Notícies

EL DIJOUS 6 D'ABRIL DE 2023 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL DEL CONVENI DEL PERSONAL MUNICIPAL LOCAL

Es poden fer igualment tràmits i gestions en xarxa les 24h a través de la seu electrónica del lloc web municipal

Wednesday 05 April 2023

EL DIJOUS 6 D'ABRIL DE 2023 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL LOCAL
 
Us fem avinent que aquest dijous dia 6 D'ABRIL de 2023 les oficines i dependències municipals de l'ajuntament de Creixell romandran tancades al públic per festa laboral de conveni dels empleats públics.
De tota manera, es poden fer tràmits i gestions en xarxa les 24h a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal a l'adreça següent: 👇
 

Accions del document

EL DILLUNS 26 DE JUNY DE 2023 COMENÇA EL SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME A LA PLATJA DE CREIXELL FINS AL 31 D'AGOST DE 2023

El servei funcionarà des del DILLUNS 26 DE JUNY fins al DIJOUS 31 D'AGOST DE 2023, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

Wednesday 07 June 2023

INICI DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME A LA PLATJA DE CREIXELL

 El servei funcionarà des del DILLUNS 26 DE JUNY fins al DIJOUS 31 D'AGOST DE 2023, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

  Fins al 31 d'AGOST la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS) a partir d’un contracte que permet tenir coberta aquesta necessitat.

L'aposta de l'Ajuntament ha estat novament la de potenciar el servei de vigilància i socorrisme que es posarà en marxa el dillns 26 de juny. La regidora en funcions de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero, explica que aquest any tenim també la concessionària DMCLUXE (Wave SOS) que vigilarà el litoral de Creixell durant els mesos de juliol i agost. A més de dos socorristes en el mateix torn per cobrir la platja, es disposa d'una cadira amfíbia, una rampa d'accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col.locaran a aquestes torres de vigilància.

 

Des de l’àrea de platges, turisme i medi ambient de l’ajuntament de Creixell s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.

L'ajuntament de Creixell ha fet la prórroga de contracte de serveis de salvament i socorrisme amb vigilància de la platja de Creixell  amb  l'empresa DMCLUXE (Wave SOS). , en les condicions que figuren en el contracte formalitzat el 30 de juny de 2021, per un any, estiu 2023. El termini d'execució de la prórroga serà des del 26 de juny de 2023 fins al 31 d'agost de 2023, ambdòs inclosos.

L'import del contracte és: 17.280,00€ més 21%IVA: 3.628,80€, que fa un total de 20.908,80€ durant un any.

 

 

 

Accions del document

EL DILLUNS 31 D'OCTUBRE DE 2022 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL LOCAL

Aquesta és una de les 2 festes locals que els Ajuntaments catalans poden afegir als 12 festius laborals de Catalunya.

Wednesday 26 October 2022

EL DILLUNS 31 D'OCTUBRE DE 2022 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES AL PÚBLIC PER FESTA LABORAL LOCAL
 
El Calendari Laboral de l’any 2022 inclou 12 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals, en el cas de Creixell són el 25 de juliol (Sant Jaume) i el 31 d'octubre.
 
Per la qual cosa el proper dilluns dia 31 D'OCTUBRE de 2022 les oficines i dependències municipals de l'ajuntament de Creixell romandran tancades al públic.
De tota manera, es poden fer tràmits i gestions en xarxa les 24h a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal a l'adreça següent: 👇
 

Accions del document

EL DIRTY DUST RALLY - RDA ARRIBARÀ A CREIXELL EL PROPER DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023 A LA TARDA

La Vila de Creixell serà el punt final d'arribada del DIRTY DUST RALLY 2023. L'arribada a CREIXELL està prevista per la tarda d'aquest DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023.

