Notícies

COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL PER LA DEFUNCIÓ DEL REGIDOR DE CULTURA, TURISME I ESPORTS I EXALCALDE JORDI LLOPART I SENENT

L'Ajuntament de Creixell ha decretat 3 dies de dol oficial per la defunció de Sr. JORDI LLOPART I SENENT, regidor del grup municipal de JUNTS PER CREIXELL, que va morir el 12 de juliol de 2024 a l’edat de 66 anys. També onejaran a mig pal les banderes dels edificis públics municipals.

Monday 15 July 2024

COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL PER LA DEFUNCIÓ DEL REGIDOR DE CULTURA, TURISME I ESPORTS I EXALCALDE JORDI LLOPART I SENENT ✝️
 
🖤L'Ajuntament de Creixell ha decretat 3 dies de dol oficial per la defunció de Sr. JORDI LLOPART I SENENT, regidor del grup municipal de JUNTS PER CREIXELL, que va morir ahir 12 de juliol de 2024 a l’edat de 66 anys. També onejaran a mig pal les banderes dels edificis públics municipals.
 
🌹Aquest dissabte 13 de juliol de 2024 a les set de la tarda es farà un ple extraordinari de la Corporació Municipal com a mostra de condol.
 
🏫 Jordi Llopart i Senent va ser Alcalde de Creixell durant tres legislatures (2011-2023) i també del 2003 al 2004. Va ser vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès. Actualment era el Regidor de Cultura, Turisme i Esports de l’ajuntament de Creixell. Ha estat durant 27 anys com a càrrec electe al Consistori creixellenc a on hi va entrar per primera vegada com a regidor de CIU l’any 1997.
Nascut a Molins de Rei, al Baix Llobregat, formava part dels molts ciutadans que havien escollit Creixell per viure-hi. Ell hi arribà a finals dels anys 80 malgrat que ja hi estiuejava des dels anys70.
Durant el seu govern es va realitzar i inaugurar la Biblioteca Municipal de Creixell Bibliocreixell. També amb ell i el seu equip s’ha fet una tasca molt important de promoció turística i comercial de la nostra Vila. Va ser el promotor dels cicles de concerts musicals del Creixell Clàssic, tot un seguit de concerts que tenien com a finalitat promoure joves promeses de la música i el cant. A la vegada va ser un dels principals impulsors i mantenidors de l’Agermanament de Creixell amb la Vila francesa de Vorey sur Arzon, que ja perdura des de fa 35 anys.
Va ser un Alcalde molt treballador, amb una dedicació plena al seu poble, molt pròxim i amb la porta del seu despatx sempre oberta per a escoltar tot el que li havien de dir els veïns i veïnes de Creixell.
 
🙏L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i tota la corporació municipal se suma al dolor dels seus familiars i amics i sent aquesta pèrdua com la marxa d'una persona única que ha deixat un gran llegat en el nostre municipi.
 
Que descansi en pau.
 

Accions del document

COMUNICAT DE LES MESURES A APLICAR AL MUNICIPI PER LA SEQUERA

En aquest mes de Maig de 2023, la Generalitat de Catalunya ha augmentat el llistat de municipis en situació d'excepcionalitat per la sequera, que a primers de Maig era de 224 municipis.

Monday 15 May 2023

El Pla Especial de Sequera de la Generalitat de Catalunya estableix una sèrie de restriccions que afecten a l'ús de l'aigua, a aplicar tant pels Ajuntaments com pels ciutadans,dels quals s'anirà informant i aplicant,segons afecti al municipi de Creixell.
👉Les primeres mesures a adoptar per l'Ajuntament de Creixell, per tal de conscienciar als ciutadans de la importància de la cura en l'ús de l'aigua i participar solidàriament amb els municipis inclosos en alerta màxima, són :
🔴Es procedirà a limitar el reg de les zones verdes del municipi, en un sol reg a la setmana.
🔴Es tancaran les dutxes de la platja i piscines municipals.
Entre tots hem d'estalviar al màxim el consum d'aigua i evitar, en un proper futur, restriccions molt més estrictes.
 
Cada gota compta.
 
