Notícies

AVÍS SOBRE L'ATENCIÓ AL PÚBLIC A LA CASA DE LA VILA

Als serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Friday 13 March 2020

AVÍS MOLT IMPORTANT

Amb l'objectiu d'evitar la propagació del COVID-19, en els serveis administratius de l'Ajuntament de Creixell (Casa de la Vila), NOMÉS S'ATENDRÀ PRESENCIALMENT ELS TRÀMITS AMB CARÀCTER D'URGÉNCIA.

Per la resta de tràmits, podeu dirigir-vos a www.creixell.cat Seu Electrónica -Tràmits online.

També us podem atendre telefónicament al telf. 977800202, de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

#creixell

 

Accions del document

AVUI 22 de JUNY de 2021 S'ACABA EL CURS ESCOLAR A L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

La regidora d'ensenyament Pili Romero acomiada el present curs escolar amb un emotiu escrit i un poema.

Tuesday 22 June 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
🗓️ Avui 22 de juny de 2021 s'acaba el curs escolar a l'escola Les Eres de Creixell  i comencen unes merescudes vacances!🏖️
💪 Entre tots i totes, hem aconseguit tenir les #EscolesObertes cada dia!.
🙌 Un èxit col·lectiu i de país. Gràcies als docents i a la resta de professionals, a les famílies, a l'alumnat i a tota la comunitat educativa!.
Molta sort i éxit als nois i noies de 6è que enguany ja deixen l'escola.
 

Emocions confinades

 

L’aparició de la covid19 ha suposat un repte emocional per a tots nosaltres i quan som petites i petits, entendre que sentim i posar-hi paraules no sempre és fàcil o possible.

 

Venim d’una època on hem viscut moltes emocions: positives i negatives. Hem plorat de pena i d’alegria, hem tingut por i ens hem fet més forts; hem sentit ràbia en veure imatges i orgull en veure d’altres.

 

Hem après a dir-nos les coses sense paraules i a estimar-nos en la distància.

 

Ens hem unit a través de melodies compartides entre balcons i, el més important, ens hem adonat que el més preuat d’aquesta vida no és el que tenim, sinó aquelles coses més senzilles que abans no valoràvem.

 

També hem sentit molta tristesa i ira al veure que aquest virus no parava i s’emportava moltes persones de manera tràgica i solitària, així com desesperança al veure que no podíem fer res.

 

I ara, per fi, amb l’existéncia de les vacunes, ha arribat el moment de la il·lusió i l’esperança, així com l’immens orgull de saber que, entre tots, estem aconseguint superar aquest gran repte.

 

És per això que, ara, em vull quedar amb aquesta alegria, ja que vosaltres nens i nenes sou el futur i desitjo que sempre tinguem emocions i no perdem mai la il·lusió de viure la vida valorant les petites coses, que, com la covid-19 ens ha ensenyat, són les que ens fan sentir mes grans.

 

POESIA

 

Emocionar-me per un dia de Sol,

Per a poder acariciar la voreta del mar

Respirar aquest olor a farigola

Veure la lluna i el seu dolç cantar

Emocionar-me per un record oblidat

Per un nadal sense qui trobes a faltar

Per un primer amor que no tornarà

I per aquella cançó que em fa plorar

Emocions d’alegria

Emocions de tristesa

En totes elles esta viva la flama

Del teu bonic record

Per a tornar a ser petita

Per a tornar a parlar amb tu

Per a tornar a sentir

Que d’emocions vull estar

Contenta o trista, però sempre amb tu

 

 

PILI ROMERO GRACIA

REGIDORA D’ENSENYAMENT

AJUNTAMENT DE CREIXELL

 

Accions del document

BAN ALCALDESSA JULIOL 2023 PDF.pdf

Accions del document

BAN DE L'ALCALDESSA MONTSERRAT MUÑOZ MADUEÑO SOBRE L'ESTAT DE L'ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL

L'alcaldessa de Creixell ha fet públic un BAN sobre l'estat de l'alarma de sequera a Creixell per conscienciar la població de la necessitat de fer un ús racional de l'aigua

Thursday 20 July 2023

L'alcaldessa de Creixell ha fet públic un BAN sobre l'estat de l'alarma de sequera a Creixell per conscienciar la població de la necessitat de fer un ús racional de l'aigua.

US PODEU DESCARREGAR EL BAN AQUÍ

 

BAN SOBRE ESTAT DE L'ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL
⚠️ En episodis de sequera és indispensable que reduïm el consum d'aigua a tots els nivells.
👉A principis de juny de 2023, es va comunicar a la ciutadania de Creixell, el Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, que inclou les normes d’utilització dels recursos d’aigua amb l’objectiu de minimitzar els efectes dels episodis de sequera i garantir l’abastament d’aigua a la població.
Una d’aquestes mesures per donar prioritat a l’abastament a població és la limitació del consum global d’aigua a 250 litres per habitant i dia.
Actualment s’està lliurant 177 litres per habitant i dia. Aquesta quantitat s’apropa a l’establert dels 250 litres. Superar aquesta dotació suposaria la interrupció del subministrament domiciliari d’aigua.
💧L'aigua no cau del cel. Estalviar-ne és cosa de tothom!
👌Fer un ús racional de l'aigua equival a estalviar-ne i fa extensiva aquesta accepció als conceptes d'aprofitament, reaprofitament i reutilització.
L'alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño ha promulgat el BAN en relació a l'alerta de sequera a Creixell i que us podeu descarregar íntegrament a l'inici de la notícia..

