Notícies

AMB MOTIU DEL 8 DE MARÇ, A TOTS ELS ACTES INSTITUCIONALS PROGRAMATS PEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES REPARTIREM GRATUÏTAMENT CLAUERS ANTIVIOLADORS O ANTIAGRESSORS

Els clauers antivioladors o antiagressors que donarem gratuïtament i serigrafiats amb l'escut de Creixell fa temps que existeixen, però el seu ús encara no està gaire estès. Són una eina de defensa personal alternativa a l’esprai de gas lacrimògen i es poden comprar en armeries, botigues especialitzades o portals d’internet.

Tuesday 08 March 2022

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
 
AMB MOTIU DEL 8 DE MARÇ, A TOTS ELS ACTES INSTITUCIONALS PROGRAMATS PEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES REPARTIREM GRATUÏTAMENT CLAUERS ANTIVIOLADORS O ANTIAGRESSORS
 
Amb motiu del 8 de MARÇ, a tots els actes institucionals programats pel Dia Internacional de les Dones a Creixell, repartirem gratuïtament clauers antivioladors o antiagressors.
Els clauers antivioladors o antiagressors fa temps que existeixen, però el seu ús encara no està gaire estès. Són una eina de defensa personal alternativa a l’esprai de gas lacrimògen i es poden comprar en armeries, botigues especialitzades o portals d’internet.
 
Les alarmes personals són dispositius petits que es poden fer servir com a clauers, per això se’ls anomena clauers antivioladors o antiagressors. Porten una anella amb una cadeneta que, quan s’estira, dispara una alarma molt potent. L’objectiu és dissuadir algú que intenti atacar-te. El dispositiu és reutilitzable: quan tornes a posar la cadeneta, deixa de sonar i queda preparat per tornar-lo a fer servir quan calgui.
 
Com és el soroll que emeten?
 
L’alarma és de 120 decibels: Això és equivalent a una sirena de policia potent, a un martell pneumàtic d’obres o a un avió en el moment de l’arrencada. Es tracta d’un so molt potent que és audible a una distància d’uns 390 metres: Realment és molt dissuasiu.
 
El so és equivalent a una sirena de policia potent o a un martell pneumàtic d’obres, és molt dissuasiu.
 
És legal, portar un clauer antivioladors?
 
Sí. Tant els clauers amb alarma com els esprais de defensa homologats es poden portar a sobre. Són, de fet, les dues úniques eines de defensa personal que és legal portar: la resta es poden fer servir només professionalment.
 
En quins casos es poden fer servir?
 
Els clauers estan pensats sobretot per a agressions sexuals, però també es poden fer servir en altres tipus d’atacs, com ara robatoris. A diferència dels esprais de defensa, els menors de 18 anys poden portar legalment el clauer per evitar situacions de risc.
 

Accions del document

ANUL-LADA LA FESTA DE L'AIGUA PREVISTA PEL DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LA RAMBLA DE LES MORERES A CAUSA DE LES RESTRICCIONS

Aquesta Festa estava prevista pel dissabte 30 de juliol però ha estat anul-lada a causa de les restriccions d'aigua

Tuesday 26 July 2022

ANUL-LADA LA FESTA DE L'AIGUA PREVISTA PEL DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LA RAMBLA DE LES MORERES A CAUSA DE LES RESTRICCIONS
 
Ateses les darreres restriccions d’aigua que tenen els pobles veïns i, com a regidora delegada de Turisme però en aquest cas com a regidora delegada també de Medi Ambient, he decidit anul.lar la Festa de l’aigua preparada pel proper dissabte 30 de juliol.
 
Us esperem a la propera Fira Creixell, Terra de Pirates els dies 13, 14 i 15 d’agost, on entre d’altres coses, hi haurà activitats per refrescar-nos en familia, sense fer una despesa desmesurada d’aigua.
No us la perdeu.
 
