Notícies

SOBRE LES AUS D'AUTOCONSUM I SOBRE LA NOVA GRIP AVIÀRIA, INFORMACIÓ DE MESURES

Us comuniquem la confirmació d’un focus d’Influença Aviària d’Alta Patogenicitat (IAAP) H5N1 en aus salvatges a les mitjanes del riu Segre, al municipi de Soses, Segrià (Lleida). En data 4 de gener de 2022 el Laboratori Central de Veterinària d’Algete ha confirmat la detecció del virus d’IAAP H5N1 i en la mateixa data s’ha fet la corresponent notificació al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació a través del RASVE (Red de Alerta Sanitaria Veterinaria).

Tuesday 11 January 2022

Us comuniquem la confirmació d’un focus d’Influença Aviària d’Alta Patogenicitat (IAAP) H5N1 en aus salvatges a les mitjanes del riu Segre, al municipi de Soses, Segrià (Lleida).

 

En data 4 de gener de 2022 el Laboratori Central de Veterinària d’Algete ha confirmat la detecció del virus d’IAAP H5N1 i en la mateixa data s’ha fet la corresponent notificació al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació a través del RASVE (Red de Alerta Sanitaria Veterinaria).

 

Es tracta de 4 cignes i una cigonya localitzades pels Agents Rurals el passat 22 de desembre a les mitjanes del riu Segre al municipi de Soses, fruit de la intensificació de la vigilància passiva del Programa de Vigilància de la Influença Aviària a Catalunya.  Aquestes van ser traslladades al Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent on es van prendre mostres i posteriorment van ser enviades per a la seva anàlisi al CReSA.

 

En tractar-se d’aus salvatges, la detecció d’IAAP no implica modificacions en l’estatus sanitari del país respecte la IA, per tant tot el territori de Catalunya manté l’estatus de lliure d’Influença Aviària i els Països Membre de la OIE no poden imposar restriccions al comerç de les aus de corral i els seus productes.

 

Tanmateix, tot i que no és una mesura sanitària obligatòria en aquest cas, com a mesura de precaució s’ha establert  una zona de control (3 km) i una zona de seguiment (10 km) al voltant de la localització de les aus salvatges positives. Els Serveis Veterinaris Oficials del DACC, han realitzat visites de control a totes les explotacions d’aus de corral ubicades en aquestes zones per tal de comprovar-ne les mesures de bioseguretat i realitzar vigilància passiva.

 Important: no existeix cap restricció de moviment a les explotacions ni del municipi afectat ni propers.

 Tenint en compte la confirmació de presència d’IAAP H5N1 a Catalunya i la situació de la malaltia amb presència del virus en explotacions domèstiques a Portugal i al sud de França, des del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació es considera el risc d’introducció i circulació del virus de la IAAP, especialment el subtipus H5N1, a Espanya com a molt alt en zones d’especial risc i alt en zones d’especial vigilància, per aquest motiu s’ha decidit equiparar les mesures de bioseguretat aplicades a les zones d’especial risc, annex II (article 5.1 de l’Ordre APA/2442/2006) a les zones d’especial vigilància, annex III, de tot el territori. Addicionalment, des del Servei de Prevenció en Salut Animal del DACC,  restem pendents que en els propers dies, es publiqui una resolució per la qual aquestes mesures es faran extensives a totes les explotacions avícoles del territori de Catalunya:

  

Mesures ZER i ZEV (article 5.1 APA/2442/2006)

Prohibició ús d'aus dels ordres Anseriformes i Charadriiformes com a reclams de caça

Prohibició cria d’ànecs i oques conjuntament amb altres especies d'aus de corral

Prohibició de la producció i manteniment d'aus de corral a l'aire lliure ( es pot autoritzar si disposa de sistema per evitar entrada d'aus silvestres prèvia sol·licitud)

Prohibició de donar aigua a les aus de corral procedent de dipòsits on hi puguin accedir aus silvestres (excepte si estan tractats de manera que garanteixi la inactivació del virus de la IA)

Els dipòsits d'aigua situats a l'exterior necessaris per motius de benestar animal quedaran suficientment protegits contra les aus aquàtiques silvestres

Prohibida la presència d'aus de corral o altres tipus d'aus captives en centres de concentració d'animals (definits a l'article 3.7 de la Llei 8/2003)

 

 

Hem sol·licitat també la col·laboració del cos d’Agents Rurals per tal d’intensificar la vigilància passiva en aus salvatges a ambdues zones.

