Notícies

CLASSES DE MÚSICA A DOMICILI I ON LINE

TOTS ELS ESTILS TOTES LES EDATS JAZZ-CLÀSSIC-FUNK-BLUES-ROCK-HEAVY

Tuesday 26 October 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
 
CLASSES DE MÚSICA A DOMICILI I ON LINE
 
Guitarra elèctrica, clàssica, acústica, baix elèctric, piano, teclats,saxo.
Harmonia Moderna, Arranjaments Musicals,Solfeig, Llenguatge i Teoria Musical, Improvisació, Iniciació a la Composició, An``alisi d'estils i d'intérprets.
 
TOTS ELS ESTILS
TOTES LES EDATS
JAZZ-CLÀSSIC-FUNK-BLUES-ROCK-HEAVY
 
Nivells elementals fins molt avançats. Metodologia Moederna i Creativa.
 
20€ / hora classe individual
10€ / hora classe col.lectiva (min. 3 alumnes)
TELF. CONTACTE: 665 566 905
Mail: exitvalls@hotmail.com
CLASSES TOT L'ANY
AMB LA COL.LABORACIÓ DE L'ÀREA D'ENSENYAMENT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL.
 

Accions del document

CLOENDA ACTES DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - 8M A CREIXELL

Aquest DIVENDRES 1 D'ABRIL DE 2022 ha tingut lloc a Cal Cabaler la Xerrada-Col.loqui "QUINS RECURSOS EM PERTÀNYEN?" a càrrec de la jove creixellenca i promotora d'igualtat, Ariadna Martí. Ha estat la cloenda dels actes programats a Creixell amb motiu del 8M

Friday 01 April 2022

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CLOENDA ACTES DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - 8M
 
Aquest DIVENDRES 1 D'ABRIL DE 2022 ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell la Xerrada-Col.loqui "QUINS RECURSOS EM PERTÀNYEN?" i que ha anat a càrrec de la jove creixellenca i promotora d'igualtat, Ariadna Martí.
 
Aquest ha estat el darrer dels actes que durant tot el mes de març s'han programat a Creixell amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022 - #8M.
A la cloenda de la programació del 8M, des de l'àrea delegada de la secretaria de la dona i igualtat de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picon Gomis, volem palesar el nostre agraiment a totes les persones, entitats, associacions i col.lectius que han col.laborat en tots aquests esdeveniments.
 
Moltes gràcies a tothom!.
 

Accions del document

COM ACCEDIR AL WEB DE TRANSPARÈNCIA DEL GOVERN OBERT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Us oferim un Video Tutorial per explicar.vos com podeu accedir al Web del Govern Obert - Portal de Transparència de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell.

Monday 11 April 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
PROJECTE CREIXELL ON LINE 2020 - WEB DE TRANSPARÈNCIA
A l'enllaç següent us oferim aquest Video Tutorial per explicar.vos com podeu accedir al Web del Govern Obert - Portal de Transparència de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell.
Des de fa ja uns mesos, a través del projecte CREIXELL ON LINE 2020 estem treballant per tenir al dia tota la informació institucional i organitzativa del nostre Ajuntament.
Per veure el video tutorial, podeu accedir a l'enllaç següent:👇👇
 
Per accedir directament al portal de transparència del Govern Obert de l'ajuntament de Creixell, aneu a l'enllaç següent:👇👇
 
 

Accions del document

COM ET PUC AJUDAR? . CAMPANYA DE SUPORT ALS COMERCIANTS I EMPRESARIS DE CREIXELL

Tots els dimarts d'11h. a 13h. el regidor Jaime Serret atendrà totes les consultes a Cal Cabaler.

Tuesday 26 October 2021

ÀREA DE COMERÇ
 
COM ET PUC AJUDAR?
 
