Jocs Florals de Barcelona 2022.
I hem tingut l'acompanyament musical a càrrec del creixellenc Sergi Clofent.
Els/les voluntaris/ies van fer la lectura del poema en diversos idiomes : català, castellà, anglès, alemany, francès, italià, ucraïnès, portuguès i rus, 
 
 
 
Moltes gràcies per la participació de tots/totes els/les assistents en aquest dia!

Accions del document

Certificació de la desinsectació de la panerola americana en data 05-05-2021 al clavegueram del carrer Mallorca de CREIXELL

L'empresa BIOCONTROL és l'encarregada de realitzar els tractaments de control de les plagues al terme municipal de Creixell.

Wednesday 05 May 2021

Des de l'àrea delegada de Medi Ambient de l'ajuntament de Creixell, us adjuntem les certificacions dels darrers tractaments biològics de control realitzats per l'empresa BIOCONTROL, per al tractament biològic de desinsectació de les paneroles.
Aquests darrers tractaments s'han fet en data 05-05-2021 a diferents zones del municipi de Creixell.
L'empresa BIOCONTROL és una empresa especialitzada en tractaments biològics.
La certificació d'avui corrspón al tractament fet en data 05-05-2021 sobre la panerola americana i que s'ha dut a terme al clavegueram del carrer Mallorca de Creixell.
S'ha utilitzat el biocída TP 18 - ECOREX GEL ONE.

Accions del document

CINC CONSELLS PER CALMAR LA TEVA MASCOTA DURANT LA NIT DE SANT JOAN

Abaixar les persianes, crear una "zona de seguretat" i actuar amb normalitat són alguns dels trucs que recomanen els experts La nit de Sant Joan no és nit d'alegria per a tothom. Molts gossos i gats tenen por, i fins i tot fòbia, al so dels petards que se solen llençar durant la revetlla.

Thursday 16 June 2022

ÀREA DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS
 
CINC CONSELLS PER CALMAR LA TEVA MASCOTA DURANT LA NIT DE SANT JOAN
 
Abaixar les persianes, crear una "zona de seguretat" i actuar amb normalitat són alguns dels trucs que recomanen els experts
La nit de Sant Joan no és nit d'alegria per a tothom. Molts gossos i gats tenen por, i fins i tot fòbia, al so dels petards que se solen llençar durant la revetlla.
La veterinària de Reus i especialista en medicina del comportament, Marta Castillejo, ens revela alguns consells i trucs que us compartim perquè les mascotes no pateixin tant durant aquesta nit singular.

 
 
1.- És fòbia o por?
 
Primer de tot és important diferenciar si el nostre gos té fòbia o només por als coets. Si es tracta del primer cas, és important dur el nostre gos al veterinari per tal d'iniciar així un tractament de teràpia amb un etòleg -un especialista en medicina del comportament- de cara l'any vinent, ja que les fòbies dificulten la vida diària de l'animal i també la interacció i la capacitat de poder fer vida normal amb ells.
 
2.- Crear la «zona segura»
 
Es recomana, primer de tot, crear l'anomenada "zona segura" per al nostre animal. Serveix tant per a gossos amb por com per a gossos amb fòbia. Ens hem d'assegurar que escollim el seu racó favorit o aquell al qual normalment ja s'amaga quan té por -sota el llit, al lavabo, en un racó d'alguna habitació, etc.- i allà crear un refugi amb, per exemple, el seu propi llit amb una manta aixecada al damunt per amortir el so. També hem de deixar els recipients d'aigua i menjar en aquest nou refugi, d'aquesta manera quan estigui més relaxat podrà agafar forces sense allunyar-se de la zona segura. Convé també deixar-hi les seves joguines, perquè es faci seu aquest racó.
 