 

Arran d’aquesta situació, us recordem la importància per part dels ajuntaments a instar a tots els particulars que mantenen aus de corral per autoconsum,  que comuniquin aquesta activitat a l’Oficina Comarcal del DACC corresponent.

 

Així mateix, us recordem la necessitat de que feu divulgació a la ciutadania dels requeriments d’aquestes granges i de la importància i l’obligació de notificar qualsevol sospita de la malaltia.

 

Es considera sospita d’IAAP l’aparició d’algun dels següents signes:

 

  • Disminució del consum de pinso i aigua superior al 20%.
  • Disminució en la posta superior al 5% durant més de 2 dies consecutius, sense causa justificada.                                                                                
  • Mortalitat superior al 3% durant una setmana, sense causa justificada.  
  • Qualsevol signe clínic o lesió post mortem sospitós d’ influença aviar (tos, esternuts, llagrimeig, descarrega nasal/oral, anorèxia, cianosi del cap, cresta o barbeta, edema facial, diarrea, simptomatologia nerviosa, lesions hemorràgiques, etc).  

 

 

Us adjuntem el tríptic informatiu de les explotacions d’autoconsum.

 

Accions del document

S'OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE SUPORT A LA SOLVÈNCIA EMPRESARIAL

Adreçada especialment a empreses i autònoms que hagin patit una caiguda de la facturació arran de la pandèmia i tinguin deutes i pagaments pendents.

Wednesday 21 July 2021

💶 Avui dimecres 21 de juliol de 2021 s'obre una nova convocatòria d'ajuts directes a empreses i autònoms de tots els sectors (excepte els financers) que hagin patit una caiguda de la facturació arran de la pandèmia i tinguin deutes i pagaments pendents.
S'hi poden presentar les persones que a la convocatòria del mes de juny complien els requisits però no es dedicaven a les activitats previstes.
 
 
Accedeix a la informació AQUÍ 
 
 
 
 

Accions del document

SUBVENCIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER A LA NOVA PAVIMENTACIÓ AL PASSEIG DEL FERRROCARRIL DE CREIXELL DEL PLA ÚNIC D'OBRES I SERVEIS PUOSC 2020-2024.

L’import de la subvenció és de 120.000€ i ha estat destinat al finançament de l’esmentada obra.

Monday 30 May 2022

Subvenció per a la nova pavimentació al passeig del Ferrocarril PUOSC 2020-2024.

El Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya va aprovar en data 27 de novembre de 2021 concedir a l’Ajuntament de Creixell una subvenció destinada al finançament per a la nova pavimentació al Passeig del Ferrocarril dins de la línia  de subvencions per a acció territorial a municipis petits del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024 per un import de 120.000,00 €.

L’import ha estat destinat al finançament de l’esmentada obra.

Accions del document

SUSANA CALVO, guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada "L’ART ÉS EL MEU REFUGI" per la seva creativitat, per ser representatiu de Creixell i per la seva originalitat. La proposta guanyadora rebrà un premi de 150€ i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell.

