Notícies

CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC

Informació i inscripcions al Punt Jove de la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL

Tuesday 16 February 2021

ÀREA DE JOVENTUT
 
CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC
 
Tot i la situació epidemiològica actual i les restriccions que comporta, les regidories de Joventut dels Ajuntaments Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuen desenvolupant els projecte de dinamització compartit que s’ha hagut de veure reformulat per tal de poder oferir activitats al jovent de la Zona TRAC.
En aquest moment s’organitza, juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona, un curs de control d’accessos que permetrà a les persones que hi assisteixin presentar-se a l’examen de la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual s’obté el títol.
El curs és gratuït, amb preferència per a les persones dels municipis de la zona TRAC i els requisits són:
* Tenir entre 18 i 29 anys.
* Estar inscrit/a a la Garantia Juvenil (això vol dir no estar estudiant ni treballant).
* Tenir la ciutadania espanyola d'algun dels països que integren la Unió Europea o estar en possessió del permís de residència i de treball.
* No haver estat condemnat per delictes contra les persones, el patrimoni, la salut pública o justificar que els antecedents dels delictes comesos han estat cancel·lats.
Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència. A CREIXELL HO PODEU FER AL PUNT JOVE DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL BIBLIOCREIXELL.
MÉS INFO:

 http://tarragones.cat/noticies/curs-de-control-d2019accessos-per-a-joves-de-la-zona-trac

Accions del document

CURS D'INFORMÀTICA GRATUÏT - ÚS DE LES EINES DE GOOGLE PER A PERSONES EMPADRONADES A CREIXELL

Aquesta activitat està organitzada per l'àrea d'igualtat de l'ajuntament de Creixell. Tindrà una durada de 10 hores lectives i es realitzarà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell

Thursday 20 October 2022

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL,SALUT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CURS D'INFORMÀTICA GRATUÏT - ÚS DE LES EINES DE GOOGLE
 
Des de l'àrea d'igualtat de l'ajuntament de Creixell, hem organitzat un curs d'informàtica gratuït sobre l'ús de les eines de Google. Aquesta activitat va adreçada a les persones majors d'edat empadronades al nostre municipi.
Tindrà una durada de 10 hores lectives i es realitzarà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell
Aprofundirem en els coneixements de: mail, calendar, maps, traductor, keep, drive, documents de google.
La modalitat del curs és presencial, amb accés a plataforma virtual inclòs, 10 hores lectives, es farà en horari de tarda i les places són LIMITADES.
 
INICI DEL CURS: MES DE NOVEMBRE
DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: DILLUNS 31 D'OCTUBRE A LES 14H.
LLOC: CAL CABALER DE CREIXELL - C/ Sant Jaume 4
☎️ 977138272
 
Animeu-vos a participar!!.
 

Accions del document

CURS INICIAL GRATUÏT DE LLENGUA CATALANA LLETRES PER A TOTHOM

Del 27/09 al 10/12. Curs de 120 hores de dilluns a divendres de 9:30h. a 12:00h. a Cal Cabaler

Tuesday 10 August 2021

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL

Amb la col.laboració de l'àrea de benestar i atenció social de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón, el Consell Comarcal del Tarragonès i Càritas Diocesana de Tarragona hem organitzat un CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA - LLETRES PER A TOTHOM que es farà el proper mes de setembre a Creixell.

Aquest curs es realitzarà del 27/09 al 10/12 de dilluns a divendres de 9.30 a 12h. a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell al carrer Sant Jaume 4 de Creixell.

El curs va adreçat a persones immigrades i es tindran en compte a l'hora dels criteris de selecció, el nivell de coneixement de llengua i el nivell d'ingressos familiars.

Hi ha 20 places per curs , que és gratuït. Inscripcions a la Bibliocreixell i a través del Codi QR de la imatge.

Més info al 977 80 34 00

Accions del document

Curs JUNIOR LIFEGUARD PROGRAM de salvament i socorrisme adreçat a joves de 14 a 17 anys

Curs organitzat per la CREU ROJA A TARRAGONA adreçat a joves d’entre 14 i 17 anys per donar a conèixer el món del salvament i el socorrisme i que es farà durant el mes de juliol.

