Notícies

AGRAÏMENT DE LA REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES I 1ªTINENT D'ALCALDE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SRA. PILI ROMERO GRACIA

Després d’una setmana plena de festes i esdeveniments, Creixell ha posat punt i final a la seva apreciada festa major de Sant Jaume.

Tuesday 02 August 2022

ÀREA DE FESTES
 
AGRAÏMENT DE LA REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES I 1ªTINENT D'ALCALDE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SRA. PILI ROMERO GRACIA
 
Després d’una setmana plena de festes i esdeveniments, Creixell ha posat punt i final a la seva apreciada festa major de Sant Jaume.
Com a regidora de festes, volia donar les gràcies a tothom per la gran acollida i participació a tots els actes. Gràcies a vosaltres la festa ha estat un èxit!
La covid19 va provocar que, els darrers anys, Creixell celebrés una programació reduïda i readaptada per a complir totes les mesures de seguretat. Enguany, gràcies a la millora dels indicadors de la pandèmia, hem pogut gaudir de les festes amb normalitat. La gent teníem ganes de tornar a reunir-nos als carrers del poble i això ha quedat reflectit aquesta setmana, ja que hem viscut una festa major molt participativa i plena d’il•lusió.
 
Volia destacar el reconeixement que mereix la gent gran que, com cada any, ens han donat el seu recolzament incondicional venint i gaudint de tot.
També volia agrair als joves el seu bon comportament la nit de la discoteca, ja que aquesta festa alguns anys ha estat problemàtica per culpa d’un grup minoritari. Tanmateix, segons l’informe de la policia i protecció civil, aquest any va anar força bé. Això em fa especial il•lusió, perquè jo sempre he apostat per la gent jove i per a que tinguin una nit dedicada a ells.
En conclusió, moltes gràcies a tothom per venir, per passar-ho bé i per gaudir de les nostres festes i el nostre poble. L’any que ve intentarem superar-nos, ja que tot i que estem molt contents i agraïts, també tenim en compte les vostres crítiques i propostes. Aquest any, en especial, ens heu fet saber que en algunes esdeveniments han faltat cadires per culpa de la mancança d’espai.
Sento molt aquesta situació, ja que vaig lluitar per a que els contenidors es retiressin i així tenir més espai per a poder posar taules i cadires. Malauradament va ser impossible, ja que hem van dir que aquests no es podien moure d’allà. A això se li ha de sumar la gran quantitat de gent que ha assistit; ens va ser impossible posar sempre totes les cadires, ja que de fer-ho la meitat de la gent no hagués pogut accedir a la pista esportiva.
 
Com sempre, ha estat imprescindible per a mi el suport i l’estima que em demostreu. En especial, volia donar mil gràcies al ball de Diables de Creixell, la Montse, l’Enric, el Josep, la brigada, la policia, Electrocreixell, protecció civil i a totes les associacions que han col•laborat i que m’han ajudat. A més a més, donar les gràcies també als veïns per les molèsties que els hi hagi pogut ocasionar.
L’any que ve més i millor!
 
Visca Creixell !
 
PILI ROMERO GRACIA
1ªTINENT D'ALCALDE I REGIDORA DELEGADA DE FESTES
AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
May be an image of a l'exterior
 
 
 
See insights and ads
Promociona la publicació
 
" alt="" width="18" height="18" />
66
 
 
2 comparticions
 
M'agrada
 
 
 
Comenta
 
 
Comparteix
 

0

Accions del document

AGRAÏMENT DE L'ÀREA DE TURISME PER LA BONA ACOLLIDA DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA FIRA "CREIXELL, TERRA DE PIRATES"

Des de l'àrea delegada de turisme de l'ajuntament de Creixell valorem molt positivament el resultat de la primera edició de la Fira CREIXELL, TERRA DE PIRATES que va tenir lloc a la nostra Vila els passats dies 13, 14 i 15 d'agost de 2022.

Thursday 25 August 2022

AGRAÏMENT DE L'ÀREA DE TURISME PER LA BONA ACOLLIDA DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA FIRA "CREIXELL, TERRA DE PIRATES"
 
Des de l'àrea delegada de turisme de l'ajuntament de Creixell valorem molt positivament el resultat de la primera edició de la Fira CREIXELL, TERRA DE PIRATES que va tenir lloc a la nostra Vila els passats dies 13, 14 i 15 d'agost de 2022.
 
Més de 6.000 persones van passar per la fira dedicada als pirates a Creixell.
 
Durant tot el cap de setmana es van realitzar moltes activitats de temàtica pirata i especialment adreçades al públic familiar
Els principals carrers del nucli històric de Creixell van estar l'escenari de la primera edició de la fira Creixell, Terra de Pirates.
Hi havia molts turistes i visitants provinents principalment de França, l'Aragó, País Basc, Navarra i Catalunya i també veïnes i veïns que van visitar la fira. Hem pogut constatar que era majoritari el desig de la gent de gaudir amb moltes ganes d’aquesta mena de cites, desprès de dos anys i escaig de restriccions per la pandèmia.
Per tant celebrem les bones impressions que ha deixat entre el públic assistent aquesta primera edició de la fira CREIXELL, TERRA DE PIRATES.
Parades d'artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, pinta-cares pirata, cercavila, gimkama, espectacle de malabars de foc nocturn, demostració de softcombat, màster class pirata de zumba, repartiment de polseres pirates fluorescents i moltes altres iniciatives per a tota la família.
 
