Notícies

CREIXELL ACULL LA PREESTRENA DE 'MEMÒRIES OBLIDADES' A CÀRREC DE TEATRALIZAT

Dissabte, 27 de maig de 2023 a les 12 h. Plaça de l' Església de Creixell.

Tuesday 23 May 2023

Memòries Oblidades explica la història de la Teresa i l'Aurora, dues joves enèrgiques, i emocionades amb l'arribada de la República que els ofereix prosperitat i un futur de nous horitzons i llibertats. Amb l'alçament militar, però, i la Guerra Civil que se'n deriva, veuran com s'estronquen els seus somnis.
Com la resta de la població, es veuen obligades a lluitar per sobreviure i ho fan de maneres ben diferents.
Dues dones, dues històries, dues Memòries Oblidades.
 
Teatralitzat, companyia de teatre del Camp de Tarragona, estrena el seu segon espectacle propi. Com ja vam fer amb l'espectacle Al Safareig, un gran èxit l'any passat, donem veu a les dones, les fem protagonistes de la història, posant en valor la seva vida, els seus somnis, les seves tasques i les seves ensenyances.
Unes propostes de km0, creades al territori, amb talent i professionals locals i pensat per arribar a tots els pobles, petits, mitjans i grans. Per apropar el teatre a tota la població, amb una atenció especial al públic de més edat que gaudeix de l'espectacle als seus carrers, essent protagonista de la història
 
Eva Vives, directora de la companyia: una de les nostres característiques principals és fer propostes per al nostre territori, on la majoria són poblacions petites i mitjanes sense espais o equipaments tècnics grans, per això portem el teatre a qualsevol plaça, sala o safareig.
 
Al llarg de la història les dones han hagut de triar entre la
família o la carrera, entre els estudis o els fills, entre la
lluita o la maternitat.
També va passar durant la guerra civil espanyola, i ni
totes les dones es van quedar a la rereguarda ni totes van
ser milicianes. Però totes van resistir, lluitar per
sobreviure i veure com perdien de nou drets i llibertats.

Accions del document

CREIXELL, ALTAFULLA, TORREDEMBARRA I RODA DE BERÀ ES PROMOCIONEN CONJUNTAMENT A LA 16ª FIRA DE TURISME NAVARTUR DE PAMPLONA

Els propers dies 25, 26 i 27 de febrer de 2022, 4 municipis de la costa del Baix Gaià: Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i Altafulla, ens promocionarem per primer cop de manera conjunta amb estand propi a una fira estatal de turisme: la Navartur - Feria Internacional de Turismo de Navarra a Pamplona.

Tuesday 15 February 2022

Per primera vegada, els quatre municipis de la costa del Baix Gaià han decidit fer un primer pas de promoció turística conjunta i anar plegats de la mà a una fira estatal, en concret, la Fira Internacional de Turisme de Navarra, que se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 de febrer a Pamplona. Es tracta dels ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, Altafulla i Torredembarra. Tres dels municipis -Creixell, Roda i Altafulla- ho faran fora del paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i aquest detall és significatiu.

Des de fa temps, aquests municipis consideren que la costa del Baix Gaià no es visibilitza de manera satisfactòria en les fires que tenen lloc a l’Estat espanyol i en les que hi concorre la marca Costa Daurada. Des d’aquesta setmana, els quatre municipis anuncien la seva oferta turística en emissores de ràdio del País Basc, en castellà i en basc.

El passat mes de novembre, l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, convocava els altres tres ajuntaments per aglutinar una sortida conjunta a la Fira de Navarra, en el context que el turisme navarrès i del País Basc és força notori a la costa del Baix Gaià. La proposta va reeixir i es va decidir ‘fer la prova assistint al certamen de Navarra de manera conjunta i com a municipis de la Costa del Baix Gaià’, ha subratllat l’alcalde de Creixell a Tots21. ‘Això ens permetrà poder desplegar els nostres productes turístics de manera més clara i efectiva i que se’ns visualitzi més com a especificitat de producte turístic’.

En els altres certàmens on assisteixen conjuntament sota la marca Costa Daurada consideren que aquesta opció no es dona. Del mateix parer és l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, que va consultar amb els càmpings del municipi quin és el públic que els interessa ‘i és clar que és el navarrès i basc. Fins i tot un càmping de Roda s’anuncia a l’estadi San Mamés de Bilbao’..

Els ajuntaments de Creixell i Roda de Berà no s’han incorporat aquest any al conveni córner de la Diputació, que va ser presentat aquesta setmana i aglutina la part del lleó dels municipis turístics de les comarques de Tarragona, tant de la Costa Daurada com de les Terres de l’Ebre, 27 en total, sumant-hi institucions del sector i PortAventura. No l’han subscrit perquè prefereixen apostar per aquesta fórmula conjunta amb altres municipis del Baix Gaià. En canvi, Torredembarra i Altafulla sí l’han subscrit, tot i que en el cas de la Fira de Navarra Altafulla no hi assistirà sota l’aixopluc de la Diputació, sinó de Costa Baix Gaià.

L’alcalde de Roda de Berà ha posat l’exemple de Fitur per no voler sumar-se al conveni de la Diputació: ‘A nosaltres no ens és efectiu anar-hi perquè no se’ns visualitza, no podem oferir els nostres productes, fer les nostres promocions i tenir un espai propi. Tenim un pressupost ajustat i hem de buscar el màxim d’eficàcia’. Afinar pressupostàriament és també l’argument del consistori de Creixell. ‘No podem anar als dos llocs: estar al conveni corner i anar a Navarra per lliure’, ha destacat Llopart.

