Notícies

COMENÇA EL CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"

Tindrà lloc del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, a CAL CABALER de dilluns a divendres de 9.30h a 12h. i va adreçat principalment a persones immigrades

Monday 27 September 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"
 
Càritas Diocesana de Tarragona amb la col.laboració de l'ajuntament de Creixell, ofereix a partir d'aquest dilluns 27 de setembre de 2021 un curs inicial de llengua catalana a Creixell. El curs, totalment gratuït, permetrà als participants aprendre els aspectes bàsics de la llengua catalana. El curs, en el marc del projecte Arrela’t, serà de 120h i tindrà al voltant de 20 places.
La regidora de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament, Chelo Picón, ha donat la benvinguda a totes les participants del curs, que ha començat aquest matí.
A Creixell el curs LLETRES PER A TOTHOM es realitza a la Casa de Cultura Cal Cabaler (C. Sant Jaume 4) del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, de dilluns a divendres de 9.30h a 12h.
Aquest curs va especialment adreçat a persones immigrades i per les inscripcions s'ha tingut en compte també el nivell de coneixement de llengua i els ingressos familiars.
 

Accions del document

COMENÇA EL NOU CURS 2021-2022 A L'ESPAI JOVE DE CREIXELL

Tots els dijous, divendres i dissabtes de 17h a 20h al LOCAL SOCIAL, al costat del Gimnàs i de les pistes de Tennis del Racò del César.

Tuesday 21 September 2021

ÀREA DE JOVENTUT

COMENÇA EL CURS A L'ESPAI JOVE DE CREIXELL

Tornem a obrir l'espai jove de Creixell!. Tenim moltes ganes de retrobar-nos, de que ens expliquem mil coses i que en fem mil més, tenim un munt d'idees per fer aquest curs i segur que us agradaran!!

L'àrea de Joventut de l'ajuntament de Creixell organitza novament L'ESPAI JOVE DE CREIXELL, amb la col.laboració de VIU LLEURE.

Viu Lleure és una entitat que promou l'educació no formal com a branca essencial de l'educació, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d'eines i recursos per a la gestió emocional.

Us esperem tots els dijous, divendres i dissabtes de 17h a 20h al LOCAL SOCIAL, al costat del Gimnàs i de les pistes de Tennis del Racò del César.

Per a joves de 12 a 25 anys.
Activitat GRATUÏTA.

Accions del document

COMENÇA EL "TALLER DE LECTURA FÀCIL. ACOSTA'T A LA LECTURA"

Des de l'Àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Chelo Picón, el passat dijous dia 2 de Febrer es va donar per començat el taller de lectura fàcil adreçat a persones majors de 65 empadronades al municipi.

Tuesday 07 February 2023

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I GENT GRAN
COMENÇA EL "TALLER DE LECTURA FÀCIL. ACOSTA'T A LA LECTURA"
Des de l'Àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Chelo Picón, el passat dijous dia 2 de Febrer es va donar per començat el taller de lectura fàcil.
Aquesta iniciativa va tenir molt bona rebuda. Encara ens queden tres places lliures. Si alguna persona està interessada, poseu-vos en contacte amb la regidoria.
Des de l’Àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran impulsem el projecte "Taller de lectura fàcil, acosta't a la lectura," un projecte creat per a persones grans que els hi agradi la lectura i que vulguin passar una bona estona.
Què s'aconsegueix amb la lectura?
Augmenta l'autoconfiança per expressar opinions i millora el respecte cap als altres.
Millora els diàlegs.
Afavoreix la curiositat.
Desperta la imaginació.
Estimula la memòria, el llenguatge i la concentració.
Està pensat per a persones majors de 65 anys empadronades a Creixell.

Accions del document

COMENÇA UNA NOVA ETAPA DE L’ESCOLA BRESSOL ESTEL DE MAR DE CREIXELL

La Llar d'Infants ha estat adjudicada per 10 anys a l'Escola CAMP JOLIU de L'Arboç.

Monday 12 April 2021

COMENÇA UNA NOVA ETAPA DE L’ESCOLA BRESSOL ESTEL DE MAR DE CREIXELL

 

L’Estel de Mar de Creixell comença una nova etapa de la mà de l’escola Camp Joliu de l’Arboç que es farà càrrec de la seva direcció i gestió. A l’escola bressol Estel de Mar s’hi impartirà el primer cicle d’educació infantil per a nens i nenes d’entre els 4 mesos i el 3 anys.