Friday 17 June 2022

SUSANA CALVO, guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 202217/6/2022

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada "L’ART ÉS EL MEU REFUGI" per la seva creativitat, per ser representatiu de Creixell i per la seva originalitat.El jurat qualificador del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022 ja ha decidit quina serà la imatge que representarà enguany la festa major creixellenca, que se celebrarà del 22 al 31 de juliol. El jurat, reunit ahir 16 de juny al matí, a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, ha escollit la proposta presentada per SUSANA CALVO BOIRA, de Sant Andreu de la Barca (BCN) amb el títol L’ART ÉS EL MEU REFUGI

 

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Creixell i presidenta del Jurat del Concurs, Pili Romero, ha destacat que el cartell és molt original, representa els elements festius de Creixell i té molta creativitat. Al concurs d’enguany s’hi ha presentat 3 obres, totes d’una gran qualitat artística.

 

Betty Ghoul, creativa artística, dissenyadora gràfica i membre del Jurat ha explicat que de l'obra guanyadora s'ha valorat la seva creativitat, també la tècnica, que és molt plàstica així com que representa molt bé a Creixell i el sentit de les festes creixellenques  

 

La regidora de Festes ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany. "Estem contents de la bona resposta de participació. Sempre és difícil escollir un guanyador perquè totes les obres eren de qualitat, per això al jurat hi havia professionals de diferents vessants com la fotografia i el disseny gràfic ", ha explicat Romero.

 

El jurat qualificador d'aquesta edició estava integrat per la regidora de Festes, Pili Romero, com a presidenta; Juani García, fotògrafa professional; Betty Ghoul, creativa artística i dissenyadora gràfica i Marta Vilaspasa, dissenyadora gràfica i presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell.

 

La proposta guanyadora rebrà un premi de 150€ i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell.

 

 

Accions del document

SUSPENSIÓ DE L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 11 DE SETEMBRE 2020 A CREIXELL

A causa de la situació actual de la propagació de la pandèmia de la Covid-19, l'ajuntament de Creixell ha suspés enguany els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre a la nostra Vila.

Thursday 03 September 2020

SUSPENSIÓ DE L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 11 DE SETEMBRE 2020 A CREIXELL

Us fem avinent que, a causa de la situació actual de la propagació de la pandèmia de la Covid-19, l'ajuntament de Creixell ha suspés enguany els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre a la nostra Vila.

Aquesta decisió ha estat presa per l'ajuntament per tal d'evitar situacions que puguin afavorir els contagis de coronavirus.

En aquests moments d'alt risc al nostre territori, cal tenir molta prudéncia i responsabilitat.

No hi haurà per tant l'acte institucional amb les entitats i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument de la Plaça Lluís Companys ni la tradicional cantada de Els Segadors.

Malgrat això, les persones, entitats, associacions i col.lectius que vulguin fer l'ofrena floral al monument, ho podran fer a títol particular però mantenint sempre les màximes mesures de seguretat adients.

Esperem que la situació actual de la pandèmia vagi millorant amb la col.laboració de tothom.

Malgrat tot, aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos una bona Diada Nacional de Catalunya.

Moltes gràcies.

#creixell #viucreixell #Covid19

Accions del document

SUSPÈS DEFINITIVAMENT EL CARNAVAL DE CREIXELL 2022

L’àrea delegada de Festes de l’ajuntament de Creixell ja ha fet pública la decisió de suspendre el carnaval de Creixell 2022 a causa de l’actual situació de la pandèmia de la COVID19, tant a Creixell en particular com al territori català en general.

Monday 24 January 2022

SUSPÈS DEFINITIVAMENT EL CARNAVAL DE CREIXELL 2022

L’àrea delegada de Festes de l’ajuntament de Creixell ja ha fet pública la decisió de suspendre el carnaval de Creixell 2022 a causa de l’actual situació de la pandèmia de  la COVID19, tant a Creixell en particular com al territori català en general.

La regidora delegada Pili Romero, manifesta que a causa de la pandèmia, aquesta decisió s’ha pres també motivada pel fet que les colles de carnaval de Creixell i dels municipis del voltant tenen dificultats per organitzar-se amb l’actual normativa sanitària, balls, disfresses i carrosses, etc. En els darrers anys abans de la pandèmia, han participat al Carnaval de Creixell moltes colles de les localitats veïnes com ara Roda de Berà, Torredembarra, La Pobla de Montornès, Altafulla, el Vendrell.....  

