Notícies

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys. És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble. L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.

Thursday 15 September 2022

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELLDISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’àrea de Joventut de l’ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora delegada Pilar Romero Gracia posa en marxa novament aquest proper DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 les activitats al PUNT JOVE DE CREIXELL.
 
L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys.
És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble.
L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.
Està ubicat al local social del Racò del César i que coneixem com a “el local Pistatxo”, a on hi ha també el gimnàs municipal.
Allà trobaràs a un monitor de l’equip de VIU LLEURE, que t’acompanyarà i t’ajudarà a crear el teu Espai Jove.
 
Us fem un resum de les activitats que hem realitzat durant la passada Temporada Espai Jove 2021/2022
A l'espai jove cada tarda fem jocs, dinàmiques, jocs de taula, xerrades...sobretot organitzem el que volem crear per nosotres i per al poble. Durant el curs passat 2021-2022 vam aconseguir redecorar el nostre espai amb sofàs i mes cadires perque cada vegada en som més.
 
Esdeveniments que vam realitzar:
- Torneig de ping-pong
- Torneig de globus (balloon cup)
- Torneig de Fifa
- Torneig de Brawl Stars
- Excursions al poble
- Excursió a les afores del poble, on vam veure tota la brossa que hi ha als boscos, i vam pensar en crear un projecte per a fer recollida de brossa i ajudar a la flora i fauna del poble.
- Taller de pintura
- Sortides a la platja
- Sortida al cinema (Tarragona)
- Activitats a la biblioteca
- Gimkana creada per els joves destinada per als infants del col•legi per a la festa de final de curs.
 
 
VIU LLEURE és una entitat que promou l’educació en el lleure, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d’eines i recursos per a la gestió emocional.

Accions del document

DIVENDRES 25 DE JUNY LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES PER FESTA LOCAL

Es poden realitzar tràmits les 24 hores a través de la Seu Electrònica del web municipal www.creixell.cat

Wednesday 23 June 2021

ALCALDIA
 
A V Í S
 
Us recordem que aquest DIVENDRES 25 DE JUNY DE 2021 a Creixell és FESTA LOCAL.
 
Per la qual cosa les dependències municipals de l'ajuntament de Creixell ROMANDRAN TANCADES.
 
Es poden realitzar tràmits a través de la Seu Electrònica del web municipal www.creixell.cat
 

Accions del document

DOL PER LA MORT DE MOSSÉN JOSEP CABAYOL I MAGRINYÀ

Durant un temps va ser Rector de Creixell.

Monday 30 November 2020

Lamentem molt comunicar-vos que s'ha mort Mossén Josep Cabayol i Magrinyà, missioner diocesà durant quaranta anys a Rwanda, a l'Àfrica.

També el vam tenir de Rector durant un temps a la Parroquia de Sant Jaume de Creixell.

La missa funeral serà aquest dimarts, dia 1 de desembre, a les 16.00 h. a l’església parroquial de La Riera de Gaià, d'on era fill.

Ens va deixar un record molt entranyable amb el seu pas per la nostra Vila, per la seva bona tasca pastoral i per la seva humanitat.

La missa funeral serà aquest dimarts, dia 1 de desembre, a les 16.00 h. a l’església parroquial de La Riera de Gaià, d'on era fill.

L'Alcalde i la Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell expressem el nostre condol més sentit a tots els seus familiars i amics.

Reposi en pau.

#creixell

Accions del document

El 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

Recordamos que para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

Monday 07 September 2020

L'ENTITAT "LLEGA800" ENS FA ARRIBAR AQUEST COMUNICAT A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

Tal y como le fue comunicado a su Ayuntamiento al inicio de la prestación, en su municipio, del servicio de telefonía móvil de 4ª Generación (4G en la banda de 800 MHz), este servicio puede producir afectaciones en la recepción de televisión digital terrestre (TDT).

Para solucionar estas afectaciones y garantizar que la puesta en servicio de las estaciones base de telefonía móvil no afecte a la TDT, la entidad LLEGA800 lleva a cabo las actuaciones técnicas necesarias en las instalaciones de recepción de los usuarios de TDT. Estas actuaciones son de carácter gratuito para los ciudadanos afectados.

