Notícies

BASES PELS AJUTS D'EMERGÈNCIA SOCIAL PER A PERSONES AFECTADES PER LA CRISIS SANITÀRIA DE LA COVID-19

Tuesday 16 June 2020

Ja han sortit les Bases pels ajuts d'urgència social per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a conseqüència de la COVID-19.

Les Bases van ser aprovades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Creixell el dia 20 de maig de 2020 i van ser publicades al BOPT el 10 de Juny.

Podeu consultar les bases a l'enllaç següent:

https://ebando.s3-eu-west-1.amazonaws.com/bandos/files/2222aa5c49031075ae7265e36976df391f7cac87.pdf?fbclid=IwAR0xfQxvAhbkD4Lzc4cblWFS3uzJ023cHFXozmz_G3N3QrFwcWfoNrjqghs

Chelo Picón Gomis
Regidoria de Benestar, Atenció Social i Sanitat

#creixell

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

BASES PETIT COMERÇ (2020).pdf

Accions del document

Bases_Bases per a la Comissió de Serveis de Funcionari de Carrera.pdf

Accions del document

BENESTAR SOCIAL - JOGUINES SOLIDÀRIES

Des de la Regidoria de Benestar Social es va decidir tornar a fer la campanya “Comparte y recicla”, amb el suport de Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando.

Thursday 07 January 2021

Sens dubte, la pandèmia de COVID19 marcarà enguany les celebracions de Nadal, però això no significa que no puguem celebrar la nit de reis per als més petits. Aquest any més que mai es necessita donar alegria i il·lusió, ja que ha sigut un any molt complicat per a moltes famílies.

Des de la Regidoria de Benestar Social es va decidir tornar a fer la campanya “Comparte y recicla”, amb el suport de Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando.

Donar les gràcies a totes les famílies que van donar joguines i l’esforç d’haver col·laborat en aquesta segona edició. També donar les gràcies a molts infants que ells mateixos van portar les seves joguines per als nens i nenes que més ho necessitaven.

Aquest any hem comtat amb dues ajudants dels Reis Mags, i uns vals de tres joguines, les que més els hi agradessin.
Perquè tots els infants del món son mereixedors d’amor, alegria i il·lusió.

Hem arribat a 11 famílies, 24 nenes i nens de Creixell.

Accions del document

bitllets navartur 2019 renfe ave.pdf

Accions del document

BUSQUEM VEÏNES, VEÏNS I ENTITATS DE CREIXELL QUE VULGUIN PARTICIPAR A LA FIRA DE RECICLATGE QUE TINDRÀ LLOC A CREIXELL ELS DIES 15 I 16 DE MARÇ DE 2024

La Fira de Reciclatge 2024 de Creixell tindrà lloc els propers dies 15 i 16 de març al nucli històric de la Vila.

Friday 02 February 2024

BUSQUEM VEÏNES, VEÏNES I ENTITATS DE CREIXELL QUE VULGUIN PARTICIPAR A LA FIRA DE RECICLATGE QUE TINDRÀ LLOC A CREIXELL ELS DIES 15 I 16 DE MARÇ DE 2024

 

L'objectiu principal d’aquesta iniciativa que promou l’ajuntament de Creixell és sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica actual de la gestió de residus, els beneficis del reciclatge o la importància del canvi d'una economia lineal a una economia circular.

Volem que esdevingui també un mercat de segona mà en el que hi participin entitats locals i veïns i veïnes de la nostra Vila que venen objectes de segona mà.

L'objectiu principal és potenciar l'economia circular, afavorir la reutilització i la consciència ecològica.

Per això fem una crida als veïnes , veïnes i entitats de Creixell que vulguin participar activament a la Fira de Reciclatge 2024, que es posin en contacte amb nosaltres.

  • TOTES LES PERSONES DE CREIXELL I LES ENTITATS LOCALS INTERESSADES A PARTICIPAR ACTIVAMENT A LA FIRA DE RECICLATGE DE CREIXELL 2024 HAN D’APUNTAR·SE A CAL CABALER, FINS AL DIA 9 DE MARÇ DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H O AL TELÈFON 977138272

 

Accions del document

CALENDARI FISCAL PER L'EXERCICI DE 2021 DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Wednesday 13 January 2021

🗓 Us compartim el nou calendari fiscal per l'exercici de l’any 2021 de l'Ajuntament de Creixell.