Wednesday 04 May 2022

ÀREA DE JOVENTUT

Us informem de la primera convocatòria del JUNIOR LIFEGUARD PROGRAM que durà a terme la CREU ROJA A TARRAGONA per a joves d’entre 14 i 17 anys, durant el mes de juliol.

Objectius

- Donar a conèixer als nois i noies el món del salvament i el socorrisme.

- Apropar-los al context real en el medi aquàtic on vivim i fer-los conscients dels perills que es poden trobar i així poder-los evitar.

- Conèixer la tasca que desenvolupa el/la socorrista aquàtic/a

- Fomentar una actitud esportiva i saludable dins el medi.

Continguts

- Primers auxilis bàsics.

- Seguretat a la costa.

- Fauna marina.

- Nutrició esportiva.

- Cura del medi ambient.

- Tècniques de natació.

- Tècniques de rescat

Dates

De dilluns a divendres del 04 al 22 de juliol.

Horari

De 10 a 14 hores

Lloc

- Base de Mar Creu Roja Tarragona (PASSEIG DE L'ESCULLERA S/N).

- Piscina (Tarragona).

- Platja de l’Arrabassada.

La data límit d’inscripció dia 15 de juny.

A continuació teniu l’enllaç per entrar amb tota la info i fer la preinscripció:👇👇
https://www2.cruzroja.es/detalle-cursos/-/curso/665562

Accions del document

Davant el cas de violència de gènere a Creixell el passat cap de setmana, el col·lectiu Papallones Liles fa una concentració a les 20 h, avui dimecres dia 7

Wednesday 07 April 2021

Davant el cas de violència de gènere a Creixell el passat cap de setmana, el col·lectiu Papallones Liles fa una concentració a les 20 h, avui dimecres dia 7. Des de la regidoria de la dona i des de l'Ajuntament de Creixell rebutgem tota mena d'agressions, violència masclista, per raó de gènere o orientació sexual, és per això que ens adherim a la concentració d'avui a les 20 h, i demanem al veïnat de Creixell que es faci ressò d'aquesta notícia i s’adhereixi també a la concentració, ja que en aquest poble també hi ha situacions de violència masclista i hem de dir PROU.

Accions del document

DES DEL 10 DE JUNY DE 2022 JA FUNCIONEN LES DUTXES I ELS RENTA-PEUS DE LA PLATJA DE CREIXELL

Des de l'ajuntament de Creixell, volem conscienciar a tothom que vingui a la platja de Creixell sobre la necessitat de fer un ús racional de l'aigua de les dutxes i dels renta-peus, en benefici de totes i tots

Friday 10 June 2022

ÀREES DE MEDI AMBIENT, TURISME I SERVEIS
 
JA FUNCIONEN LES DUTXES I ELS RENTA-PEUS DE LA PLATJA DE CREIXELL
 
Des de les àrees delegades de medi ambient, turisme i serveis de l'ajuntament de Creixell, dediquem aquests darrers dies a la preparació i reactivació dels serveis de la nostra platja per a la temporada 2022.
A Creixell, a totes les platges ja hi ha instal·lats bona part dels equipaments –passeres, dutxes, papereres–.
A partir d'avui, ja funcionen també les dutxes i els renta-peus per als usuaris i usuàries de la platja.
Hem avançat la seva posada en funcionament atès el bon temps que fa, ja que això convida a incrementar el nombre de persones a les platges creixellenques.
Des de l'ajuntament de Creixell, volem conscienciar a tothom que vingui a la platja de Creixell sobre la necessitat de fer un ús racional de l'aigua de les dutxes i dels renta-peus, en benefici de totes i tots.
Moltes gràcies.

Accions del document

Desinfecció de diferents zones d'ús públic del municipi per tal d'evitar la propagació de la Covid19.

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell fan les tasques de desinfecció amb el material que ha adquitir l'Ajuntament

Monday 31 August 2020

Els voluntaris i voluntàries de Proteccio civil de Creixell, amb l’aportació de material que ha fet l’Ajuntament de Creixell, han començat a desinfectar diferents zones del municipi per tal d'evitar la propagació de la #Covid19.

Aquest dilluns 31 d'agost de 2020, l'alcalde de Creixell Jordi Llopart, acompanyat de regidores i regidors de l'equip de govern municipal, han estat presents a l'acte protocol-lari de lliurament del nou material de desinfecció adquirit pel Consistori i que ha estat cedit a l'AVPC de Creixell.