Tuesday 29 August 2023

ALCALDIA - ÀREA D'ESPORTS
📢EL DIRTY DUST RALLY - RDA ARRIBARÀ A CREIXELL EL PROPER DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023 A LA TARDA
La Vila de Creixell serà el punt final d'arribada del DIRTY DUST RALLY 2023.🛻🏎
El Dirty Dust Rally és un ral·li de baix pressupost que transcorre per 7 països durant 7 dies en unes rutes impressionants.
El rally de cotxes passa per 7 països diferents en 7 dies: Alemanya, Austria, Suissa, Itàlia, França, Andorra i España. Fan el seu recorregut sobre grava , pistes de terra i moltes curves, preferiblement amb vehicles de 20 anys o mes.🇩🇪 🇪🇸
Aquest Rally va començar a rodar el dissabte 26 d'agost de 2023 al sud de Baviera (Alemanya).
Serpentines, brutícia i pols és el lema de les rutes. Passen per fantàstics ports de muntanya amb vistes, però també a través de
sorra, fang i sots que desafien les habilitats de conducció dels participants. També passen per boniques carreteres costaneres.
En aquest esdeveniment hi participen 45 COTXES I MÉS DE 100 PERSONES. El DIRTY DUST RALLY no és qüestió de temps ni de velocitat. Però l'important és la comunitat i el vincle que es desenvolupa en un míting com aquest entre tots els i les participants. Per tant, l'esperit d'equip és el primer.
🏁 L'arribada a CREIXELL està prevista per la tarda d'aquest DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023. El punt d'arribada del RALLY estarà ubicat al costat del Càmping Gavina i sobre les 19h està previst l'acte de lliurament de premis.
+ INFO: 👇
No us ho perdeu!!

Accions del document

EL DIVENDRES 2 D'OCTUBRE DE 2020, OBRE LES SEVES PORTES EL NOU PUNT JOVE DE CREIXELL

L'horari serà de dijous a dissabte de 17 a 20h. i estarà ubicat al Local Social PISTATXO del Racò del César de Creixell.

Monday 21 September 2020

EL DIVENDRES 2 D'OCTUBRE DE 2020, OBRE LES SEVES PORTES EL NOU PUNT JOVE DE CREIXELL

Ja està aquí!

L'àrea de Joventut de l'ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora delegada Pili Romero Gracia, posa en marxa el nou PUNT JOVE DE CREIXELL.

Ja està aquí, a partir del divendres 2 d'octubre de 2020 obrim les portes del nou Espai Jove de Creixell. L'espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys.

És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble.

L'horari serà de dijous a dissabte de 17 a 20h.
Està ubicat al local social del Racò del César i que coneixem com a "el local Pistacho", a on hi ha també el gimnàs municipal.

Allà trobaràs a un monitor de l'equip de VIU LLEURE, que t'acompanyarà i t'ajudarà a crear el teu Espai Jove.

VIU LLEURE és una entitat que promou l'educació en el lleure, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d'eines i recursos per a la gestió emocional.

Amb totes les mesures de seguretat i protocols preventius per la pandèmia.

#creixell #viucreixell #puntjovecreixell #baixgaia

Accions del document

EL DIVENDRES 31 DE DESEMBRE DE 2021 LES OFICINES MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ROMANDRAN TANCADES

El DIVENDRES 31 DE DESEMBRE DE 2021 és un dels dies festius a efectes laborals, establert en l'Acord de les condicions de treball dels empleats municipals de l'Ajuntament de Creixell.

Thursday 30 December 2021

ALCALDIA
A V Í S
Es comunica que el DIVENDRES 31 DE DESEMBRE DE 2021 és un dels dies festius a efectes laborals, establert en l'Acord de les condicions de treball dels empleats municipals de l'Ajuntament de Creixell.
Per la qual cosa, aquest dia les oficines municipals de l'ajuntament de Creixell ROMANDRAN TANCADES.
Es poden fer tràmits online mitjançant la seu electrònica a l'adreça web de l'ajuntament, clicant l'enllaç següent: 👇👇
El que es fa saber per a general coneixement.

Accions del document

EL JOVE ESPORTISTA CREIXELLENC MARC CLARAMUNT EXPLICA A LA CIUTADANIA LA SEVA EXPERIÈNCIA A LA REGATA MINITRANSAT 2021

Aquest dissabte 15 d'Abril a la tarda, nombroses persones van assistir al Casal Muncipal de Creixell per participar en una interessant xerrada-col·loqui que ens va oferir el jove Marc Claramunt Sastre sobre la seva experiència de navegació a la regata MINITRANSAT 2021.

Sunday 16 April 2023

Vam descobrir molts detalls d'aquesta important regata que travessa l'Atlàtinc en dues etapes : la sortida és del del port de Les Sables d'Olonne i la primera etapa finalitza a Santa Cruz de la Palma (Canàries) després de 1350 mn. La segona etapa i última és fins a Guadalupe (Carib) després d'haver navegat en solitari 2700 mn. En total més de 4000 mn.
L'objectiu principal de la regata és finalitzar-la i arribar a bon port, tal com va fer el Marc Claramunt, que amb total normalitat i senzillesa ens va explicar el dia a dia a bord i els problemes amb què es va trobar i que afortunadament, gràcies a la seva perparació i coneixement del vaixell, va poder solventar.
👉Gràcies Marc per compartir amb tothom la teva experiència i et desitgem molts més èxits en la teva passió pel mar !

