Notícies

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

La presentació es farà el DISSABTE 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. al Casal Municipal de Creixell.

Friday 03 December 2021

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

ASSEMBLEA DE VEÏNS I VEÏNES PER EXPLICAR EL PLA DE DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

Com ja heu vist, aquesta setmana s'ha començat a desplegar el cablejat per a la instal.lació de la Fibra Òptica al nostre municipi.

Després de diferents acords amb altres companyies que finalment han demorat el seu interès per Creixell, hem pogut arribar a un acord amb la companyia XTA - (Xarxes de Comunicacions Alternatives) per iniciar aquest desplegament. Esperem poder tenir tot el terme municipal connectat en poques setmanes.

És per això que per tal de presentar la companyia i explicar el pla de desplegament, us convidem a  una Assemblea de Veïns i Veïnes que tindrà lloc el DISSABTE DIA 11 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 11H. AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL.

Accions del document

ATLETES DE CREIXELL PARTICPEN A L'INTERNACIONAL DE MARXA AQUÀTICA CELEBRAT A HYÈRES (FRANÇA)

LA SELECCIÓ CATALANA DE MARXA AQUÀTICA, COMPOSADA PER ATLETES CREIXELLENCS I D'ALTRES MUNICIPIS QUE ENTRENEN A LA NOSTRA PLATJA, HAN PARTICIPAT AQUEST CAP DE SETMANA A L'INTERNACIONAL.

Monday 18 October 2021

Durant el cap de setmana del 17 al 19 d'octubre, s'ha celebrat a la Platja d' Hyères, França, l'Internacional de Marxa Aquàtica amb la participació de la selecció catalana, francesa, italiana i alemanya. Els atletes seleccionats han realitzats els entrenaments a la platja de Creixell per les seves bones condicions i alguns d'ells també són del nostre poble. Els resultats obtinguts a la classificació han esta molt satisfactoris i esperem que la selecció catalana es continuï entrenant a les nostres platges ! Moltes Felicitats a l'entrenador :Kepa Creixell, als seleccionats : Elena, David, Cristina, Sergi, Agur, Josep M., Berta, Alejandro, Anna i Jorge i als responsables d'organització de la FEEC : Jordi, Pepe i Marijose. Ànims per a continuar !!

 

Accions del document

AULA INFANTIL D'ACOLLIDA "ELS PANXETES DE CREIXELL"

A partir del dia 1 de setembre al carrer Vendrell 7 de Creixell

Monday 03 August 2020

AULA D'ACOLLIDA "ELS PANXETES DE CREIXELL"

CURS 2020 - 2021 - OBRIM L'1 DE SETEMBRE

VINE A CONÉIXER EL NOSTRE CENTRE INFANTIL AMB CITA PRÈVIA, TRUCANT AL TELF. 684 115 753

NOVA UBICACIÓ: C/ VENDRELL 7 - 43839 - CREIXELL
(Davant de la Policia Local)

AMPA Escola Les Eres de Creixell

 

Us informem que el proper dilluns 10 d'agost de 2020 tindrà lloc la jornada de PORTES OBERTES de l'Aula d'Acollida ELS PANXETES DE CREIXELL, de les 17.00 a les 20.00.

NOVA UBICACIÓ CURS 2020-2021: Carrer Vendrell 7 de Creixell (iedifici antiga Llar d'Infants).

Obrim l'1 de setembre

Us esperem!!

Accions del document

AVÍS DE TALL PROGRAMAT DEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE PEL DIA 31 DE MAIG DE 2022 A PARTIR DE LES 22:00H AL TERME MUNICIPAL DE CREIXELL

Us informem que l'empresa AGBAR ha programat la neteja del dipòsit general d'aigües de Creixell pel DIMARTS dia 31 de MAIG de 2022 a partir de les 22:00h i fins a les 7:00h. aproximadament.

Monday 16 May 2022

ÀREA DE SERVEIS
TALL PROGRAMAT DEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA POTABLE PEL DIA 31 DE MAIG DE 2022 A PARTIR DE LES 22:00H
Us informem que l'empresa AGBAR ha programat la neteja del dipòsit general d'aigües de Creixell pel DIMARTS dia 31 de MAIG de 2022 a partir de les 22:00h i fins a les 7:00h. aproximadament.
Aquestes tasques de neteja i desinfecció es fan per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en el dipòsit, que posteriorment és distribuïda a tota la població.
Per part d'AGBAR s'enviarà un avís de tall massiu a tots els abonats i abonades.
Disculpin les molèsties.