En el cas d’Altafulla, el seu regidor de Turisme, Jordi Molinera, afirma que per primer cop, la seva presència al conveni corner exclou assistir a les tres fires estatals on hi va la Diputació: Fitur -Madrid-, B-Travel -Barcelona- i Navartur sota la marca de la Diputació. El conveni corner no només facilita anar a aquests certàmens, sinó que té una oferta més àmplia, com la de la formació o les accions de màrqueting, on sí hi serà Altafulla. ‘Feia molts anys que els municipis del Baix Gaià parlàvem de fer promoció conjunta en una fira. La marca Costa Daurada és molt respectable, però nosaltres tenim unes especificitats i una especialització en turisme familiar, de proximitat i cultural que no té res a veure amb el model de touroperador d’altres municipis o el de PortAventura. Preferim fer equip amb el Baix Gaià i fer-ho extensiu als municipis d’interior’, subratlla Molinera.

En el cas de Torredembarra, hi ha una paradoxa: l’Ajuntament s’ha sumat al conveni córner en la modalitat d’assistir a les tres fires estatals, i en el cas de Navarra ho farà per partida doble: sota el paraigües de la Diputació i amb l’estand del Baix Gaià, ha informat la regidora de Turisme, Marina Riudeubas. Com a Diputació, Torredembarra no podia escollir anar a unes fires i deixar d’anar a altres, ja que el pack és conjunt. A Torredembarra li interessa estar a Fitur i a B-Travel pel perfil del visitant: ‘Nosaltres no hi podríem anar sols pel cost econòmic que té’, apunta.

 

Quan acabi la fira de Navarra es farà una valoració de l’impacte assolit. Els municipis de la subcomarca del Gaià també es plantegen anar a més fires units -podria ser a Andorra i a Expovacaciones, a Bilbao- i fins i tot sumar productes de municipis de l’interior del Baix Gaià: ‘Podríem promocionar l’oli de Salomó o de la Nou de Gaià en aquests certàmens’, ha citat l’alcalde de Creixell a modus d’exemple.

Els municipis de la costa del Baix Gaià tenen molt clar el perfil del turista que volen i el producte que els interessa promocionar: les platges naturals de la zona, amb vegetació i dunes, entorns poc massificats; un territori farcit d’història i patrimoni monumental -tots ells tenen un castell imponent, de l’època en què el riu Gaià feia de frontera entre els dominis musulmans i els cristians, a mes del propi riu Gaià, espai natural protegit per la Unió Europea i lloc d’excursions i caminades. A més, s’hi suma la proliferació de càmpings, que han fet de la subcomarca una mena de reserva natural que ha impedit un desenvolupament salvatge de l’urbanisme costaner com sí ha succeït en altres poblacions de costa.

Accions del document

CREIXELL AMB LA MARATÓ DE TV3 2023

Des del dia 9 fins al 17 de desembre de 2023 tindran lloc a Creixell diversos actes solidaris per recaptar diners per a LA MARATÓ DE TV3 2023

Tuesday 05 December 2023

PROGRAMA D'ACTES SOLIDARIS DE LA MARATÓ 2023 DE CREIXELL

Us podeu descarregar el programa AQUÍ

9 DE DESEMBRE CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL 21:30H

SOPAR DE CARMANYOLA SOLIDARI - TICKET 5€

13 DE DESEMBRE CASAL MUNICIPAL 19H

CLASSE DE IOGA

15 DE DESEMBRE BIBLIOTECA MUNICIPAL A LES 19H

XERRADA SOBRE LA MENOPAUS

XERRADA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA

16 DE DESEMBRE 18H CASAL MUNICIPAL

QUINTO SOLIDARI

17 DE DESEMBRE DE 10H A 13H A LA ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL

JOCS INFANTILS, MASTER CLASS DE ZUMBA, VERMUT SOLIDARI

A LES 11H A LA PLATHA DE CREIXELL MARXA AQUÀTICA SOLIDARIA 

 

Accions del document

Creixell amb pictogrames.

Enquesta per als comerços interessats en els pictogrames.

Tuesday 13 April 2021

Des de Benestar social demanem a tots els comerços que estiguin interessats a tenir un pictograma a la façana com el de l’Ajuntament de Creixell, us demanem que us adreceu aquesta enquesta, entrant a l’enllaç següent:

https://forms.gle/SnkC98TQ9589Ciq96

Els pictogrames són plaques quadrades de 18X18 cm, situades a una alçada d’1,20 m perquè puguin ser vistos tant per petits com per adults, amb la major autonomia possible. El que es pretén és facilitar el dia a dia de les persones amb TEA i les seves famílies, a través de l’accessibilitat cognitiva i la conscienciació social.

Quan feu l’enquesta en els pròxims dies rebreu un correu amb la confirmació. Moltíssimes gràcies.

Accions del document

CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès. La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h..

Wednesday 02 March 2022

ALCALDIA

CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès.

Aquesta recollida de material d'ajuda humanitària la farem a través de la ONG Associació "És per tu". Aquesta és una associació sense ànim de lucre que basa la seva activitat en l’acollida de nens que viuen en zones contaminades de radiació a Chernobil, Ucraïna.

(Associació inscrita al registre d'entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb nº 45464.)

El material que podem recollir és roba d'abric de totes les talles, sacs de dormir i material sanitari com ara:👇

Antiinflamatoris, analgèsics, benes, Betadine, Bolquers, Alcohol de 96º, aigua oxigenada, esparadrap, termòmetres, antitèrmics, desinfectants i altres productes similars.

La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h .També de DILLUNS A DIVENDRES DE 16H. A 19H. a l BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CREIXELL @Bibliocreixell

El primer enviament i recollida de material a Ucraïna per part de l'ONG està prevista per la setmana vinent.

Si hi han famílies de Creixell que vulguin acollir famílies d'Ucraïna a casa seva, si fos necessari, poden deixar les seves dades de contacte a l'Ajuntament Telf. 977800202 - Benestar i Atenció Social.

Les persones de Creixell que vulguin ser voluntàries per tal d'organitzar la recollida i classificació de material, poden posar-se en contacte també amb l'ajuntament de Creixell deixant les seves dades de contacte.