 

BAN

 

ESTAT DE L’ALARMA DE SEQUERA AL MUNICIPI DE CREIXELL

 

El Comitè Permanent de Sequera de l’Agència Catalana de l’Aigua va declarar en data  24 de maig de 2023, l’estat d’alerta per sequera hidrològica a la  unitat d’explotació del Consorci d’Aigües de Tarragona, que abasteix d’aigua a Creixell.

 

A principis de juny de 2023, es va comunicar a la ciutadania de Creixell,   el  Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, que inclou les normes d’utilització dels recursos d’aigua amb l’objectiu de minimitzar els efectes dels episodis de sequera i garantir l’abastament d’aigua a la població.

 

Una d’aquestes mesures per donar prioritat a l’abastament a població és  la limitació del consum global d’aigua a 250 litres per habitant i dia.

 

Actualment s’està lliurant 177 litres per habitant i dia. Aquesta quantitat s’apropa a l’establert  dels 250 litres. Superar aquesta dotació suposaria la interrupció del subministrament domiciliari ’aigua.

 

Recordem les prohibicions a la ciutadania de  determinats usos en les activitats urbanes establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua durant l’estat d’alerta.  Fer un ús racional a l'aigua equival a estalviar-ne i fa extensiva aquesta accepció als conceptes d'aprofitament, reaprofitament i reutilització.

 

 

 1. Regs
 2. El reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com particular, ha de fer-se només en l’horari de menor insolació (de 20h a 8h).
 3. La quantitat d’aigua usada en un reg ha de ser la mínima indispensable adaptant-se en tot moment a les condicions de temperatura i humitat. Cal evitar el reg durant moments de pluja, ja sigui utilitzant sensors automàtics o mitjançant altres formes de supervisió del reg. En qualsevol cas, no pot superar-se una aplicació de 450 m3/ha cada mes.
 4. El reg dels jardins particulars es pot realitzar, com a màxim, dos dies cada setmana, i no tots alhora, ens hem de repartir: els habitatges amb numeració parella o sense numeració poden regar els dimecres i els dissabtes, i els que tinguin numeració senar els dijous i els diumenges.

 

 1. Neteja de carrers i de l’aire

 

 1. Es prohibeix als particulars la neteja de carrers, paviments, façanes i similars utilitzant mànigues d’aigua o altres sistemes que utilitzin una làmina d’aigua per arrossegar la brutícia. La prohibició no inclou la neteja amb pal de fregar, amb galleda i esponja o amb sistemes de neteja d’alta pressió. Els serveis municipals han de realitzar la neteja amb la mínima despesa d’aigua indispensable i prioritzant, quan sigui possible, l’ús d’aigua no procedent de la xarxa d’abastament d’aigua potable.
 2. Es prohibeix la utilització d’aigua per a l’eliminació de pols i matèria en suspensió a l’aire.

 

 1. Piscines. La utilització d’aigua per l’ompliment de piscines queda limitada als casos següents:

 

 1. En reompliments parcials: només de piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aigua, en les quantitats indispensables per reposar les pèrdues d’aigua per evaporació i neteja de filtres i per garantir la qualitat sanitària de l’aigua.
 2. En primer ompliment: només de piscines de nova construcció o l’ompliment que respongui a obres de rehabilitació de la piscina o de modificació del vas.
 3. En centres educatius, l’ompliment complert o parcial de piscines desmuntables de capacitat inferior a 500 litres destinades al bany d’infants.

Aquestes limitacions no s’apliquen a les piscines d’aigua de mar que s’omplin i es buidin sense connexió a les xarxes d’abastament i de sanejament públiques.

 

 1. Neteja de vehicles (de qualsevol tipus)

 

 1. Neteja en establiments comercials dedicats a activitat de neteja de vehicles que compten amb sistemes de recirculació de l’aigua.
 2. Fora dels establiments comercials es permet únicament la neteja dels vidres, miralls, retrovisors, llums i plaques de matrícula mitjançant l’ús d’esponja i galleda.
 3. També es permet la neteja de vehicles fora d’establiments comercials si és necessari per a mantenir la seguretat i salut de les persones i dels animals. Dintre d’aquesta categoria s’inclouen els vehicles de transport de menjar, transport d’animals (vius o morts), ambulàncies, vehicles mèdics i transport de medicaments, així com els vehicles de transport de residus. En qualsevol cas, la neteja es farà amb la mínima utilització d’aigua possible.