3.- Persianes, finestres i música suau
 
Com que l'objectiu és evitar que el gos escolti de ple el soroll dels petards, també s'han de baixar persianes i tancar finestres i posar música suau que camufli la font d'estrès. És cert que les altes temperatures poden afectar l'animal, i sobretot si la por l'obliga a respirar molt ràpidament, així que també hem de pensar a deixar un ventilador obert per evitar un cop de calor. És recomanable crear aquesta zona un mes abans, per així anar habituant l'animal a aquell racó. Hi ha d'anar per iniciativa pròpia, mai el podem forçar a fer-ho. I, sobretot, no triem com a zona segura un punt de la casa que hagi estat utilitzat per castigar-lo o que estigui a l'exterior, on el so lògicament és molt més fort.
 
4.- Actua amb normalitat
 
Un altre aspecte important, i molt difícil d'aplicar per part dels propietaris, és no estar a sobre de l'animal acariciant-lo i compadint-lo, ja que d'aquesta manera el que ell entén és que realment la por que té està justificada, així que s'ha d'actuar amb normalitat. Tot i així, explica Marta Castillejo de Bitxus, sí que podem deixar que l'animal se'ns apropi. És a dir, que no hem d'evitar el contacte per complet però tampoc reforçar la seva por amb carícies, i sí que l'hem de premiar quan estigui relaxat.
 
5.- Exercici previ
 
El dia de la revetlla és recomanable que el gos faci una bona passejada i exercici, ja que d'aquesta forma a la nit es trobarà més cansat i haurà alliberat energia acumulada, el que facilitarà que es relaxi més ràpidament. Sobretot no s'ha de dur el gos deslligat, tot i que hi estigui habituat, ja que en aquests casos la reacció de l'animal és imprevisible i podria marxar corrents si escolta algun petard. Si el gos, però, no vol sortir aquell dia al carrer, no l'hem de forçar i podem deixar papers de diari o una zona perquè pugui fer les seves necessitats, i no renyar-lo si les fa.
Si a la Nit de Sant Joan us trobeu un gos perdut o espantat i el podeu recollir, porteu-lo a la Policia Local.
Moltes gràcies.

Accions del document

CIRCULAR INFORMATIVA FIRA "CREIXELL, TERRA DE PIRATES 2022"

La Fira CREIXELL, TERRA DE PIRATES es durà a terme els dies 13,14 i 15 d’agost de 2022 de 10h a 22h al nucli històric de la Vila.

Tuesday 09 August 2022

ÀREA DE TURISME

CIRCULAR INFORMATIVA FIRA "CREIXELL, TERRA DE PIRATES 2022"

Amb motiu del proper CREIXELL, TERRA DE PIRATES, que es durà a terme els dies 13,14 i 15 d’agost de 2022 de 10h a 22h. a la zona de la Plaça Major, carrer de l’Església i carrer Sant Jaume, es demana la col·laboració i el bon enteniment i comprensió dels veïns usuaris dels habitatges i pàrquings privats, pel normal desenvolupament de la fira.

Per la qual cosa fem avinent que durant aquests tres dies restarà restringida la circulació i accés dels vehicles als estacionaments particulars dels carrers esmentats. També quedarà restringit al trànsit l’ús de l’aparcament públic de davant de Cal Cabaler.

No obstant això, fora de l’horari del CREIXELL, TERRA DE PIRATES i en cas d’haver d’accedir als pàrquings privats per entrada o sortida de vehicles, cal trucar a la Policia Local de Creixell al telf. 977802010 i us indicaran la forma adequada.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Àrea de TURISME de l’Ajuntament de Creixell

#creixell #FiraCreixell2022

Accions del document

CIRCULAR INFORMATIVA IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL - 8 i 9 d’abril 2023

Amb motiu del proper IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL, que es durà a terme els dies 8 i 9 d’abril de 2023 de 10h a 22h. a la zona del nucli històric de Creixell, hi haurà restriccions de la circulació de vehicles i accés als aparcaments privats.