Fins ara ja s'ha desinfectat des del Parc de la Xicalla , passant pels exteriors de les 2 Residències de gent gran, els carrers més concorreguts del nucli històric de la Vila, els accessos als diferents comerços, Policia Local, Ajuntament, Biblioteca, Consultori mèdic, Cal Cabaler, mobiliari urbà de la Rambla de les moreres i tota la resta dels parcs infantils.

En els propers dies es continuaran realitzant les desinfeccions d’altres zones del municipi
.
El producte que s'utilitza NO és tòxic.


“ Entre tots guanyarem la Covid-19”.

Accions del document

DESPLEGAMENT DEL 4G A LA BANDA DE 800 MHZ A CREIXELL

Si teniu incidéncies amb la compatibilitat de la TDT a casa vostra, truqueu al 900 833 999

Monday 23 November 2020

Les operadores de telefonía mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, ja ofereixen a Creixell els serveis sobre la xarxa 4G a la banda 800MHz, el que permetrà als creixellencs i creixellenques gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Amb l'arribada de la nova 4G a Creixell continúa el procés d'implantació que s'està realitzant de forma gradual per tota la geografia estatal.

Per a gestionar aquests serveis, així com també les possibles reclamacions, s'ha posat a disposició dels ciutadans un teléfon d'atenció gratüit (900 833 999) i un web:

www.llega800.es

Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç:

https://www.llega800.es/listado-de-municipios-activos/

#creixell #viucreixell

Accions del document

Dia de la Visibilitat lèsbica

26 d'Abril.

Monday 26 April 2021

Avui, dia 26 d'abril, és el Dia de la Visibilitat lèsbica, una festa que a Espanya i en diversos països del món se celebra des de l'any 2008. Aquesta data té com a objectiu visibilitzar aquest col·lectiu i manifestar la importància que les dones lesbianes tinguin espai i siguin visibles en els espais públics, exigir la plena igualtat de drets i reclamar que es tinguin referents de dones lesbianes en tots els àmbits, i no sols dins de l'activisme pels drets LGTBIQ+.

Accions del document

Dia Mundial de la Síndrome de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica

Els símptomes no són visibles, però l’impacte en la vida de les persones que les pateixen és devastador. Veuen minvada la seva qualitat de vida i sovint pateixen incomprensió en l’entorn familiar, social, escolar, laboral i sanitari. Ens els casos més extrems, les persones afectades es veuen obligades a quedar-se a casa.

Wednesday 12 May 2021

El 12 de maig es commemora oficialment com el Dia Mundial de la Síndrome de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica (també conegut com a Encefalomielitis Miàlgica en alguns països / regions).
La fibromiàlgia (FM) és caracteritza per un dolor generalitzat, que pot ser constant o fluctuant, que afecta sobretot músculs i tendons, sense que s’observi cap lesió aparent. Aquest dolor pot arribar a ser molt sever i sovint s’acompanya de son no reparador, cansament extrem, mals de cap i trastorns cognitius, entre d’altres símptomes.
La síndrome de fatiga crònica o encefalomielitis miàlgica (SFC/EM) causa una fatiga significativa i persistent davant de petits esforços, tant físics com mentals, que empitjora amb l’activitat i que no millora amb el repòs. Sovint provoca també una disminució del rendiment cognitiu, insomni i son no reparador, dolor muscular i/o articular, entre d’altres símptomes.
Els símptomes no són visibles, però l’impacte en la vida de les persones que les pateixen és devastador. Veuen minvada la seva qualitat de vida i sovint pateixen incomprensió en l’entorn familiar, social, escolar, laboral i sanitari. Ens els casos més extrems, les persones afectades es veuen obligades a quedar-se a casa. Es tracta de malalties emergents que afecten cada vegada més població, i també més jove.

Accions del document

DIADA DE SANT JORDI 2022 A CREIXELL

PARADETES DE LLIBRES I ROSES A LA PLAÇA I CONTACONTES DE DRACS A CAL CABALER

Sunday 24 April 2022

Malgrat el mal temps i l'amença de pluja, Creixell va poder celebrar la Diada de Sant Jordi. Es van muntar diferents parades de llibre i roses i el contacontes de Dracs i Llibres a càrrec de l'actriu Anna Garcia Cuartero es va celebrar a Cal Cabaler en lloc de la Plaça Major. Molts creixellencs, creixellenques i visitants de cap de setmana es van acostar a comprar llibres com a tradició d'aquesta jornada tan especial. 