A molts d’aquests municipis ja s’ha suspès també la celebració del Carnaval.

La celebració de la tradicional rua pels carrers del nucli històric de la vila comportaria segurament una gran acumulació de participants i públic en general al llarg del recorregut.

A més, les mesures de seguretat sanitàries vigents actualment  per evitar contagis de la Covid-19, ens farien bastant complicada la nostra voluntat de poder realitzar un Carnaval de qualitat i a l’abast de tothom.

 És per això que la regidora de Festes de Creixell Pili Romero i tot l'equip de Govern Municipal lamentem haver de suspendre el Carnaval 2022 de Creixell. Però mantenim la ferma voluntat i convicció que l’any vinent 2023 podrem celebrar-ho amb tota la gresca i disbauxa que el Carnaval es mereix .

 

 

 

Accions del document

TALL DE LLUM PROGRAMAT PEL 27/09/2022 A LA ZONA DEL CARRER DE LA VINYA DE CREIXEL

A causa de tasques de manteniment, l'empresa e-distribución ens ha comunicat que el proper DIMARTS 27 DE SETEMBRE DE 2022 hi haurà un tall de subministrament elèctric programat de les 08:00h. a les 12:00h. aproximadament.

Tuesday 20 September 2022

TALL DE LLUM PROGRAMAT PEL 27/09/2022 A LA ZONA DEL CARRER DE LA VINYA DE CREIXELL

Us fem avinent que a causa de tasques de manteniment, l'empresa e-distribución ens ha comunicat que el proper DIMARTS 27 DE SETEMBRE DE 2022 hi haurà un tall de subministrament elèctric programat de les 08:00h. a les 12:00h. aproximadament.

Aquell tall de subministrament afectarà al carrer de la Vinya 28 AP, que està connectat al CD TA24528.

Per a més informació podeu consultar el web👇 www.edistribucion.com

Accions del document

TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A LA ZONA DE L'URBANITZACIÓ LA PLANA DE CREIXELL EL DIJOUS 31 DE MARÇ DE 2022 DE 08H. A 12H.

Es realitzarà el DIJOUS 31 DE MARÇ DE 2022 DE 8H. A 12H. i afectarà a la zona del punt de distribució situat al carrer MINERVA de l'urbanització LA PLANA de Creixell

Monday 28 March 2022

ÀREA DE SERVEIS
TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A LA ZONA DE L'URBANITZACIÓ LA PLANA DE CREIXELL EL DIJOUS 31 DE MARÇ DE 2022 DE 08H. A 12H.
📢L'empresa e-distribución comunica que a causa de la realització de treballs de manteniment en les xarxes de distribució elèctrica, ha d'interrompre el subministrament d'energia a la data següent:
Període d'afectació: 31/03/2022 de 8h. a 12h.
Zona afectada: Punt de subministrament situat al carrer Minerva de l'urbanització LA PLANA de Creixell, connectat al CD TA24167.
Disculpin les molèsties.
 
Puede ser una imagen de text
 
 
 
 

Accions del document

TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A UNA PART DE LA ZONA DE L'URBANITZACIÓ LA PLANA DE CREIXELL EL DIMECRES 27 D'ABRIL DE 2022 DE 15:30H. A 17H.

Període d'afectació: 27/04/2022 de 15:30H. a 17h.

Tuesday 26 April 2022

ÀREA DE SERVEIS
 
TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A UNA PART DE LA ZONA DE L'URBANITZACIÓ LA PLANA DE CREIXELL EL DIMECRES 27 D'ABRIL DE 2022 DE 15:30H. A 17H.
 
📢L'empresa e-distribución comunica que a causa de la realització de treballs de manteniment en les xarxes de distribució elèctrica, ha d'interrompre el subministrament d'energia a la data següent:
Període d'afectació: 27/04/2022 de 15:30H. a 17h.
Zona afectada: Punt de subministrament situat al carrer Minerva de l'urbanització LA PLANA de Creixell, connectat al CD TA24167.
 
