Notícies

Tancat temporalment l'edifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell pel Covid19.

Aquesta mesura preventiva serà fins el 18 de març encara que es podria perllongar

Wednesday 11 March 2020

A V Í S

Donada la situació d'excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l'extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l'àrea delegada de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell, ha decidit tancar temporalment l'ediifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell.

D'acord amb aquesta decisió, a partir d'avui dimecres 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, la Llar de Jubilats romandrà tancada i sense cap activitat. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de tancament de la Llar, es comunicarà oportunament.

Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris de la nostra Llar de Jubilats són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia.

Aquesta mesura també s'ha coordinat amb la regidora de Gent Gran de l'ajuntament de Roda de Berà Maria Teresa Ferré, atès que hi ha molts socis i sòcies de la Llar que són del municipi veí i participen en activitats conjuntes.

Us demanem la vostra màxima col-laboració.

Pili Romero Gracia
Regidora delegada Àrea de la Gent Gran
Ajuntament de Creixell

Accions del document

TASQUES DE RECUPERACIÓ DE LA MINA DE MAS GIBERT DE CREIXELL

Una de les actuacions d'aquest any al Centre Especial de Treball Fundació Onada han estat les tasques de recuperació de la mina de Mas Gibert al terme municipal de Creixell.

Monday 24 July 2023

Una de les actuacions d'aquest any 2023 realitzada pel Centre Especial de Treball , la Fundació Onada han estat les tasques de recuperació de la mina de Mas Gibert al terme municipal del Creixell.

Es tracta d'un espai que ha patit una forta degradació per les inclemències meteorològiques, on la vegetació i els arbres abatuts fan impossible  l’accés a la mina.

Aquesta actuació s’ha pogut realitzar gracies a la col·laboració de la DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE TARRAGONA @dipta_cat i ajudarà a fomentar l’ ocupació i formació de persones amb #disCAPACITAT o malaltia mental en un entorn obert i integrador.

La FUNDACIÓ PRIVADA ONADA és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb seu social a L’Espai de Trobada, al carrer Riu Llobregat No.10, 43006, Camp Clar de Tarragona.

La Fundació Privada Onada va iniciar el seu camí l’any 1988. El Centre Especial de Treball va néixer l’any 1995, amb l’objectiu de crear i garantir l’estabilitat de tots els llocs de treball que fossin necessaris, per cobrir les necessitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, en el l’àmbit territorial de la comarca del Tarragonès. Des de llavors, la Fundació ha viscut un creixement important, passant a ser el centre de referència en serveis laborals per la Comarca del Tarragonès, amb dos punts d’atenció, un a Tarragona i l’altre a Torredembarra (inaugurat a l’octubre de 2003).

Gràcies a aquesta llarga trajectòria en matèria d’inserció laboral, formació i acompanyament, i d’un equip humà integrat per excel·lents professionals especialitzats a cada àrea d’activitat, la Fundació pot oferir un alt grau de qualitat en els serveis laborals i d’atenció a la persona, per afavorir que les persones amb discapacitat forgin les bases per a una convivència plural d’igualtat en termes de qualitat de vida.

Aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran, i de les seves famílies, així com d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció sòcio-laboral, millorant l’autonomia personal i la qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint el suport que cadascú necessita, per a que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la plena integració social i laboral.

Ser el referent del territori, en tot tipus de serveis individualitzats de suport a les persones de col·lectius vulnerables. Actuar proactivament i de forma innovadora, activant col·laborativament recursos del territori i creant sinergies amb tot tipus d’entitats, organismes i empreses. Fer aportacions de valor per a totes les parts interessades, treballant conjuntament per desenvolupar un territori socialment responsable.

Sinergia · Creixement personal · Implicació · Proactivitat · Innovació · Excel·lència  ·  Actitud de Servei · Cooperació · Atenció individualitzada · Sostenibilitat · Governança responsable · Compromís · Integritat · Coherència · Participació

Coneix més sobre els valors de la Fundació.https://www.fundacioonada.org/la-fundacio/

Accions del document

Temps de cura al municipi de Creixell.

Enquesta per poder analitzar i estudiar les necessitats amb les quals es troben les famílies del nostre municipi en períodes no lectius.

Sunday 12 February 2023

Des de la regidoria d'igualtat i de la dona us volem fer arribar aquesta enquesta per poder analitzar i estudiar les necessitats amb les quals es troben les famílies del nostre municipi en períodes no lectius.