Aquesta és la pregunta que el regidor delegat de l'àrea de Comerç de l'ajuntament de Creixell Jaime Serret adreça a tots els comerciants i empresaris de la Vila. També s'adreça a totes aquelles persones que estiguin pensant a posar un negoci a Creixell. Per tal de fer.ho més proper, resoldre dubtes, preguntes, suggeriments i, després de gairebé 2 anys de restriccions per la pandèmia, el regidor Jaime Serret Simo estarà a disposició de tothom per atendre qualsevol consulta tots els DIMARTS d'11h. a 13h. a CAL CABALER. No cal demanar cita prèvia. El regidor també es pot desplaçar als diferents negocis i comerços ja existents. La finalitat d'aquesta iniciativa és la de donar tot el suport possible a tot el teixit comercial i empresarial de la nostra Vila.
 
Regidor de Comerç: Jaime Serret Simo
Dependències municipals Cal Cabaler - Carrer Sant Jaume 4
Mail: serret.simo.1970@gmail.com
Telf.: 686765385
 

Accions del document

COM VOLS VIURE QUAN SIGUIS GRAN?

Com t'agradaria envellir?. Mai t'has plantejat com viuràs quan et facis gran?

Monday 31 January 2022

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
COM VOLS VIURE QUAN SIGUIS GRAN?
 
Com t'agradaria envellir?
 
Mai t'has plantejat com viuràs quan et facis gran?
 
La vellesa és una etapa de la vida de la persona que té unes característiques específiques que la diferencien de les altres etapes de la vida. S’hi donen uns canvis biològics, psicosocials, en les capacitats cognitives i en la personalitat.
Aquesta enquesta us vol fer reflexionar sobre el vostre futur, i a nosaltres com ajuntament ens agradaria saber les necessitats i dubtes sobre l'envelliment el nostre municipi.
Actualment, hi ha un nou enfocament que deixa enrere la vellesa com un deteriorament físic i mental inevitable i irreversible, passant a ser un procés dinàmic, amb oportunitats i actiu.
El nou paradigma va més enllà de l’atenció únicament sanitària i centrada en la dependència, es mou en un model centrat en la persona. Per tant, es basa en la individualitat de la persona i en les seves oportunitats.
És per això que us demanem que ompliu aquesta enquesta que hem preparat.
Respon a les següents preguntes que trobaràs  en l'enllaç següent:
El qüestionari quedarà guardat de forma totalment anònima. 👇👇
 

Accions del document

COMENÇA A CREIXELL LA CINQUENA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC" 2023

EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: A l'Ajuntament de Creixell de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 29 DE DESEMBRE.

Thursday 14 December 2023

ALCALDIA - ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, IGUALTAT, SECRETARIA DE LA DONA, SALUT I GENT GRAN COMENÇA A CREIXELL LA CINQUENA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC" 🟢Creixell posa en marxa la cinquena edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, 🟢Es tracta d'una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten. 🟢La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament. Des de l’ajuntament de Creixell animem a tothom a col-laborar en aquesta campanya en la mesura de les possibilitats de cadascú. 👉EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: AJUNTAMENT DE CREIXELL de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 29 DE DESEMBRE. ☎️Per a més informació: Telèfon/Whatssap: 610202986 ##creixell #benestarcreixell

Accions del document

COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC

Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell,

Tuesday 20 December 2022

COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC"
 
Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón.
 
Es tracta d'una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten.
La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament.
 
Des de l’ajuntament de Creixell animem a tothom a col-laborar en aquesta campanya en la mesura de les possibilitats de cadascú.
EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 3 DE GENER.
Per a més informació: Telèfon/Whatsssap: 610202986
 

Accions del document

COMENÇA DE NOU A CREIXELL EL SERVEI "BRETXA DIGITAL" PER AJUDAR A LA CIUTADANIA EN ELS TRÀMITS VIRTUALS

Aquest servei és farà a Cal Cabaler els dilluns, dimarts i dimecres de 10h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021. Es tracta d'un servei de l’Àrea Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès per tal de reduir la bretxa digital.

Friday 26 November 2021

A PARTIR DEL 29 DE NOVEMBRE COMENÇA DE NOU EL SERVEI  "BRETXA DIGITAL" PER AJUDAR A LA CIUTADANIA EN ELS TRÀMITS VIRTUALS

Aquest servei és farà a Cal Cabaler els dilluns, dimarts i dimecres de 10h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021. Es tracta d'un servei de l’Àrea Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès per tal de reduir la bretxa digital.