Disculpin les molèsties..
 

Accions del document

TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC EL DIJOUS 11/11/2021 DE 08:00H. A 12:00H. A L'AVINGUDA DEL MAR DE CREIXELL

El servei quedarà interromput de 08:00H A 12:00H a la zona de l'avinguda del Mar 32 (CREIXELL-MAR), connectada al CD TA03752.

Tuesday 09 November 2021

TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC EL DIJOUS 11/11/2021 DE 08:00H. A 12:00H. A L'AVINGUDA DEL MAR DE CREIXELL
 
Us fem avinent que l'empresa elèctrica e-distribución ens ha comunicat que, a causa de la realització de treballs de manteniment a les xarxes de distribució, ha d'interrompre el subministrament d'energia elèctrica el DIJOUS 11 DE NOVEMBRE DE 2021 DE 08:00H A 12:00H a la zona de l'avinguda del Mar 32 (CREIXELL-MAR), connectada al CD TA03752.

Accions del document

TALL PROGRAMAT DE SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE AL MUNICIPI DE CREIXELL EL DILLUNS DIA 4 D'ABRIL DE 2022 A PARTIR DE LES 15H.

Per tasques de neteja del dipósit municipal d'aigua de Creixell no hi haurà subministrament d'aigua potable el dilluns 4 d'abril de 2022 a partir de les 15h.

Friday 25 March 2022

TALL PROGRAMAT DE SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE AL MUNICIPI DE CREIXELL EL DILLUNS DIA 4 D'ABRIL DE 2022 A PARTIR DE LES 15H.
 
Us informem que el dilluns dia 4 d'abril de 2022 tenim planificada la neteja periòdica del dipòsit General d'aigua de Creixell, per la qual cosa no hi haurà subministrament d’aigua potable al terme municipal de Creixell a partir de les 15h.
 
Disculpin les molèsties,
 

Accions del document

TALLER "CUIDA'T PER CUIDAR"

Aquests dies té lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell el TALLER “CUIDA’T PER CUIDAR”. Fomentant el benestar i autocura de cuidadors/es de persones dependents.

Wednesday 01 December 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I GENT GRAN
 
TALLER "CUIDA'T PER CUIDAR"
 
Aquests dies té lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell el TALLER “CUIDA’T PER CUIDAR”. Fomentant el benestar i autocura de cuidadors/es de persones dependents.
Es tracta d’un grup de suport amb persones cuidadores no professionals del nostre municipi. Aquest projecte forma part del Programa de formació i de suport a les persones cuidadores no professionals que s’inclou dins del Pla Individual d’Atenció de la persona en situació de dependència. Aquest taller es desenvolupa des del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i l’Àrea de Dependències i Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès .
 

Accions del document

TALLER DE DIBUIX I PINTURA A LA BIBLIOCREIXELL

ES REPRÈN EL TALLER D'ART A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL, A CÀRREC DE L'ARTISTA CREIXELLENCA JOANA BONAN.

Tuesday 21 September 2021

L'Art ocupa un lloc molt important a la Biblioteca i molts de vosaltres ja vau participar en el Taller de Dibuix i Pintura a càrrec de l'artsita creixellenca Joana Bonan, que es va iniciar el darrer curs.
El mes d'octubre de 2021 tornem a començar el Taller !
Volem que tothom, grans, joves i infants, tingueu l'oportunitat de plasmar la vostra creativitat !
GRUP ADULTS : Dimarts d'11 a 13 h.
GRUPS INFANTS I JOVES : Dilluns de 17 a 19 h/Dissabte 11 a 13 h.
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA BIBLIOTECA 977803400 / 607871054 . Us hi esperem !