Thursday 30 March 2023

ÀREA DE TURISME

CIRCULAR INFORMATIVA
MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL 8 i 9 d’abril 2023

Amb motiu del proper IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL, que es durà a terme els dies 8 i 9 d’abril de 2023 de 10h a 22h. a la zona de la Plaça Major, Plaça del Mirador, carrer Raval, avinguda Catalunya, carrer de l’Església, aparcament Cal Cabaler i carrer Sant Jaume, es demana la col·laboració i el bon enteniment i comprensió dels veïns i veïnes usuaris/es dels habitatges i pàrquings privats de la zona, pel normal desenvolupament de la fira.

Per la qual cosa fem avinent que durant aquests dos dies restarà restringida la circulació i accés dels vehicles als estacionaments particulars dels carrers esmentats. També quedarà restringit al trànsit l’ús de l’aparcament públic de davant de Cal Cabaler.

No obstant això, fora de l’horari del MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL i en cas d’haver d’accedir als pàrquings privats per entrada o sortida de vehicles, cal trucar a la Policia Local de Creixell al telf. 977802010 i us indicaran la forma adequada de com fer-ho.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Creixell, 29 de març de 2023

Silvia Farrero i Tahull
Regidora de TURISME
Ajuntament de Creixell

Accions del document

CIRCULAR INFORMATIVA SOBRE ELS GATS DE CARRER DE CREIXELL

La 1ª Tinent d'Alcalde Pili Romero explica les actuacions municipals i de les entitats animalistes per controlar les colònies de gats de carrer a Creixell

Tuesday 08 September 2020

CIRCULAR INFORMATIVA SOBRE ELS GATS DE CARRER DE CREIXELL

Benvolguts i benvolgudes:

Som coneixedors que la convivència entre persones i gats de carrer no sempre és fàcil i, de vegades, es generen conflictes. L’Ajuntament de Creixell està treballant amb les entitats animalistes creixellenques amb l’objectiu de controlar la població de gats urbans mitjançant les colònies de gats.

CREIXELL NATURA i SOS GATS CREIXELL són associacions de la nostra Vila que tenen com a finalitat millorar la situació dels gats de carrer a Creixell. No és una protectora, no tenen instal·lacions per fer recollida d’animals, s’encarreguen de millorar i controlar els gats que fan vida als carrers del poble.
Des de l’ajuntament de Creixell, i sota la meva responsabilitat com a regidora delegada dels temes de protecció dels animals a Creixell, col·laborem amb aquestes entitats en la mesura de les nostres possibilitats.

Amb molt d’esforç aquestes són les activitats que es realitzen:
1. Esterilització i manteniment de colònies controlades de gats de carrer.
2. Gestió de menjadores per tal de poder controlar la població de gats.
3. Gestió d’adopcions de gats que són socials i poden viure com animals de companyia. Atenció no fem recollida de gatets abandonats, no disposen d’instal·lacions per tenir-los, ens limitem a fer córrer la veu per trobar adoptants.
4. Conscienciació sobre la tinença responsable d’animals per tal reduir els abandonaments i fomentar l’esterilització de mascotes

Les associacions que fan la tasca de controlar les colònies de gats per mitjà de l’esterilització han establert les bases per demostrar que aquesta és la via adequada per respondre de manera civilitzada en aquesta situació. La diferència entre colònies esterilitzades amb les que no ho son, és abismal, i una millora en general per la convivència i imatge d’un municipi.
Però darrerament s’han produït actes de vandalisme contra la tasca que fan aquestes entitats creixellenques i també hem tingut coneixement de casos de maltractament animal.

Cal entendre que son persones voluntàries i que és necessari que entre tots els hi donem les facilitats que calgui per tal que puguin realitzar la seva tasca altruista. Per tal motiu, si es determinen els responsables dels actes vandàlics i incívics contra les persones, animals i/o bens d’aquesta associació, s’aplicaran les oportunes sancions i denúncies que calguin.

Moltes gràcies.