El Regidor de Serveis
Jaume Serret Simó

Accions del document

CONCURS DE CARTELLS PER A LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022

ENS AJUDES A FER EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022?. A partir del 30 de maig i fins al 15 de juny de 2022 s'obre el termini per presentar dissenys al concurs de cartells de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2022. El treball guanyador serà la portada del llibret de Festes i la imatge del cartell oficial de les festes d'enguany. El cartell guanyador rebrà un premi de 150 euros.

Thursday 19 May 2022

Accions del document

CONCURS DE FOTOGRAFIA "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL"

Es poden fer les inscripcions online del 15 de desembre de 2021 al 10 de gener de 2022.

Tuesday 14 December 2021

ÀREA DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS

Des de l'àrea de Protecció dels Animals a càrrec de la regidora Pili Romero Gracia s'ha convocat el Concurs de Fotografia "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL".

Amb aquest concurs volem remarcar el fet que els animals no són regals, les nostres mascotes no són peluxos. Són els nostres amics i viuen amb nosaltres a les nostres llars i són part de la família. El lema del concurs "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL" expressa precisament la voluntat d'integrar els nostres animals a la vida quotidiana de tots nosaltres.

Es tracta també de sensibilitzar.nos contra l'abandonament de les mascotes.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA “LA TEVA MASCOTA I EL NADAL”.

1. Per participar al concurs cal adjuntar la fotografia amb la mascota sola o la mascota amb família i amb motius nadalencs: Només es pot participar en una modalitat.

PODEU ACCEDIR AL FORMULARI obligatori a l'ENLLAÇ SEGÜENT: 👇👇
https://www.creixell.cat/.../concu.../concurs-nadal-mascotes

2. Inscripcions del 15 de desembre al 10 de gener de 2022.

3.Categories i Premis:
-Mascota sola amb motius nadalencs.
-Mascota amb família amb motius nadalencs.

Premis:
Hi haurà 3 premis per categoria.

4. El dimarts 11 de gener el jurat escollirà les fotografies guanyadores.

5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, per publicar-les al web i xarxes socials.

6. Les fotografies participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.

7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Animeu-vos a participar!!!!!!.

#creixell #ProteccióAnimalsCreixell

Accions del document

CONCURS DE PESCA ESPORTIVA AL LLANÇAT - OPEN CREIXELL 2021

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la platja de Creixell i hi han participat una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya

Monday 22 November 2021

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la platja de Creixell el Concurs de Pesca al llançat - Open Creixell 2021.
Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l'Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra - APE i ha comptat amb el suport de l'àrea d'esports de l'ajuntament de Creixell.
Hi van participar gairebé una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya.
L'acte de lliurament de premis el va presidir la 1ª Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Creixell. sra. Pili Romero, com a representant del Consistori. A banda dels 3 primers classificats, també es van donar obsequis per a tota la resta dels participants. També hi va haver un trofeu especial a la peça major, que va ser una dorada que va pesar 1,264 kg. La jornada va cloure amb un pica-pica de germanor.

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS 2021

Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.

Tuesday 23 November 2021

ÀREA DE COMERÇ I TURISME
 
CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS
 
Creixell celebra novament el Nadal amb una programació reduïda per les circumstàncies de la pandèmia de la #covid19.
Tornem a convocar una nova edició del concurs de pessebres, aparadors, façanes i arbres de Nadal d’interior i exterior, enguany coordinada des de les àrees de comerç i turisme de l’ajuntament.
El Concurs d’enguany tindrà les modalitats següents: Pessebre tradicional, Aparadors, Façana o Balcó, Arbres de Nadal interiors i exteriors.
El lliurament de premis es farà el dia 21 de desembre de 2021 a les 19h. al Casal Municipal de Creixell.
Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.
Animeu-vos a participar!!!!!.

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES

Inscripcions a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell fins el dia 14 de desembre de 2022 a les 14h o al telf 977138272

Friday 18 November 2022

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES

MODALITATS:

PESSEBRE TRADICIONAL

APARADOR

FAÇANA CASA O BALCÓ

Inscripcions a la Casa de Cultura Cal Cabaler fins el 14 de desembre de 2022 o al telf. 977138272

LLIURAMENT DE PREMIS EL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2022 A LES 19H AL CASAL MUNICIPAL 

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES NADAL 2023

Un any més, des de l'ajuntament de Creixell organitzem el ja tradicional Concurs de Pessebres, Aparadors i Façanes de Nadal 2023.