Les activitats infantils programades per la tarda a la Plaça del Mirador a càrrec de la companyia Ratataplam es van haver de suspendre per la pluja. Des de la regidoria de festes s'informarà de la propera data per tal que tots els nenes i nenes puguin gaudir d'aquestes activitats un altre dia de primavera.

Accions del document

DIMARTS 25 DE JULIOL DE 2023 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL LOCAL

El 25 de juliol és Sant Jaume, patró de Creixell, i aquesta és una de les 2 festes locals que els Ajuntaments catalans poden afegir als 12 festius laborals de Catalunya.

Friday 21 July 2023

EL DIMARTS 25 DE JULIOL DE 2023 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL LOCAL

El Calendari Laboral de l’any 2023 inclou 12 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals, en el cas de Creixell una d'elles és el 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, patró de la Vila.

Per la qual cosa el proper dimarts dia 25 DE JULIOL de 2023 les oficines i dependències municipals de l'ajuntament de Creixell romandran tancades al públic.

De tota manera, es poden fer tràmits i gestions en xarxa les 24h a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal a l'adreça següent: 👇

https://creixell.eadministracio.cat/info.3

Accions del document

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys. És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble. L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.

Thursday 15 September 2022

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELLDISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’àrea de Joventut de l’ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora delegada Pilar Romero Gracia posa en marxa novament aquest proper DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 les activitats al PUNT JOVE DE CREIXELL.
 
L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys.
És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble.
L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.
Està ubicat al local social del Racò del César i que coneixem com a “el local Pistatxo”, a on hi ha també el gimnàs municipal.
Allà trobaràs a un monitor de l’equip de VIU LLEURE, que t’acompanyarà i t’ajudarà a crear el teu Espai Jove.
 
Us fem un resum de les activitats que hem realitzat durant la passada Temporada Espai Jove 2021/2022
A l'espai jove cada tarda fem jocs, dinàmiques, jocs de taula, xerrades...sobretot organitzem el que volem crear per nosotres i per al poble. Durant el curs passat 2021-2022 vam aconseguir redecorar el nostre espai amb sofàs i mes cadires perque cada vegada en som més.
 
Esdeveniments que vam realitzar:
- Torneig de ping-pong
- Torneig de globus (balloon cup)
- Torneig de Fifa
- Torneig de Brawl Stars
- Excursions al poble
- Excursió a les afores del poble, on vam veure tota la brossa que hi ha als boscos, i vam pensar en crear un projecte per a fer recollida de brossa i ajudar a la flora i fauna del poble.
- Taller de pintura
- Sortides a la platja
- Sortida al cinema (Tarragona)
- Activitats a la biblioteca
- Gimkana creada per els joves destinada per als infants del col•legi per a la festa de final de curs.
 
 
VIU LLEURE és una entitat que promou l’educació en el lleure, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d’eines i recursos per a la gestió emocional.

Accions del document

DIVENDRES 25 DE JUNY LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES PER FESTA LOCAL

Es poden realitzar tràmits les 24 hores a través de la Seu Electrònica del web municipal www.creixell.cat

Wednesday 23 June 2021

ALCALDIA
 
A V Í S
 
Us recordem que aquest DIVENDRES 25 DE JUNY DE 2021 a Creixell és FESTA LOCAL.
 
Per la qual cosa les dependències municipals de l'ajuntament de Creixell ROMANDRAN TANCADES.
 
Es poden realitzar tràmits a través de la Seu Electrònica del web municipal www.creixell.cat
 

Accions del document

DOL PER LA MORT DE MOSSÉN JOSEP CABAYOL I MAGRINYÀ

Durant un temps va ser Rector de Creixell.

Monday 30 November 2020

Lamentem molt comunicar-vos que s'ha mort Mossén Josep Cabayol i Magrinyà, missioner diocesà durant quaranta anys a Rwanda, a l'Àfrica.

També el vam tenir de Rector durant un temps a la Parroquia de Sant Jaume de Creixell.

La missa funeral serà aquest dimarts, dia 1 de desembre, a les 16.00 h. a l’església parroquial de La Riera de Gaià, d'on era fill.