Pili Romero Gracia
1ªTinent d’alcalde
Ajuntament de Creixell

Creixell, 8 setembre de 2020

Accions del document

CLASSES DE DIBUIX AL NATURAL I PINTURA

A càrrec de l'artista local LIDIA CARRETÉ i amb el suport de l'àrea de la secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell.

Friday 29 October 2021

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT-
 
 
CENTRE D'INFORMACIÓ I RECURSOS A LES DONES DE CREIXELL - CIRD
 
CLASSES DE DIBUIX AL NATURAL
 
Tècnica: carbonet, sanguina i llapis.
Horari: dimarts i dissabte de 18h. a 19h. i hores convingudes.
Edat: A partir de 8 anys.
 
CLASSES DE PINTURA
Oli i Acrílic
Tallers impartits per l'artista creixellenca LIDIA CARRETÉ.
 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: TELF. 621 202 110
 
PREU: 15€ / MES amb material inclòs.
 
Amb el suport de l'àrea de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell.
 

Accions del document

CLASSES DE MÚSICA A CREIXELL

Amb la col-laboració de l´àrea d'ensenyament de l'ajuntament de Creixell.

Monday 07 September 2020

CLASSES DE MÚSICA A CREIXELL

Amb la col-laboració de l´àrea d'ensenyament de l'ajuntament de Creixell.

Guitarra elèctrica, clàssica, acústica
Baix elèctric, Piano, Teclats, Saxo, Cant, Violí
Bateria, Percussió, Clarinet, Flauta travessera

Tots els estils, totes les edats.

Informació i inscripcions CURS 2020-2021
Més info: telf. 665 566 905
mail: exitvalls@hotmail.com

Accions del document

CLASSES DE MÚSICA A DOMICILI I ON LINE

TOTS ELS ESTILS TOTES LES EDATS JAZZ-CLÀSSIC-FUNK-BLUES-ROCK-HEAVY

Tuesday 26 October 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
 
CLASSES DE MÚSICA A DOMICILI I ON LINE
 
Guitarra elèctrica, clàssica, acústica, baix elèctric, piano, teclats,saxo.
Harmonia Moderna, Arranjaments Musicals,Solfeig, Llenguatge i Teoria Musical, Improvisació, Iniciació a la Composició, An``alisi d'estils i d'intérprets.
 
TOTS ELS ESTILS
TOTES LES EDATS
JAZZ-CLÀSSIC-FUNK-BLUES-ROCK-HEAVY
 
Nivells elementals fins molt avançats. Metodologia Moederna i Creativa.
 
20€ / hora classe individual
10€ / hora classe col.lectiva (min. 3 alumnes)
TELF. CONTACTE: 665 566 905
Mail: exitvalls@hotmail.com
CLASSES TOT L'ANY
AMB LA COL.LABORACIÓ DE L'ÀREA D'ENSENYAMENT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL.
 

Accions del document

CLOENDA ACTES DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - 8M A CREIXELL

Aquest DIVENDRES 1 D'ABRIL DE 2022 ha tingut lloc a Cal Cabaler la Xerrada-Col.loqui "QUINS RECURSOS EM PERTÀNYEN?" a càrrec de la jove creixellenca i promotora d'igualtat, Ariadna Martí. Ha estat la cloenda dels actes programats a Creixell amb motiu del 8M

Friday 01 April 2022

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CLOENDA ACTES DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - 8M
 
Aquest DIVENDRES 1 D'ABRIL DE 2022 ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell la Xerrada-Col.loqui "QUINS RECURSOS EM PERTÀNYEN?" i que ha anat a càrrec de la jove creixellenca i promotora d'igualtat, Ariadna Martí.
 
Aquest ha estat el darrer dels actes que durant tot el mes de març s'han programat a Creixell amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - #8M.
A la cloenda de la programació del 8M, des de l'àrea delegada de la secretaria de la dona i igualtat de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picon Gomis, volem palesar el nostre agraiment a totes les persones, entitats, associacions i col.lectius que han col.laborat en tots aquests esdeveniments.
 
