Notícies

PROGRAMA FM SANT JAUME 2021 DEFINITIU PDF.pdf

Accions del document

PROGRAMA pdf FIRA CREIXELL TERRA DE PIRATES 2022.pdf

Accions del document

PROGRAMACIÓ ACTES SANT JORDI 2024 A CREIXELL pdf.pdf

Accions del document

PROHIBICIÓ DELS GOSSOS A LA PLATJA DE CREIXELL

DURANT EL PERÍODE COMPRÉS ENTRE L'1 D'ABRIL I EL 15 D'OCTUBRE, RESTA PROHIBIDA LA PRESÈNCIA D'ANIMALS DOMÉSTICS I DE COMPANYIA A LA PLATJA DE CREIXELL, A EXCEPCIÓ DELS GOSSOS-GUIA

Tuesday 04 August 2020

PROHIBICIÓ DELS GOSSOS A LA PLATJA DE CREIXELL

DURANT EL PERÍODE COMPRÉS ENTRE L'1 D'ABRIL I EL 15 D'OCTUBRE, RESTA PROHIBIDA LA PRESÈNCIA D'ANIMALS DOMÉSTICS I DE COMPANYIA A LA PLATJA DE CREIXELL, A EXCEPCIÓ DELS GOSSOS-GUIA

La vigent ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA A LA VIA PÚBLICA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL en el seu article 19 estableix el següent:

1.- Els propietaris d'animals de companyia podran portar-los a les platges del municipi durant el període comprès entre el 16 d'octubre i el 31 de març següent, sempre que no pertorbi el gaudi de la resta d'usuaris i mantinguiin les condicions de neteja i higiene mínima, si bé els titulars o conductors dels animals hauràn d'atenir-se a l'estricte compliment de la normativa vigent especialment pel que fa als següents extrems:

a..- Els gossos aniràn al costat del seu amo o conductor, lligats de la corretja o cadena amb la medalla de control sanitari; i si la perillositat del gos és racionalment previsible, portarà també el morrió.

b.- Els titulars o conductors dels gossos hauràn d'evitar que aquests facin llurs deposicions a la sorra o a l'aigua, i, en el cas d'inevitable deposició, hauran de retirar immediatament els excrements o brutícia produïts.

2.- Durant el període comprès entre l'1 d'abril i el 15 d'octubre, resta prohibida la presència d'animals domèstics i de companyia a la platja, a excepció dels gossos-guia.

3.- En cas d'incompliment de les obligacions contingudes en aquest article, a banda de la imposició de la sanció corresponent per la comissió d'una falta greu els agents de l'autorityat local restaran facultats per a requerir als propietaris per a que abandonin la platja.

#creixell #costadaurada

Accions del document

PROJECTE D'ACOMPANYAMENT DIGITAL - LA LLUITA CONTRA LA BRETXA DIGITAL

Tots els DIMARTS de 10H. a 13H. a CAL CABALER, Carrer Sant Jaume 4 de CREIXELL

Tuesday 02 March 2021

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
PROJECTE D'ACOMPANYAMENT DIGITAL
 
LA LLUITA CONTRA LA BRETXA DIGITAL
 
Sota CITA PRÈVIA hi haurà un tècnic que acompanyarà en:
- La presenteció de documents a l'administració pública.
- La millora i capacitats per a la realització de procesos telemàtics.
- L'autonomia a l'hora de fer ús de les noves tecnologies.
ATENCIÓ PRESENCIAL: DIMARTS DE 10H. A 13H.
LLOC: CAL CABALER. Carrer Sant Jaume 4 - CREIXELL
Per a més informació i cita prèvia contactar amb l'Ajuntament de Creixell, al teléfon 610 20 29 86 o al correu electrònic: igualtatibenestar@creixell.cat

Accions del document

PROMOCIONAR CREIXELL A TRAVÉS DE LA PLATJA AMB ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Reunió de treball per promoure activitats de promoció turística entre les àrees de turisme i comerç de l'ajuntament i els responsables del Club Nàutic de Creixell i de la Federació Catalana de Vela.

Thursday 13 May 2021

Des de les àrees delegades de Comerç i Turisme de l'ajuntament de Creixell, s'ha mantingut una reunió amb el President del Club Nàutic de Creixell sr. Salvador Claramunt, i el sr. Francesc Fayol, de la Federació Catalana de Vela.