Les persones que vulguin fer donatius amb diners, ho poden fer a través de la UNESCO; el telèfon d'atenció al públic és el 900907500 (TELÉFON GRATUÏT)

ANIMEU-VOS A COL.LABORAR!! MOLTES GRÀCIES D'ANTUVI!!

#CreixellAmbUcraïna #NoWar #NoalaGuerra

Accions del document

CREIXELL ASSISTIRÀ L'ANY 2023 A LES FIRES DE TURISME DE PAMPLONA, BILBAO, ANDORRA I LIÓ (FRANÇA) SOTA LA DENOMINACIÓ DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ I EN COL-LABORACIÓ AMB LA MARCA TURÍSTICA COSTA DAURADA

Els cinc municipis de la costa del Baix Gaià (Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà) s'han reunit aquesta setmana passada a Altafulla per determinar el calendari d'actuacions del 2023

Monday 28 November 2022

ÀREA DE TURISME

CREIXELL ASSISTIRÀ L'ANY VINENT A LES FIRES DE TURISME DE PAMPLONA, BILBAO I ANDORRA A MÉS D'UNA ALTRA A FRANÇA SOTA LA DENOMINACIÓ DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ I EN COL-LABORACIÓ AMB LA MARCA TURÍSTICA COSTA DAURADA

Els cinc municipis de la costa del Baix Gaià (Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà) s'han reunit aquesta setmana passada a Altafulla per determinar el calendari d'actuacions del 2023 i continuar fent passes pel projecte comú de promoció del territori. Un cop es comuniqui a la Diputació les intencions d'aquest nou ens, s'espera tornar a fer una trobada de feina abans de finalitzar l'any, ja que la temporada de fires s'iniciarà poc després de començar el 2023.

L'ens turístic de la Costa del Baix Gaià participarà també en les fires proposades per la Diputació de Tarragona que siguin del seu interès i amb una denominació propia diferenciada dins de Costa Daurada
La bona feina que es va poder fer l'any passat en les primeres accions dels municipis de costa del Baix Gaià en fires com Navartur de Pamplona o Expovacaciones de Bilbao, han dut als 5 representants del territori, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà, a programar novament aquestes sortides en el seu calendari particular de promoció turística. D'aquesta manera l'ens que aglutina aquestes poblacions va agafant força i fent recorregut de manera independent i fent-se un forat en el panorama turístic tant a nivell estatal, amb presència a certàmens a Pamplona i Bilbao com també a nivell internacional, ja que aquest proper 2023 també s'assistirà a la fira d'Andorra i una altra que tindrà lloc a França i que encara està per concretar.

Tot i la voluntat d'anar sols en aquesta aventura pel món de la promoció turística, el Baix Gaià no es desmarca completament de la Diputació de Tarragona i, en el marc de l'anomenat Conveni Córner, també es duran a terme accions conjuntes i es participarà en aquelles fires en les quals hi participi l'ens supracomarcal i que siguin d'interès pel nostre territori. A les fires que s'assisteixi amb Costa Daurada, es farà amb una premissa important, ja que com a novetat es farà dins de l’estand de 'Costa Daurada' però es comptarà amb un espai propi diferenciat sota la denominació 'Baix Gaià'.
#creixell #TurismeCreixell Silvia Farrero Torredembarra Turisme Ajuntament de Roda de Berà Tarragonaturisme Ajuntament d'Altafulla Turisme Creixell Jordi Llopart Diputació de Tarragona Costa Daurada 

Accions del document

CREIXELL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2022

EL PASSAT DISSABTE 26 DE MARÇ´DE 2022, LA BIBLIOCREIXELL VA CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA AMB ELPOEMA DE GABRIEL FERRATER "SI PUC" I LA MÚSICA DE CELTIC QUARTET.

Monday 28 March 2022

Aquest dissabte 26 de març de 2022 vam celebrar a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell el Dia Mundial de la poesia 2022, amb la lectura del poema escollit enguany per la Institució de les Lletres Catalanes, "Si puc" de Gabriel Ferrater, en diferents idiomes.
Vam comptar amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Joan Martí, l'alcalde de Creixell, Sr. Jordi Llopart i el regidor de cultura, Sr. Francesc Sentís, així com d'un nombrós públic i col·laboradors de la Biblioteca.
-Va iniciar la lectura el Màxim en ucraïnès i vam continuar en castellà, català, francès, italià, alemany, aranès, anglès, rus, àrab i lituà. Els més joves van llegir també poemes sobre la pau i la primavera. També vam llegir uns versos en anglès com a petit homenatge per la nostra estimada Joy.
-En acabar la lectura de poemes vam gaudir de la bona música amb CELTIC QUARTET, grup de música folk d'arrels celtes que ens van fer vibrar amb els so dels seus instruments.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST ACTE AMB LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !

Accions del document

CREIXELL CELEBRA LA II RUTA LITERÀRIA DE SANT JORDI

AQUEST DIVENDRES 22 D'ABRIL, HA TINGUT LLOC AQUESTA ACTIVITAT CONJUNTA ENTRE LA BIBLIOCREIXELL I L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL.

Friday 22 April 2022

Per segon any consecutiu, la Biblioteca municipal Bibliocreixell, amb la col·laboració de l'escola Les Eres i els voluntaris de la Biblioteca han dut a terme la II RUTA LITERÀRIA DE SANT JORDI, que aquest any s'ha titulat EL DRAC TRAPELLA. Tots els cursos de l'escola, de P3 a 6è han recorregut els carrers de la vila (Pati biblioteca, Cal Cabaler, Església i plaça Major ) on els esperaven diferents personatges que els han explicat històries i curiositats de la història de Creixell. El fil conductor era descobrir on s'havia amagat el Drac, que havia cremat la palla de Les Eres. Finalment, a la plaça major, ha aparegut el petit Drac que estava encostipat i havia cremat la palla sense voler. Un matí de contes, llegendes, històries i sorpreses on hem respirat ja l'ambient de la Diada de Sant Jordi. Moltes gràcies a totes les persones que voluntàriament ho heu fet possible !

