Notícies

PROGRAMA pdf FIRA CREIXELL TERRA DE PIRATES 2022.pdf

Accions del document

PROHIBICIÓ DELS GOSSOS A LA PLATJA DE CREIXELL

DURANT EL PERÍODE COMPRÉS ENTRE L'1 D'ABRIL I EL 15 D'OCTUBRE, RESTA PROHIBIDA LA PRESÈNCIA D'ANIMALS DOMÉSTICS I DE COMPANYIA A LA PLATJA DE CREIXELL, A EXCEPCIÓ DELS GOSSOS-GUIA

Tuesday 04 August 2020

PROHIBICIÓ DELS GOSSOS A LA PLATJA DE CREIXELL

DURANT EL PERÍODE COMPRÉS ENTRE L'1 D'ABRIL I EL 15 D'OCTUBRE, RESTA PROHIBIDA LA PRESÈNCIA D'ANIMALS DOMÉSTICS I DE COMPANYIA A LA PLATJA DE CREIXELL, A EXCEPCIÓ DELS GOSSOS-GUIA

La vigent ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA A LA VIA PÚBLICA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL en el seu article 19 estableix el següent:

1.- Els propietaris d'animals de companyia podran portar-los a les platges del municipi durant el període comprès entre el 16 d'octubre i el 31 de març següent, sempre que no pertorbi el gaudi de la resta d'usuaris i mantinguiin les condicions de neteja i higiene mínima, si bé els titulars o conductors dels animals hauràn d'atenir-se a l'estricte compliment de la normativa vigent especialment pel que fa als següents extrems:

a..- Els gossos aniràn al costat del seu amo o conductor, lligats de la corretja o cadena amb la medalla de control sanitari; i si la perillositat del gos és racionalment previsible, portarà també el morrió.

b.- Els titulars o conductors dels gossos hauràn d'evitar que aquests facin llurs deposicions a la sorra o a l'aigua, i, en el cas d'inevitable deposició, hauran de retirar immediatament els excrements o brutícia produïts.

2.- Durant el període comprès entre l'1 d'abril i el 15 d'octubre, resta prohibida la presència d'animals domèstics i de companyia a la platja, a excepció dels gossos-guia.

3.- En cas d'incompliment de les obligacions contingudes en aquest article, a banda de la imposició de la sanció corresponent per la comissió d'una falta greu els agents de l'autorityat local restaran facultats per a requerir als propietaris per a que abandonin la platja.

#creixell #costadaurada

Accions del document

PROJECTE D'ACOMPANYAMENT DIGITAL - LA LLUITA CONTRA LA BRETXA DIGITAL

Tots els DIMARTS de 10H. a 13H. a CAL CABALER, Carrer Sant Jaume 4 de CREIXELL

Tuesday 02 March 2021

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
PROJECTE D'ACOMPANYAMENT DIGITAL
 
LA LLUITA CONTRA LA BRETXA DIGITAL
 
Sota CITA PRÈVIA hi haurà un tècnic que acompanyarà en:
- La presenteció de documents a l'administració pública.
- La millora i capacitats per a la realització de procesos telemàtics.
- L'autonomia a l'hora de fer ús de les noves tecnologies.
ATENCIÓ PRESENCIAL: DIMARTS DE 10H. A 13H.
LLOC: CAL CABALER. Carrer Sant Jaume 4 - CREIXELL
Per a més informació i cita prèvia contactar amb l'Ajuntament de Creixell, al teléfon 610 20 29 86 o al correu electrònic: igualtatibenestar@creixell.cat

Accions del document

PROMOCIONAR CREIXELL A TRAVÉS DE LA PLATJA AMB ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Reunió de treball per promoure activitats de promoció turística entre les àrees de turisme i comerç de l'ajuntament i els responsables del Club Nàutic de Creixell i de la Federació Catalana de Vela.

Thursday 13 May 2021

Des de les àrees delegades de Comerç i Turisme de l'ajuntament de Creixell, s'ha mantingut una reunió amb el President del Club Nàutic de Creixell sr. Salvador Claramunt, i el sr. Francesc Fayol, de la Federació Catalana de Vela.

La finalitat de la reunió és la d'impulsar turísticament el nostre municipi, a través de l'atractiu de la nostra platja i amb activitats aquàtiques.

Accions del document

PROTESTA VEÏNAL PEL TANCAMENT DE L'OFICINA DE CAIXABANK DE LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL DURANT 3 SETMANES DEL MES D'AGOST DE 2021

Hi han assistit alguns membres de l'equip de govern municipal i també una vintena de veïns i veïnes de la Vila.