La regidora de turisme, Silvia Farrero, ha valorat molt positivament com s'ha desenvolupat aquesta primera fira de temàtica pirata. La fira ha estat una bona oportunitat perquè les persones que estiuegen a Creixell i els ciutadans de poblacions pròximes descobreixin la nostra Vila.
A més, durant els tres dies de la fira, l'associació de Comerciants i Empresaris de Creixell ha posat també una paradeta a la fira amb jocs infantils i ha repartit molts obsequis per a la mainada. També durant aquests 3 dies de fira, s'ha pogut visitar a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, l'exposició de dibuix i pintura dels alumnes del curs d'arts plàstiques que l'artista creixellenca Joana Bonán fa durant l'any a la Biblioteca Municipal i que ha tingut també molt bona acollida.
 
Finalment volem expresar també el nostre agraïment més sincer a totes les persones i empreses que amb la seva col-laboració han fet possible que aquesta primera edició de la fira CREIXELL, TERRA DE PIRATES hagi estat tot un éxit.
Això ens esperona a seguir treballant amb il-lusió i a començar a preparar els propers esdeveniments de promoció turística de Creixell.
Moltes gràcies a tothom.
Seguim!.

Accions del document

AJUTS A L'AUTOCONSUM I A L'EMMAGATZEMATGE AMB FONTS D'ENERGIA RENOVABLE

Es troba oberta la convocatòria d'aquests ajuts per part de la Generalitat de Catalunya, adreçats al sector residencial, administracions públiques i serveis.

Wednesday 29 December 2021

Des del Departament d'energia de la Generalitat (ICAEN, Institut Català d'Energia ) en data 15 de desembre s'ha obert convocatòria d'Ajuts a l'autoconsum i a l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, i a la implantació de sistemes tèrmics renovables per al sector residencial, les administracions públiqúes i el tercer sector, amb emmagatzematge o sense.
 
 
Podran sol·licitar la subvenció les persones físiques que hagin realitzat la instal·lació des de l'1 de juliol del 2021; i per a les empreses o administracions s'ha de sol·licitar abans d'iniciar la instal·lació.
 
La bonificació per a residencial serà de 600 € x kW instal·lat, en el cas d'empresa serà a partir d'un 25% de bonificació.
Per realitzar la gestió s'ha d'accedir a http://icaen.gencat.cat/ca/energia/renovables/ i disposar del certificat digital o IdCat.
 
 
 

Accions del document

AMB MOTIU DEL 8 DE MARÇ, A TOTS ELS ACTES INSTITUCIONALS PROGRAMATS PEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES REPARTIREM GRATUÏTAMENT CLAUERS ANTIVIOLADORS O ANTIAGRESSORS

Els clauers antivioladors o antiagressors que donarem gratuïtament i serigrafiats amb l'escut de Creixell fa temps que existeixen, però el seu ús encara no està gaire estès. Són una eina de defensa personal alternativa a l’esprai de gas lacrimògen i es poden comprar en armeries, botigues especialitzades o portals d’internet.

Tuesday 08 March 2022

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
 
AMB MOTIU DEL 8 DE MARÇ, A TOTS ELS ACTES INSTITUCIONALS PROGRAMATS PEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES REPARTIREM GRATUÏTAMENT CLAUERS ANTIVIOLADORS O ANTIAGRESSORS
 
Amb motiu del 8 de MARÇ, a tots els actes institucionals programats pel Dia Internacional de les Dones a Creixell, repartirem gratuïtament clauers antivioladors o antiagressors.
Els clauers antivioladors o antiagressors fa temps que existeixen, però el seu ús encara no està gaire estès. Són una eina de defensa personal alternativa a l’esprai de gas lacrimògen i es poden comprar en armeries, botigues especialitzades o portals d’internet.
 
Les alarmes personals són dispositius petits que es poden fer servir com a clauers, per això se’ls anomena clauers antivioladors o antiagressors. Porten una anella amb una cadeneta que, quan s’estira, dispara una alarma molt potent. L’objectiu és dissuadir algú que intenti atacar-te. El dispositiu és reutilitzable: quan tornes a posar la cadeneta, deixa de sonar i queda preparat per tornar-lo a fer servir quan calgui.
 
Com és el soroll que emeten?
 
L’alarma és de 120 decibels: Això és equivalent a una sirena de policia potent, a un martell pneumàtic d’obres o a un avió en el moment de l’arrencada. Es tracta d’un so molt potent que és audible a una distància d’uns 390 metres: Realment és molt dissuasiu.
 
El so és equivalent a una sirena de policia potent o a un martell pneumàtic d’obres, és molt dissuasiu.
 
És legal, portar un clauer antivioladors?
 
Sí. Tant els clauers amb alarma com els esprais de defensa homologats es poden portar a sobre. Són, de fet, les dues úniques eines de defensa personal que és legal portar: la resta es poden fer servir només professionalment.
 
En quins casos es poden fer servir?
 