 

 

Des de l’àrea de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l’ajuntament de Creixell, posem en marxa novament el servei “Bretxa Digital” de forma coordinada amb el departament de benestar social del Consell comarcal del tarragonès.

 

Aquest servei consisteix en ajudar a tota la ciutadania de Creixell sobre la realització de tràmits i gestions que hagin de fer a través de l’ordinador i no en sàpiguen o no els hi vagi bé la cobertura.

 

Exemples de tràmits:

 

Sol·licitud de beca menjador.

Preinscripció a algun curs.

Inscripció a l’atur.

 

Aquest servei és farà els dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h. a partir del dia 29 de novembre de 2021.

 

S’ha de demanar hora trucant al 610202986 o enviant un correu a: igualtatibenestar@creixell.cat amb les dades següents:

 

Nom i cognoms.

Núm de telèfon.

Motiu per demanar el servei.

 

 

Des del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, i en el marc excepcional de la Covid-19, es va detectar pels professionals d'aquest servei un important desconeixement per a l’accés i l’ús de les eines telemàtiques i digitals per part de la població més vulnerable dels nostres municipis.

El projecte consisteix en acompanyar des el propi municipi a les persones que ho requereixin, a petició de serveis socials o per iniciativa pròpia, en l’aprenentatge per tal de poder fer qualsevol gestió: facilitar la comunicació virtual amb altres persones, la presentació de documents en línia o la realització de tràmits telemàtics de la vida quotidiana i de l’administració pública. Amb aquest acompanyament de proximitat, amb els telèfons mòbils de la població o a través de l’ordinador de l’OAC del municipi, es milloren les seves capacitats i coneixements per tal que puguin fer un ús autònom dels recursos tecnològics digitals en el moment actual i de cara al futur, evitant així una nova vulnerabilitat. Les persones que hi participin, tindran els professionals a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Amb aquesta proposta es vol evitar una nova vulnerabilitat social que està creant una escletxa social en el nostre present i futur digital.

Accions del document

COMENÇA EL CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"

Tindrà lloc del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, a CAL CABALER de dilluns a divendres de 9.30h a 12h. i va adreçat principalment a persones immigrades

Monday 27 September 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"
 
Càritas Diocesana de Tarragona amb la col.laboració de l'ajuntament de Creixell, ofereix a partir d'aquest dilluns 27 de setembre de 2021 un curs inicial de llengua catalana a Creixell. El curs, totalment gratuït, permetrà als participants aprendre els aspectes bàsics de la llengua catalana. El curs, en el marc del projecte Arrela’t, serà de 120h i tindrà al voltant de 20 places.
La regidora de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament, Chelo Picón, ha donat la benvinguda a totes les participants del curs, que ha començat aquest matí.
A Creixell el curs LLETRES PER A TOTHOM es realitza a la Casa de Cultura Cal Cabaler (C. Sant Jaume 4) del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, de dilluns a divendres de 9.30h a 12h.
Aquest curs va especialment adreçat a persones immigrades i per les inscripcions s'ha tingut en compte també el nivell de coneixement de llengua i els ingressos familiars.
 

Accions del document

COMENÇA EL NOU CURS 2021-2022 A L'ESPAI JOVE DE CREIXELL

Tots els dijous, divendres i dissabtes de 17h a 20h al LOCAL SOCIAL, al costat del Gimnàs i de les pistes de Tennis del Racò del César.

Tuesday 21 September 2021

ÀREA DE JOVENTUT

COMENÇA EL CURS A L'ESPAI JOVE DE CREIXELL

Tornem a obrir l'espai jove de Creixell!. Tenim moltes ganes de retrobar-nos, de que ens expliquem mil coses i que en fem mil més, tenim un munt d'idees per fer aquest curs i segur que us agradaran!!

L'àrea de Joventut de l'ajuntament de Creixell organitza novament L'ESPAI JOVE DE CREIXELL, amb la col.laboració de VIU LLEURE.

Viu Lleure és una entitat que promou l'educació no formal com a branca essencial de l'educació, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d'eines i recursos per a la gestió emocional.