Accions del document

AVÍS D'INTERRUPCIÓ TEMPORAL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC AL CARRER POPEA

El tall serà efectiu de manera puntual aquest DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2021

Tuesday 28 September 2021

AVÍS D'INTERRUPCIÓ TEMPORAL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC AL CARRER POPEA
Us fem avinent que segons ens ha comunicat l'empresa eléctrica e-distribución , demà DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2021 hi haurà una interrupció en el subministrament elèctric al carrer POPEA per haver de realitzar tasques de manteniment. El tall de subministrament pot afectar també als habitatges de les rodalies del carrer Popea connectats al CD TA24335.
Les interrupcions tindran lloc durant les hores següents:
De 07: 00h - 08: 00h
De 15: 00h - 16: 00h
Disculpin les molèsties.

Accions del document

AVÍS SOBRE L'ATENCIÓ AL PÚBLIC A LA CASA DE LA VILA

Als serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Friday 13 March 2020

AVÍS MOLT IMPORTANT

Amb l'objectiu d'evitar la propagació del COVID-19, en els serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Per la resta de tràmits, podeu dirigir-vos a www.creixell.cat Seu Electrónica -Tràmits online.

També us podem atendre telefónicament al telf. 977800202, de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

#creixell

 

Accions del document

AVUI 22 de JUNY de 2021 S'ACABA EL CURS ESCOLAR A L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

La regidora d'ensenyament Pili Romero acomiada el present curs escolar amb un emotiu escrit i un poema.

Tuesday 22 June 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
🗓️ Avui 22 de juny de 2021 s'acaba el curs escolar a l'escola Les Eres de Creixell  i comencen unes merescudes vacances!🏖️
💪 Entre tots i totes, hem aconseguit tenir les #EscolesObertes cada dia!.
🙌 Un èxit col·lectiu i de país. Gràcies als docents i a la resta de professionals, a les famílies, a l'alumnat i a tota la comunitat educativa!.
Molta sort i éxit als nois i noies de 6è que enguany ja deixen l'escola.
 

Emocions confinades

 

L’aparició de la covid19 ha suposat un repte emocional per a tots nosaltres i quan som petites i petits, entendre que sentim i posar-hi paraules no sempre és fàcil o possible.

 

Venim d’una època on hem viscut moltes emocions: positives i negatives. Hem plorat de pena i d’alegria, hem tingut por i ens hem fet més forts; hem sentit ràbia en veure imatges i orgull en veure d’altres.

 

Hem après a dir-nos les coses sense paraules i a estimar-nos en la distància.

 

Ens hem unit a través de melodies compartides entre balcons i, el més important, ens hem adonat que el més preuat d’aquesta vida no és el que tenim, sinó aquelles coses més senzilles que abans no valoràvem.

 

També hem sentit molta tristesa i ira al veure que aquest virus no parava i s’emportava moltes persones de manera tràgica i solitària, així com desesperança al veure que no podíem fer res.

 

I ara, per fi, amb l’existéncia de les vacunes, ha arribat el moment de la il·lusió i l’esperança, així com l’immens orgull de saber que, entre tots, estem aconseguint superar aquest gran repte.

 

És per això que, ara, em vull quedar amb aquesta alegria, ja que vosaltres nens i nenes sou el futur i desitjo que sempre tinguem emocions i no perdem mai la il·lusió de viure la vida valorant les petites coses, que, com la covid-19 ens ha ensenyat, són les que ens fan sentir mes grans.