Els clauers estan pensats sobretot per a agressions sexuals, però també es poden fer servir en altres tipus d’atacs, com ara robatoris. A diferència dels esprais de defensa, els menors de 18 anys poden portar legalment el clauer per evitar situacions de risc.
 

Accions del document

ANUL-LADA LA FESTA DE L'AIGUA PREVISTA PEL DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LA RAMBLA DE LES MORERES A CAUSA DE LES RESTRICCIONS

Aquesta Festa estava prevista pel dissabte 30 de juliol però ha estat anul-lada a causa de les restriccions d'aigua

Tuesday 26 July 2022

ANUL-LADA LA FESTA DE L'AIGUA PREVISTA PEL DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LA RAMBLA DE LES MORERES A CAUSA DE LES RESTRICCIONS
 
Ateses les darreres restriccions d’aigua que tenen els pobles veïns i, com a regidora delegada de Turisme però en aquest cas com a regidora delegada també de Medi Ambient, he decidit anul.lar la Festa de l’aigua preparada pel proper dissabte 30 de juliol.
 
Us esperem a la propera Fira Creixell, Terra de Pirates els dies 13, 14 i 15 d’agost, on entre d’altres coses, hi haurà activitats per refrescar-nos en familia, sense fer una despesa desmesurada d’aigua.
No us la perdeu.
 
Silvia Farrero
Regidora de Turisme i Medi Ambient
Ajuntament de Creixell
 

Accions del document

ANUL-LADES LES CLASSES DE GIMNÀSTICA DE LA GENT GRAN A CAUSA DEL COVID19

De manera temporal fins el dia 18 de març, malgrat que la mesura preventiva es podria perllongar

Wednesday 11 March 2020

Des de l'Àrea de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora delegada Chelo Picón Gomis, fem avinent el següent AVÍS:

Donada la situació d'excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l'extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l'àrea delegada de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, ha decidit SUSPENDRE TEMPORALMENT les Classes de Gimnàstica per a Gent Gran que es fan tots els dimarts i dijous al Casal Municipal.

D'acord amb aquesta decisió, a partir d'avui dimecres 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, no hi haurà classes de gimnàstica per adults al Casal. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de suspensió d'aquesta activitat es comunicarà oportunament.

Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris d'aquesta activitat que es fa amb Ana Hersa Yoga del Club Esportiu Gimnàs Creixell són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia.

Us demanem la vostra màxima col-laboració.

Chelo Picón Gomis
Regidora delegada Benestar, Atenció Social i Sanitat
Ajuntament de Creixell
#creixell

Accions del document

ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL

Enguany no hi haurà l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument. Les persones o entitats que vulguin fer l'ofrena ho podran fer a títol personal, respectant les mesures COVID19

Thursday 02 September 2021

ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL
 
Us fem avinent que, a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, l'ajuntament de Creixell ha decidit suspendre enguany l'acte institucionals de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre a la nostra Vila.
 
Aquesta decisió ha estat presa per l'ajuntament per tal d'evitar situacions que puguin afavorir els contagis per coronavirus.
 
En aquests moments de risc al nostre territori, cal tenir molta prudència i responsabilitat.
 
No hi haurà per tant l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument.
 
Malgrat això, les persones, entitats, partits polítics, associacions i/o col.lectius que vulguin fer l'ofrena floral al monument, ho podran fer a títol particular però mantenint sempre les màximes mesures de seguretat adients.
 
Esperem que la situació de la pandèmia vagi millorant amb la col.laboració de tothom.
 
Malgrat tot, aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos a tothom una bona Diada Nacional de Catalunya.
 
Visca Catalunya!
 

Accions del document

ANUNCI DE CONVOCATÒRIA I BASES PER PROVEIR MITJANÇANT ALGUNA DE LES FÒRMULES DE PROVISIÓ TEMPORAL PREVISTES A L’ARTICLE 48 DEL REIAL DECRET 128/2018, DE 16 DE MARÇ, EL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA INTERVENCIÓ RESERVAT A FUNCIONARIS D’ADMINISTRACIÓ LOCAL AMB HABILITACIÓ DE CARÀCTER NACIONAL

L’Ajuntament de Creixell té la necessitat de cobrir de forma temporal i limitada en el temps el lloc de treball de Secretaria Intervenció, amb caràcter urgent i inajornable derivat de la comissió de serveis del seu titular

Friday 22 September 2023

US PODEU DESCARREGAR LA CONVOCATORIA I LES BASES  AQUÍ

 

ANUNCI DE CONVOCATÒRIA I BASES PER PROVEIR MITJANÇANT ALGUNA DE LES FÒRMULES DE PROVISIÓ TEMPORAL PREVISTES A L’ARTICLE 48 DEL REIAL DECRET 128/2018, DE 16 DE MARÇ, EL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA INTERVENCIÓ RESERVAT A FUNCIONARIS D’ADMINISTRACIÓ LOCAL AMB HABILITACIÓ DE CARÀCTER NACIONAL, SUBESCALA SECRETARIA INTERVENCIÓ, CLASSE 3a, ENQUADRAT AL SUBGRUP A1, DE L’AJUNTAMENT DE CREIXELL (TARRAGONÈS).