De acuerdo a la Orden Ministerial (1) que regula este proceso, el plazo para solicitar las actuaciones en caso de afectación por parte de los usuarios de TDT, es de seis meses desde la fecha de puesta en servicio de las estaciones de telefonía móvil.

Mediante la presente comunicación le informamos que está a punto de finalizar el plazo habilitado de 6 meses, desde el encendido de todas las estaciones en su municipio, para resolver incidencias en la recepción de la TDT sin coste para los ciudadanos.

No obstante lo anterior, se informa que el 30-09-2020 finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por los nodos 4G en la banda 800 MHz.

En el futuro, en su municipio se podrían encender nuevas estaciones base de telefonía móvil, en la banda de 800 MHz, si así lo consideraran necesario los operadores para mejorar este servicio, en cuyo caso se volvería a informar a su Ayuntamiento y se atenderían de forma gratuita las incidencias que se produjeran, abriéndose un nuevo plazo de seis meses desde la fecha de encendido.

En caso de cualquier duda siempre puede llamar al teléfono gratuito de la Oficina Técnica de Ayuntamientos de LLEGA800, 900 831 902, donde se le facilitará toda la información referente a las posibles afectaciones ocasionadas por estaciones base de telefonía móvil en su municipio o en municipios colindantes.

Recordamos que para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

(1).- Orden IET/329/2015, de 26 de febrero, por la que se establecen las actuaciones que deben realizar los operadores prestadores de servicios de comunicaciones electrónicas móviles en la banda del dividendo digital para garantizar que la puesta en servicio de las estaciones emisoras en dicha banda no afecte a las condiciones existentes de recepción del servicio de televisión (Artículo 4.1 c).

Accions del document

EL 31 D'AGOST DE 2022 FINALITZA EL SERVEI DEL TRENET TURÍSTIC D'ESTIU DE CREIXELL

Va entrar en funcionament el passat dia 1 de juliol i avui 31 d'agost de 2022 és el darrer dia del servei.

Wednesday 31 August 2022

EL 31 D'AGOST DE 2022 FINALITZA EL SERVEI DEL TRENET TURÍSTIC
 
A partir de la iniciativa conjunta entre els càmpings de Creixell i l’Ajuntament, enguany s’ha contractat un trenet turístic per donar servei durant l'estiu..
 
Va entrar en funcionament el passat dia 1 de juliol i avui 31 d'agost de 2022 és el darrer dia del servei.
 
Des de l'àrea de Turisme a càrrec de la regidora delegada Silvia Farrero , valorem molt positivament la bona acollida que majoritàriament ha tingut per part de tothom aquest nou servei per al municipi. També ha estat molt important el nombre d'usuaris que ha tingut el trenet durant tot l'estiu així com el nombre de persones que des dels càmpings del municipi han pujat amb el trenet per a conèixer i visitar el nucli històric de Creixell.
Reiterem des de l'àrea de turisme de l'ajuntament, el nostre agraÏment als càmpings del municipi, empreses i particulars que han col-laborat en l'èxit d'aquesta iniciativa.
Moltes gràcies a tothom i esperem poder implementar de nou aquest servei el proper estiu.
 

Accions del document

EL BALCÓ DE LA CASA DE LA VILA JA LLUEIX ELS DOMASSOS DE FESTA MAJOR

El programa d'actes d'enguany s'ha reduït a causa de la situació actual de pandèmia de la covid19

Thursday 22 July 2021

El balcó de la Casa de la Vila ja està guarnit amb els domassos protocol.laris per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2021.
 
Malgrat que enguany, a causa de la situació actual per la pandèmia de la #covid19, el programa d'actes s'ha hagut de reduir considerablement, us convidem a gaudir de la nostra estimada Festa Major però mantenint sempre les principals mesures de seguretat: distància, mans, mascareta.
 
Visca Sant Jaume i Visca la Festa Major!!!!!.
Us podeu descarregar el programa d'actes de la #FMCreixell2021   AQUÍ  👇👇

Accions del document

EL BALL DE DIABLES DE CREIXELL BUSCA GENT PER A GAUDIR DE LA FESTA MAJOR I DE LES TRADICIONS POPULARS DE CASA NOSTRA

El Ball de Diables de Creixell ha obert una convocatòria per buscar persones «amb molta motivació, ganes de treballar pel poble i de passar-ho bé, que vulguin gaudir amb el Ball de les nostres festes, a tota metxa, des de dins i amb disponibilitat durant tot l’any» per incorporar-se al ball.