Accions del document

EL JOVE REGATISTA CREIXELLENC MARC CLARAMUNT PASSEJA LA IMATGE DE CREIXELL ARREU DEL MÓN A LA REGATA MINI TRANSAT 2021

La sortida de la regata MINI TRANSAT és aquest diumenge 26 de setembre de 2021 des del port de Les Sables d'Olonne, a França; d'allà navegarà fins a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canaries, a on està previst que hi arribin el 3 d'octubre. I d'allí la regata seguirà fins al port de Saint-François a l'illa caribenya de Guadalupe,

Friday 24 September 2021

El jove regatista creixellenc Marc Claramunt Sastre passejarà la imatge de Creixell arreu del món.
L'Àrea de Turisme de l'ajuntament de Creixell, col·labora amb el jove regatista, que participarà enguany a la 'Minitransat 2021', una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres. El vaixell del Marc llueix el logotip de l'àrea de Turisme de Creixell.
El Marc ja ho té tot a punt i ja ha passat tots els controls de seguretat. La sortida és aquest diumenge 26 de setembre de 2021 des del port de Les Sables d'Olonne, a França; d'allà navegarà fins a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canaries, a on està previst que hi arribin el 3 d'octubre. I d'allí la regata seguirà fins al port de Saint-François a l'illa caribenya de Guadalupe, a on està prevista l'arribada a partir del 9 de novembre. En aquesta regata els navegants han de recórrer un total de 4.050 milles nàutiques.
Des de l'ajuntament de Creixell desitgem al Marc una bona singladura, que gaudeixi molt d'aquesta aventura i que vagi tot molt bé.

Accions del document

EL LLEIDATÀ FRANCESC PUIGPELAT GUANYA EL PREMI DE NOVEL-LA CRIMINAL MARGARITA ARIDZETA VILA DE CREIXELL

El lliurament del premi a càrrec de la pròpia Margarida Aridzeta va tenir lloc aquest divendres 15 de juliol de 2022 al Casal Municipal de Creixell.

Saturday 16 July 2022

ÀREA DE CULTURA
 
INAUGURACIÓ del FESTIVAL DE NOVEL·LA CRIMINAL EN CATALÀ CREIXELL.CRIMS. L'alcalde de Creixell Jordi Llopart i el regidor de cultura Francesc Sentis han inaugurat aquest divendres el @creixell.crims al Casal Municipal de Creixell.
 
Durant l'acte es va fer un homenatge a l'escriptora vallenca Margarida Aritzeta en l'inauguració del Festival de Novel·la Criminal Creixell Crims a Creixell. Es va presentar el Premi MARGARIDA ARITZETA-VILA DE CREIXELL. I es va fer una molt interessant conversa entre l'autora i la directora del Festival @raquelgamezserrano Raquel Gámez Serrano
 
LLIURAMENT DEL PREMI MARGARIDA ARITZETA-VILA DE CREIXELL. Francesc Puigpelat, un lleidatà resident a Sitges ha estat el flamant guanyador del I Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell amb l'obra "UN TRET A L'AIRE".
L'acte es va cloure amb l'actuació de JAO JAZZ TRÍO i un còctel aperitiu per a tots els assistents.
 
 
 

Accions del document

EL "PEIX QUE MENJA PLÀSTIC" S'HA INSTAL-LAT DE NOU A LA PLATJA DE CREIXELL

"El peix que menja plàstic", és una obra creada per l’escultor Rosendo Porro Cuesta, del taller L’Enclusa. Està pensat per cridar l’atenció i així promoure el correcte reciclatge del plàstic a la platja de Creixell.

Tuesday 28 June 2022

ÀREA DE TURISME I MEDI AMBIENT
 
EL "PEIX QUE MENJA PLÀSTIC" S'HA INSTAL-LAT DE NOU A LA PLATJA DE CREIXELL
 
Creixell som un dels pobles amb encant del Tarragonès, tenim unes platges amb un sistema dunar amb flora i fauna autòctona i, en conseqüència, som conscients de la importància del medi natural que ens envolta.
És per aquest motiu que des de l’Ajuntament s’impulsen diferents actuacions i activitats.
Una d'aquestes actuacions i que ja es va fer per primera vegada l'any passat, és l'instal·lació de l’escultura "El peix que menja plàstic", la qual ha estat creada per l’escultor Rosendo Porro Cuesta, del taller L’Enclusa.
 