Què és el temps de cura? És una política pública, en clau de gènere, de finançament i acompanyament per reforçar u crear nous serveis de cures per a nenes i nens de 0 a 16 anys a tot el territori català.

La finalitat d'aquesta política es avançar en la corresponsabilitat púnlica vers les cures. Respon a diversos objectius específics. Primer, consolidar el dret a les cures de les nenes i nens. Segon, alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones, a qui, majoritariament, s'ha atribuït el treball de les cures. Tercer, acreditar l'experència adquirida en l'àmbit de les cures. Quart, generar nova ocupació de qualitat en aquest sector. I, finalment, fer-ho avançant en la igualtat.

https://forms.gle/hoRfpUwVMbrSksvA9

Accions del document

TORNEIG D'ESCACS SOLIDARI - FINAL CIRCUIT DRAC ARTCAI 2022/23

El DracArtcai ha vingut al Casal Municipal de Creixell aquest passat diumenge 6 d'agost de 2023 per participar a la Final del Circuit d'escacs solidari Drac Artcai T

Monday 07 August 2023

ÀREA DE CULTURA
 
TORNEIG D'ESCACS SOLIDARI - FINAL CIRCUIT DRAC ARTCAI 2022/23
 
El #DracArtcai ha vingut al Casal Municipal de #Creixell aquest passat diumenge 6 d'agost de 2023.
Perquè tots els nens i nenes hospitalitzats de la Territorial de Tarragona puguin rebre al Drac Artcai i obtinguin un obsequi, s'organitza un circuit de tornejos d'escacs solidari tant per a federats com no i per a totes les edats.
A Creixell ha tingut lloc el TORNEIG D'ESCACS SOLIDARI - FINAL CIRCUIT DRAC ARTCAI 2022/23 #escacs ♟️🐉
Aquest ha estat el darrer dels actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Jaume 2023 de Creixell.
 

El Casal Municipal de Creixell va acollir aquest passat diumenge, 6 d’agost, la Final del Circuit 2022-23 del Drac Artcai d’Escacs. Es va imposar el Mestre FIDE barceloní Albert Castillo, que va tenir el millor desempat entre els primers sis classificats, que van empatar a 6 punts. Castillo va guanyar les sis primeres rondes però va perdre en la darrera ronda contra el Mestre Internacional, Antoni Torrecillas, que va ser tercer. En segona posició es va classificar el vallenc Agustí Guasch. El torrenc Xavier Galimany va assolir un meritori quart lloc.

El torneig va aplegar una norantena de jugadors d’arreu de Catalunya de totes les edats. La sorpresa va venir just abans del lliurament de premis i el sorteig solidari, quan va aparèixer el Drac Artcai i va jugar amb un dels infants participants en el campionat. El jove escaquista va derrotar el Drac Artcai, que es va quedar al lliurament de premis

 
Moltes gràcies a totes les persones que hi han participat i especialment també a 👉 https://www.dracartcai.com/
 
📷 Jordi Salvat

Accions del document

TORNEN LES CLASSES DE GIMNÀSTICA PER A LA GENT GRAN DE CREIXELL

Cada dimarts i dijous de 10h. a 11h. al Camp de Futbol Municipal de Creixell.

Monday 15 March 2021

ÀREA DE LA GENT GRAN de L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
Tornen les CLASSES DE GIMNÀSTICA PER A LA GENT GRAN de Creixell.
Van adreçades especialment a les persones majors de 65 anys i que estiguin empadronades al nostre municipi.
Són gratuïtes i les realitza un monitor/a del Club Gimnàs de Creixell.
A partir del dimarts 16 de març de 2021 es faran cada  DIMARTS i DIJOUS de 10h. a 11h. al Camp de Fútbol Municipal. Amb mesures preventives #covid19
APUNTEU-VOS a
Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell al 977138272

Accions del document

TROBADA TURÍSTICA DELS MUNICIPIS DEL BAIX GAIÀ A ALTAFULLA

La Trobada dels municipis turístics del territori ha tingut lloc aquest dimarts 8 de juny a Altafulla sota el lema SOM BAIX GAIÀ

Tuesday 08 June 2021

TROBADA TURÍSTICA “SOM BAIX GAIA”

Des de les àrees de turisme i comerç de l’ajuntament de Creixell, hem participat aquest matí a la trobada turística del Baix Gaià que ha tingut lloc a Altafulla.

Els regidors Jaime Serret i Silvia Farrero i el funcionari responsable de l'oficina municipal de turisme de Creixell-

Ha estat la primera trobada turística conjunta d’alcaldes, regidors i tècnics de turisme del Baix Gaià en aquests temps de la covid19 i s’ha fet sota el lema “SOM BAIX GAIÀ”.