La finalitat de la reunió és la d'impulsar turísticament el nostre municipi, a través de l'atractiu de la nostra platja i amb activitats aquàtiques.

Accions del document

PROPERA PARADA: ESQUIADA JOVE 2024

Tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024 a Vall Nord (Andorra) 👉 Preinscripcions QR al cartell.

Friday 15 December 2023

ALCALDIA - ÀREA DE JOVENTUT
 
PROPERA PARADA: ESQUIADA JOVE 2024
 
Aquestes festes demana l'Esquiada TRAC, l'esquiada Jove!!!
 
📆 23, 24 i 25 de febrer de 2024 ⛷️ Vall Nord Andorra 👉 Preinscripcions QR al cartell.
 
TRANSPORT + FORFAIT
+ASSEGURANÇA+ALLOTJAMENT M.P. 190€
 
+ Info a espai juvenil Bibliocreixell: ☎️ 977803400
 
PER A JOVES + de 14 anys i fins als 25
 
PLACES LIMITADES
 

Accions del document

PROTESTA VEÏNAL PEL TANCAMENT DE L'OFICINA DE CAIXABANK DE LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL DURANT 3 SETMANES DEL MES D'AGOST DE 2021

Hi han assistit alguns membres de l'equip de govern municipal i també una vintena de veïns i veïnes de la Vila.

Monday 02 August 2021

PROTESTA VEÏNAL PEL TANCAMENT DE L'OFICINA DE CAIXABANK DE LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL DURANT 3 SETMANES DEL MES D'AGOST DE 2021
 
Caixabank ha decidit tancar les tres darreres setmanes d’agost la seva sucursal a Creixell. Per tant, a partir del 9 d’agost, la nostra Vila es quedarà sense cap oficina bancària amb atenció al públic, ja que el BBVA va tancar fa uns anys la sucursal que tenia i que abans pertanyia a Caixa Tarragona i ara, l'agent bancari que vé un o dos cops per setmana també ha agafat vacances fins el dia 20. Només hi haurà doncs dos caixers automàtics a Creixell i el del BBVA acumula molts problemes les darreres setmanes.
Aquest matí ha tingut lloc una protesta veïnal davant de la sucursal de CAIXABANK a Creixell que ha aplegat una vintena de persones per tal de palesar el desacord de la majoria de creixellencs i creixellenques amb aquesta decisió.
 
L'acte de protesta s'ha convocat a través de les xarxes socials per part d'un grup de veïns i veïnes de la Vila, amb Roser Escrich al capdavant, veïna de Creixell i coneguda activista social. A aquest acte de protesta també s'hi han afegit els regidors de l'equip de govern municipal de l'ajuntament de Creixell Jordi Moliné i Chelo Picon Gomis d'ERC, Silvia Farrero de JUNTSXCAT i Jaime Serret Simo, regidor no adscrit.
Precisament la regidora Chelo Picón, responsable de l'àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran, ha comunicat en aquest acte que sobretot les persones grans que tinguin dificultats per a fer gestions bancàries de les pensions o similars mentre que aquesta oficina de Caixabank estigui tancada, es podrán adreçar a l'ajuntament i se'ls facilitarà el transport als municipis del voltant fins a l'oficina bancària més propera.
 
Al final de l'acte de protesta, la directora de la sucursal de CAIXABANK de Creixell, la sra. Silvia Lozano ha sortit a dialogar amb els veïnat que protestava al carrer.
L’Ajuntament de Creixell ha mostrat la seva preocupació davant d’aquesta circumstància en un període que la localitat multiplica la seva població flotant gràcies al fenómen del turisme. Per això, el passat 13 de juliol es va enviar una carta a la directora de l’oficina creixença en què palesava “la seva preocupació i insatisfacció” amb el fet que aquesta oficina bancària de Creixell, tingués previst tancar al públic per vacances durant tres setmanes el proper mes d’agost.
 