La seva funció és la d’un contenidor que està pensat per cridar l’atenció i així promoure el correcte reciclatge del plàstic en un dels espais naturals on s’utilitza una gran quantitat de recipients d’aquest material.
Al mateix temps, també pretén crear consciència sobre que si aquests residus es tiren al mar, molt probablement acabaran sent ingerits per peixos reals. Aquesta escultura està ubicada a la platja del Port Romà, a tocar de l'avinguda del Mar i del punt de Socorrisme.
 
L’Ajuntament de CREIXELL ja va instal.lar l'any passat l’únic peix que menja plàstic. La seva ubicació està pensada per ser utilitzada pels usuaris de la platja i per aquelles persones que vagin a veure’l.
L’objectiu és educatiu; la població hem d’entendre la necessitat imperiosa de reciclar els envasos de plàstic i del problema ambiental que suposa llançar aquests residus a la mar, on triguen més temps a degradar que a la terra.
 
Així, amb aquesta iniciativa es pretén evitar que els plàstics acabin al mar i que s'incorporin a la cadena tròfica de les espècies marines i en conseqüència, al consum humà.
Aquesta estructura dissenyada per l’artista Rosendo Porro Cuesta serveix per això, per empassar-se els envasos que llencem a la platja.
Deixar la platja neta de plàstics cada dia és cosa de totes i tots.
 

Accions del document

EL PLE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ACORDA PROPOSAR ELS GERMANS JOSEP I CARLOS ROMERO DE CAL TELESFORO DE CREIXELL A LES DISTINCIONS DE MÈRIT ALS SERVEIS DISTINGITS DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS 2022

En el darrer Ple municipal del Consistori creixellenc celebrat aquest passat dijous 15 de setembre a la Casa de la Vila, la Corporació ha aprovat proposar els germans Josep i Carlos Romero de Cal Telesforo de Creixell a la vuitena convocatòria de la concessió de distincions de mèrit als serveis distingits del Consell Comarcal del Tarragonès 2022

Tuesday 20 September 2022

EL PLE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ACORDA PROPOSAR ELS GERMANS JOSEP I CARLOS ROMERO DE CAL TELESFORO DE CREIXELL A LES DISTINCIONS DE MÈRIT ALS SERVEIS DISTINGITS DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS 2022

En el darrer Ple municipal del Consistori creixellenc celebrat aquest passat dijous a la Casa de la Vila, la Corporació ha aprovat proposar els germans Josep i Carlos Romero de Cal Telesforo de Creixell a la vuitena convocatòria de la concessió de distincions de mèrit als serveis distingits del Consell Comarcal del Tarragonès 2022.

Un any més el Consell Comarcal ha obert convocatòria per a la concessió de distincions de mèrits de serveis distingits, amb l’objectiu d’honorar persones o entitats en mèrits a la labor realitzada o conducta seguida que hagin contribuït a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt i l’Ajuntament de Creixell hi proposarà els germans Josep i Carlos Romero de Cal Telesforo.

Des de l’Ajuntament s’ha acordat proposar aquestes persones, ja que reunien tots els requeriments de la distinció.

Els creixellencs germans Romero, descendents directes del Telesforo Bardina, han volgut que quedi com a llegat per a tot el poble de Creixell una col-lecció d’eines de boter, ofici que ells mateixos han exercit durant molts anys. També han volgut deixar petjada de la importància que va tenir al llarg de molts anys l’industria de boters a Creixell, sobretot a finals del segle XIX i principis del segle XX.

Els germans Josep i Carlos Romero són grans coneixedors de l’art de la toneleria. Són descendents directes de Telesforo Bardina, creador que fou al segle XX de la industria més important de botes i tines de Catalunya.

Telesforo Bardina i Pagés va néixer a Creixell el 5 de gener de l’any 1888. Era boter i tinaire. Primer, el Telesforo va fer de boter a Creixell, a on es feien les botes que s’enviaven directament a Cuba. Després va marxar cap a Barcelona, on va crear una indústria molt important, la Toneleria Bardina.

Els creixellencs germans Romero, descendents directes del Telesforo Bardina, han volgut que quedi com a llegat per a tot el poble de Creixell tota aquesta exposició d’eines de boter, ofici que ells mateixos han exercit durant molts anys. També han volgut deixar petjada de la importància que va tenir al llarg de molts anys l’industria de boters a Creixell, sobretot a finals del segle XIX i principis del segle XX.


Per tots aquests motius, especialment per la seva generositat a l’hora de cedir desinteressadament al poble de Creixell aquest testimoni de les eines de boter de Creixell, l'ajuntament de Creixell ha acordat proposar-los per tal que puguin rebre, tal com es mereixen, el reconeixement del Consell Comarcal del Tarragonès amb el Mèrit als Serveis Distingits.