Accions del document

CREIXELL COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE L'ORGULL LGTBIQ+ 2024

Com a acció solidària amb la jornada, els colors de la #bandera #LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l'Ajuntament de Creixell.

Monday 01 July 2024

🌈 LGTBIQ+ | #Creixell commemora avui el dia de l'Orgull LGBTIQ+2024, que se celebra arreu del món tot reivindicant la diversitat afectiva, de gènere i sexual.
 
✅Aquest dia ens uneix no només en la celebració de la diversitat. Ens uneix també en una crida a l’acció per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i inestimable per a la nostra societat.
 
🏳️‍🌈 Com a acció solidària amb la jornada, els colors de la #bandera #LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l'Ajuntament de Creixell.
 
➡️ A més, aquest migdia davant de la Casa de la Vila, s'ha realitzat la lectura del Manifest institucional del dia internacional de l’orgull LGTBIQ+. Hi ha assistit l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño acompanyada de diversos regidors i regidores de la Corporació Municipal.
 
🔵 La lectura del Manifest l'ha realitzada la regidora delegada de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell Chelo Picón. També per part d'una noia TRANS de l’associació feminista Papallones Liles de Creixell, s'ha llegit una part del manifest. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Muñoz, que ha recordat la importància de reivindicar en aquesta jornada i sempre els drets de les persones. LGTBIQ+
🎶 Després a la plaça major hi ha hagut música amb el conjunt DOBLE R.
 
📌 Aquesta tarda s'ha fet l’acció reivindicativa promoguda per l’associació Papallones Liles de Creixell. Els colors de la #bandera #LGBTIQ+ s'han pintat al pas de vianants de l'Avda. Del Mar, acte al qual hi ha assist també l'alcaldessa de Creixell.
Aquestes accions es fan per reafirmar la diversitat afectiva, sexual i de gènere per tal de palesar un rebuig unitari a la LGTBIQ+ fòbia.

Accions del document

CREIXELL ES MULLA PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

Ahir diumenge 9 de juliol de 2023 es va celebrar arreu del país l'acte anual de la Campanya del #Mullat. Un any més, a la piscina municipal de Creixell ens solidaritzem també amb la Fundació Esclerosi Múltiple

Monday 10 July 2023

ALCALDIA
CREIXELL ES MULLA PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

🏊Ahir diumenge 9 de juliol de 2023 es va celebrar arreu del país l'acte anual de la Campanya del #Mullat. Un any més, a la piscina municipal de Creixell ens solidaritzem també amb la Fundació Esclerosi Múltiple

🏊‍♀️Finalment el salt solidari es va retrassar i es va fer a Creixell a partir de les 12:30 h, atès l'horari d'enguany d'obertura de les piscines municipals, que és de dilluns a diumenge de 12h. a19h. Tota la recaptació del dia anirà integrament destinada a aquesta causa solidària.

📣Gràcies a tothom als que ahir van participar en aquesta acció solidària.


Ayer domingo 9 de julio de 2023 se celebró en todo el país el acto anual de la Campaña Solidaria del #Mullat contra la esclerosis múltiple. Un año más, en la piscina municipal de Creixell nos solidarizamos también con la Fundación Esclerosis Múltiple

🏊‍♀️Finalmente el salto solidario se retrasó y se dio en Creixell a partir de las 12:30h dado el horario de este año de apertura de las piscinas municipales, que es de lunes a domingo de 12h. a19h. Toda la recaudación del día irá íntegramente destinada a esta causa solidaria.

📣Gracias a todo el mundo a los que ayer participaron en esta acción solidaria.

#creixell

Accions del document

CREIXELL ES PROMOCIONARÀ A LA 44a. FIRA DE TURISME D'ANDORRA AMB ELS MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ SOTA EL PARAIGÜES DE LA MARCA COSTA DAURADA

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà es promocionaran conjuntament a aquesta fira que es celebrarà els dies 27,28 i 29 d'octubre de 2023 al recinte del Parc Central d'Andorra la Vella.

Friday 20 October 2023

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornaran a unir esforços per a promocionar-se conjuntament sota la marca la Costa del Baix Gaià a la 44a edició de la fira de turisme d'Andorra, que tindrà lloc al recinte del Parc Central d'Andorra la Vella els dies 27,28 i 29 d'octubre. 

Es tracta d'una nova ocasió en que els 5 municipis van de la mà, després dels bons resultats obtinguts a les anteriors fires de turisme de Pamplona, Bilbao i Lyon, realitzades enguany..

Els cinc municipis compartiran un estand amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Costa Daurada, amb mostradors individuals on oferiran la seva oferta turística diferenciada per cada municipi.

Per altra banda, els i les visitants que s’apropin a l’estand també podran gaudir d’una degustació d’oli verge extra 100% arbequina cedit per la cooperativa Verge de les Neus de la Nou de Gaià, DO Siurana.

La fira d'Andorra és una de les fires importants del sector turístic i suposa una bona manera d'accedir a mercats importants per als nostres  municipis de la Costa del Baix Gaià. 

La Fira d’Andorra la Vella té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos, on els habitants del país es trobaven per a abastir-se de productes alimentaris i productes per a la llar, per poder entrar en el dur hivern pirinenc, on en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se pel país, degut a les condicions meteorològiques adverses.

És a principi dels anys 80 quan la Fira inicia un procés de transformació substancial, consolidant-se cap als anys 90, com una de les principals fires multisectorials de l’àmbit pirinenc.

Actualment, la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 m2 i té capacitat per acollir més de 150 expositors, tant d’Andorra com de fora del país, distribuïts en diferents sectors com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’alimentació, les institucions públiques i privades, entitats, associacions...