 

POESIA

 

Emocionar-me per un dia de Sol,

Per a poder acariciar la voreta del mar

Respirar aquest olor a farigola

Veure la lluna i el seu dolç cantar

Emocionar-me per un record oblidat

Per un nadal sense qui trobes a faltar

Per un primer amor que no tornarà

I per aquella cançó que em fa plorar

Emocions d’alegria

Emocions de tristesa

En totes elles esta viva la flama

Del teu bonic record

Per a tornar a ser petita

Per a tornar a parlar amb tu

Per a tornar a sentir

Que d’emocions vull estar

Contenta o trista, però sempre amb tu

 

 

PILI ROMERO GRACIA

REGIDORA D’ENSENYAMENT

AJUNTAMENT DE CREIXELL

 

Accions del document

BALANÇ DEL PRIMER ANY DE MANDAT DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El govern municipal de l'ajuntament de Creixell, format per PSC, FIC, JUNTS, PP i ERC fa un balanç positiu del seu primer any de mandat, amb l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño al capdavant.

Thursday 27 June 2024

🏫BALANÇ 1ER. ANY DE MANDAT | El govern municipal de l'ajuntament de Creixell, format per PSC, FIC, JUNTS, PP i ERC fa un balanç positiu del seu primer any de mandat, amb l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño al capdavant. Es compleix el primer aniversari del pacte de les formacions polítiques esmentades per governar la Vila de Creixell.
✅ L’alcaldessa Montse Muñoz ha subratllat més d’una desena de les accions que l’equip de govern ha realitzat durant aquest any. La terminació I posada en marxa del nou aparcament municipal Porta de Llevant de Creixell, l’adquisició d’una nova màquina escombradora propera a arribar, més de 60 intervencions de pintura als vials creixellencs, Re pavimentació del vial sud de la platja donades les deficiències existents i actuacions de pavimentació al carrer Girona, renovació i adequació de les piscines municipals per obrir al públic l’1 de juliol, realització dels Campus de Nadal i Estiu per la mainada i els joves dotant-los de nou equipament, actuacions per la gent gran, i activitats a les piscines municipals d’aquagym i jocs aquàtics, l’adequació i renovació del Parc de la Xicalla i col·laboració amb la FESTA GOL. Hem gaudit de més quantitat d’enllumenat nadalenc que volem incrementar els propers anys. Aquestes són algunes de les accions realitzades que s’han pogut fer en els primers mesos de govern.
➡️També en l’àmbit del turisme, l’ajuntament de Creixell ha signat el Conveni de Participació conjunta a fires de turisme i accions de màrqueting amb la Diputació de Tarragona. A la vegada, i conjuntament amb els municipis de la Costa del Baix Gaià, s’han realitzat també diferents accions de promoció turística del nostre territori. S’ha signat un Conveni amb l’Associació FIC-CAT per promocionar el cinema en català. Continuem amb el Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL CRIMS, enguany en la seva tercera edició. S’han dut a terme les festes tradicionals del municipi, ampliant-les en l’actualitat i en el futur.
♻️Pel que fa al medi ambient, amb la participació del veïnat, s’han promogut accions de neteja dels boscos del terme municipal i de la platja, S’han impulsat noves fires veïnals de reciclatge així com les sectorials. S’ha donat impuls al control de plagues i qualitat de les aigües de la platja. Degut al temporal de ponent del març passat, s’ha tractat amb el Ministeri la regeneració de la nostra platja, la qual cosa entorpia la col·locació de les guinguetes.
🚂Aquest any tornarem a gaudir del trenet turístic al nostre municipi, del qual disfrutarem els quatre anys vinents .
No hem oblidat els nostres peluts, continuant amb l’esterilització dels gats de carrer i que concentrem a les colònies habilitades a l’efecte.
🟢Des de l’equip de govern municipal valorem positivament el treball realitzat durant aquest primer any de mandat de les actuacions realitzades fins avui. Ens hem proposat fer un municipi més agradable per a tots, més sostenible, amb més dinamització econòmica i més transformadora. Esperem que ho aneu veien ens els propers mesos.
👌D’aquests primers 12 mesos de govern, volem remarcar la bona sintonia entre els socis del pacte de govern municipal, que ens permet treballar plegats per a tirar endavant els projectes que ens proposem pel nostre municipi en benefici de tota la ciutadania.
📷Equip de Govern municipal.

Accions del document

BAN ALCALDESSA JULIOL 2023 PDF.pdf

Accions del document

BAN DE L'ALCALDESSA MONTSERRAT MUÑOZ MADUEÑO SOBRE L'ESTAT DE L'ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL

L'alcaldessa de Creixell ha fet públic un BAN sobre l'estat de l'alarma de sequera a Creixell per conscienciar la població de la necessitat de fer un ús racional de l'aigua

Thursday 20 July 2023

L'alcaldessa de Creixell ha fet públic un BAN sobre l'estat de l'alarma de sequera a Creixell per conscienciar la població de la necessitat de fer un ús racional de l'aigua.