Accions del document

EL PROGRAMA JOVES AMB TALENT 2022 OBRE LES INSCRIPCIONS

Des de l'àrea de Joventut us donem l'Informació sobre la formació d’agricultura regenerativa, en el marc del programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp amb el qual hi col.labora el Consell Comarcal del Tarragonès

Monday 24 January 2022

ÀREA DE JOVENTUT
 
EL PROGRAMA JOVES AMB TALENT 2022 OBRE LES INSCRIPCIONS
 
Us compartim informació sobre la formació d’agricultura regenerativa, en el marc del programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp amb el qual hi col.labora el Consell Comarcal del Tarragonès encarregant-se del finançament de la formació de les persones joves del Tarragonès que hi vulguin i puguin participar.
Què necessites per participar-hi?
 
Tenir una idea de projecte sostenible per treballar la terra o un projecte ja iniciat.
Tenir o compartir terres al Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès o Priorat o, de manera equiparable, ser demandant del Banc de Terres del Baix Camp o del Priorat.
Omplir i enviar el formulari (el trobaràs en aquest enllaç) que hi ha a continuació per fer la inscripció en qualsevol de les formacions. La data límit és diumenge 6 de febrer de 2022.
 
Concertar una entrevista de selecció, on s'escolliran les persones participants finals. Les interessades i els interessats poden proposar data i hora al formulari d'inscripció.
Comprometre's a participar en el seguiment i l'avaluació del projecte, i assistir com a mínim al 80% de les sessions.
+INFO: 👇👇
 
http://www.tarragones.cat/noticies/el-programa-joves-amb-talent-2022-obre-les-inscripcions?fbclid=IwAR3UB2S97E0Pen519qdg2hHER4ps_A8Hw8S6Gv2M4GO-9ypJZt-Ml-J4THs

Accions del document

EL PROGRAMA RADIOFÒNIC "EL MATÍ I LA MARE QUE EL VA PARIR" DE RÀDIO FLAIXBAC S'HA FET AVUI EN DIRECTE DES DEL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL

L'alcalde de Creixell Jordi Llopart i la regidora de Turisme Silvia Farrero, han participat en el programa. "El matí i la mare que el va parir" és el programa despertador radiofònic de Ràdio Flaixbac, que desperta a Catalunya amb humor, actualitat i bon rotllo, presentat per Carles Pérez. Aquest programa s'emet de dilluns a divendres en directe de 6 a 11 del matí.

Friday 11 June 2021

Aquest DIVENDRES 11 DE JUNY de 2021 a partir de les 6h. del matí ha tingut lloc el programa radiofònic ” El matí i la mare que el va parir " de Ràdio Flaixbac  EN DIRECTE des del Camping Gavina - oficial de Creixell. 🕺🏻💃🏼🕺🏻💃🏼
Amb el suport de Campings Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural i l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell.
 
"El matí i la mare que el va parir" és el programa despertador radiofònic de Ràdio Flaixbac, despertant a Catalunya amb humor, actualitat i bon rotllo, presentat per Carles Pérez. Aquest programa s'emet de dilluns a divendres en directe de 6 a 11 del matí.
 
Al llarg del programa s'ha fet una petita entrevista a l'alcalde de Creixell Jordi Llopart i a la regidora de turisme de Creixell, Silvia Farrero. Han parlat sobre gastronomia creixellenca, concretament del plat típic de Creixell, ELS ESMARRIS.
 

ELS ESMARRIS EL PLAT TÍPIC DE CREIXELL

 La tradició de segles de pescadors a Creixell, avui dissortadament desapareguts, ens ha deixat una típica recepta culinària d’un àpat que ha esdevingut el plat típic de la gastronomia creixellenca el-laborat amb seitó. Es tracta dels Esmarris. 

 El feien els antics pescadors de Creixell del segle XIX amb el peix que es malmetia dalt de la barca i que no podien portar a mercat. És un plat semblant a l’escabetx però totalment autòcton de Creixell i que s’acompanya de vi blanc fresc.

 També es fan Esmarris dolços, que són unes galetes en forma de peix.

  

La regidora de Turisme també ha explicat les activitats programades per al proper estiu a Creixell des de l'àrea de turisme i ha parlat també dels cinc càmpings que tenim al municipi. El programa s'ha realitzat en directe des de la terrassa del restaurant del Càmping Gavina i ha comptat amb públic en directe. També han fet una entrevista a un grup d'alumnes d'un Institut de Sabadell que están de colònies al mateix Càmping Gavina. A l'acte hi ha assistit també el regidor de comerç de Creixell, Jaime Serret.
 
 
Aquest esdeveniment ha comptat amb el suport de Campings Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural i l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell.
 