Nombrosos veïns, empresaris i associacions del municipi han fet arribar al consistori les seves queixes per aquest fet. En aquests mesos d’estiu, a totes elles i ells se’ls hi fa més necessari que mai el servei d’aquesta oficina, ja sigui per fer transferències, canvi de monedes o per a qualsevol altre servei financer.
Des de l’Ajuntament som conscients que Caixabank és una empresa privada i pren les seves pròpies decisions d’acord amb els seus interessos. No obstant, des de l’ajuntament de Creixell, vetllem sempre per al bon funcionament del comerç i dels serveis del nostre municipi en general i dels seus veïns i veïnes.”
Per tot això, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart i el regidor de comerç Jaime Serret, es van reunir el dijous 15 de juliol amb la directora de la sucursal de Caixabank a Creixell i amb la seva cap d’àrea per tal de poder tractar aquest tema. En aquesta reunió els van confirmar que l’oficina previst tancar la seva oficina de Creixell durant 3 setmanes a partir del 9 d’agost.
 
Malgrat les argumentacions exposades, la resposta obtinguda per dels representants de Caixabank va ser “del tot decebedora”. Vam sortir certament molestos atès que per part de Caixabank no es va atendre la nostra petició de reconsiderar el tancament de la sucursal de Creixell durant 3 setmanes al mes d’agost proper i que malauradament, es farà efectiu amb els inconvenients que això suposarà per als nostres vilatans.
L’oficina de Caixabank de Creixell compta actualment amb un equip de tres persones -directora, sotsdirectora i un empleat- i està en un procés de reorganització que, a partir del setembre, permetrà comptar amb un empleat més.

Accions del document

PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

Obertura de Cal Cabaler a partir del dilluns 1 de juny amb CITA PRÈVIA

Thursday 28 May 2020

PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

 

L’Ajuntament de Creixell incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici de Cal Cabaler per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 2 de desconfinament i que comporta un increment de mobilitat de la ciutadania.

 

El servei d’atenció al públic, es prioritzarà telefònica i telemàticament.

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, serà imprescindible la CITA PRÈVIA i es limitarà l’aforament.

 

Des de les oficines de Cal Cabaler s’organitzarà una agenda de cita prèvia.

 

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, cal demanar CITA PRÈVIA al telèfon 977138272.

 

La resta de tràmits es poden gestionar a tràves de la seu electrònica de la web municipal www.creixell.cat o mitjançant un correu electrònic a l’adreça infocreixell@creixell.cat

 

La porta de Cal Cabaler romandrà tancada.

 

El/la treballador/a que hagi d’atendre al ciutadà, haurà de baixar a l’hora convinguda, obrir la porta, i fer-lo passar per la gestió que correspongui.

 

El ciutadà haurà de portar mascareta i serà obligatori que es posi gel hidroalcohòlic a les mans. La distancia de seguretat interpersonal serà de 2 metres. Quan hagi acabat de fer els seus tràmits, se l’acompanyarà a la sortida.

 

Hi haurà a l’entrada un dispensador de gel hidroalcohòlic amb obligació d’ús a totes les persones que accedeixin a  Cal Cabaler.

S’instal-laran mampares de protecció al mostrador de la planta baixa

 

 

A més, l’ús de mascareta també és obligatori per accedir a l’edifici de Cal Cabaler i durant el transcurs de l’estada a l’interior de l’edifici.

 

Durant la fase 2, romandran tancades les sales de Cal Cabaler tant les sales de col·lecció permanent del centre d’interpretació turística i exposicions temporals com la sala de reunions i la sala de conferències i internet.

 

No es permet la visita cultural a Cal Cabaler, ni la celebració d'activitats culturals, casaments ni educatives.

No hi pot haver visites individuals ni de grups escolars ni de grups d’adults.

L’ascensor només pot ser utilitzat per una persona.

Caldrà seguir les indicacions del personal municipal respecte al límit de l’aforament. Els acompanyants esperaran fora, només accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.

 

 

 