Tuesday 24 May 2022

ÀREA DE FESTES
 
EL BALL DE DIABLES DE CREIXELL BUSCA GENT PER A GAUDIR DE LA FESTA MAJOR I DE LES TRADICIONS POPULARS DE CASA NOSTRA
 
El Ball de Diables de Creixell ha obert una convocatòria per buscar persones «amb molta motivació, ganes de treballar pel poble i de passar-ho bé, que vulguin gaudir amb el Ball de les nostres festes, a tota metxa, des de dins i amb disponibilitat durant tot l’any» per incorporar-se al ball.
 
S'acosta la Festa Major i ja escalfem motors. Flama del Canigó, seguicis populars, correfocs, tabals, gralles, barres de festa i moltes més són les actrivitats que tenim programades per participar a Creixell durant tot l'any i posar el nostre granet de sorra a la vida social de la nostra Vila com a una entitat creixellenca que som de cultura tradicional i popular de casa nostra.
 
Les persones interessades han de ser majors de 16 anys, en tot cas els menors de 16 anys han de venir acompanyats d'un adult i els de 16 a 18 amb autorització.
Podeu contactar-nos per facebook, Instagram o passeu-vos els diumenges a partir de les 17:30h pel nostre local social municipal situat al costat del pàrquing de l'escola Les Eres de Creixell.
 
Us esperem a tothom!!!!!.
Salut i Foc!!.
Ball de Diables de Creixell.

Accions del document

EL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI

En representació de l'ajuntament de Creixell hi van assistir la 1ªTinent d'Alcalde Pili Romero Gracia, les regidores Chelo Picon Gomis , Maria Juncal Santos i el regidor Jordi Moliné.

Wednesday 11 May 2022

EL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI
 
El Càmping Camping Gavina - oficial va commemorar el passat dijous 5 de maig, el seu 50è aniversari amb un dinar a peu de platja amb representants de les institucions, extreballadors, proveïdors i treballadors actuals del càmping.
 
L'esdeveniment va tenir lloc al Gavina restaurant amb vistes al mar, on es van donar cita les més de 100 persones convidades a la celebració.
En representació de l'ajuntament de Creixell hi van assistir la 1ªTinent d'Alcalde Pili Romero Gracia, les regidores Chelo Picon Gomis , Maria Juncal Santos i el regidor Jordi Moliné.
 
Durant l'acte, els propietaris van posar de relleu tot el treball realitzat pel càmping durant aquests cinc lustres i la seva evolució cap a un model d’allotjament verd i sostenible.
 
Actualment l'equipament rep més de 18.000 turistes a l'any i ja és considerat un lloc de referència de turisme sostenible per a molts turistes i visitants.
 
La celebració va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; la directora dels serveis territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya; i la degana de la Facultat de Turisme de la URV, Dra. Marta Gemma Nel·lo Andreu, entre d'altres persones.
 
 
La nostra felicitació a la direcció del Càmping pel 50è aniversari d'aquest establiment turístic creixellenc.

Accions del document

EL CAP DE L'OPOSICIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA I PRESIDENT DEL GRUP PARLAMENTARI DEL PSC ILTRE. SR. SALVADOR ILLA, HA VISITAT AVUI L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El primer secretari del PSC, president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr. Salvador Illa, ha visitat Creixell aquest dijous 31 d’agost de 2023.

Thursday 31 August 2023

ALCALDIA
EL CAP DE L'OPOSICIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA I PRESIDENT DEL GRUP PARLAMENTARI DEL PSC ILTRE. SR. SALVADOR ILLA, HA VISITAT AVUI L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
🏫El primer secretari del PSC, president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr. Salvador Illa, ha visitat Creixell aquest dijous 31 d’agost de 2023.
Salvador Illa ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Montserrat Muñoz Madueño i la resta de regidors i regidores de l’Equip de Govern Municipal de l’ajuntament de Creixell.
L’acte s’ha realitzat al despatx de l’alcaldia de la Casa de la Vila.
L’alcaldessa Muñoz ha donat la benvinguda a Creixell a la porta de la Casa de la Vila al cap de l’oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr.Salvador Illa, el qual ha signat també protocol·làriament en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell.
En aquesta dedicatòria, Salvador Illa ha expressat els seus millors desitjos en aquest inici de mandat a l’alcaldessa, l’equip de govern i el consistori de Creixell.
L’alcaldessa Montserrat Muñoz ha plantejat les diverses mancances que té el municipi de Creixell a Salvador Illa, el qual s’ha posat a disposició de l’ajuntament de Creixell per ajudar en la mesura de les seves possibilitats com a cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari i president del grup parlamentari del PSC.
En aquest acte, l’alcaldessa Montserrat Muñoz, ha obsequiat a l’Iltre. Sr. Salvador Illa, amb una miniatura dels gegants de la Vila de Creixell, Gilmundo i Minerva.
 