Es cobraran en tres fraccions els rebuts de la taxa de recollida d'escombrarìe, els rebuts domiciliats de l'IBI, i en dues fraccions els rebuts de la taxa de gual.

Accions del document

Campanya “Recollida solidària de productes nous d’higiene femenina."

28 de Maig, dia internacional d’acció per a la salut de les dones.

Tuesday 25 May 2021

En commemoració del dia internacional d’acció per a la salut de les dones, dia 28 de Maig, es fa una crida a tota la població de Creixell que pugui ajudar en aquesta campanya “recollida solidària de productes nous d’higiene femenina.”

Necessitem compreses, copes menstruals, tampons, salvaslips, gels d'higiene intima.

Es pot portar a l’Ajuntament de Creixell, Cal Cabaler, La Biblioteca de Creixell, Consultori mèdic a la 1a planta.

Tots els productes aniran destinats a Caritas de Creixell per totes les dones del municipi amb pocs recursos.

A Espanya, dos de cada deu dones estan sota el llindar de la pobresa. El que implica que un 20% no poden tenir accés a una higiene correcta. Una xifra que augmenta al 28% en 2019 en l'edat de major fertilitat segons l'Institut Nacional d'Estadística.

Gràcies per col·laborar.

Accions del document

CAMPANYA "CREIXELL, RECICLA MÉS I MILLOR!"

L'ajuntament de Creixell ha editat uns tríptics informatius de la Campanya CREIXELL, RECICLA MÉS I MILLOR! per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar per la millora del medi ambient.

Friday 15 March 2024

♻️ RECICLATGE / Aquest divendres 15 de març de 2024 a la tarda i tot el dissabte 16 té lloc a Creixell la 1ª FIRA DE RECICLATGE I SEGONA MÀ, que es farà a la Plaça Major de la Vila i els seus voltants.
✔️Aquesta iniciativa promoguda des de l'ajuntament de Creixell, neix amb l'objectiu principal de potenciar l'economia circular, afavorir la reutilització, el reciclatge i la consciència ecològica de tots els creixellencs i creixellenques.
📌En aquesta fira hi haurà una carpa institucional informativa de l'ajuntament, situada davant de la Casa de la Vila, a on es distribuiran els tríptics de la Campanya "CREIXELL RECICLA MÉS I MILLOR!". En aquests fulletons es pot veure la comparativa del reiclatge dels anys 2022 i 2023 a casa nostra.
✅Us convidem a venir a la Fira i visitar també el nostre punt informatiu municipal a on us donarem tota la informació necessària per a poder reciclar més i millor a Creixell.
 
 
+ INFO: Área de Medi Ambient Ajuntament de Creixell: 977 80 02 02
 
 
 

Accions del document

CAMPANYA DE SUPORT A LA VACUNACIÓ COVID19

Segons les darreres dades, en el nostre municipi de Creixell el percentatge de vacunació amb pauta complerta és del 78,21% i la de les persones d'entre 30 i 34 anys és del 69,59%.

Thursday 20 January 2022

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL I SANITAT
 
CAMPANYA DE SUPORT A LA VACUNACIÓ COVID19
 
En la darrera reunió del Consorci per a l’atenció social i a la dependència del passat mes de desembre, a on es va parlar de la situació generada per la #Covid19 es va manifestar la voluntat dels ajuntaments, entre ells el de Creixell, de participar en les campanyes a favor de la vacunació, molt especialment en aquells entorns amb més dificultat per accedir-hi.
Aquesta reflexió, àmpliament compartida per tots, ens ha dut a dissenyar un material que posa èmfasi en la importància de la vacunació d'una manera atractiva i molt directa, especialment dissenyada per a la població d'entre 20 i 44 anys, la menys vacunada.
Segons les darreres dades, en el nostre municipi de Creixell el percentatge de vacunació amb pauta complerta és del 78,21% i la de les persones d'entre 30 i 34 anys és del 69,59%.
Les persones entre 20 i 44 anys són les menys vacunades, però també són les que tenen més responsabilitat sobre petits i grans.
Les persones NO VACUNADES tenen quatre vegades més risc d'acabar en una UCI que les vacunades.
POSA EL BRAÇ!!. PER TU, PELS TEUS, PER TOTS!! VACUNA'T!!.