Actualment la temàtica principal de la fira gira al voltant del turisme, l'oci, el lleure, l'esport i la vida sana.

Destaca la preséncia de diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport i establiments hotelers.

Accions del document

CREIXELL HA ESTAT PRESENT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA A LA II FIRA MODERNISTA DE LEÓN CONJUNTAMENT AMB ELS MUNICIPIS DE RODA DE BERÀ, MONTFERRI, LA SECUITA I ELS PALLARESOS

L'acció conjunta en un estand d'aquests municipis, ha permès estar presents amb un èxit desbordant a la II Feria Modernista de Lleó, organtizada per la Museo Casa Botines Gaudí una de les poques obres que Antoni Gaudí va fer fora de Catalunya.

Tuesday 05 September 2023

ALCALDIA - ÀREA DE TURISME I CULTURA
 
CREIXELL HA ESTAT PRESENT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA A LA II FIRA MODERNISTA DE LEÓN CONJUNTAMENT AMB ELS MUNICIPIS DE RODA DE BERÀ, MONTFERRI, LA SECUITA I ELS PALLARESOS
 
🏣L’arquitecte Josep Maria Jujol comença a caminar a fora de Catalunya gràcies a la iniciativa encapçalada per l’Ajuntament dels Pallaresos i a la que també s'hi han sumat els municipis jujolians de Roda de Berà, Creixell, La Secuita (Vistabella) i Montferri.
 
✅L'acció conjunta en un estand d'aquests municipis, ha permès estar presents amb un èxit desbordant a la II Feria Modernista de Lleó, organtizada per la Museo Casa Botines Gaudí una de les poques obres que Antoni Gaudí va fer fora de Catalunya.
 
👩‍👩‍👧‍👦Un grup de 14 recreadors, encapçalats pel coordinador de les Jornades de Recreació Històrica Modernista del Camp de Tarragona Els Pallaresos 1900, Elies Torres, han estat presents a la fira, que s’ha desenvolupat aquest cap de setmana a l’entrada del popular Barrio Húmedo de Lleó i als peus de la Casa Botines.
 
📕Pràcticament tot el material cultural i turístic de promoció de les Jornades Modernistes i el que ha estat editat expressament en castellà de l’obra de Jujol als cinc municipis del Camp de Tarragona, han estat repartits entre un públic molt encuriosit per la figura d’un arquitecte desconegut a la zona, però que sorprèn quan es té coneixement de la seva obra.
 
🎤A més de la presència de l’estand conjunt dels nostres municipis i dels 14 recreadors, el coordinador de les Jornades Modernistes dels Pallaresos, Elies Torres, va ser convidat a pronunciar una conferència per donar a conèixer qui era Jujol al públic de la fira, també amb èxit d’assistència.
 
L’alcalde dels Pallaresos, Xavier Marcos, ha valorat “molt positivament” l’experiència i ha destacat la “sorpresa” que ha suposat “el gran interès mostrat per la població lleonesa vers el modernisme jujolià, pels turistes que feien el Camí de Santiago o que s’acostaven a Lleó, que ha fet que esgotéssim pràcticament el material editat”.
 

Marcos ha agraït “l’interès de l’organització de la Feria Modernista de Lleó per les Jornades Modernistes dels Pallaresos, per posar en valor Jujol i per la voluntat dels municipis de Roda de BeràCreixellLa Secuita (Vistabella) i Montferri de sumar-se a la iniciativa per tal de treballar conjuntamente donant impuls al Manifest Jujolià. Hem demostrat que quan una iniciativa és encertada, tant se val que la capitalitzin petits municipis”. A la Feria Modernista de Lleó s’han pogut veure estands d’institucions que capitalitzen obres consagrades de Gaudí com la mateixa Casa Botinesel Capricho de Comillas –Cantàbria– o el Palau Güell de Barcelona, que es trobaven situats al costat de l’estand dels Pallaresos.

No només això, a més de l’èxit de la resposta del públic, tant Marcos com Elies Torres han volgut destacar “els contactes que hem mantingut amb institucions de primer nivell a l’Estat que tenen obra modernista i amb grups de recreació de l’Estat espanyol, que ens han manifestat  el seu interès a assistir, d’aquí a dos mesos, a les III Jornades Modernistes, que tindran lloc el primer cap de semana de noviembre als Pallaresos. Més endavant anirem concretant detalls al respecte”, han subratllat.

A més de la presència de l’estand i dels 14 recreadors, el coordinador de les Jornades Modernistes dels Pallaresos, Elies Torres, va ser convidat a pronunciar una conferència per donar a conèixer qui era Jujol al públic de la fira, també amb èxit d’assistència. “El nostre interès a donar a conèixer la figura i l’obra de Jujol és ferm, ho hem demostrat aquest cap de semana fent una aposta valenta per ser presents en una fira d’impacte estatal”, ha afirmat.

El director de Fundos, José María Viejoel president de Fundos, Jorge García, i el director del Museu Casa Botins Gaudí, Raúl Fernández, van interessar-se per l’estand dels Pallaresos i van agrair la seva presència, com també es van interessar per Jujol i les Jornades Modernistes els representants del Palau Güell, la Diputació de Barcelona i l’Asociación Nacional de Recreadores Modernistas.

Finalment, Vermuts Padró, de Bràfim, empresa col.laboradora amb les Jornades Modernistes des de la primera edició, va enviar tres caixes del seu vermut reserva, amb un disseny modernista de la botella molt característic, botelles que literalment van volar a l’hora del vermut.

Aquest cap de setmana la ciutat de Lleó viatjava des del Museu Casa Botines Gaudí al segle XIX amb la II Fira Modernista. Així, l’esdeveniment, organitzat per la Casa Botines en col·laboració amb Fundos, inundava els carrers de música, tallers, jocs i activitats d’inspiració vuitcentista.

En la jornada inaugural, després de la recepció dels assistents, l’escriptor, assagista i crític literari Andrés Amorós va ser l’encarregat d’oferir el discurs en qualitat de mantenidor.