US PODEU DESCARREGAR EL BAN AQUÍ

 

BAN SOBRE ESTAT DE L'ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL
⚠️ En episodis de sequera és indispensable que reduïm el consum d'aigua a tots els nivells.
👉A principis de juny de 2023, es va comunicar a la ciutadania de Creixell, el Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, que inclou les normes d’utilització dels recursos d’aigua amb l’objectiu de minimitzar els efectes dels episodis de sequera i garantir l’abastament d’aigua a la població.
Una d’aquestes mesures per donar prioritat a l’abastament a població és la limitació del consum global d’aigua a 250 litres per habitant i dia.
Actualment s’està lliurant 177 litres per habitant i dia. Aquesta quantitat s’apropa a l’establert dels 250 litres. Superar aquesta dotació suposaria la interrupció del subministrament domiciliari d’aigua.
💧L'aigua no cau del cel. Estalviar-ne és cosa de tothom!
👌Fer un ús racional de l'aigua equival a estalviar-ne i fa extensiva aquesta accepció als conceptes d'aprofitament, reaprofitament i reutilització.
L'alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño ha promulgat el BAN en relació a l'alerta de sequera a Creixell i que us podeu descarregar íntegrament a l'inici de la notícia..

 

BAN

 

ESTAT DE L’ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL

 

El Comitè Permanent de Sequera de l’Agència Catalana de l’Aigua va declarar en data  24 de maig de 2023, l’estat d’alerta per sequera hidrològica a la  unitat d’explotació del Consorci d’Aigües de Tarragona, que abasteix d’aigua a Creixell.

 

A principis de juny de 2023, es va comunicar a la ciutadania de Creixell,   el  Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, que inclou les normes d’utilització dels recursos d’aigua amb l’objectiu de minimitzar els efectes dels episodis de sequera i garantir l’abastament d’aigua a la població.

 

Una d’aquestes mesures per donar prioritat a l’abastament a població és  la limitació del consum global d’aigua a 250 litres per habitant i dia.

 

Actualment s’està lliurant 177 litres per habitant i dia. Aquesta quantitat s’apropa a l’establert  dels 250 litres. Superar aquesta dotació suposaria la interrupció del subministrament domiciliari ’aigua.

 

Recordem les prohibicions a la ciutadania de  determinats usos en les activitats urbanes establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua durant l’estat d’alerta.  Fer un ús racional a l'aigua equival a estalviar-ne i fa extensiva aquesta accepció als conceptes d'aprofitament, reaprofitament i reutilització.

 

 

 1. Regs
 2. El reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com particular, ha de fer-se només en l’horari de menor insolació (de 20h a 8h).
 3. La quantitat d’aigua usada en un reg ha de ser la mínima indispensable adaptant-se en tot moment a les condicions de temperatura i humitat. Cal evitar el reg durant moments de pluja, ja sigui utilitzant sensors automàtics o mitjançant altres formes de supervisió del reg. En qualsevol cas, no pot superar-se una aplicació de 450 m3/ha cada mes.
 4. El reg dels jardins particulars es pot realitzar, com a màxim, dos dies cada setmana, i no tots alhora, ens hem de repartir: els habitatges amb numeració parella o sense numeració poden regar els dimecres i els dissabtes, i els que tinguin numeració senar els dijous i els diumenges.

 

 1. Neteja de carrers i de l’aire

 

 1. Es prohibeix als particulars la neteja de carrers, paviments, façanes i similars utilitzant mànigues d’aigua o altres sistemes que utilitzin una làmina d’aigua per arrossegar la brutícia. La prohibició no inclou la neteja amb pal de fregar, amb galleda i esponja o amb sistemes de neteja d’alta pressió. Els serveis municipals han de realitzar la neteja amb la mínima despesa d’aigua indispensable i prioritzant, quan sigui possible, l’ús d’aigua no procedent de la xarxa d’abastament d’aigua potable.
 2. Es prohibeix la utilització d’aigua per a l’eliminació de pols i matèria en suspensió a l’aire.