Accions del document

CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL "BONS CREIXELL" DEL 13 DE SETEMBRE AL 17 D’OCTUBRE DE 2021

A partir d'aquest dilluns 23 d'agost i fins al dilluns 13 de setembre ja es poden recollir els BONS CREIXELL a Cal Cabaler.

Friday 20 August 2021

ÀREA DE COMERÇ
CAMPANYA BONS CREIXELL
DEL 13 DE SETEMBRE AL 17 D’OCTUBRE DE 2021
ÍODE PERPER RECOLLIR EL BO: Del 23/08/21 AL 13/09/21 A CAL CABALER
L’àrea delegada de Comerç de l’ajuntament de Creixell ja ho té tot a punt per tal de començar una nova campanya de suport al comerç local i de proximitat del nostre municipi.
A partir del proper DILLUNS 23 D'AGOST de 2021 i fins al DILLUNS 13 de SETEMBRE, l’àrea de Comerç de Creixell començarà a repartir els BONS CREIXELL, coincidint d’aquesta manera amb el final de les vacances d’estiu i la tornada a l’escola de la majoria de veïns i veïnes de la Vila.
Per aquesta nova campanya de suport al comerç local del municipi creixellenc, l’àrea delegada de comerç, a càrrec del regidor Jaime Serret Simo, destinarà un import de 16.900 euros en BONS.
La Campanya BONS CREIXELL 2021 de l’ajuntament de Creixell està inclosa dins del pla de reactivació econòmica i social per tal d’impulsar el sector comercial, de serveis i d’hostaleria del municipi.
Es tracta de BONS per valor de 5€ de descompte que es podran bescanviar (1 per persona empadronada) als establiments de Creixell adherits a la campanya, a partir d’una compra mínima de 15€.
Aquesta campanya suposarà un impacte econòmic per als comerços locals que participen a la campanya de més de 50.000 euros.
Aquesta campanya està adreçada a les persones empadronades majors de 18 anys de Creixell.
Els BONS són d’ús personal i intransferible . En el moment de la compra, a l’establiment adherit et poden demanar el document d’identitat per confirmar que ets el titular dels BONS que vols bescanviar.
En aquesta campanya NO hi participen els establiments creixellencs LIDL, MERCADONA i SPAR.
Els BONS es lliuraran a CAL CABALER (Carrer Sant Jaume 4 de Creixell) del 23/08/2021 al 13/08/2021, en horari de DILLUNS a DIVENDRES de 9 a 11h i de 16 a 18h. i els DISSABTES d’11 a 13h.
 

El comerç és l’eix central de la vida quotidiana de Creixell i es converteix en una font de riquesa importantíssima pel dinamisme social, cultural i econòmic de la nostra vila.

El comerç i les relacions comercials són una activitat que s’ha de renovar contínuament i que cal que s’adapti als nous temps. Les noves tecnologies, l’explosió demogràfica, la diversitat social i altres factors, obliguen al comerç a sotmetre's a constants transformacions per tal de garantir el seu desenvolupament futur.

El comerç és un dels pilars fonamentals en el que es basa l’economia de la nostra vila.

Segons indica el propi regidor delegat de comerç de l’ajuntament de Creixell, Jaime Serret “d’ençà que em vaig fer càrrec de l’àrea municipal de comerç, no he parat de pensar idees i iniciatives per tal de poder dinamitzar el comerç a la nostra vila i donar-li l’impuls adient que necessita i mereix”.

Des del mateix Ajuntament de Creixell i, amb el suport tècnic de PIMEComerç-Tarragona hem promogut la creació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell i esperem que tingui un paper molt important per la unió de tots els negocis i empreses del nostre municipi així com la millora i dinamització del nostre comerç local.

Des d’aquesta Àrea de Comerç el regidor Jaime Serret indica que “ ens comprometem a impulsar el Mercat Municipal de Creixell i el Mercadet Setmanal, que representen l’essència de la vida ciutadana a Creixell. Volem potenciar un bon servei comercial amb una oferta de productes de qualitat que mantinguin el paper històric de referència de la nostra vila.”

El regidor delegat de comerç de Creixell JAIME SERRET SIMÓ, va néixer a Terrassa l’any 1970, està casat i viu a Creixell des de l’any 2002, però ja venia a estiuejar a la Vila des de fa molts anys.