 

L’objectiu de l’escola és generar un clima alegre, proper i de seguretat per tal que tots els infants se sentin feliços i puguin gaudir d’un projecte educatiu d’alta qualitat. A l’Estel de Mar es treballarà a través del joc, la creativitat, l’observació i l’experimentació i es tindrà molt en compte l’educació emocional. També es donaran les primeres passes en l’aprenentatge de l’anglès amb teachers que incorporaran l’anglès com a llengua vehicular.

 

L’equip educatiu de l’Estel de Mar està molt compromès amb l’educació, en constant formació  i el seu treball sempre prioritza acompanyar a les famílies per tal d’atendre a cada alumne de manera individualitzada. L’escola oferirà serveis d’acollida, menjador, escola de pares i també opció d’escola bressol d’estiu per facilitar la conciliació familiar durant la temporada alta a Creixell.

 

Ja estan obertes les inscripcions per al proper curs i per a l’escola bressol d’estiu. Tots aquells que hi estiguin interessats poden visitar la web www.esteldemar.com o bé seguir l’Estel de Mar a instagram @esteldemarcreixell.

Accions del document

COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS

Les classes comencen el DIMARTS 14 de SETEMBRE de 10 a 11h. a la Zona Esportiva Municipal. Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i EMPADRONADES a Creixell.

Tuesday 31 August 2021

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
Us fem avinent que a partir del DIMARTS 14 DE SETEMBRE DE 2021 comencen de nou les classes de GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS.
 
Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i EMPADRONADES a Creixell.
Totes les persones interessades han de fer INSCRIPCIÓ PRÈVIA a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell o al telèfon 977138272.
Aquesta activitat està dirigida per monitors especialitzats del Club Esportiu Gimnàs Creixell
La classe inicial es farà el dimarts 14 de setembre de 2021.
L'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.
Es recomana portar roba i calçat còmode.
 
Animeu.vos a participar!!!!!!!.

Accions del document

COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS RESIDENTS A CREIXELL

La classe inicial es farà el dimarts 6 de setembre de 2022, l'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.

Monday 05 September 2022

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS RESIDENTS A CREIXELL
 
Us fem avinent que a partir d'aquest DIMARTS 6 DE SETEMBRE DE 2022 comencen de nou les classes de GIMNÀSTICA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS I RESIDENTS A CREIXELL.
 
Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i que visquin al nostre municipi.
 
Totes les persones interessades han de fer INSCRIPCIÓ PRÈVIA a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell o al telèfon 977138272.
 
Aquesta activitat està dirigida per monitors especialitzats del Club Esportiu Gimnàs Creixell
 
La classe inicial es farà el dimarts 6 de setembre de 2022.
L'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.
Es recomana portar roba i calçat còmode.
 
Animeu.vos a participar!!!!!!!.
 

Accions del document

COMIAT DE MOSSÉN JOAN BRULLES A LA FESTA MAJOR DEL SANTÍSSIM SAGRAMENT DE CREIXELL 2020

La Corporació Municipal i el poble de Creixell s'acomiaden de Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a la nostra Vila..

Monday 21 September 2020

EL TORRENC MOSSÉN JOAN BRULLES S'ACOMIADA DE CREIXELL DESPRÉS DE 14 ANYS COM A RECTOR DE LA PARRÒQUIA. eL MOSSÉN MARXA CAP A UNA NOVA MISSÓ PASTORAL AL MARROC

El 8 de desembre de 2006, fa 14 anys, el torrenc Mossén Joan Brulles, es va fer càrrec de la Parróquia de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

Aquest diumenge, els nois i noies creixellencs del grup de la confirmació, acompanyats dels seus pares i mares, s'han volgut acomiadar del Mossén d'una manera especial i li han lliurat un petit record d'agraiment.

Molts d'aquest grup de joves creixellencs, van ser batejats i van rebre la primera comunió també de mans del Mossén.

Ha estat un acte senzill que ha tingut lloc abans de comença l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell però molt entranyable.

Mossén Brulles se'n va cap al Marroc, concretament a Rabat, a una nova missió pastoral.