Us esperem tots els dijous, divendres i dissabtes de 17h a 20h al LOCAL SOCIAL, al costat del Gimnàs i de les pistes de Tennis del Racò del César.

Per a joves de 12 a 25 anys.
Activitat GRATUÏTA.

Accions del document

COMENÇA EL "TALLER DE LECTURA FÀCIL. ACOSTA'T A LA LECTURA"

Des de l'Àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Chelo Picón, el passat dijous dia 2 de Febrer es va donar per començat el taller de lectura fàcil adreçat a persones majors de 65 empadronades al municipi.

Tuesday 07 February 2023

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I GENT GRAN
COMENÇA EL "TALLER DE LECTURA FÀCIL. ACOSTA'T A LA LECTURA"
Des de l'Àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Chelo Picón, el passat dijous dia 2 de Febrer es va donar per començat el taller de lectura fàcil.
Aquesta iniciativa va tenir molt bona rebuda. Encara ens queden tres places lliures. Si alguna persona està interessada, poseu-vos en contacte amb la regidoria.
Des de l’Àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran impulsem el projecte "Taller de lectura fàcil, acosta't a la lectura," un projecte creat per a persones grans que els hi agradi la lectura i que vulguin passar una bona estona.
Què s'aconsegueix amb la lectura?
Augmenta l'autoconfiança per expressar opinions i millora el respecte cap als altres.
Millora els diàlegs.
Afavoreix la curiositat.
Desperta la imaginació.
Estimula la memòria, el llenguatge i la concentració.
Està pensat per a persones majors de 65 anys empadronades a Creixell.

Accions del document

COMENÇA UNA NOVA ETAPA DE L’ESCOLA BRESSOL ESTEL DE MAR DE CREIXELL

La Llar d'Infants ha estat adjudicada per 10 anys a l'Escola CAMP JOLIU de L'Arboç.

Monday 12 April 2021

COMENÇA UNA NOVA ETAPA DE L’ESCOLA BRESSOL ESTEL DE MAR DE CREIXELL

 

L’Estel de Mar de Creixell comença una nova etapa de la mà de l’escola Camp Joliu de l’Arboç que es farà càrrec de la seva direcció i gestió. A l’escola bressol Estel de Mar s’hi impartirà el primer cicle d’educació infantil per a nens i nenes d’entre els 4 mesos i el 3 anys.

 

L’objectiu de l’escola és generar un clima alegre, proper i de seguretat per tal que tots els infants se sentin feliços i puguin gaudir d’un projecte educatiu d’alta qualitat. A l’Estel de Mar es treballarà a través del joc, la creativitat, l’observació i l’experimentació i es tindrà molt en compte l’educació emocional. També es donaran les primeres passes en l’aprenentatge de l’anglès amb teachers que incorporaran l’anglès com a llengua vehicular.

 

L’equip educatiu de l’Estel de Mar està molt compromès amb l’educació, en constant formació  i el seu treball sempre prioritza acompanyar a les famílies per tal d’atendre a cada alumne de manera individualitzada. L’escola oferirà serveis d’acollida, menjador, escola de pares i també opció d’escola bressol d’estiu per facilitar la conciliació familiar durant la temporada alta a Creixell.

 

Ja estan obertes les inscripcions per al proper curs i per a l’escola bressol d’estiu. Tots aquells que hi estiguin interessats poden visitar la web www.esteldemar.com o bé seguir l’Estel de Mar a instagram @esteldemarcreixell.

Accions del document

COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS

Les classes comencen el DIMARTS 14 de SETEMBRE de 10 a 11h. a la Zona Esportiva Municipal. Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i EMPADRONADES a Creixell.

Tuesday 31 August 2021

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
Us fem avinent que a partir del DIMARTS 14 DE SETEMBRE DE 2021 comencen de nou les classes de GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS.
 
Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i EMPADRONADES a Creixell.
Totes les persones interessades han de fer INSCRIPCIÓ PRÈVIA a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell o al telèfon 977138272.
Aquesta activitat està dirigida per monitors especialitzats del Club Esportiu Gimnàs Creixell
La classe inicial es farà el dimarts 14 de setembre de 2021.
L'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.
Es recomana portar roba i calçat còmode.
 