Wednesday 22 November 2023

ALCALDIA - ÀREES DE FESTES I DE COMERÇ
 
CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS I FAÇANES NADAL 2023
 
Un any més, des de l'ajuntament de Creixell organitzem el ja tradicional Concurs de Pessebres, Aparadors i Façanes de Nadal 2023.
Les persones interessades a participar en qualsevol de les 3 modalitats han de fer les seves inscripcions a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell.
Es poden inscriure fins al dia 11 de desembre, personalment a Cal Cabaler o trucant al telèfon ☎️ 977138272
El lliurament de premis es farà el dia 19 de desembre de 2023 a les 19h al Casal Municipal de Creixell.
 
Animeu·vos a participar!
 

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL

Les inscripcions son fins al 15 de febrer de 2021 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu al web municipal www.creixell.cat

Wednesday 03 February 2021

ÀREA DE FESTES
CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL
 
Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.
S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.
BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2021
1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal:
S’ha de ser resident a Creixell.
2. Inscripcions Fins al 15 de febrer de 2021.
3.Categories
-Individual infantil (3-12 anys)
-Individual adult (13 anys o més)
-Grupal (bombolla familiar)
Premis
Hi haurà 2 premis per categoria.
Categoria Infantil foto individual (3-12 anys)
1er. Premi : TABLET 4G
2on. Premi: ALTAVEU BEAT BOX IL-LUMINAT
Categoria Adult foto individual (Majors de 12 anys)
1er. Premi: PORTÀTIL
2on. Premi: TORRE ALTAVEU RADIO BLUETOOTH
Categoria Foto de grup bombolla
1er. Premi: TELEVISOR 43”
2on. Premi: ALTAVEU 240W
4. El dimarts 16 de febrer de 2021 el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.
5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, perquè les puguin utilitzar per a promocionar la festa i per publicar-les al web i xarxes socials.
6. Les disfresses participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
ANIMEU.VOS A PARTICIPAR!!!!
Puede ser una imagen de text que diu 'CONCURS DE DISFRESSES CARNAVAL 2021 CREIXELL Envia una foto amb la teva disfressa 2021! FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Inscripcions:de 15 febrer de 2021. febrer Categories: Individual infantil adult, grupal (bombolla familiar). Dos premis per cada categoria. + Info ala Casa de Cultura "Cal Cabaler", telèfon 977138272. AjuntamentdeCreixell Regidoria RegidoriadeFest'
 
 
 
 
 
 
 

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC ON LINE DE DISFRESSES DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a www.creixell.cat

Wednesday 23 February 2022

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu  clikcant AQUÍ

 

Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit, molt a contracor,, novament readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.

 

S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.

 

BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2022

 1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal

 S’ha de ser resident a Creixell.

 1. Inscripcions del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 a les 14h..

3.Categories

-Individual infantil (3-12 anys)

-Individual adult (Majors de 12 anys)

-Grupal (foto de grup bombolla familiar)

Premis

Hi haurà 2 premis per categoria.

Les fotografies s'han d'enviar en format JPG

El dimecres 9 de març el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.

Les persones participants cedeixen els drets d'imatge de les fotografies presentades al concurs a l'ajuntament de Creixell. , per tal que les pugui utilitzar per a promocionar la festa i per a publicar a la web i xarxes socials.

Les disfresses participants han de ser reals, i l'ajuntament assumeix el dret d'excloure aquells muntatges amb qualsevol programa d'edició fotogràfica.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

 

Accions del document

CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Tuesday 08 September 2020

L'ajuntament de Creixell ha publicat les BASES PER A LA PROVISIÓ MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Trobareu tota la info a l'enllaç següent:

https://creixell.eadministracio.cat/info.1

Accions del document

CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK

Us hem preparat un petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA, mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell. CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal.

Friday 13 May 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
 
CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK
 
Us hem preparat aquest petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell.
 
CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori pot detectar aquestes deficiències del dia a dia amb més facilitat i resoldre-les més ràpidament.
 