Accions del document

EL PROPER DIVENDRES 5 DE NOVEMBRE DE 2021 ES FARÀ LA FUMIGACIÓ I TRACTAMENT DE LA PROCESSIONÀRIA DEL PI A DIVERSES ZONES DE CREIXELL

El producte que utilitzarem, per polvoritzar els pins amb una maquinaria específica, es un producte biològic, sense risc per a les persones. Els treballs seran realitzats per l'empresa especialitzada Ambient Servei, S.L.

Tuesday 02 November 2021

EL PROPER DIVENDRES 5 DE NOVEMBRE ES FARÀ LA FUMIGACIÓ I TRACTAMENT DE PROCESSIONÀRIA DEL PI A CREIXELL

 Cal tenir en compte que:

 

  • En cas que previsió de pluja el servei quedaria posposat.
  • El producte que utilitzarem, per polvoritzar els pins amb una maquinaria específica, es un producte biològic, sense risc per a les persones. L’únic tema a nivell de prevenció que si que caldria tenir present es que durant el servei a les zones no pot haver-hi presencia de persones. Un cop finalitzat el tractament ja no hi ha cap tipus de risc.
  • Les zones a on es farà el tractament  son les següents (plànol adjunt):
  • Zona verda Rincón del César, parc de la Xicalla.
  • Pins a l'edifici de la Guarderia, al carrer Girona.
  • Zona verda urbanització la Masó.
  • Zona al carrer Durero de la Coma
  • Zona al costat de la CN-340, edificis Augusta.
  • Zona Verda polígons del Rincón, final del carrer Sant Magí.

Accions del document

EL REGIDOR JAIME SERRET PRESENTA LA CAMPANYA "COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL"

Des de l'àrea de Comerç del nostre Ajuntament de Creixell, estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts

Wednesday 04 November 2020

“Compra amb el cor, compra a Creixell” és el nom de la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell. La campanya, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, proposa comprar a 9 establiments diferents de la vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5 euros i sense repetir el mateix negoci. No participen d’aquesta promoció els establiments Lidl, Mercadona i Spar. El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Es podrà bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascareta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Hi ha un obsequi per persona fins a exhaurir existències.

La promoció vàlida de l’1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

“Des del Departament de Comerç del nostre Ajuntament, estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts”, afirma el regidor de comerç creixellenc, Jaime Serret, en la presentació de la campanya, i ha afegit: “Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Heu de sentir l’estímul no només de nosaltres (les administracions públiques) sinó de tots els ciutadans del nostre poble.”

Serret destaca que “els comerciants han estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el suport i reconeixement.” “Així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell. És important caminar pel carrer i adonar-se que, malgrat tot, Creixell segueix viu, té expectativa d’esperança i entusiasme per tirar del carro i mirar cap endavant.

Foto: El regidor de comerç de Creixell, Jaime Serret, amb la bossa de compra i la mascareta. / AJ. CREIXELL

Accions del document

EL RESTAURANT SALIOLI DEL CÀMPING CREIXELL GUANYADOR AL CONCURS "JOC DE CARTES" DE TV3

El premi al millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada ha estat finalment pel Restaurant SaliOli del Càmping Creixell, que s'emporta un xec de 3.000€. L'Adrià i l'Agustí són al capdavant d'aquest restaurant de Creixell.

Thursday 01 September 2022

EL RESTAURANT SALIOLI DEL CÀMPING CREIXELL de CREIXELL VA PARTICIPAR AQUEST PASSAT DIMECRES 31 D'AGOST DE 2022 AL CONCURS "JOC DE CARTES" DE TV3
 
El premi al millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada ha estat finalment pel Restaurant SaliOli del Càmping Creixell, que s'emporta un xec de 3.000€.
 
Comença la temporada d'estiu del programa JOC DE CARTES de TV3 anant d'acampada! El Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat.
 
El primer restaurant que va visitar el Marc Ribas va ser  el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de la Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz.
 
Després, va entrar al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala el David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.
 
I la darrera parada va ser al RESTAURANT SALIOLI del Creixell Camping & Family Resort a Creixell, on l'Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.
 
El Salioli de Creixell es va  s'erigir com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i es va emportar el premi de 3.000€ .Van  demostrar que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional.
 
MOLTES FELICITATS al Salioli Restaurant del Creixell Camping & Family Resort de Creixell.
Premi molt merescut al programa de TV3 #JocCartesEstiuTV3 per a l'Adri i l'Agustí i tot l’equip!.