L’Ajuntament de Creixell (Tarragonès) té la necessitat de cobrir de forma temporal i limitada en el temps el lloc de treball de Secretaria Intervenció, amb caràcter urgent i inajornable derivat de la comissió de serveis del seu titular, de conformitat amb el que preveu l’article 81.3 de la llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Text Refós aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, mitjançant les fórmules de cobertura no definitiva establertes als articles 48 i següents del Reial Decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional. Aquest lloc de treball té les característiques següents : 1.- Descripció del lloc de treball. Nom del lloc: Secretaria Intervenció, de classe 3a. Escala: Habilitació de caràcter nacional. Subescala: Secretaria Intervenció. Grup de classificació: A1. Nivell de destí: 26. Complement específic anual : 58.805,74€. 2.- Requisits de participació. Ser personal funcionari de carrera de l’Escala d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de la Subescala de Secretaria Intervenció. 3.- Funcions del llocs de treball. Les funcions previstes a la normativa específica de l’Escala de personal funcionari d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, Subescala Secretaria Intervenció. Codi Validació: ACPCGHH9QQPNC9ME7RDE2YJLW Verificació: https://creixell.eadministracio.cat/ Document signat electrònicament des de la plataforma esPublico Gestiona | Pàgina 1 de 4 4.- Forma d’ocupació del lloc. Per alguna de les formes de provisió temporal del lloc de treball previstes als articles 48 i següents del Reial Decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional. 5.- Durada. Temporal mentre que es mantingui la situació de no ocupació efectiva de la plaça pel seu titular, i pel cas de provisió temporal sota la forma de comissió de serveis, com a màxim 1 any, prorrogable si escau un any més. 6.- Termini de presentació de sol·licituds. Cinc dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci en el Tauler d’Anuncis electrònic de la Corporació. 7.- Participació. Les persones FHN interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud per prendre part en la convocatòria en el termini de cinc dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de la publicació de l’anunci en el Tauler d’Anuncis electrònic de la Corporació. Es presentarà preferentment per via telemàtica, però també es podrà presentar i formalitzar a través del Registre General de l’Ajuntament o per qualsevol dels altres mitjans que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Amb la sol·licitud es presentarà la documentació acreditativa dels mèrits que es vulguin al·legar, així com l’opció per la forma de nomenament no definitiu, d’entre les que regulen els articles 48 a 51 del Reial Decret 128/2018, de 16 de març. 8.- Adjudicació. Una vegada finalitzat el termini de presentació d’instàncies, s’emetrà un informe d’idoneïtat de cada aspirant, tenint en compte el següent barem de mèrits : A. Serveis previs. Codi Validació: ACPCGHH9QQPNC9ME7RDE2YJLW Verificació: https://creixell.eadministracio.cat/ Document signat electrònicament des de la plataforma esPublico Gestiona | Pàgina 2 de 4 a. Per serveis prestats com a titular del lloc de treball de Secretaria Intervenció en Ajuntaments de classe tercera, amb nomenament de caràcter definitiu: 0,2 punts per mes treballat, fins a un màxim de 7 punts. b. Per serveis prestats en llocs de treball de Secretaria Intervenció en Ajuntaments de classe tercera, amb qualsevol tipus de nomenament no definitiu, però de dedicació plena (nomenament provisional o comissió de serveis) : 0,1 punts per mes treballat, fins a un màxim de 3 punts. L’acreditació d’aquests serveis haurà d’efectuar-se necessàriament mitjançant certificació emesa per la persona fedatària pública de l’Entitat o per la Direcció General d’Administració Local. A la certificació hauran de constar els elements necessaris per poder efectuar la valoració, específicament haurà de figurar el temps de servei, la categoria o vincle professional i la denominació de la plaça especificant la seva classificació. Per l’acreditació dels serveis prestats amb nomenament de caràcter definitiu serà necessari aportar, a més a més, l’acta de presa de possessió. Els membres que integren la Comissió de Valoració indicada en el punt 10è podran fer les comprovacions que considerin escaients als efectes de garantir la correcta valoració dels serveis prestats conforme a aquest apartat. B. Estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques del lloc de treball : Fins a un màxim de 10 punts, d’acord amb el següent barem : a) Mestratges relacionats directament amb les funcions pròpies del lloc de treball a cobrir : fins a 1 punt per Mestratge, amb un màxim de 5 punts. b) Cursos i activitats formatives : es puntuarà fins un màxim de 5 punts els cursos que les persones FHN interessades acreditin i que tinguin relació amb les funcions a desenvolupar en el lloc de treball d’aquesta convocatòria. Només s’admetran i es valoraran els certificats acreditatius de la formació realitzada per la persona FHN interessada en els darrers 3 anys. Als efectes de valorar aquest mèrit caldrà aportar un Certificat de l’entitat on s’ha impartit l’activitat formativa on constin el número d’hores impartides. Cada activitat cursada o realitzada per la persona interessada es valorarà amb 0,25 punts. Els mestratges, cursos i activitats formatives que s’al·leguin com a mèrits han de ser acreditats mitjançant títols oficials o homologats, fent constar el centre emissor dels mateixos. En cas contrari no seran valorats. Codi Validació: ACPCGHH9QQPNC9ME7RDE2YJLW Verificació: https://creixell.eadministracio.cat/ Document signat electrònicament des de la plataforma esPublico Gestiona | Pàgina 3 de 4 C. Entrevista. Es podrà realitzar una entrevista, en el cas que es consideri oportú, per verificar el perfil professional de les persones candidates. La qualificació màxima podrà ser de fins a 5 punts, i en cap cas podrà ser diriment. La Comissió de Valoració emetrà un informe que inclourà una proposta motivada a favor d’una de les persones FHN candidates, i que serà elevat a l’Alcaldia. 9.- Comunicació al CSITAL. Es dona trasllat per mitjans electrònics (csitalcatalunya@csital.org) al Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya (CSITAL) d’aquest anunci perquè en doni publicitat en el seu web. 10.- Comissió de Valoració. La valoració i puntuació de les instàncies, declaració responsable i mèrits al·legats per les persones FHN interessades serà realitzada per una Comissió de Valoració presidida pel Secretari Interventor de l’Ajuntament, i integrada a més a més per dos Vocals, un FHN d’una Entitat de la Comarca, i l’altre Secretari Interventor del SAM, que assumirà la Secretaria del Tribunal. 11.- Valoració, Informe i Proposta. La Comissió de Valoració emetrà Informe valoratiu i d’idoneïtat de les persones FHN candidates, atenent el seu perfil i mèrits presentats. Aquest informe serà elevat a l’Alcaldia i contindrà una Proposta de sol·licitud a la DGAL Generalitat de nomenament o autorització de provisió no definitiva del lloc de treball convocat (nomenament provisional, comissió de serveis o acumulació de funcions) en favor de la persona FHN candidata seleccionada. Creixell, a la data de signatura electrònica. L’Alcaldessa. Sra. Montserrat Múñoz Madue