Aquest passat diumenge a causa de la #covid19 a Creixell no van ballar els gegants de la Vila ni els diables van cremar carretilles ni es va fer la processó del Pa Beneït ni la subhasta de la Coca del Goig i tampoces va fer la Processó del Santíssim Sagrament amb els tradicionals altars decorats pels veins.

Però la tradició i el sentiment creixellenc perdurarán per sempre.

El Cor de Veus de Torredembarra amb David Molina i Jordi Boltà va amenitzar l'Ofici amb els seus cants.

Es va fer l'Ofici Solemne a l'interior de l'església a on també es van beneir les coques.

La Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policía Local, s'han volgut acomiadar avui del torrenc Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a l'Església Parroquial de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

 

Al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, i després de les paraules de comiat de Mossén Joan Brulles i de les salutacions de l'alcalde Jordi Llopart i de la regidora Montserrat Muñoz, els creixellencs i creixellenques presents han dedicat una forta ovació amb llargs aplaudiments de comiat a Mossén Joan Brulles.

Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a Creixell, marxa ara cap a una nova missió eclesiàstica al Marroc.

També al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, l'alcalde Jordi Llopart i la regidora Montserrat Muñoz van dedicar unes emotives paraules de comiat a Mossén Joan Brulles.

Les coques del Pa Beneït es van bveneir dins de l'església i es van repartir entre la feligresia i els malalts de la localitat.

 

Accions del document

comunicacio alcaldia.pdf

Accions del document

COMUNICACIÓ DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A UNA ZONA DE CREIXELL EL DIA 03/02/2022

El Tall de subministrament a causa de treballs programats de manteniment serà de les 08:00h. a les 12:00h. el proper DIJOUS 3 de febrer de 2022 i afectarà al punt de subministrament situat a Avinguda del Mar fins a Avinguda del Ferrocarril.

Monday 31 January 2022

 COMUNICACIÓ DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC EL DIA 03/02/2022 

L'empresa E-DISTRIBUCIÓN en comunica que el Tall de subministrament elèctric a una zona de Creixell a causa de treballs programats de manteniment serà de les 08:00h. a les 12:00h. el proper DIJOUS 3 de febrer de 2022 i afectarà al punt de subministrament situat a Avinguda del Mar fins a Avinguda del Ferrocarril, connectat al CD TA24521.

 

Accions del document

COMUNICAT DE LES MESURES A APLICAR AL MUNICIPI PER LA SEQUERA

En aquest mes de Maig de 2023, la Generalitat de Catalunya ha augmentat el llistat de municipis en situació d'excepcionalitat per la sequera, que a primers de Maig era de 224 municipis.

Monday 15 May 2023

El Pla Especial de Sequera de la Generalitat de Catalunya estableix una sèrie de restriccions que afecten a l'ús de l'aigua, a aplicar tant pels Ajuntaments com pels ciutadans,dels quals s'anirà informant i aplicant,segons afecti al municipi de Creixell.
👉Les primeres mesures a adoptar per l'Ajuntament de Creixell, per tal de conscienciar als ciutadans de la importància de la cura en l'ús de l'aigua i participar solidàriament amb els municipis inclosos en alerta màxima, són :
🔴Es procedirà a limitar el reg de les zones verdes del municipi, en un sol reg a la setmana.
🔴Es tancaran les dutxes de la platja i piscines municipals.
Entre tots hem d'estalviar al màxim el consum d'aigua i evitar, en un proper futur, restriccions molt més estrictes.
 
Cada gota compta.
 
El Regidor de Serveis
Jaume Serret Simó

Accions del document

CONCURS DE CARTELLS PER A LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022

ENS AJUDES A FER EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022?. A partir del 30 de maig i fins al 15 de juny de 2022 s'obre el termini per presentar dissenys al concurs de cartells de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2022. El treball guanyador serà la portada del llibret de Festes i la imatge del cartell oficial de les festes d'enguany. El cartell guanyador rebrà un premi de 150 euros.

Thursday 19 May 2022

Accions del document

CONCURS DE FOTOGRAFIA "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL"

Es poden fer les inscripcions online del 15 de desembre de 2021 al 10 de gener de 2022.

Tuesday 14 December 2021

ÀREA DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS

Des de l'àrea de Protecció dels Animals a càrrec de la regidora Pili Romero Gracia s'ha convocat el Concurs de Fotografia "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL".