Accions del document

El TSJC dona la raó a l'Ajuntament de Creixell i el desvincula de la “mala gestió” de l'Escola Bressol Estel de Mar

La sentència del Tribunal, del 4 de març, estima el recurs d'apel·lació interposat pel consistori i desestima el recurs que, en el seu dia, va interposar l'antiga empresa gestora Privilege Class 1909 SL, que reclamava 249.118,44 euros a l'Ajuntament

Saturday 08 May 2021

La sentència de la sala cinquena del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), del 4 de març de 2021, ha estimat el recurs d'apel·lació interposat per l'Ajuntament de Creixell contra la sentència dictada, el 29 de maig de 2019, pel Jutjat Contenciós-Administratiu Núm 1 de Tarragona, que condemnava el consistori pagar 249.118,44 euros en concepte de “desequilibri econòmic” a la Llar d'Infants Estel de Mar, fins el 31 de maig del 2016. L'empresa que gestionava abans l'escola bressol, Privilege Class 1900 SL, havia denunciat anteriorment a l'Ajuntament de “mala gestió” per considerar que la concessió era insuficient i que la gestió de la llar d'infants no era viable. Al mateix temps, la sentència del TSJC desestima el recurs que, el 2016, va interposar Privilege Class 1900 SL.

L'Ajuntament de Creixell s'ha mostrat satisfet per la sentència perquè “dona la raó a l'Ajuntament i el desvincula de la mala gestió i les responsabilitats que tenia l'empresa derivades d'aquella concessió i que van acabar amb el tancament de la llar d'infants”. Des del consistori s'assenyala que la sentència desmunta un dels arguments centrals en què es basava l'empresa a l'hora de reclamar prop de 250.000 euros, com és la diferència del nombre de places ofertes durant el període de la concessió -74- amb el nombre de places reals -35-. El text de la sentència eximeix l'Ajuntament d'haver-se de fer càrrec de les despeses derivades en cas que la demanda de places és inferior a la prevista: “Així, del contingut de la primera clàusula dels plecs no s'infereix que l'Ajuntament garanteixi l'existència de 74 usuaris de la llar d'infants al procedir a la seva concessió a l'avui apel·lat (l'empresa). Per això, si la demanda de places de llar d'infants resulta inferior a la prevista pel contractista (per causa de la voluntat de l'usuari, com en el present cas i que pot vindre motivada per múltiples factors), no pot exigir-se a l'Ajuntament cobrir econòmicament l'expectativa d'explotació del servei, ni assumir la totalitat de les costes.....” I afegeix.... “El concessionari, al presentar la seva oferta per esdevenir adjudicatari ha d'haver formulat els seus càlculs i previsions econòmiques sobre la viabilitat de l'explotació, sense que pugui esperar ser rescabalat posteriorment en el cas que les previsions no es compleixin”.

Cal recordar que, el mes de novembre del 2018, l'Ajuntament de Creixell va recuperar la titularitat municipal de l'escola bressol. El consistori va posar en marxa un servei provisional en una de les aules de l'escola Les Eres.

L'Estel de Mar recupera la normalitat des del passat 8 d'abril del 2021, l'Escola Camp Joliu, amb seu a l'Arboç, va signar un contracte amb l'Ajuntament de Creixell per portar la gestió de l'Escola Bressol Estel de Mar, de titularitat municipal. El conveni, que finalitza el 2030, garanteix la continuïtat i viabilitat del centre educatiu preescolar de 81 places, de 0 a 3 anys

 https://www.creixell.cat/noticies/el-tsjc-dona-la-rao-a-lajuntament-de-creixell-i-el-desvincula-de-la-201cmala-gestio201d-de-lescola-bressol-estel-de-mar/edit?_authenticator=07e4a9031e7fa0180f39bcbee40568226dec4513

 https://www.diaridetarragona.com/costa/El-TSJC-anula-una-sentencia-contra-el-Ayuntamiento-de-Creixell-por-mala-gestion-de-la-guarderia-20210507-0048.html

Accions del document

ELECCIONS GENERALS DEL DIUMENGE 23 DE JULIOL DE 2023

El col•legi electoral de Creixell, està situat a l'Escola Les Eres del carrer Onze de Setembre i obrirà les seves portes el diumenge 23 de juliol, a les 9 del matí.