Animeu.vos a participar!!!!!!!.

Accions del document

COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS RESIDENTS A CREIXELL

La classe inicial es farà el dimarts 6 de setembre de 2022, l'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.

Monday 05 September 2022

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
COMENCEN LES CLASSES GRATUÏTES DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS DE 65 ANYS RESIDENTS A CREIXELL
 
Us fem avinent que a partir d'aquest DIMARTS 6 DE SETEMBRE DE 2022 comencen de nou les classes de GIMNÀSTICA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS I RESIDENTS A CREIXELL.
 
Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a totes les persones MAJORS DE 65 ANYS i que visquin al nostre municipi.
 
Totes les persones interessades han de fer INSCRIPCIÓ PRÈVIA a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell o al telèfon 977138272.
 
Aquesta activitat està dirigida per monitors especialitzats del Club Esportiu Gimnàs Creixell
 
La classe inicial es farà el dimarts 6 de setembre de 2022.
L'horari serà tots els DIMARTS I DIJOUS de 10 a 11h. i les sessions tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Creixell.
Es recomana portar roba i calçat còmode.
 
Animeu.vos a participar!!!!!!!.
 

Accions del document

COMENCEN LES PROVES SELECTIVES PER A COBRIR DUES PLACES FUNCIONARIALS D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL

Un total de 81 persones estàven convocades aquest dijous 9 de maig al matí al Casal Municipal de Creixell per iniciar les proves d’accés a les 2 places d’agent de la Policia Local que ha convocat l’Ajuntament de Creixell.

Thursday 09 May 2024

👮‍♀️👮POLICIA LOCAL | Un total de 81 persones estàven convocades aquest dijous 9 de maig al matí al Casal Municipal de Creixell per iniciar les proves d’accés a les 2 places d’agent de la Policia Local que ha convocat l’Ajuntament de Creixell.
Finalment s'hi han presentat 51 aspirants, la gran majoria homes, que han omplert la sala gran del Casal Municipal de Creixell.
✅Avui es fa la prova de Cultura general que és de caràcter obligatòria i eliminatòria. Consisteix en contestar, en un període màxim d'una hora, un qüestionari de 40 preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives per cada pregunta, de les quals només una serà la correcta, i que seran proposades pel tribunal i en la proporció següent: 50% de preguntes relatives a coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit a la base tercera, i el 50% restant relatives a coneixements sobre l'actualitat política, social i cultural.
✔️Els aspirants hauran de superar també en els propers dies una Prova teòrica, una Prova d'Aptitud física, una Prova Psicotècnica, una Prova de Reconeixement mèdic i finalment accedir a la fase de concurs de mèrits.
🚓Les persones que superin totes les proves d’accés a la Policia Local i que obtinguin la plaça, iniciaran el curs de Formació Bàsica de Policia, que es realitza a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès.
💪 Des de l'ajuntament de Creixell us desitgem molta sort a totes i a tots els aspirants.

Accions del document

COMIAT DE MOSSÉN JOAN BRULLES A LA FESTA MAJOR DEL SANTÍSSIM SAGRAMENT DE CREIXELL 2020

La Corporació Municipal i el poble de Creixell s'acomiaden de Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a la nostra Vila..

Monday 21 September 2020

EL TORRENC MOSSÉN JOAN BRULLES S'ACOMIADA DE CREIXELL DESPRÉS DE 14 ANYS COM A RECTOR DE LA PARRÒQUIA. eL MOSSÉN MARXA CAP A UNA NOVA MISSÓ PASTORAL AL MARROC

El 8 de desembre de 2006, fa 14 anys, el torrenc Mossén Joan Brulles, es va fer càrrec de la Parróquia de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

Aquest diumenge, els nois i noies creixellencs del grup de la confirmació, acompanyats dels seus pares i mares, s'han volgut acomiadar del Mossén d'una manera especial i li han lliurat un petit record d'agraiment.

Molts d'aquest grup de joves creixellencs, van ser batejats i van rebre la primera comunió també de mans del Mossén.

Ha estat un acte senzill que ha tingut lloc abans de comença l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell però molt entranyable.