M'agrada
 
 
 
Comenta
 
 
Comparteix
 
 

Accions del document

EL CEMENTIRI MUNICIPAL DE CREIXELL AMPLIA L'HORARI D'OBERTURA AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DE LA FESTIVITAT DE TOTS SANTS 2022

L'horari s'amplia entre el dilluns 24 d'octubre i el dimecres 2 de novembre de 2022 i romandrà obert al públic ininterrompudament tots els dies de 10h a 18h.

Friday 21 October 2022

Amb motiu de la celebració de la Festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal de Creixell amplia el seu horari d’obertura des del dilluns 24 d’octubre fins al dimecres 2 de novembre.

L'horari especial de TOTS SANTS és el següent: Obert de les 10h. a les 18h. ininterrompudament des del dilluns 24 d'octubre al dimecres 2 de novembre de 2022, ambdòs inclosos.

Els visitants del cementiri es comportaran amb l’actitud respectuosa adequada al recinte i d’acord amb els costums i usos socials del moment. Així mateix i a tal efecte no es permetrà cap acte que, directa o indirectament, en suposi alteració o profanació.

Accions del document

EL CEMENTIRI MUNICIPAL DE CREIXELL AMPLIA L'HORARI D'OBERTURA AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DE LA FESTIVITAT DE TOTS SANTS 2023

L'horari especial de TOTS SANTS és el següent: Obert de les 9h. a les 19h. ininterrompudament des del dilluns 23 d'octubre al diumenge 5 de novembre de 2023, ambdòs inclosos.

Monday 23 October 2023

ALCALDIA - ÀREA DE SERVEIS

EL CEMENTIRI MUNICIPAL DE CREIXELL AMPLIA L'HORARI D'OBERTURA AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DE LA FESTIVITAT DE TOTS SANTS 2023

🏫 Es fa avinent que amb motiu de la celebració de la Festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal de Creixell amplia el seu horari d’obertura per tal de facilitar a tothom les visites a aquest lloc.

Atesa la celebració de la Festivitat de Tots Sants i dels Difunts, el Cementiri Municipal de Creixell amplia el seu horari d’obertura des del dilluns 24 d’octubre fins al dimecres 2 de novembre.

⌚️📆L'horari especial de TOTS SANTS és el següent: Obert de les 9h. a les 19h. ininterrompudament des del dilluns 23 d'octubre al diumenge 5 de novembre de 2023, ambdòs inclosos.

☎️En cas d'incidència truqueu al 977802010

Moltes gràcies.

#creixell #serveiscreixell

Accions del document

EL CLUB NÀUTIC DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 43è ANIVERSARI AMB UN CONCURS PER A FER UN NOU LOGOTIP CORPORATIU DE L'ENTITAT

Aquest dimecres 18 d’octubre de 2023 el Club Nàutic de Creixell celebra el seu 43è aniversari i per tal motiu s’obre el concurs públic obert a tothom per al disseny del nou logotip corporatiu del club.

Wednesday 18 October 2023

EL CLUB NÀUTIC DE CREIXELL CELEBRA EL SEU 43è ANIVERSARI AMB UN CONCURS PER A FER UN NOU LOGOTIP CORPORATIU DE L'ENTITAT

BASES DEL CONCURS DEL NOU LOGOTIP  AQUÍ

 

Aquest dimecres 18 d’octubre de 2023 el CLUB NÀUTIC DE CREIXELL celebra el 43è aniversari del seu naixement com a entitat creixellenca. Per tal motiu, el Club Nàutic de Creixell obre el concurs públic per a totes les edats per al disseny del nou logotip i imatge corporativa del club.