Quins problemes puc comunicar?
 
Quan entreu al Creixell Soluciona a la banda dreta trobareu una llista dels tipus de problemes que es poden resoldre i els que no. Us recordem que l’àmbit d’actuació se circumscriu al municipi del Creixell.
 
Com puc comunicar un problema?
 
Només cal omplir el formulari que trobareu a l'inici del web o a l’apartat Comunicar un problema. Us demanem que descrigueu el problema i el lloc on se situa de forma entenedora i concreta. També heu de facilitar-nos el vostre nom, correu electrònic i telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.
 
Puc veure quins problemes s'han comunicat?
 
Als apartats Problemes comunicats, Problemes en procés i Problemes solucionats podreu veure el llistat de situacions millorables classificades segons aquestes categories, així com la seva localització en el mapa. Si cliqueu sobre el problema i aneu a + info, n'obtindreu més informació i podreu fer un seguiment del seu estat actual.
L'enllaç per accedir directament a CREIXELL SOLUCIONA:👇👇
 
L'enllaç per accedir a l'explicació del tutorial: 👇👇
 
 

Accions del document

CONSELLS PER PROTEGIR LES MASCOTES DURANT LA REVETLLA DE SANT JOAN

Recomanacions pel benestar animal durant la celebració a causa del soroll de la pirotècnia

Wednesday 19 June 2024

Consells per protegir les mascotes durant la revetlla de Sant Joan

 

Recomanacions pel benestar animal durant la celebració a causa del soroll de la pirotècnia

El so dels petards durant la revetlla de Sant Joan afecta moltes mascotes que difícilment poden evitar o escapar del soroll de la pirotècnia. Per aquest motiu i per protegir el benestar dels animals domèstics, des de l’Ajuntament de Creixell, fem difusió d’algunes recomanacions i consells que poden ajudar als animals domèstics a passar de la millor manera possible aquesta celebració.

 

Alguns consells bàsics per protegir els animals domèstics durant la festivitat de Sant Joan són:

 • No deixeu la vostra mascota al balcó o al jardí perquè allà sentirà molt més el soroll dels petards. És millor que estigui a l’interior de la casa o el pis.
 • Intenteu preveure no deixar sol a l’animal, el millor és que estigui amb persones de la seva confiança.
 • Tanqueu totes les obertures exteriors que pugueu per mitigar el soroll exterior i protegir els animals. Durant la revetlla augmenta el nombre d’animals que s’escapen de casa o cauen per la finestra intentant fugir del soroll dels petards.
 • Busqueu un lloc tranquil a l’interior de casa perquè s’hi estigui. L’animal us indicarà quin és l’espai de casa més tranquil i allunyat del soroll perquè, quan senti un petard, s’hi dirigirà. Deixeu-li també aigua, menjar i alguna joguina. No tanqueu la porta de l’estança, perquè és important que pugui moure’s pel pis o casa amb llibertat.
 • Poseu música o la televisió per tal d’amortir el soroll dels petards.
 • Canseu-lo abans que comenci la revetlla. Jugueu amb ell o feu una bona passejada en un lloc tranquil abans que comenci el soroll dels petards. D’aquesta manera, el vostre gos, gat o animal de companyia arribarà més cansat a la nit i amb menys ansietat.
 • Demaneu suplements naturals i ansiolítics, en cas que sigui necessari. El veterinari pot receptar-vos ansiolítics o suplements naturals per intentar tranquil·litzar el vostre animal de companyia durant aquesta nit.

 

Accions del document

CONSULTA INSCRIPCIÓ AL CENS ELECTORAL PER LES ELECCIONS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA 2024

Fins al dia 1 d’abril de 2024, inclòs, es pot consultar el cens electoral a l'ajuntament i presentar reclamacions, si és el cas.

Monday 25 March 2024

🏣ELECCIONS / Període de consulta d’inscripció al cens electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya 2024 i tràmit del vot per correu.
 