Jaume Garcia TARRAGONA 21

 
 
 
 
 
 
 

Accions del document

Creixell inicia aquest dimecres 31 de març de 2021 la vacunació massiva contra la Covid-19 amb els majors de 80 anys

De les 9:30h. a les 13:30h. es vacunen gairebé 100 creixellencs i creixellenques al Casal Municipal.

Wednesday 31 March 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
Creixell inicia aquest dimecres 31 de març de 2021 la vacunació massiva contra la Covid-19 amb els majors de 80 anys
 
Aquest dimecres, 31 de març es realitzarà la vacunació massiva contra la Covid-19 a Creixell, que s’administrarà de manera prioritària a les persones més grans de vuitanta anys de la nostra Vila. Les vacunacions es faran al Casal municipal, espai que l’ajuntament ha adequat prèviament.
 
Des del centre mèdic ja es van posar en contacte amb les persones beneficiàries, sigui mitjançant SMS o trucada telefònica, per concretar l’hora per assistir-hi.
 
L’horari de vacunació serà de 9,30 a 13’30 hores. Avui es vacunen a Creixell un total de gairebé 100 creixellencs i creixellenques majors de 80 anys.
 
Les persones de més de 80 anys que no han rebut l’avís, poden trucar al centre mèdic 977 80 03 36 i li comunicaran l’hora de la seva cita per vacunar-se.
 
La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, ha assegurat que «a finals de la setmana vinent» Catalunya haurà posat la primera dosi a totes les persones majors de 80 anys i quan aquest col·lectiu estigui vacunat es començarà a vacunar a les persones de més de 70 anys.
 
Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell han ordenat l'entrada i sortida de les persones que venen a vacunar-se.

Accions del document

CREIXELL, MUNICIPI LLIURE DE MALTRACTAMENT ANIMAL

Fa gairebé un any, el ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament creixellenc va aprovar la declaració de Creixell com a municipi de protecció d'animals i en contra del seu maltractament.

Wednesday 05 January 2022

Primer de tot dir.vos que des de l'àrea de Protecció dels Animals de l'ajuntament de Creixell celebrem que els animals de companyia tindran a partir d'aquest dimecres a Espanya un estatut jurídic diferent del dels béns materials i des d'avui seran considerats "éssers vius dotats de sensibilitat" i no com a coses, cosa que els conferirà una consideració de membres de la família.

Fa gairebé un any, el ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament creixellenc va aprovar la declaració de Creixell com a municipi de protecció d'animals i en contra del seu maltractament. La moció la va presentar la primera tinent d'alcalde,  Pili Romero, del grup FIC - UNITS PER CREIXELL i va ser aprovada per unanimitat pels 11 membres del consistori. 

Així doncs, amb aquesta moció Creixell es va declarar municipi lliure de maltractament animal.

Des d’aleshores, es va instar a la població a denunciar el maltractament als animals per part de terceres persones i a vetllar pel benestar animal. 

Malgrat que ja fa anys que des de l'ajuntament es col.labora amb les entitats animalistes de la nostra Vila. Volem tenir un record entranyable per la malauradament desapareguda Mercè Casanovas, que amb la seva entitat Creixell Natura va fer una gran tasca de control de les colònies de gats i de protecció animal a la nostra Vila.

De la mateixa manera, també es promou la formació del personal de l'administració pública per tal que puguin tenir tots els recursos necessaris per aconseguir una actuació més àgil davant les situacions que ho requereixin.

Durant aquest primer any de funcionament de l’àrea delegada de Protecció Animal a càrrec de la regidora Pili Romero,  volem donar-vos informació de tot el que he manat fent.

Actualment a Creixell tenim 27  Colònies de gats controlades per tot el municipi.

Això equival a 350 gats aproximadament.

S’han fet esterilitzacions i intervencions veterinàries.

També s’ha procedit a l’adquisició de material, com ara menjadores, abeuradors, senyalitzacions de control de colònies de gats, col·locació de badens als carrers per tal de reduir la velocitat dels vehicles, adquisició de pinso i d’altres materials.

Quan es donen casos de gossos perduts pel terme municipal, es fa difusió per les xarxes socials per tal de localitzar els propietaris dels animals perduts. A través de la Policia Local es procedeix a passar el detector identificatiu de xip als animals recuperats i sempre s’intenta donar els animals en acollida.

També tenim establert  un Conveni de col·laboració amb el Consell  Comarcal del Tarragonès i la Protectora d’Animals.

  Des de l’ajuntament de Creixell volem endurir les mesures per evitar l'abandonament animal i des de l'Ajuntament també es fomentarà l'adopció d'animals.

Volem destacar que no recollir els excrements de les nostres mascotes a la via pública pot ser motiu de sanció per no col.laborar en una bona convivència i manteniment de la Vila.

L'Ajuntament de Creixell vol que tots els animals tinguin una vida digna, sense maltractament físic o psicològic, «sense passar gana, set, calor, fred i angoixa per viure tancat entre quatre parets o lligats amb cadenes tot el dia».

La regidora Pili Romero palesa que «un animal pateix igual que tot ésser viu i té tot el dret a tenir una vida digna i a ser feliç. Els animals són éssers sensibles, que senten i per tant deixen de ser considerats objectes».

 Des de l’àrea de Protecció dels Animals volem fer diversos agraïments a les associacions i entitats que treballen per a fer realitat tota aquesta tasca:

 CREIXELL NATURA

SOS CATS, especialment a l’Àngels

PELUTS AMB BIGOTI

JORDI PASTOR (Voluntarios Itinerantes), agrair la gran ajuda a la regidoria i l’aportació de pinso. I també a MERITXELL POZO la seva constant col·laboració desinteressada amb la regidoria.

S’està treballant per tal de poder aconseguir un  “Corre Can”, un parc de socialització per a gossos. Tenim la ubicació idònia per fer-ho i el projecte preparat.