Amb motiu del 43e aniversari del Club Nàutic Creixell, el club vol emprendre la iniciativa de renovar la seva imatge i l'eslògan que durant de tants anys l’ha identificat. Tenint en compte el caràcter esportiu i social del nostre club i la voluntat actual d’apropar-nos al nostre poble, veïns del nostre entorn així com a tots els ciutadans que dia rere dia poden gaudir de les nostres instal·lacions hem decidit triar la nova imatge del club per mitjà d’un concurs de públic accés.

 

Període d’inscripció i presentació de dissenys: des del 18 d’octubre al 18 de desembre, ambdòs inclosos.

Objectiu: Elaborar un nou disseny per al logo del Club Nàutic Creixell

Públic: Concurs públic per a totes les edats

 

A les bases del concurs es podrà trobar tota la informació relacionada amb el concurs així com l’accès al formulari d’inscripció. Per a participar és necessari enviar el formulari d’inscripció i els dissenys durant el període d’inscripció i presentació de dissenys.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZDzVEZCVG4QIHNdIA3fL6ey_U5aVZh-nwdYnEIcNvmp-v1g/viewform

 

Accions del document

EL CONCERT D'ESTIU DE LA CORAL SANTA ROSALIA "TAVERNA D'HAVANERES" ARRIBA A CREIXELL

EL DISSABTE 17 DE JULIOL DE 2021, A LES 22 H., LA CORAL SANTA ROSALIA PRESENTA AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL EL SEU NOU CONCERT D'ESTIU, "TAVERNA D'HAVANERES"

Wednesday 14 July 2021

El proper dissabte, 17 de juliol de 2021, a les 22 h. al Casal Muncipal de Creixell, la Coral Santa Rosalia de Torredembarra presentarà el seu nou concert d'estiu "Taverna d'Havaneres". Acompanyats per la cantant Laia Batlle, Francesc Aguilera, percussió, Josep Mateu, piano, Montserrat Vidal, flauta, sota la direcció de Jordi Boltà i Natàlia Casasús.

Aquesta vegada ens han preparat aquest magnífic repertori d'havaneres amb una escenografia molt especial :Tornaré (balada), Lola la tavernera, Mare vull ser pescador, El noi de les xarxes, El canó de Palamós, La Gavina, La xalana, Si jo fos pescador, Vestida de nit, la Bella Lola, el meu avi, la Barca xica...

ENTRADA GRATUÏTA amb inscripció prèvia als tel. 977 138272 / 977803400 / WhatsApp 607871054 / bibliocreixell@gmail.com
 

Accions del document

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

Serà a partir del mes de setembre, amb l'inici del curs 2021-2022, quan el Consell Comarcal incorporarà una escola més arribant així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca.

Tuesday 11 May 2021

L CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL
 
L’Assemblea de l’AMPA de l’Escola les Eres de Creixell, celebrada el passat 8 de març, va acordar demanar al Consell Comarcal del Tarragonès que gestioni el menjador de la seva escola a partir del proper curs. Serà doncs a partir del mes de setembre, moment en què s’iniciï el curs 2021-2022, quan el Consell incorporarà una escola més arribant així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca.
 
Aquestes escoles són: Els Àngels (Tarragona), L’Antina (Torredembarra), Cal·lípolis (Vila-seca), Les Codinetes (La Nou de Gaià), El Cucurull (Roda de Berà), Les Eres (Creixell), La Floresta (Tarragona), Josep Veciana (Perafort), Mediterrani (Tarragona), Ponent (Tarragona), Riuclar (Tarragona), Sant Salvador (Tarragona), Tarragona, Torreforta (Tarragona) i Ventura Gassol (El Morell).
El Consell Comarcal del Tarragonès presta, per delegació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, les competències relatives, entre altres, a la gestió del servei escolar de menjador en ensenyaments obligatoris.
 
S’inclou en el contracte signat entre ambdues parts el subministrament del menjar, la custòdia dels alumnes durant el temps de menjador, la gestió del cobrament i documentació administrativa relacionada amb el servei i l’atenció personalitzada dels usuaris.

Accions del document

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS POSA EN MARXA UNA NOVA CAMPANYA PER MILLORAR LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS A CREIXELL I ALTRES MUNICIPIS DEL TERRITORI

Per fer-ho, s’instal·laran unes carpes informatives en espais de gran afluència i es lliurarà als veïns i veïnes el material necessari per a una correcta selecció.