Monday 02 August 2021

PROTESTA VEÏNAL PEL TANCAMENT DE L'OFICINA DE CAIXABANK DE LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL DURANT 3 SETMANES DEL MES D'AGOST DE 2021
 
Caixabank ha decidit tancar les tres darreres setmanes d’agost la seva sucursal a Creixell. Per tant, a partir del 9 d’agost, la nostra Vila es quedarà sense cap oficina bancària amb atenció al públic, ja que el BBVA va tancar fa uns anys la sucursal que tenia i que abans pertanyia a Caixa Tarragona i ara, l'agent bancari que vé un o dos cops per setmana també ha agafat vacances fins el dia 20. Només hi haurà doncs dos caixers automàtics a Creixell i el del BBVA acumula molts problemes les darreres setmanes.
Aquest matí ha tingut lloc una protesta veïnal davant de la sucursal de CAIXABANK a Creixell que ha aplegat una vintena de persones per tal de palesar el desacord de la majoria de creixellencs i creixellenques amb aquesta decisió.
 
L'acte de protesta s'ha convocat a través de les xarxes socials per part d'un grup de veïns i veïnes de la Vila, amb Roser Escrich al capdavant, veïna de Creixell i coneguda activista social. A aquest acte de protesta també s'hi han afegit els regidors de l'equip de govern municipal de l'ajuntament de Creixell Jordi Moliné i Chelo Picon Gomis d'ERC, Silvia Farrero de JUNTSXCAT i Jaime Serret Simo, regidor no adscrit.
Precisament la regidora Chelo Picón, responsable de l'àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran, ha comunicat en aquest acte que sobretot les persones grans que tinguin dificultats per a fer gestions bancàries de les pensions o similars mentre que aquesta oficina de Caixabank estigui tancada, es podrán adreçar a l'ajuntament i se'ls facilitarà el transport als municipis del voltant fins a l'oficina bancària més propera.
 
Al final de l'acte de protesta, la directora de la sucursal de CAIXABANK de Creixell, la sra. Silvia Lozano ha sortit a dialogar amb els veïnat que protestava al carrer.
L’Ajuntament de Creixell ha mostrat la seva preocupació davant d’aquesta circumstància en un període que la localitat multiplica la seva població flotant gràcies al fenómen del turisme. Per això, el passat 13 de juliol es va enviar una carta a la directora de l’oficina creixença en què palesava “la seva preocupació i insatisfacció” amb el fet que aquesta oficina bancària de Creixell, tingués previst tancar al públic per vacances durant tres setmanes el proper mes d’agost.
 
Nombrosos veïns, empresaris i associacions del municipi han fet arribar al consistori les seves queixes per aquest fet. En aquests mesos d’estiu, a totes elles i ells se’ls hi fa més necessari que mai el servei d’aquesta oficina, ja sigui per fer transferències, canvi de monedes o per a qualsevol altre servei financer.
Des de l’Ajuntament som conscients que Caixabank és una empresa privada i pren les seves pròpies decisions d’acord amb els seus interessos. No obstant, des de l’ajuntament de Creixell, vetllem sempre per al bon funcionament del comerç i dels serveis del nostre municipi en general i dels seus veïns i veïnes.”
Per tot això, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart i el regidor de comerç Jaime Serret, es van reunir el dijous 15 de juliol amb la directora de la sucursal de Caixabank a Creixell i amb la seva cap d’àrea per tal de poder tractar aquest tema. En aquesta reunió els van confirmar que l’oficina previst tancar la seva oficina de Creixell durant 3 setmanes a partir del 9 d’agost.
 
Malgrat les argumentacions exposades, la resposta obtinguda per dels representants de Caixabank va ser “del tot decebedora”. Vam sortir certament molestos atès que per part de Caixabank no es va atendre la nostra petició de reconsiderar el tancament de la sucursal de Creixell durant 3 setmanes al mes d’agost proper i que malauradament, es farà efectiu amb els inconvenients que això suposarà per als nostres vilatans.
L’oficina de Caixabank de Creixell compta actualment amb un equip de tres persones -directora, sotsdirectora i un empleat- i està en un procés de reorganització que, a partir del setembre, permetrà comptar amb un empleat més.

Accions del document

PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

Obertura de Cal Cabaler a partir del dilluns 1 de juny amb CITA PRÈVIA

Thursday 28 May 2020

PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

 

L’Ajuntament de Creixell incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici de Cal Cabaler per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 2 de desconfinament i que comporta un increment de mobilitat de la ciutadania.

 

El servei d’atenció al públic, es prioritzarà telefònica i telemàticament.

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, serà imprescindible la CITA PRÈVIA i es limitarà l’aforament.

 

Des de les oficines de Cal Cabaler s’organitzarà una agenda de cita prèvia.

 

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, cal demanar CITA PRÈVIA al telèfon 977138272.