📆Fins al dia 1 d’abril de 2024, inclòs, es pot consultar el cens electoral i presentar reclamacions, si és el cas. La consulta de les dades es pot fer per internet a la Seu Electrònica de l’INE amb certificat electrònic i presencialment amb identificació -DNI, passaport- als consolats, a les Delegacions Provincials de l’Oficina del Cens Electoral i a l’Ajuntament.
📌A l’Ajuntament de Creixell, la consulta i la presentació de reclamacions s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari de 9 h a 14 h . El cens electoral es va tancar en data d’1 de gener de 2024 amb les variacions tramitades fins al 28 de desembre de 2023.
 
📩 El calendari de la convocatòria anticipada d’eleccions al Parlament de Catalunya pel dia 12 de maig té obert també el període de sol·licitud de vot per correu fins al 2 de maig. Es pot fer amb el DNI a l’oficina de Correus o per via telemàtica a www.correos.es amb DNI electrònic o certificat digital vàlid.
 

Accions del document

CONTACONTES PER A UN MÓN EN PAU A LA BIBLIOCREIXELL

El dimecres 17 de maig vam rebre a la Biblioteca Municipal la narradora Imma Pujol i els seus contes : ' Viure en pau, menjar patates i somiar'.

Thursday 18 May 2023

Els nens i nenes assistents van estar molt atents i van estar tots d'acord en què compartir el que tenim i respectar els altres ens farà tenir UN MÓN MILLOR !
Volem agrair al Consell Comarcal del Tarragonès la seva col·laboració amb les biblioteques i punts de lectura de la comarca amb l'organitzavió d'aquests cicles de contes.

Accions del document

CONVENI DE COL-LABORACIÓ DEL PROJECTE "ACOMPANYA'M" ENTRE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL I EL SR.AGUSTÍ URGELL, TITULAR DEL SERVEI DE TAXI DE CREIXELL.

L'Ajuntament de Creixell en la Junta de Govern Local de data 17 d'octubre de 2019 va aprovar el projecte "ACOMPANYA'M" que és un projecte pensat per a la gent gran que viuen soles.

Thursday 31 October 2019

ONVENI DE COL-LABORACIÓ DEL PROJECTE "ACOMPANYA'M" ENTRE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL I EL SR.AGUSTÍ URGELL, TITULAR DEL SERVEI DE TAXI DE CREIXELL.

L'Ajuntament de Creixell en la Junta de Govern Local de data 17 d'octubre de 2019 va aprovar el projecte "ACOMPANYA'M" que és un projecte pensat per a la gent gran que viuen soles o acompanyades de gent gran també i que tenen dificultats de mobilitat per anar al metge.

El Sr.Agustí Urgell, que té atorgades dues llicències de Taxi a Creixell, ofereix els serveis de cooperació amb l'Ajuntament de Creixell per poder facilitar la mobilitat dins de l'àrea urbana del municipi, oferint preus especials per aquest servei.

Aquesta col-laboració va dirigida a totes aquelles persones empadronades a Creixell, majors de 70 anys i que visquin soles o acompanyades de persones de la mateixa edat, així com a persones vulnerables amb risc d'exclusió, minusvàlids i persones sense recursos.

Les persones grans del nostre municipi que ja es troben adherides al programa "Bon dia" de l'ajuntament de Creixell rebran també informació d'aquest nou servei que es vehicularà precisament dins del propi "Bon dia".

Dins d'aquest nou programa "Acompanya'm" hi haurà 4 tipus de serveis:
1.- Servei d'acompanyament al CAP de Creixell.
2.- Servei d'acompanyament al CAP de Torredembarra.
3.- Servei d'acompanyament i lliurament d'analítiques a altres punts.
4.- Servei de lliurament de medicaments.

El servei s'ha de demanar a través de la regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat i amb col-laboració amb els serveis socials, CAP i ajuntament que puguin detectar aquestes necessitats.

A través d'unes fórmules es valorarà la quantitat, si cal, que hagin de pagar, i la resta se'n farà càrrec l'ajuntament depenent de la partida destinada a Benestar Social.

Avui s'ha fet a la Casa de la Vila l'acte de la signatura d'aquest Conveni i hi ha assistit l'alcalde de Creixell Jordi Llopart, les regidores de gent gran, benestar, atenció social i sanitat, Pili Romero GraciaChelo Picon Gomis i el sr. Agustin Urgell Creixell.