Moltes gràcies a tothom!.
 

Accions del document

COM ACCEDIR AL WEB DE TRANSPARÈNCIA DEL GOVERN OBERT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Us oferim un Video Tutorial per explicar.vos com podeu accedir al Web del Govern Obert - Portal de Transparència de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell.

Monday 11 April 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
PROJECTE CREIXELL ON LINE 2020 - WEB DE TRANSPARÈNCIA
A l'enllaç següent us oferim aquest Video Tutorial per explicar.vos com podeu accedir al Web del Govern Obert - Portal de Transparència de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell.
Des de fa ja uns mesos, a través del projecte CREIXELL ON LINE 2020 estem treballant per tenir al dia tota la informació institucional i organitzativa del nostre Ajuntament.
Per veure el video tutorial, podeu accedir a l'enllaç següent:👇👇
 
Per accedir directament al portal de transparència del Govern Obert de l'ajuntament de Creixell, aneu a l'enllaç següent:👇👇
 
 

Accions del document

COM ET PUC AJUDAR? . CAMPANYA DE SUPORT ALS COMERCIANTS I EMPRESARIS DE CREIXELL

Tots els dimarts d'11h. a 13h. el regidor Jaime Serret atendrà totes les consultes a Cal Cabaler.

Tuesday 26 October 2021

ÀREA DE COMERÇ
 
COM ET PUC AJUDAR?
 
Aquesta és la pregunta que el regidor delegat de l'àrea de Comerç de l'ajuntament de Creixell Jaime Serret adreça a tots els comerciants i empresaris de la Vila. També s'adreça a totes aquelles persones que estiguin pensant a posar un negoci a Creixell. Per tal de fer.ho més proper, resoldre dubtes, preguntes, suggeriments i, després de gairebé 2 anys de restriccions per la pandèmia, el regidor Jaime Serret Simo estarà a disposició de tothom per atendre qualsevol consulta tots els DIMARTS d'11h. a 13h. a CAL CABALER. No cal demanar cita prèvia. El regidor també es pot desplaçar als diferents negocis i comerços ja existents. La finalitat d'aquesta iniciativa és la de donar tot el suport possible a tot el teixit comercial i empresarial de la nostra Vila.
 
Regidor de Comerç: Jaime Serret Simo
Dependències municipals Cal Cabaler - Carrer Sant Jaume 4
Mail: serret.simo.1970@gmail.com
Telf.: 686765385
 

Accions del document

COM VOLS VIURE QUAN SIGUIS GRAN?

Com t'agradaria envellir?. Mai t'has plantejat com viuràs quan et facis gran?

Monday 31 January 2022

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
COM VOLS VIURE QUAN SIGUIS GRAN?
 
Com t'agradaria envellir?
 
Mai t'has plantejat com viuràs quan et facis gran?
 
La vellesa és una etapa de la vida de la persona que té unes característiques específiques que la diferencien de les altres etapes de la vida. S’hi donen uns canvis biològics, psicosocials, en les capacitats cognitives i en la personalitat.
Aquesta enquesta us vol fer reflexionar sobre el vostre futur, i a nosaltres com ajuntament ens agradaria saber les necessitats i dubtes sobre l'envelliment el nostre municipi.
Actualment, hi ha un nou enfocament que deixa enrere la vellesa com un deteriorament físic i mental inevitable i irreversible, passant a ser un procés dinàmic, amb oportunitats i actiu.
El nou paradigma va més enllà de l’atenció únicament sanitària i centrada en la dependència, es mou en un model centrat en la persona. Per tant, es basa en la individualitat de la persona i en les seves oportunitats.
És per això que us demanem que ompliu aquesta enquesta que hem preparat.
Respon a les següents preguntes que trobaràs  en l'enllaç següent:
El qüestionari quedarà guardat de forma totalment anònima. 👇👇
 

Accions del document

COMENÇA A CREIXELL LA CINQUENA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC" 2023

EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: A l'Ajuntament de Creixell de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 29 DE DESEMBRE.

