Notícies

CONCURS DE CARTELLS PER A LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022

ENS AJUDES A FER EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2022?. A partir del 30 de maig i fins al 15 de juny de 2022 s'obre el termini per presentar dissenys al concurs de cartells de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2022. El treball guanyador serà la portada del llibret de Festes i la imatge del cartell oficial de les festes d'enguany. El cartell guanyador rebrà un premi de 150 euros.

Thursday 19 May 2022

Accions del document

CONCURS DE FOTOGRAFIA "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL"

Es poden fer les inscripcions online del 15 de desembre de 2021 al 10 de gener de 2022.

Tuesday 14 December 2021

ÀREA DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS

Des de l'àrea de Protecció dels Animals a càrrec de la regidora Pili Romero Gracia s'ha convocat el Concurs de Fotografia "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL".

Amb aquest concurs volem remarcar el fet que els animals no són regals, les nostres mascotes no són peluxos. Són els nostres amics i viuen amb nosaltres a les nostres llars i són part de la família. El lema del concurs "LA TEVA MASCOTA I EL NADAL" expressa precisament la voluntat d'integrar els nostres animals a la vida quotidiana de tots nosaltres.

Es tracta també de sensibilitzar.nos contra l'abandonament de les mascotes.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA “LA TEVA MASCOTA I EL NADAL”.

1. Per participar al concurs cal adjuntar la fotografia amb la mascota sola o la mascota amb família i amb motius nadalencs: Només es pot participar en una modalitat.

PODEU ACCEDIR AL FORMULARI obligatori a l'ENLLAÇ SEGÜENT: 👇👇
https://www.creixell.cat/.../concu.../concurs-nadal-mascotes

2. Inscripcions del 15 de desembre al 10 de gener de 2022.

3.Categories i Premis:
-Mascota sola amb motius nadalencs.
-Mascota amb família amb motius nadalencs.

Premis:
Hi haurà 3 premis per categoria.

4. El dimarts 11 de gener el jurat escollirà les fotografies guanyadores.

5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, per publicar-les al web i xarxes socials.

6. Les fotografies participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.

7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Animeu-vos a participar!!!!!!.

#creixell #ProteccióAnimalsCreixell

Accions del document

CONCURS DE PESCA ESPORTIVA AL LLANÇAT - OPEN CREIXELL 2021

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la platja de Creixell i hi han participat una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya

Monday 22 November 2021

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la platja de Creixell el Concurs de Pesca al llançat - Open Creixell 2021.
Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l'Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra - APE i ha comptat amb el suport de l'àrea d'esports de l'ajuntament de Creixell.
Hi van participar gairebé una cinquantena de pescadors vinguts d'arreu de Catalunya.
L'acte de lliurament de premis el va presidir la 1ª Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Creixell. sra. Pili Romero, com a representant del Consistori. A banda dels 3 primers classificats, també es van donar obsequis per a tota la resta dels participants. També hi va haver un trofeu especial a la peça major, que va ser una dorada que va pesar 1,264 kg. La jornada va cloure amb un pica-pica de germanor.

Accions del document

CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS 2021

Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.

Tuesday 23 November 2021

ÀREA DE COMERÇ I TURISME
 
CONCURS DE PESSEBRES, APARADORS, FAÇANES I ARBRES DE NADAL, INTERIORS I EXTERIORS
 
Creixell celebra novament el Nadal amb una programació reduïda per les circumstàncies de la pandèmia de la #covid19.
Tornem a convocar una nova edició del concurs de pessebres, aparadors, façanes i arbres de Nadal d’interior i exterior, enguany coordinada des de les àrees de comerç i turisme de l’ajuntament.
El Concurs d’enguany tindrà les modalitats següents: Pessebre tradicional, Aparadors, Façana o Balcó, Arbres de Nadal interiors i exteriors.
El lliurament de premis es farà el dia 21 de desembre de 2021 a les 19h. al Casal Municipal de Creixell.
Les inscripcions s’han de fer a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell fins el 16 de desembre de 2021, al telèfon 977138272.
Animeu-vos a participar!!!!!.

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL

Les inscripcions son fins al 15 de febrer de 2021 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu al web municipal www.creixell.cat

Wednesday 03 February 2021

ÀREA DE FESTES
CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL
 
Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.
S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.
BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2021
1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal:
S’ha de ser resident a Creixell.
2. Inscripcions Fins al 15 de febrer de 2021.
3.Categories
-Individual infantil (3-12 anys)
-Individual adult (13 anys o més)
-Grupal (bombolla familiar)
Premis
Hi haurà 2 premis per categoria.
Categoria Infantil foto individual (3-12 anys)
1er. Premi : TABLET 4G
2on. Premi: ALTAVEU BEAT BOX IL-LUMINAT
Categoria Adult foto individual (Majors de 12 anys)
1er. Premi: PORTÀTIL
2on. Premi: TORRE ALTAVEU RADIO BLUETOOTH
Categoria Foto de grup bombolla
1er. Premi: TELEVISOR 43”
2on. Premi: ALTAVEU 240W
4. El dimarts 16 de febrer de 2021 el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.
5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, perquè les puguin utilitzar per a promocionar la festa i per publicar-les al web i xarxes socials.
6. Les disfresses participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
ANIMEU.VOS A PARTICIPAR!!!!
Puede ser una imagen de text que diu 'CONCURS DE DISFRESSES CARNAVAL 2021 CREIXELL Envia una foto amb la teva disfressa 2021! FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Inscripcions:de 15 febrer de 2021. febrer Categories: Individual infantil adult, grupal (bombolla familiar). Dos premis per cada categoria. + Info ala Casa de Cultura "Cal Cabaler", telèfon 977138272. AjuntamentdeCreixell Regidoria RegidoriadeFest'
 
 
 
 
 
 
 

Accions del document

CONCURS FOTOGRÀFIC ON LINE DE DISFRESSES DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a www.creixell.cat

Wednesday 23 February 2022

CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2022 DE CREIXELL

Les inscripcions son del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu  clikcant AQUÍ

 

Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit, molt a contracor,, novament readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.