Es farà realitat el proper any 2022.. Es començarà per un i s’aniran fent a diversos punts del poble.

S’ha treballat amb les ordenances municipals per endurir el tema del maltractament, abandonament d’animals i gossos PPP.

Des de l’àrea de Protecció Animal no cal dir que estem a la disposició de tots els creixellencs i creixellenques per a rebre qualsevol tipus de proposta o suggeriment relatiu a la protecció dels animals de la nostra Vila.

 

PILI ROMERO GRACIA

REGIDORA DELEGADA DE PROTECCIÓ ANIMAL

AJUNTAMENT DE CREIXELL

 

Accions del document

CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Expovacaciones tindrà lloc al recinte firal Bilbao Exhibition Center els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022, i Creixell hi participa conjuntament amb els municipis de la Costa del Baix Gaià.

Monday 25 April 2022

CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Creixell serà present a la fira de turisme #ExpoVacaciones de #Bilbao, del 6 al 8 de maig de 2022.
Ho farà acompanyat de la resta de municipis de la Costa del #BaixGaià, Tarragona, Torredembarra, Roda de Berà I Altafulla, repetint la fórmula que ja es va utilitzar per anar a #Navartur de Pamplona fa algunes setmanes.

ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d'Espanya i suposa una bona manera d'accedir a mercats del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.

Serà la segona experiència conjunta per #Torredembarra#Altafulla#Creixell i #RodadeBerà a la qual s'hi afegeix ara també #Tarragona. Davant el bon resultat que es va obtenir a Navartur, s'ha decidit anar conjuntament a Bilbao.

A ExpoVacaciones s'hi donaran cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 6 fins diumenge 8. Se celebra al Bilbao Exhibition Center. L'any 2021 van passar per ExpoVacaciones més de 27.500 visitants.

#Creixell #TurismeCreixell 

Veure menys

Accions del document

CREIXELL PARTICIPA A LA TROBADA DE LA COMUNITAT CIENTÍFICA EMPRENEDORA DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Aquest acte es realitza al nou Centre d'Innovació i Formació "Boca de la Mina" de la Diputació de Tarragona a Reus. Està organitzat per el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el programa The Collider de MWC i la Diputació de Tarragona.

Friday 05 November 2021

ÀREES DE TURISME I COMERÇ
 
La regidora de Turisme Silvia Farrero i el regidor de Comerç Jaime Serret Simo participen avui a la Trobada de la Comunitat Científica Emprenedora de Tarragona i Terres de l’Ebre.
Aquest acte es realitza al nou Centre d'Innovació i Formació "Boca de la Mina" de la Diputació de Tarragona a Reus. Està organitzat per el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el programa The Collider de MWC i la Diputació de Tarragona.
 
La Comunitat Científica Emprenedora és un espai de col·laboració i connexió per a investigadors, institucions científiques, empreses i persones emprenedores que treballen al voltant de la ciència, la tecnologia i el mercat. Afavoreix l’intercanvi d’aprenentatge, la generació de cultura emprenedora, la col·laboració entre sectors i, en definitiva, la transferència del coneixement i de la tecnologia al mercat.
Mitjançant les Trobades periòdiques organitzades als diversos territoris de Catalunya, es fomenta la interconnexió local. Les trobades esdevenen un espai ideal para contactar col·laboradors, talent, reptes, solucions de la teva empresa, projecte tecnològic o iniciativa.
 

Accions del document

CREIXELL PARTICIPA A LES III JORNADES MODERNISTES DEL CAMP DE TARRAGONA "ELS PALLARESSOS 1900"

Durant aquest passat cap de setmana del 3 al 5 de novembre de 2023, l'ajuntament de Creixell hem partipat en les III Jornades Modernistes del Camp de Tarragona ‘Els Pallaresos 1900’. Hi hem estat presents un any més mostrant el nostre patrimoni modernista del Campanar, obra de l'arquitecte Josep M. Jujol.

Monday 06 November 2023

ALCALDIA - ÀREA DE CULTURA
 
CREIXELL PARTICIPA A LES III JORNADES MODERNISTES DEL CAMP DE TARRAGONA "ELS PALLARESSOS 1900"
 
Durant aquest passat cap de setmana, l'ajuntament de Creixell hem partipat en les III Jornades Modernistes del Camp de Tarragona ‘Els Pallaresos 1900’. Hi hem estat presents un any més mostrant el nostre patrimoni modernista del Campanar, obra de l'arquitecte Josep M. Jujol.
 
Per tercer any consecutiu, aquestes jornades fan viatjar Els Pallaresos fins al 1900, transformant-se en un poble modernista.
El regidor de cultura Jordi Llopart va participar en aquest esdeveniment dins de l'espai dedicat a Creixell.
Les III Jornades de Divulgació Històrica Modernista del Camp de Tarragona Els Pallaresos 1900 van tancar aquest diumenge amb un espectacular èxit de participació. Segons les primeres estimacions, entre 5.000 i 6.000 persones van gaudir de les diferents activitats que s’hi van organitzar.
 

Accions del document

CREIXELL PARTICIPA L'11, 12 i 13 DE JUNY A LA FIRA DE TURISME B-TRAVEL 2021 DE BARCELONA

La participació es fa de manera conjunta de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb els municipis que conformen les marques turístiques de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Friday 11 June 2021

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són presents a l’esperat retorn presencial de la fira B-Travel, que té lloc entre aquest divendres 11 i diumenge 13 al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. El certamen és, a més, el primer saló presencial que organitza Fira de Barcelona aquest any, donant inici a la recuperació d’aquest important sector econòmic pel país.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promou l’oferta turística de la demarcació amb un espai propi a la fira, on hi participa conjuntament amb els ajuntaments i patronats municipals de turisme d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, El Vendrell, L’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp – Miami Platja, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vila-seca, La Pineda Platja, així com Aquopolis Costa Daurada, PortAventura World, Nautic Parc i cinc associacions empresarials (Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació Hotelera Salou – Cambrils – La Pineda, Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona i Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt) per la marca turística Costa Daurada.