Amb aquest concurs volem remarcar el fet que els animals no són regals, les nostres mascotes no són peluxos. Són els nostres amics i viuen amb nosaltres a les nostres llars i són part de la família. El lema del concurs "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL" expressa precisament la voluntat d'integrar els nostres animals a la vida quotidiana de tots nosaltres.

Es tracta també de sensibilitzar.nos contra l'abandonament de les mascotes.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA “LA TEVA MASCOTA I EL NADAL”.

1. Per participar al concurs cal adjuntar la fotografia amb la mascota sola o la mascota amb família i amb motius nadalencs: Només es pot participar en una modalitat.

PODEU ACCEDIR AL FORMULARI obligatori a l'ENLLAÇ SEGÜENT: 👇👇
https://www.creixell.cat/.../concu.../concurs-nadal-mascotes

2. Inscripcions del 15 de desembre al 10 de gener de 2022.

3.Categories i Premis:
-Mascota sola amb motius nadalencs.
-Mascota amb família amb motius nadalencs.

Premis:
Hi haurà 3 premis per categoria.

4. El dimarts 11 de gener el jurat escollirà les fotografies guanyadores.

5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, per publicar-les al web i xarxes socials.

6. Les fotografies participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.

7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Animeu-vos a participar!!!!!!.

#creixell #ProteccióAnimalsCreixell

Accions del document

CONCURS DE PESCA ESPORTIVA AL LLANÇAT - OPEN CREIXELL 2021

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la platja de Creixell i hi han participat una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya

Monday 22 November 2021

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la platja de Creixell el Concurs de Pesca al llançat - Open Creixell 2021.
Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l'Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra - APE i ha comptat amb el suport de l'àrea d'esports de l'ajuntament de Creixell.
Hi van participar gairebé una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya.
L'acte de lliurament de premis el va presidir la 1ª Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Creixell. sra. Pili Romero, com a representant del Consistori. A banda dels 3 primers classificats, també es van donar obsequis per a tota la resta dels participants. També hi va haver un trofeu especial a la peça major, que va ser una dorada que va pesar 1,264 kg. La jornada va cloure amb un pica-pica de germanor.

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS 2021

Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.

Tuesday 23 November 2021

ÀREA DE COMERÇ I TURISME
 
CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS
 
Creixell celebra novament el Nadal amb una programació reduïda per les circumstàncies de la pandèmia de la #covid19.
Tornem a convocar una nova edició del concurs de pessebres, aparadors, façanes i arbres de Nadal d’interior i exterior, enguany coordinada des de les àrees de comerç i turisme de l’ajuntament.
El Concurs d’enguany tindrà les modalitats següents: Pessebre tradicional, Aparadors, Façana o Balcó, Arbres de Nadal interiors i exteriors.
El lliurament de premis es farà el dia 21 de desembre de 2021 a les 19h. al Casal Municipal de Creixell.
Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.
Animeu-vos a participar!!!!!.

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES

Inscripcions a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell fins el dia 14 de desembre de 2022 a les 14h o al telf 977138272

Friday 18 November 2022

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES

MODALITATS:

PESSEBRE TRADICIONAL

APARADOR

FAÇANA CASA O BALCÓ

Inscripcions a la Casa de Cultura Cal Cabaler fins el 14 de desembre de 2022 o al telf. 977138272

LLIURAMENT DE PREMIS EL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2022 A LES 19H AL CASAL MUNICIPAL 

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES NADAL 2023

Un any més, des de l'ajuntament de Creixell organitzem el ja tradicional Concurs de Pessebres, Aparadors i Façanes de Nadal 2023.

Wednesday 22 November 2023

ALCALDIA - ÀREES DE FESTES I DE COMERÇ
 
CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES NADAL 2023
 
Un any més, des de l'ajuntament de Creixell organitzem el ja tradicional Concurs de Pessebres, Aparadors i Façanes de Nadal 2023.
Les persones interessades a participar en qualsevol de les 3 modalitats han de fer les seves inscripcions a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell.
Es poden inscriure fins al dia 11 de desembre, personalment a Cal Cabaler o trucant al telèfon ☎️ 977138272
El lliurament de premis es farà el dia 19 de desembre de 2023 a les 19h al Casal Municipal de Creixell.
 
Animeu·vos a participar!
 