 

La resta de tràmits es poden gestionar a tràves de la seu electrònica de la web municipal www.creixell.cat o mitjançant un correu electrònic a l’adreça infocreixell@creixell.cat

 

La porta de Cal Cabaler romandrà tancada.

 

El/la treballador/a que hagi d’atendre al ciutadà, haurà de baixar a l’hora convinguda, obrir la porta, i fer-lo passar per la gestió que correspongui.

 

El ciutadà haurà de portar mascareta i serà obligatori que es posi gel hidroalcohòlic a les mans. La distancia de seguretat interpersonal serà de 2 metres. Quan hagi acabat de fer els seus tràmits, se l’acompanyarà a la sortida.

 

Hi haurà a l’entrada un dispensador de gel hidroalcohòlic amb obligació d’ús a totes les persones que accedeixin a  Cal Cabaler.

S’instal-laran mampares de protecció al mostrador de la planta baixa

 

 

A més, l’ús de mascareta també és obligatori per accedir a l’edifici de Cal Cabaler i durant el transcurs de l’estada a l’interior de l’edifici.

 

Durant la fase 2, romandran tancades les sales de Cal Cabaler tant les sales de col·lecció permanent del centre d’interpretació turística i exposicions temporals com la sala de reunions i la sala de conferències i internet.

 

No es permet la visita cultural a Cal Cabaler, ni la celebració d'activitats culturals, casaments ni educatives.

No hi pot haver visites individuals ni de grups escolars ni de grups d’adults.

L’ascensor només pot ser utilitzat per una persona.

Caldrà seguir les indicacions del personal municipal respecte al límit de l’aforament. Els acompanyants esperaran fora, només accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.

 

 

 

Accions del document

QUADRE TARIFES IVTM.pdf

Accions del document

RECAPTATS UN TOTAL DE 433€ ALS ACTES DE CREIXELL PER A LA MARATÓ DE TV3 2020 PER COMBATRE LA COVID-19

La recaptació es va fer el passat mes de desembre en dos actes organitzats per l'Ajuntament de Creixell

Monday 18 January 2021

El passat mes de desembre de 2020 La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany estava dedicada al combat contra la Covid-19, va tenir també la seva resposta de la ciutadania a la nostra Vila.
En els actes organitzats per l'Ajuntament de Creixell, es van recollir un total de 433€, que ja s'han ingressat al compte bancari de la Fundació La Marató de TV3.
Us adjuntem el justificant d'ingrès bancari corresponent.
Moltes gràcies a tothom!.

Accions del document

RECOMANACIONS PER UNA REVETLLA DE SANT JOAN 2021 AMB SEGURETAT

Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Tuesday 22 June 2021

Mesures de protecció per a la COVID-19

 • Celebra una festa de Sant Joan única, en grups reduïts de persones (familiars o amics).
 • Evita les festes amb aglomeracions de gent.
 • Mantingues les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
 • Si fas ús de pirotècnia no facis servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
 • En cas de manipular pirotècnia les mascaretes més apropiades són les de cotó. Les mascaretes quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats amb el magnesi de la pirotècnia.
 • Evita compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.
mesures COVID-19 II

Compra de petards

Quan anem a comprar petards, cal tenir en compte el següent:

 • Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat i deixeu-vos assessorar per un professional.
 • Es poden comprar petards en línia i recollir-los a la botiga amb cita prèvia per evitar aglomeracions.
 • Seguiu les mesures d’higiene i protecció establertes a l’establiment.
caseta petards

Consells per a manipular els petards

Abans de manipular els petards

 • No us guardeu petards a les butxaques.
 • Cal llegir les instruccions de cada article.

En encendre els petards

 • No subjecteu els petards amb les mans.
 • No poseu els petards a prop de la cara ni del cos.
 • Utilitzeu mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.
 • Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè us doni temps d’enretirar-vos.
 • Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.

On encendre els petards amb seguretat

 • No llanceu coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses.
 • No llanceu mai petards contra ningú.
 • Als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, i tancar portes i finestres.
 • No encengueu cap petard dins les cases.
 • No llanceu ni manipuleu petards des de balconades ni finestres.
 • Tingueu cura del mobiliari urbà alhora de llençar un petard

Accions del document

REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA PER A PENSIONISTES DE CREIXELL

Reducció del consum mínim d'aigua que passa de 45 m3 a 30 m3/trimestre.

Thursday 18 February 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I SANITAT
 
REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA PER A PENSIONISTES DE CREIXELL
 
Reducció del consum mínim d'aigua que passa de 45 m3 a 30 m3/trimestre.
 