Accions del document

Punt lila i arc iris al Carnaval de Creixell

Monday 27 February 2023

ÀREA DE LA DONA I IGUALTAT
El Punt Lila i Arc Iris de Creixell va estar durant tota la festa, des de les 10 de la nit fins les 2:30 de la matinada que va acabar i la gent va marxar.
Aquesta actuació està emmarcada dins dels eixos de prevenció, detecció i atenció que planteja la llei 5/2008, del Dret de les dones a erradicar la violència masclista i forma part de les accions previstes al Protocol d'assetjament en temps d'oci de l'Ajuntament de Creixell.
El projecte es lidera des de la regidoria d'Igualtat, i la referent professional que executen les tasques d'informació i atenció, i les voluntàries que ajuden a portar les tasques.
Volem fer referència a la bona rebuda i l'acceptació del Punt Lila-Arc Iris per part de la ciutadania. Totes les persones manifesten el seu suport amb la tasca del Punt Lila i ens mostren el seu agraïment.
Finalment, volem fer saber que va estar una experiència molt positiva i creiem en la importància de la instauració del Punt Lila i Arc Iris en les festes per proporcionar seguretat a les persones assistents i, alhora, actuar com a element dissuasiu per a possibles agressions. Com també remarcar el civisme i la bona educació de la gran majoria de joves que van passar pel punt lila i aric iris durant la nit.

Accions del document

QUADRE TARIFES IVTM.pdf

Accions del document

QUÈ PODEM PORTAR A LA DEIXALLERIA SUPRAMUNICIPAL DE RODA DE BERÀ?

Els usuaris poden dipositar, de forma selectiva, diferents tipus de residus municipals per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

Monday 29 January 2024

QUÈ PODEM PORTAR A LA DEIXALLERIA?

Els usuaris poden dipositar, de forma selectiva, diferents tipus de residus municipals per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

Complementàriament, els usuaris també poden trobar a la deixalleria els contenidors de paper i cartró, vidre i envasos lleugers.

Així doncs, a la deixalleria es poden dur:

 

RESIDUS MUNICIPALS ESPECIALS

Pneumàtics
Fluorescents i làmpades de vapor de mercuri
Bateries
Dissolvents
Pintures i vernissos
Piles
Electrodomèstics que continguin substàncies perilloses
Olis minerals usats.

 

RESIDUS MUNICIPALS ORDINARIS

Paper i cartró
Vidre
Envasos lleugers
Plàstics
Ferralla i metalls
Tèxtils
Olis vegetals usats
Ampolles de cava senceres

 

RESIDUS MUNICIPALS VOLUMINOSOS

Mobles i altres
Electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses
Ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics...)

 

ALTRES RESIDUS MUNICIPALS

Fustes
Restes de poda o jardineria
Runes i restes de la construcció d'obres menors

 

MATERIALS NO ACCEPTATS

Materials barrejats
Matèria orgànica (excepte restes de pa sec)
Residus industrials en grans quantitats o provinents del procés productiu, que han de ser gestionats a través de gestors privats autoritzats per l'Agència de Residus de Catalunya
Materials explosius
Residus radioactius
Residus sanitaris

 

HORARI DEIXALERIA DE RODA DE BERÀ

DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES DE 9H A 13H I DE 15H A 18H

DISSABTE DE 10H A 13H I DE 15H A 18H

DIUMENGES DE 10H A 13H

TELEFON 607274539

Dilluns: tancat.

Situació
 
Deixalleria supramunicipal de Roda de Berà
Camí de l’Avenar, s/n
Tel. 637 262 604 

Accions del document

RECAPTATS UN TOTAL DE 433€ ALS ACTES DE CREIXELL PER A LA MARATÓ DE TV3 2020 PER COMBATRE LA COVID-19

La recaptació es va fer el passat mes de desembre en dos actes organitzats per l'Ajuntament de Creixell

Monday 18 January 2021

El passat mes de desembre de 2020 La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany estava dedicada al combat contra la Covid-19, va tenir també la seva resposta de la ciutadania a la nostra Vila.
En els actes organitzats per l'Ajuntament de Creixell, es van recollir un total de 433€, que ja s'han ingressat al compte bancari de la Fundació La Marató de TV3.
Us adjuntem el justificant d'ingrès bancari corresponent.
Moltes gràcies a tothom!.

Accions del document

RECOMANACIONS PER UNA REVETLLA DE SANT JOAN 2021 AMB SEGURETAT

Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Tuesday 22 June 2021

Mesures de protecció per a la COVID-19

 • Celebra una festa de Sant Joan única, en grups reduïts de persones (familiars o amics).
 • Evita les festes amb aglomeracions de gent.
 • Mantingues les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
 • Si fas ús de pirotècnia no facis servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
 • En cas de manipular pirotècnia les mascaretes més apropiades són les de cotó. Les mascaretes quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats amb el magnesi de la pirotècnia.
 • Evita compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.
mesures COVID-19 II

Compra de petards

Quan anem a comprar petards, cal tenir en compte el següent:

 • Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat i deixeu-vos assessorar per un professional.
 • Es poden comprar petards en línia i recollir-los a la botiga amb cita prèvia per evitar aglomeracions.
 • Seguiu les mesures d’higiene i protecció establertes a l’establiment.
caseta petards

Consells per a manipular els petards

Abans de manipular els petards

 • No us guardeu petards a les butxaques.
 • Cal llegir les instruccions de cada article.