És auxiliar administratiu, amb estudis de Formació en Tècniques de Comercials i  de Vendes.

Va ser escollit com a regidor de l’Ajuntament de Creixell per primera vegada a les passades eleccions municipals de l’any 2019
 

Accions del document

CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL. COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

De l'1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021. Aquest NADAL més que mai, vine al comerç local de Creixell

Monday 02 November 2020

CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL. COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

DE L'1 DE NOVEMBRE DE 2020 AL 31 DE GENER DE 2021

Ja ha començat la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell.
Des del Departament de Comerç del nostre ajuntament estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts.
Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Heu de sentir l’estímul no només de nosaltres (les administracions públiques) sinó de tots els ciutadans del nostre poble.
Els comerciants heu estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el nostre suport i reconeixement, així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell.
És important caminar pel carrer i adonar-se que, malgrat tot, Creixell segueix viu, té expectativa d’esperança i entusiasme per tirar del carro i mirar cap endavant.
Per tot això i com diu l’eslògan de campanya:

COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

Compra a 9 establiments diferents de la Vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5€ i sense repetir el mateix negoci. No participen d'aquesta promoció els establiments: LIDL, MERCADONA I SPAR.

El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Podràs bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascarteta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Un obsequi per persona fins a exhaurir existéncies. Promoció vàlida de l'1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

Ara més que mai, compra a creixell , compra ambb el cor!!

Accions del document

CAMPANYA DE VACUNACIÓ A CREIXELL 2021

Els creixellencs i creixellenques majors de 70 anys rebran les vacunes contra la grip i la Covid-19 el mateix dia, en diferents braços.

Tuesday 26 October 2021

ÀREA DE SANITAT
 
💉 Campanya de vacunació a Creixell.
👴🏻 Els creixellencs i creixellenques majors de 70 anys rebran les vacunes contra la grip i la Covid-19 el mateix dia, en diferents braços.
📆 Les vacunacions es faran al Casal Municipal de Creixell i els dies de vacunació programada són els següents:
🔹Dimecres 27 d’octubre, de 10:30 a 13:30h.
🔹Divendres 12 de novembre, de 10:30 a 13:30h.
🔹Divendres, 17 de desembre, de 9:30 a 13:30h.
📱 Cal tenir en compte que és el CAP qui avisa les persones que s’han de vacunar, per SMS o mitjançant trucada telefònica amb l’hora de la cita.
👕 Es recomana que els/les usuaris/es hi assisteixin amb roba còmoda, per poder rebre els vaccins amb facilitat.
💳 També cal que portin la seva targeta sanitària individual i DNI.
 
 

Accions del document

CAMPANYA SOLIDÀRIA A CREIXELL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL «PELS VALENTS»

L'ajuntament de Creixell, la Policia Local i l'Associació de Comerciants i Empresaris participen a la Campanya "PelsValents" per a la lluita contra el càncer infantil.

Wednesday 28 April 2021

 
 
 
L'Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell de la mà de l'Ajuntament de Creixell i de la Policia Local de la Vila promovem al nostre municipi  la campanya “ESCUDOS SOLIDARIOS CONTRA EL CÁNCER INFANTIL” #pelsvalents per recaptar diners per a fer realitat el Pediatric Cancer Center Barcelona.
 
Tota la recaptació es destina a l'Hospital de Sant Joan de Déu.
 
𝗦𝗶 𝘃𝗼𝗹𝘀 𝘀𝗲𝗿 𝗲𝘀𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗹·𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗱𝗼𝗿 a CREIXELL 𝗻𝗼𝗺é𝘀 𝘁’𝗵𝗮𝘀 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗮𝗺𝗯 𝗖𝗮𝗹 𝗖𝗮𝗯𝗮𝗹𝗲𝗿 𝗮𝗹 977 13 82 72
 

La campanya solidària "Pels valents" té l'objectiu de fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. 

Els responsables de la campanya ‘Pels valents’, en la qual la Policia Local de Creixell hi està molt involucrada, han donat un pas més en la recaptació de diners per lluitar contra el càncer infantil i han començat a distribuir rellotges intel·ligents, també coneguts com smartwatches. Tot i que la nova oferta de “merchandising” ha començat fa poc, ara s'están ampliant les entitats o empreses que se sumen a aquesta campanya solidària.