Ens va deixar un record molt entranyable amb el seu pas per la nostra Vila, per la seva bona tasca pastoral i per la seva humanitat.

La missa funeral serà aquest dimarts, dia 1 de desembre, a les 16.00 h. a l’església parroquial de La Riera de Gaià, d'on era fill.

L'Alcalde i la Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell expressem el nostre condol més sentit a tots els seus familiars i amics.

Reposi en pau.

#creixell

Accions del document

El 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

Recordamos que para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

Monday 07 September 2020

L'ENTITAT "LLEGA800" ENS FA ARRIBAR AQUEST COMUNICAT A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

Tal y como le fue comunicado a su Ayuntamiento al inicio de la prestación, en su municipio, del servicio de telefonía móvil de 4ª Generación (4G en la banda de 800 MHz), este servicio puede producir afectaciones en la recepción de televisión digital terrestre (TDT).

Para solucionar estas afectaciones y garantizar que la puesta en servicio de las estaciones base de telefonía móvil no afecte a la TDT, la entidad LLEGA800 lleva a cabo las actuaciones técnicas necesarias en las instalaciones de recepción de los usuarios de TDT. Estas actuaciones son de carácter gratuito para los ciudadanos afectados.

De acuerdo a la Orden Ministerial (1) que regula este proceso, el plazo para solicitar las actuaciones en caso de afectación por parte de los usuarios de TDT, es de seis meses desde la fecha de puesta en servicio de las estaciones de telefonía móvil.

Mediante la presente comunicación le informamos que está a punto de finalizar el plazo habilitado de 6 meses, desde el encendido de todas las estaciones en su municipio, para resolver incidencias en la recepción de la TDT sin coste para los ciudadanos.

No obstante lo anterior, se informa que el 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

En el futuro, en su municipio se podrían encender nuevas estaciones base de telefonía móvil, en la banda de 800 MHz, si así lo consideraran necesario los operadores para mejorar este servicio, en cuyo caso se volvería a informar a su Ayuntamiento y se atenderían de forma gratuita las incidencias que se produjeran, abriéndose un nuevo plazo de seis meses desde la fecha de encendido.

En caso de cualquier duda siempre puede llamar al teléfono gratuito de la Oficina Técnica de Ayuntamientos de LLEGA800, 900 831 902, donde se le facilitará toda la información referente a las posibles afectaciones ocasionadas por estaciones base de telefonía móvil en su municipio o en municipios colindantes.

Recordamos que para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

(1).- Orden IET/329/2015, de 26 de febrero, por la que se establecen las actuaciones que deben realizar los operadores prestadores de servicios de comunicaciones electrónicas móviles en la banda del dividendo digital para garantizar que la puesta en servicio de las estaciones emisoras en dicha banda no afecte a las condiciones existentes de recepción del servicio de televisión (Artículo 4.1 c).

Accions del document

EL 31 D'AGOST DE 2022 FINALITZA EL SERVEI DEL TRENET TURÍSTIC D'ESTIU DE CREIXELL

Va entrar en funcionament el passat dia 1 de juliol i avui 31 d'agost de 2022 és el darrer dia del servei.

Wednesday 31 August 2022

EL 31 D'AGOST DE 2022 FINALITZA EL SERVEI DEL TRENET TURÍSTIC
 
A partir de la iniciativa conjunta entre els càmpings de Creixell i l’Ajuntament, enguany s’ha contractat un trenet turístic per donar servei durant l'estiu..
 
Va entrar en funcionament el passat dia 1 de juliol i avui 31 d'agost de 2022 és el darrer dia del servei.
 
Des de l'àrea de Turisme a càrrec de la regidora delegada Silvia Farrero , valorem molt positivament la bona acollida que majoritàriament ha tingut per part de tothom aquest nou servei per al municipi. També ha estat molt important el nombre d'usuaris que ha tingut el trenet durant tot l'estiu així com el nombre de persones que des dels càmpings del municipi han pujat amb el trenet per a conèixer i visitar el nucli històric de Creixell.
Reiterem des de l'àrea de turisme de l'ajuntament, el nostre agraÏment als càmpings del municipi, empreses i particulars que han col-laborat en l'èxit d'aquesta iniciativa.
Moltes gràcies a tothom i esperem poder implementar de nou aquest servei el proper estiu.
 