En encendre els petards

 • No subjecteu els petards amb les mans.
 • No poseu els petards a prop de la cara ni del cos.
 • Utilitzeu mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.
 • Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè us doni temps d’enretirar-vos.
 • Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.

On encendre els petards amb seguretat

 • No llanceu coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses.
 • No llanceu mai petards contra ningú.
 • Als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, i tancar portes i finestres.
 • No encengueu cap petard dins les cases.
 • No llanceu ni manipuleu petards des de balconades ni finestres.
 • Tingueu cura del mobiliari urbà alhora de llençar un petard

Accions del document

REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA PER A PENSIONISTES DE CREIXELL

Reducció del consum mínim d'aigua que passa de 45 m3 a 30 m3/trimestre.

Thursday 18 February 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I SANITAT
 
REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA PER A PENSIONISTES DE CREIXELL
 
Reducció del consum mínim d'aigua que passa de 45 m3 a 30 m3/trimestre.
 
QUI POT ACOLLIR-SE A AQUESTA REDUCCIÓ?.
Els residents al municipi de CREIXELL que siguin discapacitats o pensionistes majors de 65 anys, amb un nivell màxim de renda anual equivalent a 2 vegades l'IPRIM si viuen sols o 2,5 vegades l'IPRIM si viuen en parella. També serpa necessari ser titular del contracte de subministrament d'aigua.
COM PUC SOL-LICITAR LA REDUCCIÓ DEL CONSUM MÍNIM D'AIGUA?.
Els usuaris que reuneixin les condicions hauran de sol-licitar la reducció del consum mínim a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Creixdell.
QUINA DOCUMENTACIÓ HE D'APORTAR PER FER EL CANVI DE TITULARITAT DEL CONTRACTE?
-NIF
-Escriptura de propietat o contracte de lloguer.
-Domiciliació bancària
- Mòbil contacte i adreça de correu electrònic
El canvi de titular es realitzarà de manera totalment gratuïta. Pot contactar amb AGBAR a través de l'apartat CONTACTA'NS del web agbarclients.cat o el telèfon d'Atenció al Client 93 495 35 40
No hi ha cap descripció de foto disponible.
 
 
 
111
Personas alcanzadas
5
Engagements
Promociona la publicació
 
" alt="" width="18" height="18" />
11
 

Accions del document

REFORÇ D'ESTIU 2023 DELS EFECTIUS DE LA PLANTILLA DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL

Atesa la necessitat de reforçar la plantilla de la policia local durant l’època estiuenca, i en previsió de noves vacants, es s'obre un procediment selectiu de nomenament d’aspirants a personal funcionari interí d’agents de reforç d’estiu,

Tuesday 04 July 2023

ALCALDIA

INFORMACIÓ

📢📢 REFORÇ D'ESTIU DE LA PLANTILLA DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL 👮‍♂️👮‍♀️

L’Ajuntament de Creixell informa que, atesa la necessitat de reforçar la plantilla
de la policia local durant l’època estiuenca, i en previsió de noves vacants, es
vol disposar d’agents de reforç d’estiu.

És per això, que s’informa a tot aquell/a que pugui estar interessat/da, dels
criteris que han de regir el procediment selectiu de nomenament d’aspirants a
personal funcionari interí d’agents de reforç d’estiu, segons l’establert en el
sistema d’urgència i pel termini màxim legal, fins la convocatòria d’un nou
procés selectiu:

CRITERIS DE SELECCIÓ D’ASPIRANTS A NOMENAMENT COM A PERSONAL
FUNCIONARI INTERÍ PER REFORÇ D’ESTIU 2023, AGENTS DE POLICIA LOCAL,
ENQUADRADATS EN L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA DE
SERVEIS ESPECIALS, ESCALA BÀSICA, GRUP DE TITULACIÓ C1, PEL SISTEMA
D’URGÈNCIA I PEL TERMINI MÀXIM D’URGÈNCIA.