 

Recordem que la campanya ‘Pels valents’ va començar amb els escuts solidaris i que ara també hi ha a més, mascaretes higièniques, polseres, rellotges  o gorres de bany. Tots els diners que es recapten es donen íntegrament a l’Hospital Pediàtric Cancer Center de Barcelona per a la investigació i tractament del càncer infantil.

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.

Accions del document

CANALS OFICIALS DE COMUNICACIÓ ELECTRÒNICA AMB LA CIUTADANIA

L’ajuntament de Creixell està obert a rebre consultes i altres aportacions dels usuaris i usuàries de la xarxa però sempre a través dels canals oficials..

Thursday 02 December 2021

ALCALDIA I ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES

CANALS OFICIALS DE COMUNICACIÓ ELECTRÒNICA AMB LA CIUTADANIA

L’ajuntament de Creixell està obert a rebre consultes i altres aportacions dels usuaris i usuàries de la xarxa.

Les mencions o al·lusions a l’ajuntament de Creixell que ho requereixin, s’han de respondre com més aviat millor, així com la formulació de preguntes, dubtes i/o sol·licituds.

Per tal motiu, l’ajuntament de Creixell estableix que els seus canals corporatius per demanar i rebre informació oficial per part de la ciutadania  a través de la xarxa – Internet- són exclusivament els següents:

A través d’un missatge a la pàgina de la xarxa social Facebook “INFORMACIÓ AJUNTAMENT DE CREIXELL”   https://www.facebook.com/Informaci%C3%B3-Ajuntament-De-Creixell-405926479454956  o per mitjà dels procediments adients establerts a través de la seu electrònica del web municipal www.creixell.cat.

En els casos en què calgui donar més informació, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça  aj.creixell@altanet.org, , trucar al telèfon 977 80 02 02 o personalment a la Casa de la Vila, carrer Església 3 de Creixell

La resta de les queixes, peticions, preguntes, dubtes o endemés que per part de la ciutadania es facin en altres pàgines o grups de les xarxes socials que no siguin els oficials, no obtindran resposta autoritzada per part de l’Ajuntament de Creixell.

Accions del document

CANCEL·LACIÓ VIII EDICIÓ TRAIL VILA DE CREIXELL 2021

Es cancel·la l'edició 2021 de la Cursa d'iniciació al Trail Vila de Creixell

Tuesday 27 April 2021

La regidoria d'esports de l'Ajuntament de Creixell decideix cancel·lar la Cursa d'Iniciació al Trail Vila De Creixell 2021, que tradicionalment es celebra durant els dies de festa major de juliol. En aquesta cursa hi participen nombrosos corredors i corredores de diferents categories i s'ha convertit en una festa de l'esport i una dia de trobada per a molts/es esportistes. Per la seguretat i el benestar de tots ells/elles s'ha decidit esperar fins el 2022 per poder gaudir un anys més d'aquest esdeveniment esportiu.

Accions del document

CANCEL·LADA L'ACTIVITAT TROBADA POKÉMON A LA BIBLIOCREIXELL

L'activitat programada per dimarts 4/01/2022 a la Biblioteca Municipal queda suspesa fins l'anunci de la nova data.

Monday 03 January 2022

Donada la situació de la pandèmia, s'ha cancel·lat l'activitat "Trobada Pokémon" a la Bibliocreixell, amb la finalitat d'intercanviar les cartes Pokémon i conèixer alguns dels seus còmics. Properament anunciarem la nova data de la Trobada. Moltes gràcies !

Accions del document

Canguratge a la fira medieval.

Canguratge fira medieval dies 8 i 9 d'Abril.

Friday 07 April 2023

Àrea de turisme i igualtat.
Aquest cop, la fira medieval tindrà un servei de Canguratge per a infants de 3 a 12 anys. És un servei totalment gratuït per a totes les famílies. L'horari d'aquest servei durant els dos dies és de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00.
Durant els dos dies es podran inscriure a Cal Cabaler, el lloc que es durà a terme aquest Canguratge serà davant del castell, al carrer de l'església, 13, 43839, Creixell, Tarragona. És imprescindible passar per Cal Cabaler abans.
Activitat cofinançada compliment els criteris de la Resolució IFE/3877/2021 del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Accions del document

Accions del document