Tuesday 21 March 2023

EL CONSELL POSA EN MARXA UNA NOVA CAMPANYA PER MILLORAR LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS A CREIXELL I ALTRES MUNICIPIS DEL TERRITORI
 
Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient del Consell Comarcal del Tarragonès.
La campanya es basa en la figura dels educadors ambientals. Dues persones es desplaçaran als municipis del Tarragonès per tal de conscienciar a la població sobre la necessitat de fer una correcta selecció dels residus i millorar així els percentatges de recollida a la nostra comarca. Es busca, en definitiva, disminuir la producció de la fracció resta i donar a conèixer a la població l’important impacte econòmic i mediambiental que té no dur a terme una correcta selecció de les nostres deixalles.
 
Per fer-ho, s’instal·laran unes carpes informatives en espais de gran afluència (zones properes a escoles, mercats, platges, etc.). En aquesta mateixa carpa, a més de facilitar la informació necessària, també es lliurarà als veïns i veïnes el material necessari per a una correcta selecció. Així, s’han preparat 60.000 fulletons informatius, 8.000 bosses per a envasos, 8.000 per a paper i 8.000 més per a vidre. També es disposarà de 4.000 cubells per a la matèria orgànica.
 
+info: 
 

Accions del document

EL CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL, ADSCRIT A LA XARXA SANTA TECLA, COMENÇA A TREBALLAR AMB EL SISTEMA ADMINISTRATIU ECAP, EL PROGRAMA D'HISTÒRIA CLÍNICA INFORMATITZADA PER A L'ATENCIÓ PRIMÀRIA COMÚ A TOT CATALUNYA.

A partir de dilluns 21 de novembre de 2022, els usuaris i usuàries de la Xarxa Santa Tecla hauran de fer les gestions telemàtiques amb els seus centres assistencials d'atenció primària a través de La Meva Salut, eina del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Thursday 17 November 2022

Des del compromís i l'esforç continu per millorar el servei a la ciutadania, us informem que els CAP i els consultoris mèdics de la Xarxa Santa Tecla, inclòs el de Creixell,  comencen a treballar amb el sistema administratiu ECAP, el programa d’història clínica informatitzada per a l’Atenció Primària comú a tot Catalunya.

 

Així, a partir de dilluns 21 de novembre, els usuaris i usuàries de la Xarxa Santa Tecla hauran de fer les gestions telemàtiques amb els seus centres assistencials d'atenció primària a través de La Meva Salut, eina del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Podran accedir-hi a través de la web corporativa de la Xarxa Santa Tecla, www.xarxatecla.cat, o bé directament des de la web i l’app de La Meva Salut.

 

Per informar la població d'aquest canvi, la Xarxa Santa Tecla posa en marxa una campanya de comunicació des dels seus centres de salut, xarxes socials i mitjans de proximitat. Durant aquests primers dies d'adaptació al nou sistema informàtic es poden produir dificultats tècniques i retards en l'assistència, motiu pel qual demanem comprensió i paciència a les persones usuàries.

 

 

Estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Accions del document

EL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL ROMANDRÀ TANCAT EL PROPER DIA 16 DE NOVEMBRE DE 2022 DE 8H A 12H A CAUSA D'UNA JORNADA DE FORMACIÓ

Degut a una jornada de formació, el consultori mèdic local de Creixell romandrà tancat el proper dia 16 de novembre de 2022 en horari de 08:00 h a 12:00 h.

Thursday 03 November 2022

ÀREA DE SALUT

EL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL ROMANDRÀ TANCAT EL PROPER DIA 16 DE NOVEMBRE DE 2022 DE 8H A 12H A CAUSA D'UNA JORNADA DE FORMACIÓ

Us informem que des de la Coordinadora de Gestió de Pacients i Suport Administratiu de l'Àrea Bàsica de Salut - ABS de Torredembarra, ens fan avinent que degut a una jornada de formació, el consultori mèdic local de Creixell romandrà tancat el proper dia 16 de novembre de 2022 en horari de 08:00 h a 12:00 h.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

#creixell #SalutCreixell 

Accions del document

EL CREIXELLENC ÀXEL MÉNDEZ, PRIMER CLASSIFICAT A LA COPA CATALANA DE TRIAL, CATEGORIA OPEN BLAU

El Bike Park Costa Daurada ha acollit la segona prova de la Copa Catalana de Trial al Port cinc anys després . A diferència d’altres esdeveniments, com el Campionat de Catalunya de BTT de fa dues setmanes, la cita ha tingut lloc al Port de Torredembarra en un terreny natural. El creixellenc Àxel Méndez ha quedat en primera posició de la seva categoria.