QUI POT ACOLLIR-SE A AQUESTA REDUCCIÓ?.
Els residents al municipi de CREIXELL que siguin discapacitats o pensionistes majors de 65 anys, amb un nivell màxim de renda anual equivalent a 2 vegades l'IPRIM si viuen sols o 2,5 vegades l'IPRIM si viuen en parella. També serpa necessari ser titular del contracte de subministrament d'aigua.
COM PUC SOL-LICITAR LA REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA?.
Els usuaris que reuneixin les condicions hauran de sol-licitar la reducció del consum mínim a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Creixdell.
QUINA DOCUMENTACIÓ HE D'APORTAR PER FER EL CANVI DE TITULARITAT DEL CONTRACTE?
-NIF
-Escriptura de propietat o contracte de lloguer.
-Domiciliació bancària
- Mòbil contacte i adreça de correu electrònic
El canvi de titular es realitzarà de manera totalment gratuïta. Pot contactar amb AGBAR a través de l'apartat CONTACTA'NS del web agbarclients.cat o el telèfon d'Atenció al Client 93 495 35 40
No hi ha cap descripció de foto disponible.
 
 
 
111
Personas alcanzadas
5
Engagements
Promociona la publicació
 
" alt="" width="18" height="18" />
11
 

Accions del document

RENOVADA LA PLACA INFORMATIVA DE LA PLAÇA DEL MIRADOR DE CREIXELL

És una acció conjunta del CCT i els municipis turístics del Baix Gaià.

Tuesday 02 June 2020

Dins del pla d'accions de manteniment i millora del nostre entorn natural, conjuntament entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l'agrupació de municipis turístics del Baix Gaià, aquesta setmana s'estan actualitzant i renovant les senyalitzacions de rutes i la reposició dels cartells informatius de llocs clau en relació a turisme i natura.

Avui s'ha canviat la senyalització de la plaça del Mirador de Creixell.

#creixell #costadaurada #CreixellComSempre #CostaDauradaComSempre #TurismeCreixell2020 #catalunyaexperience

Accions del document

REOBERTURA DEL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL

Dilluns 15 de juny de 2020 obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

Friday 12 June 2020

 

Dilluns 15 de juny obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

La regidora de benestar, atenció social i salut, Chelo Picon Gomis es va reunir ahir al CAP de Torredembarra amb els responsables médics de coordinació de l'ABS per rebre les informacions i instruccions oportunes sobre la reobertura.

EL CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL:

=> Obrirà DILLUNS, DIMARTS i DIVENDRES de les 9:00h. A les 13:00h.

=> Cal trucar SEMPRE abans o enviar un correu electrònic.

Primer es farà la consulta mèdica telefònica i la doctora valorarà cada cas i si és necessari hi haurà la consulta presencial.
Teléfon 977800336.
Mail: consultacreixell@xarxatecla.cat

=> Quan es vagi al consultori CAL MANTENIR LES DISTÀNCIES de seguretat I DUR OBLIGATÒRIAMENT LA MASCARETA POSADA.

=> Les persones que es troben a Creixell en situació de segona residència o no empadronades, cal que es dirigeixin en la mesura del possible al seu CAP de referència.

IMPORTANT.- Pel que fa a les persones desplaçades (no empadronades), ja sigui les que hi viuen tot l'any o bé les que es troben a Creixell ocasionalment, NO es garanteix que es puguin visitar a Creixell i es possible que siguin adreçats a Torredembarra o al seu CAP de referéncia a on estiguin empadronades.

Per això remarquem que és molt important la conveniéncia d'empadronar-se al nostre municipi, sobretot a totes aquelles persones que viuen a Creixell tot l'any o que hi passen llargues temporades.

Si som incívics i no respectem aquestes indicacions, des de la pròpia ABS ens diuen que s'haurà de tancar de nou el Consultori. Per això us demanem la col-laboració de tothom i us convidem a seguir totes les instruccions de funcionament d'aquesta reobertura.

Seguim treballant amb l'ABS de Torredembarra i tindrem més informació properament que us anirem fent arribar pels canals de comunicació habituals.

Chelo Picon Gomis
Regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat.
Ajuntament de Creixell

#creixell #Covid19

 

Accions del document

REPARTIMENT DE LES JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES

S'han repartit joguines a 21 famílies vulnerables de la nostra Vila. Van rebre regals 38 nens i nenes de Creixell, entre 1 i 12 anys.

Friday 07 January 2022

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, GENT GRAN, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
 
REPARTIMENT DE LES JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES
 
Els Reis Mags han repartit també les joguines solidàries per a tots els nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat de Creixell.
Aquestes joguines es van recollir el passat cap de setmana en la tercera edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón.
Enguany la campanya s’ha fet també amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando, que van donar també moltes joguines per als infants de Creixell, a través de l’acció solidària “Comparte y recicla”, fruit de donacions de nenes i nenes d’arreu de l'Estat.
 