Thursday 14 December 2023

ALCALDIA - ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, IGUALTAT, SECRETARIA DE LA DONA, SALUT I GENT GRAN COMENÇA A CREIXELL LA CINQUENA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC" 🟢Creixell posa en marxa la cinquena edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, 🟢Es tracta d'una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten. 🟢La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament. Des de l’ajuntament de Creixell animem a tothom a col-laborar en aquesta campanya en la mesura de les possibilitats de cadascú. 👉EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: AJUNTAMENT DE CREIXELL de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 29 DE DESEMBRE. ☎️Per a més informació: Telèfon/Whatssap: 610202986 ##creixell #benestarcreixell

Accions del document

COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC

Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell,

Tuesday 20 December 2022

COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC"
 
Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón.
 
Es tracta d'una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten.
La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament.
 
Des de l’ajuntament de Creixell animem a tothom a col-laborar en aquesta campanya en la mesura de les possibilitats de cadascú.
EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 3 DE GENER.
Per a més informació: Telèfon/Whatsssap: 610202986
 

Accions del document

COMENÇA DE NOU A CREIXELL EL SERVEI "BRETXA DIGITAL" PER AJUDAR A LA CIUTADANIA EN ELS TRÀMITS VIRTUALS

Aquest servei és farà a Cal Cabaler els dilluns, dimarts i dimecres de 10h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021. Es tracta d'un servei de l’Àrea Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès per tal de reduir la bretxa digital.

Friday 26 November 2021

A PARTIR DEL 29 DE NOVEMBRE COMENÇA DE NOU EL SERVEI  "BRETXA DIGITAL" PER AJUDAR A LA CIUTADANIA EN ELS TRÀMITS VIRTUALS

Aquest servei és farà a Cal Cabaler els dilluns, dimarts i dimecres de 10h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021. Es tracta d'un servei de l’Àrea Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès per tal de reduir la bretxa digital.

 

 

Des de l’àrea de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l’ajuntament de Creixell, posem en marxa novament el servei “Bretxa Digital” de forma coordinada amb el departament de benestar social del Consell comarcal del tarragonès.

 

Aquest servei consisteix en ajudar a tota la ciutadania de Creixell sobre la realització de tràmits i gestions que hagin de fer a través de l’ordinador i no en sàpiguen o no els hi vagi bé la cobertura.

 

Exemples de tràmits:

 

Sol·licitud de beca menjador.

Preinscripció a algun curs.

Inscripció a l’atur.

 

Aquest servei és farà els dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021.

 

S’ha de demanar hora trucant al 610202986 o enviant un correu a: igualtatibenestar@creixell.cat amb les dades següents:

 

Nom i cognoms.

Núm de telèfon.

Motiu per demanar el servei.

 

 

Des del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, i en el marc excepcional de la Covid-19, es va detectar pels professionals d'aquest servei un important desconeixement per a l’accés i l’ús de les eines telemàtiques i digitals per part de la població més vulnerable dels nostres municipis.

El projecte consisteix en acompanyar des el propi municipi a les persones que ho requereixin, a petició de serveis socials o per iniciativa pròpia, en l’aprenentatge per tal de poder fer qualsevol gestió: facilitar la comunicació virtual amb altres persones, la presentació de documents en línia o la realització de tràmits telemàtics de la vida quotidiana i de l’administració pública. Amb aquest acompanyament de proximitat, amb els telèfons mòbils de la població o a través de l’ordinador de l’OAC del municipi, es milloren les seves capacitats i coneixements per tal que puguin fer un ús autònom dels recursos tecnològics digitals en el moment actual i de cara al futur, evitant així una nova vulnerabilitat. Les persones que hi participin, tindran els professionals a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Amb aquesta proposta es vol evitar una nova vulnerabilitat social que està creant una escletxa social en el nostre present i futur digital.

Accions del document

Accions del document