Les Terres de l’Ebre estan representades a la B-Travel, a més del Patronat de Turisme de la Diputació, per les oficines i patronats municipals de Turisme d’Alcanar, Amposta, l’Ampolla, Ascó, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa.

L’edició 2021 de la fira B-Travel posa especial atenció a la promoció del viatge local i nacional i dels viatges internacionals de proximitat i segurs. Compta amb la participació de les marques turístiques gestionades des de les diputacions catalanes, com la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre; organismes oficials de turisme de les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Catalunya, Canàries, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Extremadura, Navarra i Regió de Múrcia; Ajuntament de Barcelona, i, en l’àmbit internacional hi assisteixen agències de viatges especialitzades i alguns països, com Indonèsia i Marroc.

Accions del document

CREIXELL PINTA UN BANC EN HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA VICÀRIA

Amb motiu del 25N, també es va fer un acte commemoratiu en record de les víctimes de la violència envers les dones i la presentació del documental 'Patriarcado'

Monday 28 November 2022

Creixell ha viscut un cap de setmana ple d’actes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el 25N, organitzats per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Creixell amb la col·laboració del col·lectiu feminista Papallones Liles i del Col·lectiu Dones de Creixell. Entre els actes programats, destaca la pintada popular d’un banc en homenatge a totes les víctimes de la violència vicària.

Els actes van arrencar divendres passat, 25 de novembre, amb la lectura del Manifest institucional del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

L’endemà dissabte 26 de novembre, al matí, el col·lectiu Papallones Liles va convocar una acció per restaurar murals feministes fets contra la violència masclista al llarg de la Rambla de les Moreres, que havien patit actes vandàlics.

 

Homenatge a les víctimes de la violència vicària

Un dels actes destacats del programa del 25N va serà la Pintada entre la ciutadania de Creixell d’un banc en contra de la violència vicària, una iniciativa de l’Ajuntament de Creixell que va tenir lloc el dissabte al migdia a la plaça del Mirador. Amb aquesta acció el veïnat va voler fer un homenatge a totes les víctimes de la violència vicària, una forma de violència exercida per part d’un progenitor contra el seu fill o filla amb l’objectiu de causar dolor a la mare. La regidora d’Igualtat, Chelo Picón, expressava així l’acció: “Hem pintat un banc amb els colors de la violència vicària, una de les violències més cruels, perquè comporta una doble violència, l’exercida contra els infants a mans dels seus progenitors i el dolor més gran a una mare”.

El mateix dissabte, a la tarda, a Cal Cabaler, es va gaudir del clip teatral ‘Barbàrie’, a càrrec de Papallones Liles, i una xerrada-col·loqui sobre violència de gènere, a càrrec del Col·lectiu de Dones de Creixell.

Els actes van continuar aquest diumenge 27 de novembre, al migdia, a la plaça Major, amb l’acte commemoratiu “Teixint estrelles al cel”, en record de les víctimes de la violència envers les dones i la violència vicària. Per donar visibilitat a l’activitat es van penjar cartells per tota la plaça amb el nom de la víctima i la data de la seva defunció.

 

El documental ‘Patriarcado, el organismo nocivo” tanca els actes

Per tancar els actes del 25N, el diumenge a la tarda es va estrenar al Casal Municipal de Creixell el documental ‘Patriarcado, el organismo nocivo’, una producció de Pandora Box TV dirigida per  Teresa Soler Garrido i Albert Sanfeliu Rodríguez. La pel·lícula proposa una mirada des de la pedagogia, com a eina transformadora per la prevenció de la violència de gènere i per crear consciència social i cívica. El documental arribava a Creixell després de rebre la distinció del Ministeri de Cultura com a pel·lícula especialment indicada pel foment de la igualtat de gènere (apta +12 anys).

El documental està basat en el testimoni de quatre dones que han patit violència masclista, amb capacitat de reflexió encara més gran que les seves pròpies històries. Les dones comparteixen la seva sorprenent mirada sobre la violència masclista, des de la força, sense victimització ni paternalisme.

En acabar la projecció, la regidora d’Igualtat, Chelo Picón, va encentar un col·loqui participatiu amb el públic assistent i el codirector, Albert Sanfeliu Rodríguez.

Accions del document

CREIXELL POSA EN MARXA EL TRENET TURÍSTIC DE L'ESTIU DE L'1 DE JULIOL AL 31 D'AGOST DE 2022

Estarà en funcionament del dia 1 de juliol al 31 d'AGOST de 2022, ambdòs inclosos.

Wednesday 29 June 2022

CREIXELL POSA EN MARXA EL TRENET TURÍSTIC DE L'1 DE JULIOL AL 31 D'GOST DE 2022
 
A partir de la iniciativa conjunta entre els càmpings de Creixell i l’Ajuntament, s’ha contractat un trenet turístic per aquest estiu.
Estarà en funcionament del dia 1 de juliol al 31 d'AGOST de 2022, ambdòs inclosos.
En breu hi haurà més informació sobre les parades i el recorregut.
Les dades de funcionament del trenet turístic de Creixell seran de dimarts a diumenge en horari de 11h a 14h i de 17h a 20h.
Des de l'àrea de Turisme a càrrec de la regidora delegada Silvia Farrero , esperem poder tenir una bona rebuda per part de tothom d'aquest nou servei que ara hem implementat.
El trenet turístic de Creixell farà el recorregut des del poble fins la platja i de la platja fins el poble.
Amb els preus del combustible pots deixar el cotxe a casa!.
Tiquet 1 euro el viatge.
 
AQUEST ESTIU A LA PLATJA DE CREIXELL VINE EN TRANSPORT PÚBLIC!!.
 

Accions del document

Accions del document