Accions del document

CONVENI PER A LA PARTICIPACIÓ CONJUNTA I COORDINADA AL PROGRAMA DE FIRES I PROMOCIONS I A LES CAMPANYES DE PUBLICITAT 2020 DEL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

L'acte de signatura ha tingut lloc aquest dimarts 14 de gener de 2020 al Palau de la Diputació de Tarragona.

Tuesday 14 January 2020

 

Aquest dimarts 14 de gener ha tingut lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l'acte de la signatura del Conveni Córner per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires de turisme i promocions i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

L'acte l'ha presidit la sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona juntament amb la presidenta del Patronat de Turisme de la Costa Daurada sra.Meritxell Roigé. També hi eren presents els representants dels 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic del territori que participen d'aquest acord. Per part de l'ajuntament de Creixell hi ha assistit la regidora delegada de l'Àrea de Turisme Silvia Farrero.

El Conveni Córner regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes administracions i entitats en fires nacionals, estatals i internacionals i en campanyes de publicitat per aquest any 2020.

 

 

Accions del document

CONVOCATÒRIA DEL PLE EXTRAORDINARI DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE DATA 06-08-2020

Tindrà lloc aquest DIJOUS 6 D'AGOST DE 2020 A LES 18:00H EN 1ª CONVOCATÒRIA A LA CASA DE LA VILA

Thursday 06 August 2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

S'ha convocat la sessió extraordinària del Ple de la Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell per aquest DIJOUS 6 D'AGOST DE 2020 A LES 18:00H EN 1ª CONVOCATÒRIA A LA CASA DE LA VILA, segons l'ordre del dia que s'adjunta:

#creixell

Accions del document

CONVOCATS El III PREMI MARGARIDA ARITZETA-VILA DE CREIXELL 2024 DE NOVEL·LA CRIMINAL EN CATALÀ I EL II CONCURS JUVENIL DE RELAT DE MISTERI JORDI TIÑENA

L’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, convoquen el III Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal en català i el II Concurs Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena. Es celebraran durant una nova edició del Festival CREIXELL CRIMS que es realitzarà a principis del mes de juliol.

Friday 09 February 2024

CONVOCATS El III PREMI MARGARIDA ARITZETA-VILA DE CREIXELL 2024 DE NOVEL·LA CRIMINAL EN CATALÀ I EL II CONCURS JUVENIL DE RELAT DE MISTERI JORDI TIÑENA
 
🏩L’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, convoquen el III Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal en català i el II Concurs Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena.
 
Es celebraran durant una nova edició del Festival CREIXELL CRIMS que es realitzarà a principis del mes de juliol.

El Festival se celebra al municipi de Creixell, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Institució de les Lletres Catalanes i altres entitats del Camp de Tarragona, comissariat per l’escriptora de gènere Raquel Gámez-Serrano. Els objectius són promoure la literatura criminal en català, procurar un espai d’interacció per a totes les editorials que han publicat títols enguany, esdevenir un altaveu per als escriptors del gènere del territori i proporcionar el gaudi d’un entorn privilegiat a través de la cultura.

 
El premi MARGARIDA ARITZETA-VILA DE CREIXELL de novel·la criminal inèdita en català és un reconeixement a l’escriptora vallenca, que compta amb més d’una cinquantena de llibres publicats, guanyadora de diferents premis, que ha estat degana de la Institució de les Lletres Catalanes i distingida amb la Creu de Sant Jordi.
📕PREMI MARGARIDA ARITZETA - VILA DE CREIXELL: 3.000 €💵, publicació a la col·lecció Crims.cat de l' Editorial Clandestina i trofeu en ferro del campanar de Jvjol de Creixell, sobre fusta reciclada de la Costa Daurada
🕵🏽‍♀️EL II CONCURS JUVENIL DE RELAT DE MISTERI JORDI TIÑENA
L’objectiu d’aquest concurs és fomentar l’escriptura entre la població juvenil, així com fomentar la lectura i la iniciació en el gènere criminal.
🗓Obert termini de recepció d'originals.
 