Aquesta trobada ens permet acostar-nos més uns municipis amb els altres i donar-nos més eines a l’hora de promocionar els nostres recursos turístics com a principals ambaixadors.

Hem participat també durant el matí en una visita guiada a la Vila Closa i a l’espai del Museu Etnogràfic d’Altafulla.

 

Aquestes trobades s’aniran repetint als diferents municipis del Baix Gaià.

Accions del document

UBICACIÓ DE LES BATERIES DE CONTENIDORS DE BROSSA A CREIXELL

ON PODEM TROBAR ELS CONTENIDORS AL NOSTRE MUNICIPI

Wednesday 11 January 2023

Per tal de poder gestionar els residus que generem de forma correcta, us presentem el planell d'on es troben les bateries de contenidors. 

Podeu trobar  aquest tríptic, amb el planell i amb més informació sobre la recollida de residus i la recollida de mobles i trastos vells, a totes les dependències municipals (Casa de la Vila, Cal Cabaler , Biblioteca Municipal ) i als establiments del nostre poble, a partir de divendres 13 de gener.

 

Accions del document

Un Sant Jordi especial.

Sant Jordi, llibres i roses.

Friday 23 April 2021

Avui hem celebrat Sant Jordi al carrer, fa un any estàvem tancats a casa sense poder sortir en plena pandèmia de la Covid-19, els carrers eren buits, tristos, però per fi es comença a veure la llum al final del túnel, hem vist als ulls del nostre veïnat més petit l'esperança i la felicitat amb les activitats de la Biblioteca de Creixell.

Paral·lelament hem fet la inauguració de la carpa "Punt Lila Informatiu" on s'han apropat moltes dones i ens han ajudat a través d’una enquesta, saber quines activitats i recursos els hi agradaria que es fessin en el CIRD (Centre d'Informació i Recursos per les Dones), gràcies també a vosaltres per fer-ho possible, sense vosaltres, dones, tot això no seria possible.

Si no us heu pogut apropar i voleu fer l’enquesta i ajudar-nos, la tenir aquí:

https://forms.gle/Fr4wmFFM3uTQ5XwX8

Fem poble, donem alegria a Creixell.

Accions del document

UNA NOVA SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA CREIXELL.CRIMS A LA BIBLIOCREIXELL

El passat dijous 13 d'abril va tenir lloc la quarta sessió d'aquest nou Club de Lectura Creixell.Crims, dedicada aquesta vegada a l'obra de Vázquez Moltanbán 'Els mars del sud'.

Friday 14 April 2023

🖤💛Quarta sessió del club de lectura @creixell.crims a la @bibliocreixell, organitzat per la directora de la biblioteca Maribel Pérez Fontanillas i conduït per l'escriptora Raquel Gámez-Serrano.
🕵🏼‍♂️Aquest mes vam llegir "Els mars del sud", de Manuel Vázquez Montalbán. Vam parlar de la figura de l'investigador en la tradició mediterrània, de Pepe Carvalho, de la investigació com a excusa per retratar la realitat sociopolítica de l'època i de la censura. Això va derivar en un interessant debat sobre les problemàtiques de la societat actual.📚🖋
☕️🫖 🍪 Vam acabar compartint recomanacions d'autors i títols de novel.les amb una degustació de cafès, tes i pastetes.
📕El títol de la pròxima lectura és "La falsa pista" de Henning Mankell. Podeu anar a recollir els exemplars a partir de la setmana vinent.
Voleu formar part del club de lectura? Ho podeu fer aquí👇🏾
☎️ Truqueu a la @bibliocreixell
977803400

Accions del document

UNEIX·TE AL CANAL DE COMUNICACIÓ eAGORA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Atenció! La plataforma eBando ara es diu 🆕 eAgora. 🎉 Descobreix les noves funcionalitats i millores addicionals.

Friday 11 August 2023

ALCALDIA
 
📣📣UNEIX·TE AL CANAL DE COMUNICACIÓ eAGORA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL 📢📢
 
✅ 📣 Atenció! La plataforma eBando ara es diu 🆕 eAgora. 🎉 Descobreix les noves funcionalitats i millores addicionals.
 
✅eBando-eAgora és l'App de referència de connexió amb el nostre entorn local 100% GRATUÏTA.
 
✅Et permetrà estar informat de les últimes notícies i esdeveniments de la vila de Creixell.
 