Accions del document

Aprovat el Protocol contra l’assetjament sexual a Creixell - Protocol per la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere o orientació sexual.

El Ple de la Corporació va aprovar aquest Protocol el passat 25 de març de 2021.

Thursday 08 April 2021

El ple de l’Ajuntament de Creixell va aprovar el passat 25 de març per unanimitat el Protocol d’assetjament sexual (Protocol per la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere o orientació sexual) creat per la Regidoria de Benestar Social, Salut i Igualtat, juntament amb la tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Creixell, i l’estudiant, Luca Molina, ampliant el protocol que es va aprovar per ple fa dos anys del col·lectiu Papallones Liles de Creixell. L’objectiu és que tota la població disposi d’una eina per prevenir i actuar davant qualsevol conducta de violència sexual i generar espais segurs que fomentin la diversió de totes les persones, eliminant conductes i comportaments que generen incomoditat i fan mal a les víctimes d’aquests comportaments.

Per aquest motiu, el protocol, tot i que s’activarà en qualsevol lloc, incidirà especialment en els locals festius i d’oci i festes majors, ja que són espais més susceptibles perquè es produeixin conductes o casos d’assetjament. La regidora d’Igualtat, Chelo Picón, explica que “la idea és que si es produeixen aquestes agressions en un local d’oci o establiment comercial, s’activi el protocol de manera que aquell establiment sàpiga com ha d’actuar i a qui ha d’avisar (Policia Local, SIAD, Regidoria,…)”.

Crida a l’adhesió dels establiments

La Regidoria d’Igualtat convocarà les pròximes setmanes a l’Associació de Comerciants de Creixell perquè s’adhereixi al protocol. Els establiments adherits a aquest protocol -identificats amb un adhesiu a l’aparador- disposaran al local de materials d’informació i de sensibilització que manifestin el rebuig a les conductes sexistes (cartells, vinils, targetes,…). En cas de detectar alguna conducta o cas d’assetjament, els i les professionals de l’establiment actuaran d’acord amb el procediment que detalla el protocol en cada cas. Més endavant, la regidoria també proposarà l’adhesió als càmpings i a les guinguetes, de cara a la temporada alta.

En tots els casos, l’Ajuntament oferirà als establiments adherits formació sobre la prevenció i actuació davant agressions sexistes al personal de l’establiment, així com el material necessari per desenvolupar la campanya. També es publicitarà a la pàgina web els establiments adherits a la campanya.

Festes majors i espais d’oci

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat ha anunciat que durant la propera Festa Major de Sant Jaume es disposarà d’una carpa o punt lila informatiu on atendre les víctimes de qualsevol agressió sexual o per raó de gènere o d’orientació sexual. De fet, a les festes del 2019, ja es va posar en marxa una prova pilot en la que dues joves passejaven pels espais de festa identificades amb una samarreta i un mocador liles amb el missatge :”Si tens algun problema, busca la noia del mocador”. La regidora, Chelo Picón, ha avançat que aquesta carpa “no només la tindrem a les festes majors del poble, sinó que es podrà posar en qualsevol festa privada que organitzin les guinguetes o locals d’oci que ens la demanin”.

Finalment, des de la regidoria es fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per detectar qualsevol conducta o tipus d’assetjament. Com diu el nou eslògan: “Mirar cap a un altre costat o no fer res, d’alguna manera, ens fa còmplices”.