Silvia Farrero
Regidora de Turisme i Medi Ambient
Ajuntament de Creixell
 

Accions del document

ANUL-LADES LES CLASSES DE GIMNÀSTICA DE LA GENT GRAN A CAUSA DEL COVID19

De manera temporal fins el dia 18 de març, malgrat que la mesura preventiva es podria perllongar

Wednesday 11 March 2020

Des de l'Àrea de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora delegada Chelo Picón Gomis, fem avinent el següent AVÍS:

Donada la situació d'excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l'extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l'àrea delegada de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, ha decidit SUSPENDRE TEMPORALMENT les Classes de Gimnàstica per a Gent Gran que es fan tots els dimarts i dijous al Casal Municipal.

D'acord amb aquesta decisió, a partir d'avui dimecres 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, no hi haurà classes de gimnàstica per adults al Casal. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de suspensió d'aquesta activitat es comunicarà oportunament.

Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris d'aquesta activitat que es fa amb Ana Hersa Yoga del Club Esportiu Gimnàs Creixell són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia.

Us demanem la vostra màxima col-laboració.

Chelo Picón Gomis
Regidora delegada Benestar, Atenció Social i Sanitat
Ajuntament de Creixell
#creixell

Accions del document

ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL

Enguany no hi haurà l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument. Les persones o entitats que vulguin fer l'ofrena ho podran fer a títol personal, respectant les mesures COVID19

Thursday 02 September 2021

ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL
 
Us fem avinent que, a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, l'ajuntament de Creixell ha decidit suspendre enguany l'acte institucionals de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre a la nostra Vila.
 
Aquesta decisió ha estat presa per l'ajuntament per tal d'evitar situacions que puguin afavorir els contagis per coronavirus.
 
En aquests moments de risc al nostre territori, cal tenir molta prudència i responsabilitat.
 
No hi haurà per tant l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument.
 
Malgrat això, les persones, entitats, partits polítics, associacions i/o col.lectius que vulguin fer l'ofrena floral al monument, ho podran fer a títol particular però mantenint sempre les màximes mesures de seguretat adients.
 
Esperem que la situació de la pandèmia vagi millorant amb la col.laboració de tothom.
 
Malgrat tot, aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos a tothom una bona Diada Nacional de Catalunya.
 
Visca Catalunya!
 

Accions del document

Aprovat el Protocol contra l’assetjament sexual a Creixell - Protocol per la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere o orientació sexual.

El Ple de la Corporació va aprovar aquest Protocol el passat 25 de març de 2021.

Thursday 08 April 2021

El ple de l’Ajuntament de Creixell va aprovar el passat 25 de març per unanimitat el Protocol d’assetjament sexual (Protocol per la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere o orientació sexual) creat per la Regidoria de Benestar Social, Salut i Igualtat, juntament amb la tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Creixell, i l’estudiant, Luca Molina, ampliant el protocol que es va aprovar per ple fa dos anys del col·lectiu Papallones Liles de Creixell. L’objectiu és que tota la població disposi d’una eina per prevenir i actuar davant qualsevol conducta de violència sexual i generar espais segurs que fomentin la diversió de totes les persones, eliminant conductes i comportaments que generen incomoditat i fan mal a les víctimes d’aquests comportaments.

Per aquest motiu, el protocol, tot i que s’activarà en qualsevol lloc, incidirà especialment en els locals festius i d’oci i festes majors, ja que són espais més susceptibles perquè es produeixin conductes o casos d’assetjament. La regidora d’Igualtat, Chelo Picón, explica que “la idea és que si es produeixen aquestes agressions en un local d’oci o establiment comercial, s’activi el protocol de manera que aquell establiment sàpiga com ha d’actuar i a qui ha d’avisar (Policia Local, SIAD, Regidoria,…)”.