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL

Les inscripcions son fins al 15 de febrer de 2021 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu al web municipal www.creixell.cat

Wednesday 03 February 2021

ÀREA DE FESTES
CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL
 
Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.
S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.
BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2021
1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal:
S’ha de ser resident a Creixell.
2. Inscripcions Fins al 15 de febrer de 2021.
3.Categories
-Individual infantil (3-12 anys)
-Individual adult (13 anys o més)
-Grupal (bombolla familiar)
Premis
Hi haurà 2 premis per categoria.
Categoria Infantil foto individual (3-12 anys)
1er. Premi : TABLET 4G
2on. Premi: ALTAVEU BEAT BOX IL-LUMINAT
Categoria Adult foto individual (Majors de 12 anys)
1er. Premi: PORTÀTIL
2on. Premi: TORRE ALTAVEU RADIO BLUETOOTH
Categoria Foto de grup bombolla
1er. Premi: TELEVISOR 43”
2on. Premi: ALTAVEU 240W
4. El dimarts 16 de febrer de 2021 el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.
5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, perquè les puguin utilitzar per a promocionar la festa i per publicar-les al web i xarxes socials.
6. Les disfresses participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
ANIMEU.VOS A PARTICIPAR!!!!
Puede ser una imagen de text que diu 'CONCURS DE DISFRESSES CARNAVAL 2021 CREIXELL Envia una foto amb la teva disfressa 2021! FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Inscripcions:de 15 febrer de 2021. febrer Categories: Individual infantil adult, grupal (bombolla familiar). Dos premis per cada categoria. + Info ala Casa de Cultura "Cal Cabaler", telèfon 977138272. AjuntamentdeCreixell Regidoria RegidoriadeFest'
 
 
 
 
 
 
 

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC ON LINE DE DISFRESSES DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a www.creixell.cat

Wednesday 23 February 2022

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu  clikcant AQUÍ

 

Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit, molt a contracor,, novament readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.

 

S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.

 

BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2022

 1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal

 S’ha de ser resident a Creixell.

  1. Inscripcions del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 a les 14h..

3.Categories

-Individual infantil (3-12 anys)

-Individual adult (Majors de 12 anys)

-Grupal (foto de grup bombolla familiar)

Premis

Hi haurà 2 premis per categoria.

Les fotografies s'han d'enviar en format JPG

El dimecres 9 de març el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.

Les persones participants cedeixen els drets d'imatge de les fotografies presentades al concurs a l'ajuntament de Creixell. , per tal que les pugui utilitzar per a promocionar la festa i per a publicar a la web i xarxes socials.

Les disfresses participants han de ser reals, i l'ajuntament assumeix el dret d'excloure aquells muntatges amb qualsevol programa d'edició fotogràfica.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

 

Accions del document

CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Tuesday 08 September 2020

L'ajuntament de Creixell ha publicat les BASES PER A LA PROVISIÓ MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Trobareu tota la info a l'enllaç següent:

https://creixell.eadministracio.cat/info.1

Accions del document

CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK

Us hem preparat un petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA, mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell. CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal.

Friday 13 May 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
 
CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK
 
Us hem preparat aquest petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell.
 
CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori pot detectar aquestes deficiències del dia a dia amb més facilitat i resoldre-les més ràpidament.
 
Quins problemes puc comunicar?
 
Quan entreu al Creixell Soluciona a la banda dreta trobareu una llista dels tipus de problemes que es poden resoldre i els que no. Us recordem que l’àmbit d’actuació se circumscriu al municipi del Creixell.
 
Com puc comunicar un problema?
 
Només cal omplir el formulari que trobareu a l'inici del web o a l’apartat Comunicar un problema. Us demanem que descrigueu el problema i el lloc on se situa de forma entenedora i concreta. També heu de facilitar-nos el vostre nom, correu electrònic i telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.
 
Puc veure quins problemes s'han comunicat?
 
Als apartats Problemes comunicats, Problemes en procés i Problemes solucionats podreu veure el llistat de situacions millorables classificades segons aquestes categories, així com la seva localització en el mapa. Si cliqueu sobre el problema i aneu a + info, n'obtindreu més informació i podreu fer un seguiment del seu estat actual.
L'enllaç per accedir directament a CREIXELL SOLUCIONA:👇👇
 
L'enllaç per accedir a l'explicació del tutorial: 👇👇
 
 

Accions del document

Accions del document