S'han repartit joguines a 21 famílies vulnerables de la nostra Vila. Van rebre regals 38 nens i nenes de Creixell, entre 1 i 12 anys.
El Patge de SSMM els Reis Mags els hi donava un VAL a l'entrada de la Casa de la Vila i la mainada accedien a l'interior i escollien les joguines.
També van recollir molts caramels i van fer un berenar ofert per l'ajuntament, amb suc o batut i magdalenes.
 
L'entrada era per una porta i la sortida per l'altra, a on una voluntària els hi oferia el berenar.
Cap nen o nena sense joguina a Creixell
 
Moltes gràcies a tothom!!.
 

Accions del document

REPRESA DE LES ACTIVITATS A LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell va tornar a obrir les instal·lacions del Centre Cívic el passat mes de setembre 2021. I ara ja ha reprès progressivament i amb certa normalitat les seves activitats habituals, incloses les excursions.

Tuesday 09 November 2021

REPRESA DE LES ACTIVITATS A LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell va tornar a obrir les instal·lacions del Centre Cívic el passat mes de setembre 2021.

L’horari d’obertura de la Llar és de DILLUNS a DIVENDRES de 16 a 19h.

Aquesta entitat creixellenca progressivament han tornat a reprendre amb certa normalitat les seves activitats habituals i que són les següents:

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: Joc de cartes del Remigio i Domino.

De dilluns a divendres: Joc de la Petanca.

Tots els dijous: Joc del Quinto.

Els diumenges a la tarda, Berenar i Ball.

Pel que fa a la resta d’activitats programades habitualment s’anirà informant oportunament de les novetats.

Totes les activitats que es realitzen a l’interior de les dependències municipals de la Llar, l’ús de la mascareta és obligatori.

A la vegada tenen a disposició de tothom Loteria Nacional del “Gordo” de Nadal a disposició de tothom.

També s’han reprès les excursions. Un grup de 36 membres de l'associació de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell, aquest passat cap de setmana van anar d’excursió a la comarca del Berguedà.

En aquesta sortida han visitat la ciutat de Berga i el santuari de la Mare de Déu de Queralt i van fer un dinar de germanor a Sant Corneli.

Aquesta entitat és una de les associacions més dinàmiques de Creixell i que realitzen regularment moltes activitats adreçades especialment a la gent gran de la Vila.

Accions del document

REPRESA DE LES ACTIVITATS DE LA UNIÓ ESPORTIVA DE CREIXELL

A partir del dilluns 31 d'agost de 2020 a la zona esportiva municipal de Creixell

Thursday 27 August 2020

Us informem que a partir del DILLUNS 31 d'Agost de 2020 es dona inici a les #PortesObertes del FUTBOL BASE de la UE Creixell a la zona esportiva municipal de Creixell. Protocol anti Covid19.


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: TELF. 645 97 12 44

MAIL: unioesportivacreixell@gmail.com

Accions del document

RESULTAT DEL SORTEIG DE 2 SOPARS ENTRE ELS PARTICIPANTS AL 1ER. CONCURS DE FOTOGRAFIA D'INSTAGRAM

Entre tots/es els/les participants del concurs, s'ha fet un sorteig de 2 sopars per a 2 persones als restaurants del Càmping GAVINA i del Càmping SIRENA DORADA.

Tuesday 31 August 2021

1er. CONCURS DE FOTOGRAFIA D'INSTAGRAM #estiucreixell21
 
Entre tots/es els/les participants del concurs, s'ha fet un sorteig de 2 sopars per a 2 persones als restaurants del Càmping GAVINA i del Càmping SIRENA DORADA.
 
El resultat del sorteig ha estat el següent:
 
1 SOPAR PER A 2 PERSONES AL RESTAURANT GAVINA del Camping Gavina - oficial de Creixell:
MªTERESA PENELLA LÓPEZ, que va participar com a @mayte_pen82
 
1 SOPAR PER A 2 PERSONES AL RESTAURANT SIRENA DORADA del Camping Sirena Dorada Creixell:
NOELIA CAPARRÓS ARENAS, que va participar com a @noelya_bcn
 
Les guanyadores hauran de posar.se d’acord amb l’establiment patrocinador per tal de concretar les dates per a gaudir del premi.
 
Moltes gràcies a tothom!
 
Us emplacem per a la propera edició del concurs.
 
A Creixell, com sempre!!!. És casa vostra!!.

Accions del document

REUNIÓ DE COORDINACIÓ DE LA PLATJA DE CREIXELL AMB BOMBERS DE LA GENERALITAT

Aquest dimecres 19 de maig de 2021 ha tingut lloc a les dependències municipals de Cal Cabaler de Creixell una reunió de coordinació sobre la platja de Creixell. Aquesta reunió ha estat organitzada des de les àrees de turisme i medi ambient de l'ajuntament i hi han participat representants de Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i Policia Local de Creixell, a banda dels regidors Jaime Serret i Silvia Farrero.