Accions del document

TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL

El taller està organitzat per l'àrea de la Gent Gran de l'ajuntament i es durà a terme a les instal·lacions de Cal Cabaler Casa de Cultura Creixell tots els dimarts de 10h a 11h. des del 4 d'octubre de 2022 fins al 27 de juny de 2023

Monday 12 September 2022

TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL
 
Amb la finalitat d'afavorir un envelliment mental saludable als creixellencs i creixellenques empadronats i majors de 65 anys, des de l'àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell, hem organitzat aquest taller de manteniment de la memòria i que tan bons resultats ha donat en d'altres municipis.
 
El taller de manteniment de la memòria dirigit a la població empadronada de Creixell major de 65 anys, té la finalitat de desenvolupar pautes bàsiques d'entrenament i oferir estratègies per a la prevenció de la deterioració de la memòria. També es pretenen millorar les capacitats dels assistents com el llenguatge, la memòria, latenció, l'orientació, el raonament, el càlcul, etc. mitjançant un conjunt de tasques i activitats encaminades a potenciar l'estimulació cognitiva.
 
Quan es parla de prevenció de malalties com l'Alzheimer, els especialistes recomanen coses com menjar sa, fer exercici i ingerir gran quantitat de vitamines…però sense cap dubte, la millor prevenció és la d'estimular la ment realitzant exercicis de càlcul, lògica, raonament o pensament constructiu.
 
El taller es durà a terme a les instal·lacions de Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell , al carrer Sant Jaume 4 de la nostra Vila.
El taller es realitzarà tots els dimarts de 10h a 11h. des del 4 d'octubre de 2022 fins al 27 de juny de 2023 i consistirà bàsicament en exercicis individuals o grupals.
És necessari inscriure's trucant al telèfon 977 13 82 72 o presencialment a Cal Cabaler en horari de 09.00 a 13.30 hores i de dilluns a divendres.
La inscripció és gratuïta.
+ INFO: ☎️977138272

Accions del document

Tancat temporalment l'edifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell pel Covid19.

Aquesta mesura preventiva serà fins el 18 de març encara que es podria perllongar

Wednesday 11 March 2020

A V Í S

Donada la situació d'excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l'extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l'àrea delegada de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell, ha decidit tancar temporalment l'ediifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell.

D'acord amb aquesta decisió, a partir d'avui dimecres 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, la Llar de Jubilats romandrà tancada i sense cap activitat. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de tancament de la Llar, es comunicarà oportunament.

Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris de la nostra Llar de Jubilats són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia.

Aquesta mesura també s'ha coordinat amb la regidora de Gent Gran de l'ajuntament de Roda de Berà Maria Teresa Ferré, atès que hi ha molts socis i sòcies de la Llar que són del municipi veí i participen en activitats conjuntes.

Us demanem la vostra màxima col-laboració.

Pili Romero Gracia
Regidora delegada Àrea de la Gent Gran
Ajuntament de Creixell

Accions del document

Temps de cura al municipi de Creixell.

Enquesta per poder analitzar i estudiar les necessitats amb les quals es troben les famílies del nostre municipi en períodes no lectius.

Sunday 12 February 2023

Des de la regidoria d'igualtat i de la dona us volem fer arribar aquesta enquesta per poder analitzar i estudiar les necessitats amb les quals es troben les famílies del nostre municipi en períodes no lectius.

Què és el temps de cura? És una política pública, en clau de gènere, de finançament i acompanyament per reforçar u crear nous serveis de cures per a nenes i nens de 0 a 16 anys a tot el territori català.

La finalitat d'aquesta política es avançar en la corresponsabilitat púnlica vers les cures. Respon a diversos objectius específics. Primer, consolidar el dret a les cures de les nenes i nens. Segon, alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones, a qui, majoritariament, s'ha atribuït el treball de les cures. Tercer, acreditar l'experència adquirida en l'àmbit de les cures. Quart, generar nova ocupació de qualitat en aquest sector. I, finalment, fer-ho avançant en la igualtat.

https://forms.gle/hoRfpUwVMbrSksvA9

Accions del document

TORNEN LES CLASSES DE GIMNÀSTICA PER A LA GENT GRAN DE CREIXELL

Cada dimarts i dijous de 10h. a 11h. al Camp de Futbol Municipal de Creixell.