Crida a l’adhesió dels establiments

La Regidoria d’Igualtat convocarà les pròximes setmanes a l’Associació de Comerciants de Creixell perquè s’adhereixi al protocol. Els establiments adherits a aquest protocol -identificats amb un adhesiu a l’aparador- disposaran al local de materials d’informació i de sensibilització que manifestin el rebuig a les conductes sexistes (cartells, vinils, targetes,…). En cas de detectar alguna conducta o cas d’assetjament, els i les professionals de l’establiment actuaran d’acord amb el procediment que detalla el protocol en cada cas. Més endavant, la regidoria també proposarà l’adhesió als càmpings i a les guinguetes, de cara a la temporada alta.

En tots els casos, l’Ajuntament oferirà als establiments adherits formació sobre la prevenció i actuació davant agressions sexistes al personal de l’establiment, així com el material necessari per desenvolupar la campanya. També es publicitarà a la pàgina web els establiments adherits a la campanya.

Festes majors i espais d’oci

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat ha anunciat que durant la propera Festa Major de Sant Jaume es disposarà d’una carpa o punt lila informatiu on atendre les víctimes de qualsevol agressió sexual o per raó de gènere o d’orientació sexual. De fet, a les festes del 2019, ja es va posar en marxa una prova pilot en la que dues joves passejaven pels espais de festa identificades amb una samarreta i un mocador liles amb el missatge :”Si tens algun problema, busca la noia del mocador”. La regidora, Chelo Picón, ha avançat que aquesta carpa “no només la tindrem a les festes majors del poble, sinó que es podrà posar en qualsevol festa privada que organitzin les guinguetes o locals d’oci que ens la demanin”.

Finalment, des de la regidoria es fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per detectar qualsevol conducta o tipus d’assetjament. Com diu el nou eslògan: “Mirar cap a un altre costat o no fer res, d’alguna manera, ens fa còmplices”.

Accions del document

AQUEST DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 TORNA EL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AMB TOTES LES SEVES PARADES

Amb mesures preventives de la Covid-19 i aforament limitat

Tuesday 16 March 2021

ÀREA DE COMERÇ
 
AQUEST DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 TORNA EL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AMB TOTES LES SEVES PARADES
 
Davant de les noves mesures preventives adoptades pel PROCICAT, relatives a la #Covid19 i que van entrar en vigor aquest dilluns 15 de març, us recordem que aquest proper DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 el Mercadet Ambulant Setmanal dels Diumenges al matí a Creixell TORNARÀ A FUNCIONAR AMB LA TOTALITAT DE LES SEVES PARADES, amb aforament limitat.
 
D'acord amb la darrera reubicació feta de les parades del Mercadet Setmanal i segons el croquis que us adjuntem, algunes parades de roba/téxtil s'ubiquen a la Rambla de les Moreres.
La resta de parades de roba/téxtil, fruita/ verdures/pa i la Xurreria de la Carla i el Peye, s'han reubicat a l'avinguda de l'Estatut i a la Plaça Lluís Companys.
Una vegada més us recordem que hem de ser curosos i mantenir la DISTÀNCIA, RENTAT DE MANS i ÚS OBLIGATORI DE MASCARETA.
D'altra banda, us recordem que encara continúa vigent la Campanya COMPRA A CREIXELL, COMPRA AMB EL COR. Podeu segellar les targetes de fidelització de compra també al Mercadet Setmanal Dominical i al Mercat de Creixell.
 
Donem suport al COMERÇ LOCAL!!!.
 

Accions del document

L'ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT S'UNEIX A LA CAMPANYA #VermelhoemBelem

A tan sols nou dies de les eleccions presidencials a Portugal, André Ventura, candidat a president de la República pel partit d'ultradreta Chega!, ha atacat en un acte de campanya a la seva contrincant Marisa Matías, eurodiputada del Bloco d’Esquerda, per pintar-se els llavis, comparant-la amb una nina.

Friday 22 January 2021

 

friday 22 January 2021
Polítics i polítiques, periodistes i la ciutadania impulsen l'etiqueta #VermelhoemBelem per a fer costat a Marisa Matías.
Des de la Regidoria de Benestar Social i de la Dona, volem donar suport a l’etiqueta #VermelhoemBelem amb fotografies de la ciutadania de Creixell amb els llavis pintats de vermell per a que cap dona tingui que patir aquests micromasclismes.
T’hi apuntes? Envia una fotografia al correu igualtatibenestar@creixell.cat, idesprés amb totes les fotografies farem un collage! Lluitem contra la violència masclista!