Thursday 20 May 2021

Reunió de coordinació de la platja de Creixell  i contacte amb els bombers

Assistents: Joan Borràs cap de bombers del Vendrell, Guillem Guinjoan coordinador de Bombers i cap de la Unitat Territorial (Regió d'Emergències Tarragona) Lluis Ramón de Protecció Civil de Creixell, Victor Martínez de la Policia Local de Creixell i jaime Serret I Sílvia Farrero,  regidors de l'ajuntament de Creixell i Maise Gual, tècnica de platges del municipi.

 

Aquest dimecres 19 de maig de 2021 ha tingut lloc a les dependències municipals de Cal Cabaler de Creixell una reunió de coordinació sobre la platja de Creixell. Aquesta reunió ha estat organitzada des de les àrees de turisme i medi ambient de l'ajuntament i hi han participat representants de Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i Policia Local de Creixell, a banda dels regidors Jaime Serret i Silvia Farrero.

Un dels punts bàsics de la reunió ha estat la necessitat d'identificar les diferents zones de la platja creixellenca per tal de facilitar ràpidament l'ubicació en cas de persones ferides o oofegades a la platja per tal d'organitzar el rescat i salvament, també al llarg de l'any.

Els parcs de bombers de zones de risc com els municipis de platja com el nostre ara tenen un equipament per a fer l’abordatge al rescat i protegir al bomber.

A Creixell existeix un Servei de vigilància a l’estiu però la resta de l’any no I a través d'aquest servei els bombers poden sortir a rescatar persones.

Cada estiu hi ha gent que s’ofega a la platja i també en incendis forestals però els recursos no son els mateixos I ara s’està perfeccionant.

Tot I que és un servei estacional volen tenir un canvi d’actitud respecte als serveis, d’anar a remolc a preveure, ja que hi ha molta gent al medi natural.

Volen preveure amb material i formació.

Els bombers han de fer rutes per conèixer les característiques de la platja i tenir clar on hem d’anar. Que no vagi l’ambulància a una punta, els bombers a l’altra i l’ofegat està al mig.

 Nosaltres hem de conèixer els sistemes que ens poden recolzar no embarcació

 

CAMPANYA 2021

Hem de conèixer tots els mateixos punts de senyalització per localitzar a l’ofegat mitjançant la col.locació de  totems, números a les guinguetes de platja, a les papereres…)

 

Després hem de saber com accedir i això ja ho prepararan els bombers per saber que es trobaran i com ho han de fer per arribar.

Es configurarà una fitxa per omplir on reculli la informació que tenim

 

 El cap d’intervenció es el cap de bombers i ha de saber si vé un helicòpter I cal garantir l’espai segur. El referent son els bombers, 

Formació

 

Els Bombers s’ofereixen a fer formació per la policia i la protecció civil. .

Accions del document

REUNIÓ DEL REGIDOR DE COMERÇ AMB EL PRESIDENT DE PIMEC SR.ANTONI CAÑETE

El regidor de Comerç Jaime Serret Simo i la presidenta de Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell Marta Vilaspasa, van participar aquest dijous a una reunió de treball a Tarragona amb el president de PIMEC sr.Antoni Cañete.

Thursday 10 June 2021

PIMEC confirma el lideratge de Tarragona en les polítiques de desenvolupament rural i l'impuls a l'hidrogen verd

Antoni Cañete i Jordi Ciuraneta es reuneixen amb els col·lectius de diferents sectors i amb representants d’entitats i administracions locals en una acció d’activisme empresarial per posar les pimes tarragonines al pont de comandament de l’economia.

El president de PIMEC anuncia un gran acte on convoca a totes les pimes i els autònoms el 14 d’octubre a Tarragona i presenta un missatge sobre els 100 primers dies del nou mandat de l’entitat, com a exemple de descentralització i per posar en valor el territori.

 

Tarragona, 9 de juny de 2021. El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha visitat avui Tarragona i, en una trobada amb els mitjans de comunicació locals, ha fet un repàs dels primers 100 dies del nou mandat de l’entitat i ha defensat l’impuls del turisme tarragoní: “Després d’un any i mig de tancament, celebrem l’obertura de les fronteres per a viatges no essencials, però la normativa encara penalitza tercers mercats que no comptem amb el ‘Passaport Covid’ de la UE i on la població no està vacunada amb les vacunes autoritzades per l’agència europea EMA”. En relació a la rellevància del turisme rus a les comarques de Tarragona, Cañete ha demanat al Govern espanyol que negociï un corredor bilateral segur amb la federació russa, reconeixent com a vàlida la vacunació amb la Sputnik V.