Monday 17 May 2021

 

 

El Bike Park Costa Daurada ha acollit la segona prova de la Copa Catalana de Trial al Port.

La prova ha comptat amb 180 ciclistes, entre els quals destaquen els campions del Món, Sergi Llongueras i Vera Baron.

Cinc anys després, el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra ha acollit aquest diumenge una prova de la Copa Catalana de Trial que ha tingut  lloc al Port de Torredembarra en el terreny natural del roquer. 

En primera posició de la categoria open blau s'ha classificat el jove creixellenc Àxel Méndez

Un dels pilots creixellencs  que també han participat ha estat, en categoria de Benjamí, Alan Méndez

Accions del document

El dia 30-06-2021, finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por las estaciones de Creixell

Para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

Monday 21 June 2021

Estimado/a Alcalde/sa del Ayuntamiento de CREIXELL.


Tal y como le fue comunicado a su Ayuntamiento al inicio de la prestación, en su municipio, del servicio de telefonía móvil de 4ª Generación (4G en la banda de 800 MHz), este servicio puede producir afectaciones en la recepción de televisión digital terrestre (TDT).

Para solucionar estas afectaciones y garantizar que la puesta en servicio de las estaciones base de telefonía móvil no afecte a la TDT, la entidad LLEGA800 lleva a cabo las actuaciones técnicas necesarias en las instalaciones de recepción de los usuarios de TDT. Estas actuaciones son de carácter gratuito para los ciudadanos afectados.

De acuerdo a la Orden Ministerial1 que regula este proceso, el plazo para solicitar las actuaciones en caso de afectación por parte de los usuarios de TDT, es de seis meses desde la fecha de puesta en servicio de las estaciones de telefonía móvil.

Mediante la presente comunicación le informamos que ya está vencido el plazo habilitado de 6 meses, desde el encendido de la/las estación/es situada/s en su municipio, para resolver incidencias en la recepción de la TDT sin coste para los ciudadanos.

No obstante lo anterior, se informa que el 30-06-2021, finalizará definitivamente el plazo para solicitar las actuaciones gratuitas, por parte de los usuarios de la TDT, por las posibles afectaciones ocasionadas por las estaciones a las que se refiere el párrafo anterior.

En el futuro, en su municipio se podrían encender nuevas estaciones base de telefonía móvil, en la banda de 800 MHz, si así lo consideraran necesario los operadores para mejorar este servicio, en cuyo caso se volvería a informar a su Ayuntamiento y se atenderían de forma gratuita las incidencias que se produjeran, abriéndose un nuevo plazo de seis meses desde la fecha de encendido.

En caso de cualquier duda o de requerir información más detallada sobre las estaciones de su municipio puede llamar al teléfono gratuito de la Oficina Técnica de Ayuntamientos de LLEGA800, 900 831 902, donde se le facilitará toda la información referente a las posibles afectaciones ocasionadas por estaciones base de telefonía móvil en su municipio o en municipios colindantes.
 
Recordamos que para poder atender en el centro de atención al usuario y poder resolver las incidencias, tendrán que comunicarse al teléfono gratuito 900 833 999.

Accions del document

EL DIJOUS 14 D'ABRIL DE 2022 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES

És un dels dies festius a efectes laborals, establert en l'Acord de les condicions de treball dels funcionaris municipals de l'Ajuntament de Creixell.

Wednesday 13 April 2022

ALCALDIA
A V Í S 📢📢
Es comunica que el DIJOUS 14 D'ABRIL DE 2022 és un dels dies festius a efectes laborals, establert en l'Acord de les condicions de treball dels funcionaris municipals de l'Ajuntament de Creixell.
Per la qual cosa, aquest dia les oficines municipals de l'ajuntament de Creixell ROMANDRAN TANCADES.
Es poden fer tràmits on line mitjançant la seu electrònica a l'adreça web de l'ajuntament, clicant l'enllaç següent: 👇👇
El que es fa saber per a general coneixement.

Accions del document

Accions del document