Friday 21 July 2023

ALCALDIA
 
ELECCIONS GENERALS DEL DIUMENGE 23 DE JULIOL DE 2023
 
🗳 Per votar aquest diumenge, a la targeta censal trobaràs la secció i la mesa on et correspon exercir el teu dret, amb l’adreça del col·legi electoral.
💳 Caldrà que t'identifiquis amb el DNI, el passaport o el permís de conduir.
🕢 Si treballes, pots disposar de fins a quatre hores retribuïdes dins de l’horari laboral.
📧 Trobaràs tota la informació a gen.cat/localsiaran23
🗳 El col•legi electoral de #creixell, està situat a l'Escola Les Eres del carrer Onze de Setembre i obrirà les seves portes el diumenge 23 de juliol, a les 9 del matí.
👥 2.877 creixellencs i creixellenques estem cridats a les urnes per exercir el nostre dret de vot.
📍En total, tenim 6 meses electorals.
🔹 Secció 1:
Mesa A: De la lletra A a la F.
Mesa B: De la lletra G a la M.
Mesa C: De la lletra N a la Z.
🔹 Secció 2:.
Mesa A: De la lletra A a la F.
Mesa B: De la lletra G a la M.
Mesa C: De la lletra N a la Z.
 

Accions del document

ELS 5 MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ PARTICIPEN EL PROPER CAP DE SETMANA DEL 5 AL 7 DE MAIG DE 2023 A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà seran presents a la fira de turisme EXPOVACACIONES que tindrà lloc a Bilbao el proper cap de setmana del 5 al 7 de maig de 2023.

Tuesday 02 May 2023

ÀREA DE TURISME
ELS 5 MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ PARTICIPEN EL PROPER CAP DE SETMANA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO
Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà seran presents a la fira de turisme EXPOVACACIONES que tindrà lloc a Bilbao el proper cap de setmana del 5 al 7 de maig de 2023.
Els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià, repetirant la fórmula que enguany ja es va utilitzar per anar a la fira de turisme Navartur de Pamplona i a la fira Mahanna de Lyon (França) fa algunes setmanes.
En aquesta ocasió, els municipis de la Costa del Baix Gaià ocuparan un espai conjunt diferenciat dins de l’estand de la Diputació Provincial de Tarragona sota el paraigües de la COSTA DAURADA.
ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d'Espanya i suposa una bona manera d'accedir a mercats potencials del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell i per la resta de municipis del Baix Gaià. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.
A la seva edició número 43, Expovacaciones presentarà una oferta turística i de vacances que avança amb els nous temps, apropant-se al públic més divers:
turisme Esportiu i d’aventura, experiències gastronòmiques, turisme accessible,
turisme dirigit al col·lectiu LGTBI..... Un esdeveniment amb tot tipus d’alternatives: culturals o de natura, platja, escapades de cap de setmana, llargs viatges, etc.
Però, a més de tots els destins i tipus de turisme, en aquesta trobada el visitant podrà gaudir d’experiències i activitats paral·leles com degustacions, concursos i sortejos.
Per part dels municipis del Baix Gaià s’oferirà als visitants un TAST D’OLI EL VERGERARS DE LA DO SIURANA i cedit per la cooperativa de Salomó (Baix Gaià)
Serà una nova experiència conjunta per Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà. Davant el bon resultat que es va obtenir en anteriors ocasions, s'ha decidit anar conjuntament també a Bilbao.
A ExpoVacaciones s'hi donaran cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 5 fins diumenge 7.
Se celebra al Bilbao Exhibition Center de Barakaldo. L'any anterior van passar per ExpoVacaciones més de 30.000 visitants.

Accions del document

ELS ALUMNES DEL CURS INICIAL DE CATALÀ PER A NOUVINGUTS I NOUVINGUDES FAN UNA VISITA GUIADA PEL NUCLI HISTÒRIC DE CREIXELL

Passejant entre els seus carrers i carrerons, han pogut conèixer la història dels edificis més singulars del nucli històric de la Vila de Creixell

Thursday 04 November 2021

ELS ALUMNES DEL CURS INICIAL DE CATALÀ PER A NOUVINGUTS FAN UNA VISITA GUIADA PEL NUCLI HISTÒRIC DE CREIXELL
 
Amb el suport de les àrees de turisme i comerç de l'ajuntament, avui dijous 4 de novembre de 2021, els alumnes del curs inicial de català que es realitza durant aquest darrer trimestre a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell, acompanyats de la seva professora Helena Ferre Ruiz han fet una visita guiada en català pel nucli històric de la vila de Creixell.
 
Passejant entre els seus carrers i carrerons, han pogut conèixer la història dels seus edificis més singulars, com ara el Castell, Cal Cabaler, les Torres medievals de Cal Jeroni, Ca la Miquelina i Cal Xacó, el Campanar de Jvjol, l'església de Sant Jaume i les runes romanes del segle I.
 
La regidora de turisme Silvia Farrero i el regidor de comerç Jaime Serret Simo han participat també d'aquest esdeveniment.

Accions del document

Accions del document