✅És molt senzill. Instal·la l'app al teu dispositiu i uneix-te a l'àgora o àgores que t'interessin. Automàticament rebràs notificacions quan hi hagi novetats.
 
Aquest és l'enllaç del canal eAgora de l'ajuntament de Creixell: 👇
 

Accions del document

VACUNACIÓ INFANTIL I VACUNACIÓ DE LA DOSI DE RECORD DE LA COVID19

Donada la situació epidemiològica actual, des de l'àrea de Sanitat de l'ajuntament de Creixell estem implicats en l’objectiu d’aconseguir reforçar la vacunació de tota la població creixellenca.

Thursday 30 December 2021

ÀREA DE SANITAT
VACUNACIÓ INFANTIL I VACUNACIÓ DE LA DOSI DE RECORD
Donada la situació epidemiològica actual, des de l'àrea de Sanitat de l'ajuntament de Creixell estem implicats en l’objectiu d’aconseguir reforçar la vacunació de tota la població.
 
📢 Els nens i nenes més grans de 5 anys ja poden rebre la vacuna contra la COVID-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Molts països ja l’han posat en marxa per contribuir a la immunitat de grup.
➕ Més informació de la vacunació per a nens: http://ow.ly/8PZ350H89fM
 
📢 Informació per a la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19:
🔸 Per què una dosi de record?
🔸 Puc rebre una vacuna diferent en la dosi de record?

Accions del document

Vacunacions contra la Covid-19 al Consultori Médic Municipal de Creixell

De moment la vacunació va adreçada a persones majors de 80 anys i a persones en grau 3 de dependència de Creixell amb CITA PRÈVIA

Thursday 11 March 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I SALUT
 
Seguint els protocols establerts al respecte pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, avui dijous al Consultori Médic de Creixell, s'està realitzant la vacunació contra la Covid19, a diferents veïns i veïnes del nostre municipi.
De moment la vacunació va adreçada a persones majors de 80 anys i a persones en grau 3 de dependència de Creixell amb CITA PRÈVIA per part del departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
 
Tot i que la vacunació es realitza en un equipament municipal, des de l'Ajuntament es recorda als creixellencs i creixellenques que només poden anar-hi si prèviament han rebut una citació per part de Sanitat, i que no es vacunarà ningú que no tingui cita prèvia.

Accions del document

VINE A "AKTUA" LA NOVA ACTIVITAT DE L'ESPAI JOVE DE CREIXELL

Tens entre 12 i 16 anys? Doncs...... AKTUA !!. Vine els DIMECRES al PUNT JOVE DE CREIXELL, de 17:45h a 19h, del 10 D'ABRIL AL 12 DE JUNY DE 2024. UN ESPAI PER CREAR, UN ESPAI PER DECIDIR!!

Friday 05 April 2024

👫JOVENTUT | Tens entre 12 i 16 anys? Doncs...... AKTUA !!. Vine els DIMECRES al PUNT JOVE DE CREIXELL, de 17:45h a 19h, del 10 D'ABRIL AL 12 DE JUNY DE 2024. UN ESPAI PER CREAR, UN ESPAI PER DECIDIR!!
📢Això és AKTUA 👇
✅ Ens trobem. Quedem tots els dijous al PUNT JOVE. Ens acompanyaran dues educadores.
✅ Ens coneixem. Farem coses divertides, jocs, dinàmiques de grup...... Ens coneixerem i farem un gran equip!!
✅ Generem una idea. Perquè som creatius, perquè sabem què volem!!
✅ I la portem a terme: Ara és hora d'actuar, de passar a l'acció, de ser protagonistes, de fer quelcom pel poble.
TU PROPOSES !! TU TRIES!!
PER INSCRIURE'T !👇
📌A l'Espai Jove de Creixell: Carrer Dalmau s/n (Gimnàs), de DIJOUS A DISSABTE DE 17H A 20H
📌 Als Serveis Socials Municipals, Avinguda de Valls s/n (Centre Mèdic) de DILLUNS A DIJOUS DE 9H A 13H.
T'esperem!!!!!

Accions del document

VISITA A CREIXELL DEL PATGE REIAL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT

Aquest passat DILLUNS 3 DE GENER DE 2022, el PATGE REIAL de SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT, acompanyat de les seves dues ajudants, va estar a la Plaça Major de Creixell per a rebre les cartes de tots els nens i nenes de la Vila.