Accions del document

EL BALCÓ DE LA CASA DE LA VILA JA LLUEIX ELS DOMASSOS DE FESTA MAJOR

El programa d'actes d'enguany s'ha reduït a causa de la situació actual de pandèmia de la covid19

Thursday 22 July 2021

El balcó de la Casa de la Vila ja està guarnit amb els domassos protocol.laris per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2021.
 
Malgrat que enguany, a causa de la situació actual per la pandèmia de la #covid19, el programa d'actes s'ha hagut de reduir considerablement, us convidem a gaudir de la nostra estimada Festa Major però mantenint sempre les principals mesures de seguretat: distància, mans, mascareta.
 
Visca Sant Jaume i Visca la Festa Major!!!!!.
Us podeu descarregar el programa d'actes de la #FMCreixell2021   AQUÍ  👇👇

Accions del document

EL BALL DE DIABLES DE CREIXELL BUSCA GENT PER A GAUDIR DE LA FESTA MAJOR I DE LES TRADICIONS POPULARS DE CASA NOSTRA

El Ball de Diables de Creixell ha obert una convocatòria per buscar persones «amb molta motivació, ganes de treballar pel poble i de passar-ho bé, que vulguin gaudir amb el Ball de les nostres festes, a tota metxa, des de dins i amb disponibilitat durant tot l’any» per incorporar-se al ball.

Tuesday 24 May 2022

ÀREA DE FESTES
 
EL BALL DE DIABLES DE CREIXELL BUSCA GENT PER A GAUDIR DE LA FESTA MAJOR I DE LES TRADICIONS POPULARS DE CASA NOSTRA
 
El Ball de Diables de Creixell ha obert una convocatòria per buscar persones «amb molta motivació, ganes de treballar pel poble i de passar-ho bé, que vulguin gaudir amb el Ball de les nostres festes, a tota metxa, des de dins i amb disponibilitat durant tot l’any» per incorporar-se al ball.
 
S'acosta la Festa Major i ja escalfem motors. Flama del Canigó, seguicis populars, correfocs, tabals, gralles, barres de festa i moltes més són les actrivitats que tenim programades per participar a Creixell durant tot l'any i posar el nostre granet de sorra a la vida social de la nostra Vila com a una entitat creixellenca que som de cultura tradicional i popular de casa nostra.
 
Les persones interessades han de ser majors de 16 anys, en tot cas els menors de 16 anys han de venir acompanyats d'un adult i els de 16 a 18 amb autorització.
Podeu contactar-nos per facebook, Instagram o passeu-vos els diumenges a partir de les 17:30h pel nostre local social municipal situat al costat del pàrquing de l'escola Les Eres de Creixell.
 
Us esperem a tothom!!!!!.
Salut i Foc!!.
Ball de Diables de Creixell.

Accions del document

EL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI

En representació de l'ajuntament de Creixell hi van assistir la 1ªTinent d'Alcalde Pili Romero Gracia, les regidores Chelo Picon Gomis , Maria Juncal Santos i el regidor Jordi Moliné.

Wednesday 11 May 2022

EL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI
 
El Càmping Camping Gavina - oficial va commemorar el passat dijous 5 de maig, el seu 50è aniversari amb un dinar a peu de platja amb representants de les institucions, extreballadors, proveïdors i treballadors actuals del càmping.
 
L'esdeveniment va tenir lloc al Gavina restaurant amb vistes al mar, on es van donar cita les més de 100 persones convidades a la celebració.
En representació de l'ajuntament de Creixell hi van assistir la 1ªTinent d'Alcalde Pili Romero Gracia, les regidores Chelo Picon Gomis , Maria Juncal Santos i el regidor Jordi Moliné.
 
Durant l'acte, els propietaris van posar de relleu tot el treball realitzat pel càmping durant aquests cinc lustres i la seva evolució cap a un model d’allotjament verd i sostenible.
 
Actualment l'equipament rep més de 18.000 turistes a l'any i ja és considerat un lloc de referència de turisme sostenible per a molts turistes i visitants.
 
La celebració va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; la directora dels serveis territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya; i la degana de la Facultat de Turisme de la URV, Dra. Marta Gemma Nel·lo Andreu, entre d'altres persones.
 
 
La nostra felicitació a la direcció del Càmping pel 50è aniversari d'aquest establiment turístic creixellenc.

Accions del document

Accions del document