Monday 15 March 2021

ÀREA DE LA GENT GRAN de L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
Tornen les CLASSES DE GIMNÀSTICA PER A LA GENT GRAN de Creixell.
Van adreçades especialment a les persones majors de 65 anys i que estiguin empadronades al nostre municipi.
Són gratuïtes i les realitza un monitor/a del Club Gimnàs de Creixell.
A partir del dimarts 16 de març de 2021 es faran cada  DIMARTS i DIJOUS de 10h. a 11h. al Camp de Fútbol Municipal. Amb mesures preventives #covid19
APUNTEU-VOS a
Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell al 977138272

Accions del document

TROBADA TURÍSTICA DELS MUNICIPIS DEL BAIX GAIÀ A ALTAFULLA

La Trobada dels municipis turístics del territori ha tingut lloc aquest dimarts 8 de juny a Altafulla sota el lema SOM BAIX GAIÀ

Tuesday 08 June 2021

TROBADA TURÍSTICA “SOM BAIX GAIA”

Des de les àrees de turisme i comerç de l’ajuntament de Creixell, hem participat aquest matí a la trobada turística del Baix Gaià que ha tingut lloc a Altafulla.

Els regidors Jaime Serret i Silvia Farrero i el funcionari responsable de l'oficina municipal de turisme de Creixell-

Ha estat la primera trobada turística conjunta d’alcaldes, regidors i tècnics de turisme del Baix Gaià en aquests temps de la covid19 i s’ha fet sota el lema “SOM BAIX GAIÀ”.

Aquesta trobada ens permet acostar-nos més uns municipis amb els altres i donar-nos més eines a l’hora de promocionar els nostres recursos turístics com a principals ambaixadors.

Hem participat també durant el matí en una visita guiada a la Vila Closa i a l’espai del Museu Etnogràfic d’Altafulla.

 

Aquestes trobades s’aniran repetint als diferents municipis del Baix Gaià.

Accions del document

UBICACIÓ DE LES BATERIES DE CONTENIDORS DE BROSSA A CREIXELL

ON PODEM TROBAR ELS CONTENIDORS AL NOSTRE MUNICIPI

Wednesday 11 January 2023

Per tal de poder gestionar els residus que generem de forma correcta, us presentem el planell d'on es troben les bateries de contenidors. 

Podeu trobar  aquest tríptic, amb el planell i amb més informació sobre la recollida de residus i la recollida de mobles i trastos vells, a totes les dependències municipals (Casa de la Vila, Cal Cabaler , Biblioteca Municipal ) i als establiments del nostre poble, a partir de divendres 13 de gener.

 

Accions del document

Un Sant Jordi especial.

Sant Jordi, llibres i roses.

Friday 23 April 2021

Avui hem celebrat Sant Jordi al carrer, fa un any estàvem tancats a casa sense poder sortir en plena pandèmia de la Covid-19, els carrers eren buits, tristos, però per fi es comença a veure la llum al final del túnel, hem vist als ulls del nostre veïnat més petit l'esperança i la felicitat amb les activitats de la Biblioteca de Creixell.

Paral·lelament hem fet la inauguració de la carpa "Punt Lila Informatiu" on s'han apropat moltes dones i ens han ajudat a través d’una enquesta, saber quines activitats i recursos els hi agradaria que es fessin en el CIRD (Centre d'Informació i Recursos per les Dones), gràcies també a vosaltres per fer-ho possible, sense vosaltres, dones, tot això no seria possible.

Si no us heu pogut apropar i voleu fer l’enquesta i ajudar-nos, la tenir aquí:

https://forms.gle/Fr4wmFFM3uTQ5XwX8

Fem poble, donem alegria a Creixell.

Accions del document

Accions del document