Accions del document

AQUEST DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 TORNA EL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AMB TOTES LES SEVES PARADES

Amb mesures preventives de la Covid-19 i aforament limitat

Tuesday 16 March 2021

ÀREA DE COMERÇ
 
AQUEST DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 TORNA EL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AMB TOTES LES SEVES PARADES
 
Davant de les noves mesures preventives adoptades pel PROCICAT, relatives a la #Covid19 i que van entrar en vigor aquest dilluns 15 de març, us recordem que aquest proper DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021 el Mercadet Ambulant Setmanal dels Diumenges al matí a Creixell TORNARÀ A FUNCIONAR AMB LA TOTALITAT DE LES SEVES PARADES, amb aforament limitat.
 
D'acord amb la darrera reubicació feta de les parades del Mercadet Setmanal i segons el croquis que us adjuntem, algunes parades de roba/téxtil s'ubiquen a la Rambla de les Moreres.
La resta de parades de roba/téxtil, fruita/ verdures/pa i la Xurreria de la Carla i el Peye, s'han reubicat a l'avinguda de l'Estatut i a la Plaça Lluís Companys.
Una vegada més us recordem que hem de ser curosos i mantenir la DISTÀNCIA, RENTAT DE MANS i ÚS OBLIGATORI DE MASCARETA.
D'altra banda, us recordem que encara continúa vigent la Campanya COMPRA A CREIXELL, COMPRA AMB EL COR. Podeu segellar les targetes de fidelització de compra també al Mercadet Setmanal Dominical i al Mercat de Creixell.
 
Donem suport al COMERÇ LOCAL!!!.
 

Accions del document

L'ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT S'UNEIX A LA CAMPANYA #VermelhoemBelem

A tan sols nou dies de les eleccions presidencials a Portugal, André Ventura, candidat a president de la República pel partit d'ultradreta Chega!, ha atacat en un acte de campanya a la seva contrincant Marisa Matías, eurodiputada del Bloco d’Esquerda, per pintar-se els llavis, comparant-la amb una nina.

Friday 22 January 2021

 

friday 22 January 2021
Polítics i polítiques, periodistes i la ciutadania impulsen l'etiqueta #VermelhoemBelem per a fer costat a Marisa Matías.
Des de la Regidoria de Benestar Social i de la Dona, volem donar suport a l’etiqueta #VermelhoemBelem amb fotografies de la ciutadania de Creixell amb els llavis pintats de vermell per a que cap dona tingui que patir aquests micromasclismes.
T’hi apuntes? Envia una fotografia al correu igualtatibenestar@creixell.cat, idesprés amb totes les fotografies farem un collage! Lluitem contra la violència masclista!

Accions del document

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL 25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Aquest any ha estat un any diferent i ens hem hagut d'adaptar a una nova realitat virtualitzada per motius de seguretat. Per això el Manifest institucional del 25 de Novembre, Dia de l'erradicació de la violència envers les dones, no es farà com cada any a la porta de l’Ajuntament. Per la salut de tothom, es farà a través d’aquest vídeo. Dones i institucions de Creixell han volgut posar les seves veus davant d’aquesta causa. En aquest relat queda reflectit el cicle de violència: 1. Fase de lluna de mel. 2.Fase d'acumulació de tensió. 3.Fase d'explosió Esprem que les nostres veus des de Creixell, s'afegeixin a tantes d'altres que avui es sentiran per tot el món.

Wednesday 16 December 2020

Accions del document

ARRENCA LA NOVA RUTA GASTRONÒMICA ‘Vermut al Baix Gaià’, QUE S'ALLARGARÀ FINS AL 13 DE JULIOL.

De Creixell hi participen 3 establiments: Bar Restaurant Angel Miguel, Bar La Gresca i La Nova Tenalla de la Plana.

Thursday 04 April 2024

🍸VERMUT AL BAIX GAIÀ / Arrenca la nova Ruta gastronòmica ‘Vermut al Baix Gaià’, que s’allargarà fins el 13 de juliol.
📌L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del Baix Gaià Federació AEHT i la Cooperativa Covides han presentat aquest dimecres, 3 d’abril, la iniciativa gastronòmica Vermut al Baix Gaià en el marc de les Rutes Baix Gaià Experiences, que s’estrena aquest proper dissabte 6 d’abril i s’allargarà fins al 13 de juliol.
📌Els dissabtes i diumenges al migdia -i en alguns casos entre setmana-, 25 establiments de Torredembarra, Altafulla, Creixell, La Riera de Gaià i La Nou de Gaià serviran degustacions a un preu de 6 euros que variaran cada setmana i que estaran acompanyades del vermut Duc de Foix, el nou producte de la Cooperativa Covides presentat en primícia i que s’introdueix al mercat en aquesta iniciativa gastronòmica.
🍷De Creixell hi participen 3 establiments: 👇
ℹ️ Bar Restaurant Angel Miguel, Bar La Gresca i La Nova Tenalla de la Plana.
+INFO: 👇
 
https://aeht.es/la-nova-ruta-gastronomica-vermut-al-baix-gaia-es-posa-en-marxa-aquest-cap-de-setmana/?fbclid=IwAR1YAywzcx9yiVQ04Opl2IjokxrQCNA08HHvk5VM6-Kn7tH3xeI1sD5M8PU_aem_AXEdhleFxK9wM6iV-vcwYk46P-mu4U3delKhbUT2skve-MCufhpakUmI0eLIkOfGlmJ-euyk4NOpLplQBLECYJ1e

Accions del document

ARRIBA A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS.