BASES:
 

OBERT EL TERMINI DE RECEPCIÓ DE LES OBRES

L’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, convoquen el III Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal que es regeix per les bases següents:

BASES
 1. Hi podran optar novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere criminal i que no hagin estat publicades en cap mitjà.
 2. L’extensió de les novel·les serà d’un mínim de 120 pàgines i un màxim de 250, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12.
 3. La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del 10 de maig de 2024.
 4. Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça premis@creixellcrims.cat . S’enviaran dos fitxers, un amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver nom complet, correu electrònic, telèfon, adreça postal i DNI del participant.
 5. Un cop presentades les obres a concurs no podran ser retirades ni modificades.
 6. La novel·la guanyadora obtindrà un total de 3.000 euros, 2.500 euros són aportats per l’Ajuntament de Creixell i 500 euros per l’Editorial Clandestina, en concepte de drets d’autor. La novel·la es publicarà a la col·lecció crims.cat de l’Editorial Clandestina.
 7. La novel·la es publicarà abans de la quarta edició del festival CREIXELL.CRIMS.
 8. Els membres del jurat seran comunicats abans de la data màxima del lliuraments dels originals.
 9. El jurat podrà declarar desert el premi si considera que cap de les obres presentades no n’és mereixedora.
 10. El premi es lliurarà en el decurs del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL.CRIMS 2024.

 

PREMI JUVENIL DE RELATS DE MISTERI JORDI TIÑENA

L’ajuntament de Creixell, en el marc del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL.CRIMS, convoquen el II Concurs Juvenil de Relat de Misteri CREIXELL.CRIMS que es regeix per les bases següents:

 1. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar l’escriptura entre la població juvenil, així com fomentar la lectura i la iniciació en el gènere criminal.

 2. Es poden presentar joves entre 13 i 18 anys i s’estableixen tres categories:

  1ª Alumnes de 1r i 2n d’ESO (13 i 14 anys)

  2ª Alumnes de 3r i 4t d’ESO (15 i 16 anys)

  3ª Alumnes de Batxillerat (17 i 18 anys)

 3. Hi podran optar relats escrits en llengua catalana que s’adscriguin al gènere criminal en general o al misteri i l’enigma.

 4. L’extensió dels relats serà d’un mínim d’una pàgina i d’un màxim de tres pàgines, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12.

 5. La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del dia 10 de maig de 2024.

 6. Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça premis@creixellcrims.cat . S’enviaran dos fitxers, un amb el títol i amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver el títol de l’obra, nom complet, mail, telèfon, adreça i DNI del participant.

 7. Un cop presentades les obres a concurs no podran ser retirades ni modificades.

 8. Els tres relats guanyadors obtindran un lot de productes de marxandatge del festival CREIXELL.CRIMS, la publicació en el diari TDB-Actualitat de Torredembarra i una entrada doble al parc d’atraccions Port Aventura. 

 9. Els membres del jurat són Maribel Pérez Fontanillas, Sònia Ambrós Ros i Elisa Roldán González.

 10. El jurat podrà declarar desert el premi si considera que cap de les obres presentades no n’és mereixedora.

 11. Els premis es lliuraran al municipi de Creixell, en el decurs del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXEM.CRIMS 2024.

 
 
 
MES INFO:
 

 

Accions del document

CREIXELL ACOLLIRÀ UNA PROVA DEL 1r CIRCUIT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA.

L'esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 13 de setembre de 2020 a la platja de Creixell

Tuesday 11 August 2020

LA PLATJA DE CREIXELL ENTRA DINS DEL 1r CIRCUIT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA.

La Marxa Aquàtica, una nova modalitat esportiva que ja fa anys que es practica a França, ha arribat a Catalunya per quedar-se. La FEEC ha estat l'encarregada de la seva reglamentació. El primer circuit i campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica ja té dates i es durà a terme en quatre platges del nostre país : SALOU, CREIXELL (13/9/2020), ROSES I CAMBRILS.

Molt contents que la nostra platja hagi estat escollida per aquest debut i es pugui donar continuïtat així al primer contacte amb aquest esport que es va dur a terme a Creixell el passat 18 de juliol de la mà del C.e. Muntanyenc Creixell Amics d'Atletisme Creixell Associació i promogut per l'Ajuntament de Creixell .

Accions del document

Accions del document