 

Creixell, a 19 de juliol de 2023.

 

L’Alcaldessa,

Montserrat Muñoz Madueño.

Accions del document

BAN EXPOSICIÓ LLISTES ELECTORALS DEL CENS DE PERSONES AMB DRET A VOT A CREIXELL

El període per a consultar les llistes del cens electoral de Creixell és del 10 d'abril al 17 d'abril, ambdòs inclosos.

Wednesday 05 April 2023

🗳️ El proper 28 de maig de 2023 se celebraran eleccions municipals a Creixell
🗣 Recorda que per poder exercir el dret a vot és necessari formar part del cens electoral vigent.
🤔 Podràs consultar el districte, secció, mesa i col·legi electoral que tens assignat entre el 10 i el 17 d'abril (ambdòs inclosos)
 
Personalment: Ajuntament de Creixell OAC de dilluns a divendres de 9h a 14h
 
Electrònicament: A la seu electrònica de l'INE amb certificat electrònic o Cl@ve:  https://sede.ine.gob.es
👥La consulta del cens i les reclamacions en cas d'errades o exclusions es podran fer presencialment a l'OAC, aportant un document identificatiu.
✅I recorda també que fins a l'1 de maig les persones amb discapacitat visual podran demanar el kit de vot accessible al telèfon gratuït del Ministeri de l'Interior 900 150 000.
 
           

La pàgina web elecciones.locales2023.es recull informació rellevant per a la ciutadania sobre com exercir el dret al vot, el calendari electoral, o les diferents candidatures que es presenten, entre altres qüestions.

                                               https://elecciones.locales2023.es/ca/

Accions del document

Bases Carnaval 2024.pdf

Accions del document

BASES CASTELLANO.pdf

Accions del document

BASES CATALÀ.pdf

Accions del document

Bases Concurs Cartell Festa Major 2022.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

BASES CONCURS FOTOGRAFIA INSTAGRAM CREIXELL 2021.pdf

Accions del document

CONVOCATÒRIA I BASES DE SUBVENCIONS DESTINADES AL SECTOR COMERCIAL I DE SERVEIS AFECTAT ECONÒMICAMENT PEL COVID-19

Sunday 09 August 2020

CONVOCATÓRIA I BASES

Podeu presentar la vostra sol-licitud mitjançant instància genérica a través de la SEU ELECTRÓNICA de L'AJUNTAMENT DE CREIXELL a l'enllaç següent:

https://creixell.eadministracio.cat/info.0

Accions del document

Bases participació rúa carnaval Creixell 2020 definitives.pdf

Accions del document

Bases participació rúa carnaval Creixell 2023.pdf

Accions del document

BASES PELS AJUTS D'EMERGÈNCIA SOCIAL PER A PERSONES AFECTADES PER LA CRISIS SANITÀRIA DE LA COVID-19

Tuesday 16 June 2020

Ja han sortit les Bases pels ajuts d'urgència social per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a conseqüència de la COVID-19.

Les Bases van ser aprovades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Creixell el dia 20 de maig de 2020 i van ser publicades al BOPT el 10 de Juny.

Podeu consultar les bases a l'enllaç següent:

https://ebando.s3-eu-west-1.amazonaws.com/bandos/files/2222aa5c49031075ae7265e36976df391f7cac87.pdf?fbclid=IwAR0xfQxvAhbkD4Lzc4cblWFS3uzJ023cHFXozmz_G3N3QrFwcWfoNrjqghs

Chelo Picón Gomis
Regidoria de Benestar, Atenció Social i Sanitat

#creixell

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

Bases_Bases per a la Comissió de Serveis de Funcionari de Carrera.pdf

Accions del document

BENESTAR SOCIAL - JOGUINES SOLIDÀRIES

Des de la Regidoria de Benestar Social es va decidir tornar a fer la campanya “Comparte y recicla”, amb el suport de Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando.

Thursday 07 January 2021

Sens dubte, la pandèmia de COVID19 marcarà enguany les celebracions de Nadal, però això no significa que no puguem celebrar la nit de reis per als més petits. Aquest any més que mai es necessita donar alegria i il·lusió, ja que ha sigut un any molt complicat per a moltes famílies.

Des de la Regidoria de Benestar Social es va decidir tornar a fer la campanya “Comparte y recicla”, amb el suport de Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando.

Donar les gràcies a totes les famílies que van donar joguines i l’esforç d’haver col·laborat en aquesta segona edició. També donar les gràcies a molts infants que ells mateixos van portar les seves joguines per als nens i nenes que més ho necessitaven.

Aquest any hem comtat amb dues ajudants dels Reis Mags, i uns vals de tres joguines, les que més els hi agradessin.
Perquè tots els infants del món son mereixedors d’amor, alegria i il·lusió.

Hem arribat a 11 famílies, 24 nenes i nens de Creixell.

Accions del document

Accions del document