Dijous 18 de maig i divendres 19 de maig de 2023 de 9:30h a 14:00h hi haurà la carpa informativa a la Plaça Major i donaran un lot de material pel reciclatge.

Thursday 18 May 2023

ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
ARRIBA A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS. DIJOUS 18 I DIVENDRES 19 DE MAIG DE 9:30H A 14H A LA PLAÇA MAJOR.
 
El passat dilluns 17 d’abril va començar el treball de camp de la campanya de sensibilització i foment de la recollida selectiva de residus en aquells municipis que tenen delegat el servei al Consell Comarcal del Tarragonès.
 
Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal.
 
Dos educadors ambientals són les persones encarregades d’explicar a la població sobre la necessitat de separar correctament els residus domiciliaris i dipositar-los al contenidor corresponent ubicat a la via pública. Sota una carpa amb el logotip del Consell, els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos.
 
Durant l'estiu aquesta acció es repetirà per tal que les persones amb segona residència puguin recollir el seu lot per habitatge.
La regidora de medi ambient Silvia Farrero, la regidora d'igualtat Chelo Picon Gomis i altres veïns i veïnes de Creixell ja han recollit a primera hora el seu lot de reciclatge.
 
VINE A RECOLLIR EL TEU!! 1 LOT PER HABITATGE!
Més informació a 👇

Accions del document

ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS EL DILLUNS 24 DE JULIOL DE 2023

DILLUNS 24 DE JULIOL DE 2023 DE 9:30H A 13:30H AL MERCAT MUNICIPAL DE CREIXELL .

Friday 21 July 2023

ALCALDIA - ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
📢📢 RECORDEU!!!!!
 
ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS EL DILLUNS 24 DE JULIOL DE 2023
 
🔴 Els educadors ambientals del Consell Comarcal del Tarragonès lliuraran informació i donaran per a cada habitatge del nostre municipi un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos. Estaran al MERCAT MUNICIPAL DE CREIXELL el diq 24 DE JULIOL DE 9:30H A 13:30H .
🔴Es tracta de la campanya de sensibilització ciutadana del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col.locació d'una carpa informativa sobre la recollida selectiva de residus.
♻️Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal amb la col.laboració de l'Ajuntament de Creixell.
📆DILLUNS 24 DE JULIOL DE 2023
⌚️📍DE 9:30H A 13:30H AL MERCAT MUNICIPAL DE CREIXELL .
👉Es torna a repetir aquesta acció que ja es va fer anteriorment, per tal que les persones amb segona residència i endemés titulars d'habitatges a Creixell que anteriorment no ho van fer, puguin recollir ara el seu lot per habitatge.
 
📢VINE A RECOLLIR EL TEU LOT DE RECICLATGE!
 
📢RECICLAR, REDUIR, REUTILITZAR I SEPARAR ELS RESIDUS ÉS COSA DE TOTHOM!
 
+INFO: 👇

Accions del document

ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS ELS DIES 21 i 22 D'AGOST DE 2023 - PUNT INFORMATIU A LA PLAÇA MAJOR

Els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos els dies 21 i 22 d'agost de 10h a 13:30h a la Plaça Major de Creixell.

Monday 21 August 2023

ALCALDIA - ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS ELS DIES 21 i 22 D'AGOST DE 2023 - PUNT INFORMATIU A LA PLAÇA MAJOR
 
🔴Els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos els dies 21 i 22 d'agost de 10h a 13:30h a la Plaça Major de Creixell.
 
🔴Es tracta de la nova campanya de sensibilització ciutadana del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col.locació d'una carpa informativa sobre la recollida selectiva de residus.
 
♻️Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal.
Sota una carpa amb el logotip del Consell Comarcal del Tarragonès els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos.
 
📆DILLUNS 21 I DIMARTS 22 D'AGOST DE 2023
⌚️📍DE 10H A 13:30H A LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL .
👉Es torna a repetir aquesta acció que ja es va fer el passat mes de maig, per tal que les persones amb segona residència i endemés que anteriorment no ho van fer, puguin recollir ara el seu lot per habitatge.
📢VINE A RECOLLIR EL TEU LOT DE RECICLATGE!
📢RECICLAR, REDUIR, REUTILITZAR I SEPARAR ELS RESIDUS ÉS COSA DE TOTHOM!
 

Accions del document

ARRIBA NOVAMENT L'ESPLAI D'ESTIU DE CREIXELL 2022

REUNIÓ INFORMATIVA el proper 17 de maig de 2022 a les 16:45h a l'Escola Les Eres de Creixell.

Wednesday 11 May 2022

Des de la Regidoria d'igualtat ens adherim al programa "Temps de cures" cofinançat amb el Ministerio de Igualdad i la Conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.
 
🟣CASAL D'ESTIU CREIXELL 2022
Inscripcions obertes i tota la info a:👇👇
REUNIÓ INFORMATIVA el proper 17 de maig de 2022 a les 16:45h a l'Escola Les Eres de Creixell.
 
Aquest projecte esta cofinançat per la Generalitat de Catalunya y el Gobierno de España
Si ets major de 16 anys i tens el certificat de premonitor/es i vols fer de voluntari o voluntària, passa per @espaijovecreixell i
allà en Danu t'explicarà tot el que necessitaràs.
 
Amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Les Eres de Creixell.

Accions del document

ARRIBADA A CREIXELL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT

SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT van estar el dimecres dia 5 de gener de 2022 al Casal Municipal de Creixell per veure a tota la mainada creixellenca i recollir les seves cartes en aquesta nit màgica i plena d'il·lusió.

Friday 07 January 2022

ARRIBADA A CREIXELL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT
 
SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT van estar ahir dimecres dia 5 de gener de 2022 al Casal Municipal de Creixell per veure a tota la mainada creixellenca i recollir les seves cartes en aquesta nit màgica i plena d'il·lusió.
Aquesta vegada, a causa de la situació actual de la pandèmia de la #covid19, no hi hagut la tradicional Cavalcada pels carrers del nucli históric de la Vila.
Els voluntaris i voluntàries de Proteccio civil de Creixell han regulat l'accés al Casal per tal d'evitar aglomeracions.
Un animador i diferents personatges de dibuixos animats han entretingut l'espera de la canalla mentre s'esperàven per veure Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus Patges Reials.
Esperem i desitgem que l'any vinent es pugui fer ja la Cavalcada pels carrers de Creixell.
Moltes gràcies a tothom.
 

Accions del document

ARRIBEN LES PRIMERES JORNADES DE L'ARRÒS DEL BAIX GAIÀ, PRESENTADES AL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL

Del 18 de maig al 18 de juny de 2023, una vintena de restaurants del Baix Gaià serviran menús i degustacions amb Arroz BAYO com a protagonista, acompanyats de vins i caves Juvé & Camps.

Tuesday 16 May 2023

ARRIBEN LES PRIMERES JORNADES DE L'ARRÒS DEL BAIX GAIÀ, PRESENTADES AL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL
En marxa les Jornades Gastronòmiques 'Arròs al Baix Gaià' 🥘 amb la Federació AEHT
👉 Del 18 de maig al 18 de juny, una vintena de restaurants del Baix Gaià serviran menús i degustacions amb Arroz BAYO com a protagonista, acompanyats de vins i caves Juvé & Camps.
👉 Silvia Farrero, regidora de turisme de Creixell, ha donat la benvinguda a les jornades en l'acte que s'ha fet aquest matí al Gavina restaurant del nostre municipi.
💬 Joan Antón, vicepresident de l'AEH Baix Gaià, ha volgut remarcar que “és natural que es dediquin unes jornades a la cuina de l’arròs, ja que tenim una gran tradició pesquera, hortícola i un bon producte que ens arriba del Delta”.
 

Durant la presentació, la Sra. Sílvia Farrero, regidora de turisme de Creixell, ha obert l’acte celebrant que la marca Baix Gaià “ja està sonant. Gràcies a accions com aquesta, ens coneixen arreu.” Farrero considera que aquest és un fet molt positiu pel territori i anima a fer-hi partícip el petit empresari “perquè com més socis hi hagi, més creixerà. El Baix Gaià ja està al mapa i enamora”, ha destacat.

El Sr. Joan Antón, vicepresident de l’AEH Baix Gaià, ha remarcat que “és natural que es dediquin unes jornades a la cuina de l’arròs, ja que tenim una gran tradició pesquera, hortícola i un bon producte que ens arriba del Delta”. També ha fet referència a que “aquesta subcomarca cada vegada va sonant més, ja que aquesta zona tranquil·la i poc massificada té molts valors per potenciar”.

La Sra. Anna Casabona, de Juvé & Camps, ha transmès el seu agraïment a l’organització assegurant que ”sempre estem molt contents d’estar al costat dels hostalers”. També ha comparat els vins i caves inclosos en els menús de les jornades al “xup-xup d’una bona recepta, amb una gran labor al darrere per assolir una gran qualitat”.

Per últim, el Sr. Xavier Lopez, en representació de Nomen Foods, ha aprofitat per remarcar que “participar en aquestes jornades és una bona manera de fer conèixer el territori”, i que la seva gamma de productes d’arròs Bayo “dona solució al plat que sigui que es vulgui presentar”.

La presentació ha finalitzat amb la degustació d’un arròs preparat pel restaurant Gavina de Creixell, escenari de l’acte, que ha estat maridat amb vins i caves de Juvé & Camps, patrocinador de les jornades.

 
 
 
 
En els propers dies es coneixeran els restaurants participants i els menús de les Jornades.
 

Accions del document

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

La presentació es farà el DISSABTE 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. al Casal Municipal de Creixell.

Friday 03 December 2021

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

Com ja heu vist, aquesta setmana s'ha començat a desplegar el cablejat per a la instal.lació de la Fibra Òptica al nostre municipi.

Després de diferents acords amb altres companyies que finalment han demorat el seu interès per Creixell, hem pogut arribar a un acord amb la companyia XTA - (Xarxes de Comunicacions Alternatives) per iniciar aquest desplegament. Esperem poder tenir tot el terme municipal connectat en poques setmanes.

És per això que per tal de presentar la companyia i explicar el pla de desplegament, us convidem a  una Assemblea de Veïns i Veïnes que tindrà lloc el DISSABTE DIA 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL.

Accions del document

Accions del document