Accions del document

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL 25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Aquest any ha estat un any diferent i ens hem hagut d'adaptar a una nova realitat virtualitzada per motius de seguretat. Per això el Manifest institucional del 25 de Novembre, Dia de l'erradicació de la violència envers les dones, no es farà com cada any a la porta de l’Ajuntament. Per la salut de tothom, es farà a través d’aquest vídeo. Dones i institucions de Creixell han volgut posar les seves veus davant d’aquesta causa. En aquest relat queda reflectit el cicle de violència: 1. Fase de lluna de mel. 2.Fase d'acumulació de tensió. 3.Fase d'explosió Esprem que les nostres veus des de Creixell, s'afegeixin a tantes d'altres que avui es sentiran per tot el món.

Wednesday 16 December 2020

Accions del document

ARRIBA NOVAMENT L'ESPLAI D'ESTIU DE CREIXELL 2022

REUNIÓ INFORMATIVA el proper 17 de maig de 2022 a les 16:45h a l'Escola Les Eres de Creixell.

Wednesday 11 May 2022

Des de la Regidoria d'igualtat ens adherim al programa "Temps de cures" cofinançat amb el Ministerio de Igualdad i la Conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.
 
🟣CASAL D'ESTIU CREIXELL 2022
Inscripcions obertes i tota la info a:👇👇
REUNIÓ INFORMATIVA el proper 17 de maig de 2022 a les 16:45h a l'Escola Les Eres de Creixell.
 
Aquest projecte esta cofinançat per la Generalitat de Catalunya y el Gobierno de España
Si ets major de 16 anys i tens el certificat de premonitor/es i vols fer de voluntari o voluntària, passa per @espaijovecreixell i
allà en Danu t'explicarà tot el que necessitaràs.
 
Amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Les Eres de Creixell.

Accions del document

ARRIBADA A CREIXELL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT

SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT van estar el dimecres dia 5 de gener de 2022 al Casal Municipal de Creixell per veure a tota la mainada creixellenca i recollir les seves cartes en aquesta nit màgica i plena d'il·lusió.

Friday 07 January 2022

ARRIBADA A CREIXELL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT
 
SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT van estar ahir dimecres dia 5 de gener de 2022 al Casal Municipal de Creixell per veure a tota la mainada creixellenca i recollir les seves cartes en aquesta nit màgica i plena d'il·lusió.
Aquesta vegada, a causa de la situació actual de la pandèmia de la #covid19, no hi hagut la tradicional Cavalcada pels carrers del nucli históric de la Vila.
Els voluntaris i voluntàries de Proteccio civil de Creixell han regulat l'accés al Casal per tal d'evitar aglomeracions.
Un animador i diferents personatges de dibuixos animats han entretingut l'espera de la canalla mentre s'esperàven per veure Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus Patges Reials.
Esperem i desitgem que l'any vinent es pugui fer ja la Cavalcada pels carrers de Creixell.
Moltes gràcies a tothom.
 

Accions del document

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

La presentació es farà el DISSABTE 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. al Casal Municipal de Creixell.

Friday 03 December 2021

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

Com ja heu vist, aquesta setmana s'ha començat a desplegar el cablejat per a la instal.lació de la Fibra Òptica al nostre municipi.

Després de diferents acords amb altres companyies que finalment han demorat el seu interès per Creixell, hem pogut arribar a un acord amb la companyia XTA - (Xarxes de Comunicacions Alternatives) per iniciar aquest desplegament. Esperem poder tenir tot el terme municipal connectat en poques setmanes.

És per això que per tal de presentar la companyia i explicar el pla de desplegament, us convidem a  una Assemblea de Veïns i Veïnes que tindrà lloc el DISSABTE DIA 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL.