Tuesday 04 January 2022

VISITA A CREIXELL DEL PATGE REIAL DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT
 
Ahir DILLUNS 3 DE GENER DE 2022, el PATGE REIAL de SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT, acompanyat de les seves ajudants, va estar a la Plaça Major de Creixell per a rebre les cartes de tots els nens i nenes de la Vila.
L'emissari reial va rebre tots els infants de Creixell a la plaça Major per recollir les seves cartes, amb una filera que els voluntaris i voluntàries de Proteccio civil de Creixell es van encarregar d'organitzar molt encertadament com a mesura preventiva de la #covid19.
Moltes gràcies a tothom!.
 

Accions del document

VISITA DEL PATGE REIAL A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Entrega de la carta dels Reis d'Orient per part del Patge Reial al nostre Alcalde i lectura del seu missatge!!

Wednesday 16 December 2020

Accions del document

VISITA INSTITUCIONAL A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DEL DELEGAT TERRITORIAL DE LA GENERALITAT A TARRAGONA SR. ÀNGEL XIFRÉ

Aquest dilluns 16 d'octubre de 2023 ha tingut lloc la Visita institucional a l'Ajuntament de Creixell del delegat territorial de la Generalitat de Catalunya a Tarragona Sr. Àngel Xifré,

Monday 16 October 2023

ALCALDIA
VISITA INSTITUCIONAL A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DEL DELEGAT TERRITORIAL DE LA GENERALITAT A TARRAGONA SR. ÀNGEL XIFRÉ
✅Aquest dilluns 16 d'octubre de 2023 ha tingut lloc la Visita institucional a l'Ajuntament de #Creixell del delegat territorial de la Generalitat de Catalunya a Tarragona Sr. Àngel Xifré, on el delegat ha estat rebut per l'alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz Madueño i s'ha reunit amb l'equip de govern municipal per tractar entre d'altres els temes següents:
◾️ La necessitat de modernitzar el Poum de Creixell
◾️ Cerca de millores en el transport públic.
◾️ La problemàtica de la població flotant de Creixell.
El delegat territorial de la Generalitat a Tarragona ha signat en el Llibre d'Honor de l'ajuntament de Creixell.

Accions del document

XERRADA DE CLOENDA DELS ACTES DEL 25N A CREIXELL

La XERRADA "VIOLÈNCIA SEXUAL", va anar a càrrec de l'advocada i assessora Sonia Ricondo. La Sonia va destacar a la xerrada que només l'11 % dels abusos sexuals són denunciats. La diferència entre abús i agressióp és que en l'agressió hi ha violència i en l'abús no, per la qual cosa és més difícil de demostrar.

Tuesday 30 November 2021

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
Ahir dilluns 29 de novembre de 2021 va tenir lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell la XERRADA "VIOLÈNCIA SEXUAL", a càrrec de l'advocada i assessora Sonia Ricondo.
La Sonia va destacar a la xerrada que només l'11 % dels abusos sexuals són denunciats. La diferència entre abús i agressióp és que en l'agressió hi ha violència i en l'abús no, per la qual cosa és més difícil de demostrar.
La Sònia és una advocada en exercici, graduada en Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i Màster d’accés a l’Advocacia, també a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Especialitzada en l’àmbit de les violències, des de la vessant jurídica del Dret Penal, el Dret Civil (Família) i el Dret d’Estrangeria.
Aquest ha estat l'acte de cloenda de les activitats dedicades al #25N que enguany hem preparat des de l'àrea de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell, amb la col.laboració del col.lectiu feminista creixellenc Papallones Liles.
 

Accions del document

Xerrada informativa sobre "LES ESTAFES PER MÒBIL A LA GENT GRAN".

Aquest dijous 30 de maig de 2024 al matí ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell

Thursday 30 May 2024

👵GENT GRAN / Aquest dijous al matí ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell una Xerrada informativa sobre "LES ESTAFES PER MÒBIL A LA GENT GRAN".
 
➡️ La sala de conferències de Cal Cabaler s'ha omplert de gom a gom de gent gran de la nostra Vila, la majoria del grup usuaris i usuàries del Taller de Memòria i de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de la nostra Vila.
 
📌La xerrada ha anat a càrrec de l'Alfonso C., funcionari de l'ajuntament de Creixell, especialitzat en seguretat i que ha estat presentat per la tècnica de gent gran Ariadna Martí.
Les persones majors de 65 anys constitueixen un col·lectiu que preocupa, i molt, a les forces i cossos de seguretat per la seva vulnerabilitat.
 