Atesa la necessitat inajornable de proveir llocs de treball més les vacants que es
puguin produir d’agent de la Policia local interí, fins a la realització d’un nou procés
selectiu.

Atès que el servei de la Policia local és considerat com a servei essencial, i que es
ineludible cobrir les vacants per tal de garantir un servei continuat com és el de la
Policia local.

Atès que es consideren acreditades les causes de necessitat que exigeixen el
nomenament d’agents més les vacants que es puguin produir de policia local amb
caràcter d’interinitat.

Atès que concorren els requisits exigits pels articles 31, núm. 1 d) i 38 del Reglament
d’accés, promoció i mobilitat de les policies local de Catalunya, aprovat per Decret
233/2002, de 25 de setembre, que desenvolupa allò previst a l’article 10.1 d) de
l’EBEP.

Es publica aquest anunci per informar per a la cobertura dels llocs de treball vacants
de curta durada per reforçar l’estiu.

Requisits:👇

a) Tenir ciutadania espanyola, d’acord amb la legislació vigent.

b) Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o una altra d’equivalent o superior.

c) Edat: Tenir complerts 18 anys i no excedir, de l’edat màxima de jubilació forçosa.

d) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l’exercici de les
funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap
administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre
que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que
impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

f) Estar en possessió dels permisos de conduir B.

g) Compromís de prestar jurament o promesa com ho estableix l’article 6 de la Llei
16/91 de 10 de juliol de les Policies Locals de Catalunya.

Presentació de les sol·licituds mitjançant la Seu electrònica: 👉 www.creixell.cat
o al Registre General d'Entrades de l’OAC de l'Ajuntament de Creixell.

Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de:
- Currículum vitae de l’aspirant.
- Fotocòpia del DNI.
- Fotocòpia acreditativa d’estar en possessió de coneixements de llengua catalana de
nivell B o superior.
- Fotocòpies dels títols i permisos exigits als apartats b) i f).

La no presentació de la documentació requerida o fer-ho de manera incomplerta,
representarà l’exclusió del procediment.

La selecció es farà mitjançant valoració del currículum dels aspirants que s’hagin
presentat a la referida Seu electrònica – Registre General d’Entrades.

Accions del document

RENOVACIÓ DEL CÀRREC DE JUTGE DE PAU TITULAR DE CREIXELL

S’obre un termini de vint dies hàbils a comptar de l’endemà de la inserció d’aquest Edicte al BOPT, per a les persones que estiguin interessades i reuneixin les condicions legals, ho sol·licitin per escrit a aquesta alcaldia. Al BOPT s'ha publicat en data 20/10/2022

Thursday 20 October 2022

RENOVACIÓ DEL CÀRREC DE JUTGE/JUTGESSA DE PAU TITULAR DE CREIXELL

S’ha de renovar el càrrec de JUTGE/JUTGESSA DE PAU TITULAR de Creixell

Per tal motiu, s’obre un termini de vint dies hàbils a comptar de l’endemà de la inserció d’aquest Edicte al BOPT, per a les persones que estiguin interessades i reuneixin les condicions legals, ho sol·licitin per escrit a aquesta alcaldia.

El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona https://dipta.cat/ebop  ha publicat l’anunci d’aquesta convocatòria avui dijous 20 d’octubre de 2022.

A la secretaria de l’ajuntament de Creixell, de dilluns a divendres de 9h a 14h, es pot examinar l’expedient i sol·licitar la informació que calgui.

Els jutjats de pau són òrgans unipersonals amb jurisdicció al terme municipal.
Al capdavant del jutjat de pau hi ha el jutge o jutgessa de pau, que és escollit per l'ajuntament del municipi i nomenat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un període 4 anys. Per ser jutge de pau només cal ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar immers en cap causa d'incapacitat, ni d'incompatibilitat per a l'exercici de les funcions jurisdiccionals (s'exceptuen les relatives a l'exercici d'activitats professionals o mercantils).

Per ser jutge de pau no fa falta ser llicenciat en dret.

Hi ha jutjat de pau a tots els municipis on no hi ha jutjat de primera instància i instrucció. Els jutjats de pau són òrgans unipersonals amb jurisdicció al terme municipal.