Accions del document

ATLETES DE CREIXELL PARTICPEN A L'INTERNACIONAL DE MARXA AQUÀTICA CELEBRAT A HYÈRES (FRANÇA)

LA SELECCIÓ CATALANA DE MARXA AQUÀTICA, COMPOSADA PER ATLETES CREIXELLENCS I D'ALTRES MUNICIPIS QUE ENTRENEN A LA NOSTRA PLATJA, HAN PARTICIPAT AQUEST CAP DE SETMANA A L'INTERNACIONAL.

Monday 18 October 2021

Durant el cap de setmana del 17 al 19 d'octubre, s'ha celebrat a la Platja d' Hyères, França, l'Internacional de Marxa Aquàtica amb la participació de la selecció catalana, francesa, italiana i alemanya. Els atletes seleccionats han realitzats els entrenaments a la platja de Creixell per les seves bones condicions i alguns d'ells també són del nostre poble. Els resultats obtinguts a la classificació han esta molt satisfactoris i esperem que la selecció catalana es continuï entrenant a les nostres platges ! Moltes Felicitats a l'entrenador :Kepa Creixell, als seleccionats : Elena, David, Cristina, Sergi, Agur, Josep M., Berta, Alejandro, Anna i Jorge i als responsables d'organització de la FEEC : Jordi, Pepe i Marijose. Ànims per a continuar !!

 

Accions del document

AULA INFANTIL D'ACOLLIDA "ELS PANXETES DE CREIXELL"

A partir del dia 1 de setembre al carrer Vendrell 7 de Creixell

Monday 03 August 2020

AULA D'ACOLLIDA "ELS PANXETES DE CREIXELL"

CURS 2020 - 2021 - OBRIM L'1 DE SETEMBRE

VINE A CONÉIXER EL NOSTRE CENTRE INFANTIL AMB CITA PRÈVIA, TRUCANT AL TELF. 684 115 753

NOVA UBICACIÓ: C/ VENDRELL 7 - 43839 - CREIXELL
(Davant de la Policia Local)

AMPA Escola Les Eres de Creixell

 

Us informem que el proper dilluns 10 d'agost de 2020 tindrà lloc la jornada de PORTES OBERTES de l'Aula d'Acollida ELS PANXETES DE CREIXELL, de les 17.00 a les 20.00.

NOVA UBICACIÓ CURS 2020-2021: Carrer Vendrell 7 de Creixell (iedifici antiga Llar d'Infants).

Obrim l'1 de setembre

Us esperem!!

Accions del document

AVÍS DE TALL PROGRAMAT DEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE PEL DIA 31 DE MAIG DE 2022 A PARTIR DE LES 22:00H AL TERME MUNICIPAL DE CREIXELL

Us informem que l'empresa AGBAR ha programat la neteja del dipòsit general d'aigües de Creixell pel DIMARTS dia 31 de MAIG de 2022 a partir de les 22:00h i fins a les 7:00h. aproximadament.

Monday 16 May 2022

ÀREA DE SERVEIS
TALL PROGRAMAT DEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE PEL DIA 31 DE MAIG DE 2022 A PARTIR DE LES 22:00H
Us informem que l'empresa AGBAR ha programat la neteja del dipòsit general d'aigües de Creixell pel DIMARTS dia 31 de MAIG de 2022 a partir de les 22:00h i fins a les 7:00h. aproximadament.
Aquestes tasques de neteja i desinfecció es fan per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en el dipòsit, que posteriorment és distribuïda a tota la població.
Per part d'AGBAR s'enviarà un avís de tall massiu a tots els abonats i abonades.
Disculpin les molèsties.