 

 1. Piscines. La utilització d’aigua per l’ompliment de piscines queda limitada als casos següents:

 

 1. En reompliments parcials: només de piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aigua, en les quantitats indispensables per reposar les pèrdues d’aigua per evaporació i neteja de filtres i per garantir la qualitat sanitària de l’aigua.
 2. En primer ompliment: només de piscines de nova construcció o l’ompliment que respongui a obres de rehabilitació de la piscina o de modificació del vas.
 3. En centres educatius, l’ompliment complert o parcial de piscines desmuntables de capacitat inferior a 500 litres destinades al bany d’infants.

Aquestes limitacions no s’apliquen a les piscines d’aigua de mar que s’omplin i es buidin sense connexió a les xarxes d’abastament i de sanejament públiques.

 

 1. Neteja de vehicles (de qualsevol tipus)

 

 1. Neteja en establiments comercials dedicats a activitat de neteja de vehicles que compten amb sistemes de recirculació de l’aigua.
 2. Fora dels establiments comercials es permet únicament la neteja dels vidres, miralls, retrovisors, llums i plaques de matrícula mitjançant l’ús d’esponja i galleda.
 3. També es permet la neteja de vehicles fora d’establiments comercials si és necessari per a mantenir la seguretat i salut de les persones i dels animals. Dintre d’aquesta categoria s’inclouen els vehicles de transport de menjar, transport d’animals (vius o morts), ambulàncies, vehicles mèdics i transport de medicaments, així com els vehicles de transport de residus. En qualsevol cas, la neteja es farà amb la mínima utilització d’aigua possible.

 

Creixell, a 19 de juliol de 2023.

 

L’Alcaldessa,

Montserrat Muñoz Madueño.

Accions del document

BAN EXPOSICIÓ LLISTES ELECTORALS DEL CENS DE PERSONES AMB DRET A VOT A CREIXELL

El període per a consultar les llistes del cens electoral de Creixell és del 10 d'abril al 17 d'abril, ambdòs inclosos.

Wednesday 05 April 2023

🗳️ El proper 28 de maig de 2023 se celebraran eleccions municipals a Creixell
🗣 Recorda que per poder exercir el dret a vot és necessari formar part del cens electoral vigent.
🤔 Podràs consultar el districte, secció, mesa i col·legi electoral que tens assignat entre el 10 i el 17 d'abril (ambdòs inclosos)
 
Personalment: Ajuntament de Creixell OAC de dilluns a divendres de 9h a 14h
 
Electrònicament: A la seu electrònica de l'INE amb certificat electrònic o Cl@ve:  https://sede.ine.gob.es
👥La consulta del cens i les reclamacions en cas d'errades o exclusions es podran fer presencialment a l'OAC, aportant un document identificatiu.
✅I recorda també que fins a l'1 de maig les persones amb discapacitat visual podran demanar el kit de vot accessible al telèfon gratuït del Ministeri de l'Interior 900 150 000.
 
           

La pàgina web elecciones.locales2023.es recull informació rellevant per a la ciutadania sobre com exercir el dret al vot, el calendari electoral, o les diferents candidatures que es presenten, entre altres qüestions.

                                               https://elecciones.locales2023.es/ca/

Accions del document

Bases Carnaval 2024.pdf

Accions del document

BASES CASTELLANO.pdf

Accions del document

BASES CATALÀ.pdf

Accions del document

Bases Concurs Cartell Festa Major 2022.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

CONVOCATÒRIA I BASES DE SUBVENCIONS DESTINADES AL SECTOR COMERCIAL I DE SERVEIS AFECTAT ECONÒMICAMENT PEL COVID-19

Sunday 09 August 2020

CONVOCATÓRIA I BASES

Podeu presentar la vostra sol-licitud mitjançant instància genérica a través de la SEU ELECTRÓNICA de L'AJUNTAMENT DE CREIXELL a l'enllaç següent:

https://creixell.eadministracio.cat/info.0

Accions del document

Bases participació rúa carnaval Creixell 2020 definitives.pdf

Accions del document

Bases participació rúa carnaval Creixell 2023.pdf

Accions del document

Accions del document