Mossén Brulles se'n va cap al Marroc, concretament a Rabat, a una nova missió pastoral.

Aquest passat diumenge a causa de la #covid19 a Creixell no van ballar els gegants de la Vila ni els diables van cremar carretilles ni es va fer la processó del Pa Beneït ni la subhasta de la Coca del Goig i tampoces va fer la Processó del Santíssim Sagrament amb els tradicionals altars decorats pels veins.

Però la tradició i el sentiment creixellenc perdurarán per sempre.

El Cor de Veus de Torredembarra amb David Molina i Jordi Boltà va amenitzar l'Ofici amb els seus cants.

Es va fer l'Ofici Solemne a l'interior de l'església a on també es van beneir les coques.

La Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policía Local, s'han volgut acomiadar avui del torrenc Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a l'Església Parroquial de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

 

Al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, i després de les paraules de comiat de Mossén Joan Brulles i de les salutacions de l'alcalde Jordi Llopart i de la regidora Montserrat Muñoz, els creixellencs i creixellenques presents han dedicat una forta ovació amb llargs aplaudiments de comiat a Mossén Joan Brulles.

Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a Creixell, marxa ara cap a una nova missió eclesiàstica al Marroc.

També al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, l'alcalde Jordi Llopart i la regidora Montserrat Muñoz van dedicar unes emotives paraules de comiat a Mossén Joan Brulles.

Les coques del Pa Beneït es van bveneir dins de l'església i es van repartir entre la feligresia i els malalts de la localitat.

 

Accions del document

comunicacio alcaldia.pdf

Accions del document

COMUNICACIÓ DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A UNA ZONA DE CREIXELL EL DIA 03/02/2022

El Tall de subministrament a causa de treballs programats de manteniment serà de les 08:00h. a les 12:00h. el proper DIJOUS 3 de febrer de 2022 i afectarà al punt de subministrament situat a Avinguda del Mar fins a Avinguda del Ferrocarril.

Monday 31 January 2022

 COMUNICACIÓ DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC EL DIA 03/02/2022 

L'empresa E-DISTRIBUCIÓN en comunica que el Tall de subministrament elèctric a una zona de Creixell a causa de treballs programats de manteniment serà de les 08:00h. a les 12:00h. el proper DIJOUS 3 de febrer de 2022 i afectarà al punt de subministrament situat a Avinguda del Mar fins a Avinguda del Ferrocarril, connectat al CD TA24521.

 

Accions del document

COMUNICAT DE LES MESURES A APLICAR AL MUNICIPI PER LA SEQUERA

En aquest mes de Maig de 2023, la Generalitat de Catalunya ha augmentat el llistat de municipis en situació d'excepcionalitat per la sequera, que a primers de Maig era de 224 municipis.

Monday 15 May 2023

El Pla Especial de Sequera de la Generalitat de Catalunya estableix una sèrie de restriccions que afecten a l'ús de l'aigua, a aplicar tant pels Ajuntaments com pels ciutadans,dels quals s'anirà informant i aplicant,segons afecti al municipi de Creixell.
👉Les primeres mesures a adoptar per l'Ajuntament de Creixell, per tal de conscienciar als ciutadans de la importància de la cura en l'ús de l'aigua i participar solidàriament amb els municipis inclosos en alerta màxima, són :
🔴Es procedirà a limitar el reg de les zones verdes del municipi, en un sol reg a la setmana.
🔴Es tancaran les dutxes de la platja i piscines municipals.
Entre tots hem d'estalviar al màxim el consum d'aigua i evitar, en un proper futur, restriccions molt més estrictes.
 
Cada gota compta.
 
El Regidor de Serveis
Jaume Serret Simó

Accions del document

CONCURS DE CARTELLS PER A LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022

ENS AJUDES A FER EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022?. A partir del 30 de maig i fins al 15 de juny de 2022 s'obre el termini per presentar dissenys al concurs de cartells de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2022. El treball guanyador serà la portada del llibret de Festes i la imatge del cartell oficial de les festes d'enguany. El cartell guanyador rebrà un premi de 150 euros.

Thursday 19 May 2022

Accions del document

Accions del document