⚠️Hi ha diferents modalitats d’estafa contra les persones grans i moltes es fan a través del teléfon mòbil. Unes es posen de moda i després sembla que desapareixen. A vegades hi ha moltes denúncies pel fals revisor del gas i sovint pujen les trucades del fals advocat o el policia que demana diners per alliberar un fill. És molt comuna també la trucada perduda des d'un país estranger que després comporta una facturació molt elevada al rebut telefònic.
 
✅ Aquest acte ha estat organitzat per l'àrea de gent gran i atenció social de l'ajuntament de Creixell. Per part municipal hi han assistit la regidora delegada de l'àrea Chelo Picón i també la regidora Núria Clavero.
 

Accions del document

XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT PER A LA GENT GRAN, A CÀRREC DE MOSSOS D'ESQUADRA I POLICIA LOCAL DE CREIXELL

Representants dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Creixell han fet una xerrada sobre seguretat a casa i a internet, adreçada principalment a la gent gran de la nostra Vila.

Thursday 14 December 2023

ALCALDIA - ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SALUT I GENT GRAN XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT PER A LA GENT GRAN, A CÀRREC DE MOSSOS D'ESQUADRA I POLICIA LOCAL DE CREIXELL ✅️ Aquest DIMECRES 13 DE DESEMBRE DE 2023 ha tingut lloc a la Llar de Jubilats de Creixell (edifici Centre Cívic Avinguda del Mar) una XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT A INTERNET I A CASA PER A LA GENT GRAN de la nostra Vila.

Ha estat una xerrada preventiva adreçada a la gent gran que té com a principal objectiu prevenir i aconsellar els nostres majors amb termes de seguretat en les seves activitats de la vida diària, ja sigui al seu propi domicili com al carrer.  

Així mateix, els hi han donat a conèixer les eines de  què disposem totes les persones per evitar maltractaments i prevenir les estafes.

Els principals eixos de la xerrada han estat:

  • 1. RISCOS A INTERNET I A LES XARXES SOCIALS - Avantatges i inconvenients d’internet. - Privacitat i seguretat a la xarxa.
  • 2. SEGURETAT AL DOMICILI - Sistemes de seguretat a l’habitatge. - Recomanacions quan marxem de casa.
  • 3. SEGURETAT A LA VIA PÚBLICA - Als caixers automàtics. - Quan anem a comprar a mercats i comerços.
  • 4. ESTAFES - Falsos revisors / instal•ladors - Enganys més freqüents.

 

 

👮‍♂️👮‍♀️Aquesta Xerrada ha estat realitzada per efectius de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya i de la Policia Local de Creixell. La xerrada ha estat d'allò més interessant sobretot per a la gent gran de casa nostra

#Creixell #gentgrancreixell

Accions del document

XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL SEMINOCTURNA AL PIC DE LA MOLA, SOSTRE COMARCAL DEL TARRAGONÈS QUE TENIM A CREIXELL

100 caminadors i caminadores de Creixell i dels pobles de l'entorn, van participar aquest dissabte 16 de juliol de 2022 a la XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL

Monday 18 July 2022

XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL
SEMINOCTURNA AL PIC DE LA MOLA, SOSTRE COMARCAL DEL TARRAGONÈS QUE TENIM A CREIXELL
 
100 caminadors i caminadores de Creixell i dels pobles de l'entorn, van participar aquest any a la XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL.
Enguany es va fer fins al pic de la Mola de 318 metres d'alçada, sostre comarcal del Tarragonès i que tenim a Creixell. Va ser una bona pujada però que van compensar les bones vistes i la recompensa de fer el cim comarcal.
La ruta que es va fer va sortir del Consultori Mèdic de Creixell i va transcòrrer per La Coma, costat de L'AVE, Mas Mercadè, camí de Mas Gibert, El Comellar Gran, La Mola, La Gavatxa, antic GR-92 i Mas Mercadé. Va ser un recorregut total de 9 quilòmetres a peu amb 300 metres de desnivell. La Caminada va començar a les set de la tarda i es va allargar fins a mitjanit. Els i les participants anàven ben equipats i portàven també llanternes i frontals de llum
 
Tots els i les participants amb l’inscripció van rebre una SAMARRETA COMMEMORATIVA.
Aquesta CAMINADA és la que teníem preparada per a l’any 2021 i que a causa de la pandèmia NO es va poder realitzar.
El nostre agraïment al Club Esportiu Muntanyenc de Creixell que un any més ha col-laborat en aquest esdeveniment previ a la Festa Major de Sant Jaume 2022 de Creixell.
 

Accions del document

Accions del document