Accions del document

RENOVADA LA PLACA INFORMATIVA DE LA PLAÇA DEL MIRADOR DE CREIXELL

És una acció conjunta del CCT i els municipis turístics del Baix Gaià.

Tuesday 02 June 2020

Dins del pla d'accions de manteniment i millora del nostre entorn natural, conjuntament entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l'agrupació de municipis turístics del Baix Gaià, aquesta setmana s'estan actualitzant i renovant les senyalitzacions de rutes i la reposició dels cartells informatius de llocs clau en relació a turisme i natura.

Avui s'ha canviat la senyalització de la plaça del Mirador de Creixell.

#creixell #costadaurada #CreixellComSempre #CostaDauradaComSempre #TurismeCreixell2020 #catalunyaexperience

Accions del document

REOBERTURA DEL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL

Dilluns 15 de juny de 2020 obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

Friday 12 June 2020

 

Dilluns 15 de juny obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

La regidora de benestar, atenció social i salut, Chelo Picon Gomis es va reunir ahir al CAP de Torredembarra amb els responsables médics de coordinació de l'ABS per rebre les informacions i instruccions oportunes sobre la reobertura.

EL CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL:

=> Obrirà DILLUNS, DIMARTS i DIVENDRES de les 9:00h. A les 13:00h.

=> Cal trucar SEMPRE abans o enviar un correu electrònic.

Primer es farà la consulta mèdica telefònica i la doctora valorarà cada cas i si és necessari hi haurà la consulta presencial.
Teléfon 977800336.
Mail: consultacreixell@xarxatecla.cat

=> Quan es vagi al consultori CAL MANTENIR LES DISTÀNCIES de seguretat I DUR OBLIGATÒRIAMENT LA MASCARETA POSADA.

=> Les persones que es troben a Creixell en situació de segona residència o no empadronades, cal que es dirigeixin en la mesura del possible al seu CAP de referència.

IMPORTANT.- Pel que fa a les persones desplaçades (no empadronades), ja sigui les que hi viuen tot l'any o bé les que es troben a Creixell ocasionalment, NO es garanteix que es puguin visitar a Creixell i es possible que siguin adreçats a Torredembarra o al seu CAP de referéncia a on estiguin empadronades.

Per això remarquem que és molt important la conveniéncia d'empadronar-se al nostre municipi, sobretot a totes aquelles persones que viuen a Creixell tot l'any o que hi passen llargues temporades.

Si som incívics i no respectem aquestes indicacions, des de la pròpia ABS ens diuen que s'haurà de tancar de nou el Consultori. Per això us demanem la col-laboració de tothom i us convidem a seguir totes les instruccions de funcionament d'aquesta reobertura.

Seguim treballant amb l'ABS de Torredembarra i tindrem més informació properament que us anirem fent arribar pels canals de comunicació habituals.

Chelo Picon Gomis
Regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat.
Ajuntament de Creixell

#creixell #Covid19

 

Accions del document

REPARTIMENT DE LES JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES

S'han repartit joguines a 21 famílies vulnerables de la nostra Vila. Van rebre regals 38 nens i nenes de Creixell, entre 1 i 12 anys.

Friday 07 January 2022

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, GENT GRAN, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
 
REPARTIMENT DE LES JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES
 
Els Reis Mags han repartit també les joguines solidàries per a tots els nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat de Creixell.
Aquestes joguines es van recollir el passat cap de setmana en la tercera edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón.
Enguany la campanya s’ha fet també amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando, que van donar també moltes joguines per als infants de Creixell, a través de l’acció solidària “Comparte y recicla”, fruit de donacions de nenes i nenes d’arreu de l'Estat.
 
S'han repartit joguines a 21 famílies vulnerables de la nostra Vila. Van rebre regals 38 nens i nenes de Creixell, entre 1 i 12 anys.
El Patge de SSMM els Reis Mags els hi donava un VAL a l'entrada de la Casa de la Vila i la mainada accedien a l'interior i escollien les joguines.
També van recollir molts caramels i van fer un berenar ofert per l'ajuntament, amb suc o batut i magdalenes.
 
L'entrada era per una porta i la sortida per l'altra, a on una voluntària els hi oferia el berenar.
Cap nen o nena sense joguina a Creixell
 
Moltes gràcies a tothom!!.
 

Accions del document

Accions del document