Accions del document

AVÍS D'INTERRUPCIÓ TEMPORAL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC AL CARRER POPEA

El tall serà efectiu de manera puntual aquest DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2021

Tuesday 28 September 2021

AVÍS D'INTERRUPCIÓ TEMPORAL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC AL CARRER POPEA
Us fem avinent que segons ens ha comunicat l'empresa eléctrica e-distribución , demà DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2021 hi haurà una interrupció en el subministrament elèctric al carrer POPEA per haver de realitzar tasques de manteniment. El tall de subministrament pot afectar també als habitatges de les rodalies del carrer Popea connectats al CD TA24335.
Les interrupcions tindran lloc durant les hores següents:
De 07: 00h - 08: 00h
De 15: 00h - 16: 00h
Disculpin les molèsties.

Accions del document

AVÍS SOBRE L'ATENCIÓ AL PÚBLIC A LA CASA DE LA VILA

Als serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Friday 13 March 2020

AVÍS MOLT IMPORTANT

Amb l'objectiu d'evitar la propagació del COVID-19, en els serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Per la resta de tràmits, podeu dirigir-vos a www.creixell.cat Seu Electrónica -Tràmits online.

També us podem atendre telefónicament al telf. 977800202, de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

#creixell

 

Accions del document

AVUI 22 de JUNY de 2021 S'ACABA EL CURS ESCOLAR A L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

La regidora d'ensenyament Pili Romero acomiada el present curs escolar amb un emotiu escrit i un poema.

Tuesday 22 June 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
🗓️ Avui 22 de juny de 2021 s'acaba el curs escolar a l'escola Les Eres de Creixell  i comencen unes merescudes vacances!🏖️
💪 Entre tots i totes, hem aconseguit tenir les #EscolesObertes cada dia!.
🙌 Un èxit col·lectiu i de país. Gràcies als docents i a la resta de professionals, a les famílies, a l'alumnat i a tota la comunitat educativa!.
Molta sort i éxit als nois i noies de 6è que enguany ja deixen l'escola.
 

Emocions confinades

 

L’aparició de la covid19 ha suposat un repte emocional per a tots nosaltres i quan som petites i petits, entendre que sentim i posar-hi paraules no sempre és fàcil o possible.

 

Venim d’una època on hem viscut moltes emocions: positives i negatives. Hem plorat de pena i d’alegria, hem tingut por i ens hem fet més forts; hem sentit ràbia en veure imatges i orgull en veure d’altres.

 

Hem après a dir-nos les coses sense paraules i a estimar-nos en la distància.

 

Ens hem unit a través de melodies compartides entre balcons i, el més important, ens hem adonat que el més preuat d’aquesta vida no és el que tenim, sinó aquelles coses més senzilles que abans no valoràvem.

 

També hem sentit molta tristesa i ira al veure que aquest virus no parava i s’emportava moltes persones de manera tràgica i solitària, així com desesperança al veure que no podíem fer res.

 

I ara, per fi, amb l’existéncia de les vacunes, ha arribat el moment de la il·lusió i l’esperança, així com l’immens orgull de saber que, entre tots, estem aconseguint superar aquest gran repte.

 

És per això que, ara, em vull quedar amb aquesta alegria, ja que vosaltres nens i nenes sou el futur i desitjo que sempre tinguem emocions i no perdem mai la il·lusió de viure la vida valorant les petites coses, que, com la covid-19 ens ha ensenyat, són les que ens fan sentir mes grans.

 

POESIA

 

Emocionar-me per un dia de Sol,

Per a poder acariciar la voreta del mar

Respirar aquest olor a farigola

Veure la lluna i el seu dolç cantar

Emocionar-me per un record oblidat

Per un nadal sense qui trobes a faltar

Per un primer amor que no tornarà

I per aquella cançó que em fa plorar

Emocions d’alegria

Emocions de tristesa

En totes elles esta viva la flama

Del teu bonic record

Per a tornar a ser petita

Per a tornar a parlar amb tu

Per a tornar a sentir

Que d’emocions vull estar

Contenta o trista, però sempre amb tu

 

 

PILI ROMERO GRACIA

REGIDORA D’ENSENYAMENT

AJUNTAMENT DE CREIXELL

 

Accions del document

Bases Concurs Cartell Festa Major 2022.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

Accions del document