Després d’anunciar un gran acte d’activisme empresarial a Tarragona el pròxim 14 d’octubre, Cañete ha destacat la rellevància del projecte del Vall de l’Hidrògen de la Catalunya Sud per a que Tarragona lideri la generació d’hidrogen a Catalunya i Espanya, tot desitjant que s’aconsegueixi l’homologació de la Comissió Europea com un “H2 Valley” que permetrà captar recursos de la UE. En aquest sentit, ha proposat completar el projecte amb la instal·lació a Tarragona d’un fabricant de vehicles a base d’hidrogen, així com promoure la generació d’hidrogen a la petroquímica de manera descentralitzada, per exemple a les granges, mitjançant una tecnologia pionera d’una empresa de PIMEC.

A continuació, ha parlat del projecte Cal·lípolis, el qual opta a rebre els fons Next Generation EU, tot donant el seu suport a aquesta iniciativa tractora que pretén combinar l’impuls del turisme de qualitat, l’ampliació de les infraestructures i la millora de la competitivitat del polígon petroquímic. “S’ha de comptar amb les pimes del territori per licitar aquestes obres”, ha afegit. També sobre els fons europeus, ha celebrat l’avanç en la connexió del Port de Tarragona fins a Castellbisbal i ha destacat que el Pla Espanyol de Recuperació prioritza precisament la inversió en ferrocarril arreu de l’estat, així com la finalització del Corredor Mediterrani. Per això, considera que “cal accelerar les obres amb els NGEU i, un cop enllestida la infraestructura, promocionar el transport eficient i sostenible per via fèrria, que a Espanya té una quota molt reduïda”.

L’impuls del món rural: descentralització i lluita contra la despoblació

Per part seva, el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, ha explicat que la patronal està treballant perquè Tarragona lideri el projecte del Món Rural: “Volem que  hi hagi una connexió del que s'està fent a nivell d'Europa a Espanya, per combatre la despoblació del món rural fent-lo més atractiu, sostenible i innovador i per aconseguir una descentralització amb l’objectiu que les decisions es prenguin també des del territori”. “El món rural necessita una nova manera de fer que posi en valor el territori, tot dissenyant un espai diferent de convivència entre allò rural i el món urbà amb la finalitat d’arribar a un punt en què ja no hi hagi diferència”, ha afegit abans de proposar fer servir les noves tecnologies i la intel·ligència artificial per aconseguir-lo.

D’altra banda, Ciuraneta ha posat en valor l’acord amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per a la creació d’un grup de treball per aconseguir els màxims consensos en la proposta estratègica del Tren-Tram: “Demano a la Generalitat sensibilitat territorial i empresarial i una descentralització de les decisions en matèria de transport i que activi la Taula de diàleg acordada pel debat sobre el TramCamp”. D’altra banda, ha defensat l’impuls del món rural i, per aconseguir aquesta fita, ha proposat portar a terme totes les mesures definides al Pla 2/15.

Finalment, acompanyats per la vicepresidenta de PIMEC, Mireia Cammany, el cap de gabinet de presidència, Jacint Soler, i la secretària territorial de PIMEC, Gemma Gasulla, s’han reunit amb la Comissió Executiva de la patronal al territori i amb els col·lectius de diferents sectors per explicar el pla estratègic d’aquesta nova etapa de l’entitat, centrada en una acció d’activisme empresarial per posar les pimes al pont de comandament de l’economia local, autonòmica i estatal. A banda, també s’han trobar amb diferents personalitats de Tarragona, el delegat del Govern, Òscar Peris, els alcaldes de Tarragona i Reus, Pau Ricomà Carles Pellicer, i el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, entre d’altres.

A les diferents trobades hi han participat també la presidenta de PIMEC Terres de l’Ebre, Elizabet Zapater, el president de PIMEC Baix Camp, José María Caballero, i el president de PIMEC Baix Penedès, Joan Carles Guasch. “A la província de Tarragona les pimes i els autònoms queden representats arreu del territori amb la seu de PIMEC a Tarragona i les tres delegacions”, ha conclòs Ciuraneta.

 

Accions del document

REVISIÓ ITV  A CREIXELL DELS VEHICLES AGRÍCOLES I CICLOMOTORS

Dilluns 1 de març de 2021 al costat del Parc de la Xicalla. Cal demanar cita prèvia a l'Ajuntament al teléfon 977 80 02 02

Monday 08 February 2021

1 DE MARÇ DE 2021
 
AL COSTAT DEL PARC DE LA XICALLA
 
(A la cruïlla del Camí de la Pobla de Montornès/Carrer Dalmau)
 
DESPLAÇAMENT DE LA UNITAT MÒBIL AGRÍCOLA PER A REVISIONS DE VEHICLES AGRÍCOLES I CICLOMOTORS.
ELS/LES INTERESSATS/DES PODEU TRUCAR A LES OFICINES MUNICIPALS 977 80 02 02 PER CONFIRMAR L'HORA - CITA PRÈVIA.
VEHICLES AGRÍCOLES
 
TARIFES ITV
 
TIPUS VEHICLES/ IMPORT A PAGAR
 
TRACTOR AGRÍCOLA     36,70€
REMOLC AGRÍCOLA       10,90€
CICLOMOTORS                21,25€
EXCAVADORES                39,54€
 
PERIODICITAT DE LES INSPECCIONS
 
D'acord amb el RD 2042/1994 de 14 d'octubre, que regula la inspecció tècnica de vehicles la primera inspecció ITV, a vehicles agrícoles, es realitzarà als 8 anys de la data de la primera matriculació, per a vehcicles ciclomotors la primera inspecció ITV es realitzarà als 3 anys de la primera matriculació. (Per a més informació els terminis de revisió de ciclomotors, consultar el DOGC de 17/01/2009 núm. 5296).
 

Accions del document

RISC DE BROT PER COVID 19 A CREIXELL. CAL EXTREMAR LES MESURES DE PREVENCIÓ: DISTÀNCIA, MANS, MASCARETA I VACCINACIÓ.

Tenim un risc MOLT ALT de 1.682.27. Els casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies han estat un total de 24. Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 823.72

Wednesday 14 July 2021

 

A Creixell ens trobem en una situació delicada. Ara mateix, segons dades de Salut, en els darrers 7 dies s'han diagnosticat amb PCR i test d'antígens 24 casos positius de Covid-19.
Tenim un ÍNDEX DE RISC MOLT ALT de 1682,27 i una taxa de reproducció rho7 de 2.04
.
🦠 Tot i que estiguem vacunats amb les dues dosis, el virus continua estant entre nosaltres. Davant l’increment de positius i l’impacte de la variant delta, cal recordar que és molt important extremar les mesures de prevenció.
🔛 Mantenir la distància
😷 Posa't la mascareta, també a l’aire lliure.
👐🏼 Neteja't les mans amb freqüència
💨 Ventila sovint
⬇️ Redueix la interacció social
💉 Vacuna’t quan arribi el teu torn. Així podrem assolir la immunitat de grup.

 

 

RISC DE BROT A CREIXELL

3642 habitants - 348.18 hab/km2
Dades de Creixell
Índex de risc 1682.27 (Molt alt)
Índex de risc dia anterior 2036.9
Taxa de reproducció rho7 2.04

Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 24

Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 30

Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 823.72

Taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 2.04 (l’epidèmia creix si és superior a 1)

* Actualitzat a 14/07/2021 10:38:09 amb dades fins a tres dies abans

 

De vegades, en localitats o regions sanitàries amb baixa densitat de població i un comportament de pocs contagis, qualsevol petit increment pot distorsionar les dades de risc sense que la situació sigui de gravetat.

Apareixen en blanc els municipis dels quals no hi ha dades.

Com es calcula el risc?

TV3 elabora els gràfics del risc de brot seguint el sistema de càlcul utilitzat pel grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC i amb dades del portal Dades Covid de la Generalitat de Catalunya.

A partir de l’índex de risc podem situar orientativament la situació de cada territori en base a aquesta escala:

0-30 MOLT BAIX
31-70 BAIX
71-100 MITJÀ
101-200 ALT
+200 MOLT ALT

En els càlculs s'han exclòs els tres últims dies perquè contenen dades que s'actualitzen a mesura que avança el temps i sovint distorsionen la visió global.

Les variables que determinen el risc

Per obtenir el risc de brot d'un territori es tenen en compte diverses variables calculades a partir del nombre de casos diagnosticats.

D'una banda, es mesura la taxa rho, o taxa de reproducció de la malaltia, que s'obté a partir de la mitjana de persones que s'infecten a partir d'un mateix cas. Com més per sota es trobi del valor 1, més indicarà que l'extensió del virus va de baixa.

Aquesta variable es creua amb la incidència acumulada de casos per cada 100.000 habitants els últims 14 dies. És a dir, es pondera l'afectació en un període determinat sobre un volum concret de població.

És, alhora, una prospecció futura: un sistema de mesura del potencial infecciós, ens situa el volum de població que es podria estar contagiant a velocitat rho.

El creuament d'una variable i una altra dona com a resultat l'índex de creixement potencial de brot o índex de risc. Ara bé, un índex més alt d'una regió sobre una altra també cal observar-lo en relació amb la densitat de població, ja que com més quantitat de ciutadans convivint en un espai més reduït, més gran pot ser la incidència d'un brot, i a l'inrevés.

Alhora, un brot concentrat en un indret localitzat, com ara una residència o una empresa, pot repercutir negativament en les xifres d'una regió sanitària sense que la realitat obligui a témer per l'extensió dels contagis.

Accions del document

Accions del document