 

S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.

 

BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2022

 1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal

 S’ha de ser resident a Creixell.

  1. Inscripcions del 24 de febrer fins al 4 de març de 2022 a les 14h..

3.Categories

-Individual infantil (3-12 anys)

-Individual adult (Majors de 12 anys)

-Grupal (foto de grup bombolla familiar)

Premis

Hi haurà 2 premis per categoria.

Les fotografies s'han d'enviar en format JPG

El dimecres 9 de març el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.

Les persones participants cedeixen els drets d'imatge de les fotografies presentades al concurs a l'ajuntament de Creixell. , per tal que les pugui utilitzar per a promocionar la festa i per a publicar a la web i xarxes socials.

Les disfresses participants han de ser reals, i l'ajuntament assumeix el dret d'excloure aquells muntatges amb qualsevol programa d'edició fotogràfica.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

 

Accions del document

CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Tuesday 08 September 2020

L'ajuntament de Creixell ha publicat les BASES PER A LA PROVISIÓ MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ D'UNA PLAÇA, DE FORMA INTERINA, DE SERGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL PEL TORN DE PROMOCIÓ INTERNA.

Trobareu tota la info a l'enllaç següent:

https://creixell.eadministracio.cat/info.1

Accions del document

CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK

Us hem preparat un petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA, mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell. CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal.

Friday 13 May 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
 
CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK
 
Us hem preparat aquest petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell.
 
CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori pot detectar aquestes deficiències del dia a dia amb més facilitat i resoldre-les més ràpidament.
 
Quins problemes puc comunicar?
 
Quan entreu al Creixell Soluciona a la banda dreta trobareu una llista dels tipus de problemes que es poden resoldre i els que no. Us recordem que l’àmbit d’actuació se circumscriu al municipi del Creixell.
 
Com puc comunicar un problema?
 
Només cal omplir el formulari que trobareu a l'inici del web o a l’apartat Comunicar un problema. Us demanem que descrigueu el problema i el lloc on se situa de forma entenedora i concreta. També heu de facilitar-nos el vostre nom, correu electrònic i telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.
 
Puc veure quins problemes s'han comunicat?
 
Als apartats Problemes comunicats, Problemes en procés i Problemes solucionats podreu veure el llistat de situacions millorables classificades segons aquestes categories, així com la seva localització en el mapa. Si cliqueu sobre el problema i aneu a + info, n'obtindreu més informació i podreu fer un seguiment del seu estat actual.
L'enllaç per accedir directament a CREIXELL SOLUCIONA:👇👇
 
L'enllaç per accedir a l'explicació del tutorial: 👇👇
 
 

Accions del document

CONVENI DE COL-LABORACIÓ DEL PROJECTE "ACOMPANYA'M" ENTRE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL I EL SR.AGUSTÍ URGELL, TITULAR DEL SERVEI DE TAXI DE CREIXELL.

L'Ajuntament de Creixell en la Junta de Govern Local de data 17 d'octubre de 2019 va aprovar el projecte "ACOMPANYA'M" que és un projecte pensat per a la gent gran que viuen soles.

Thursday 31 October 2019

ONVENI DE COL-LABORACIÓ DEL PROJECTE "ACOMPANYA'M" ENTRE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL I EL SR.AGUSTÍ URGELL, TITULAR DEL SERVEI DE TAXI DE CREIXELL.

L'Ajuntament de Creixell en la Junta de Govern Local de data 17 d'octubre de 2019 va aprovar el projecte "ACOMPANYA'M" que és un projecte pensat per a la gent gran que viuen soles o acompanyades de gent gran també i que tenen dificultats de mobilitat per anar al metge.

El Sr.Agustí Urgell, que té atorgades dues llicències de Taxi a Creixell, ofereix els serveis de cooperació amb l'Ajuntament de Creixell per poder facilitar la mobilitat dins de l'àrea urbana del municipi, oferint preus especials per aquest servei.

Aquesta col-laboració va dirigida a totes aquelles persones empadronades a Creixell, majors de 70 anys i que visquin soles o acompanyades de persones de la mateixa edat, així com a persones vulnerables amb risc d'exclusió, minusvàlids i persones sense recursos.

Les persones grans del nostre municipi que ja es troben adherides al programa "Bon dia" de l'ajuntament de Creixell rebran també informació d'aquest nou servei que es vehicularà precisament dins del propi "Bon dia".

Dins d'aquest nou programa "Acompanya'm" hi haurà 4 tipus de serveis:
1.- Servei d'acompanyament al CAP de Creixell.
2.- Servei d'acompanyament al CAP de Torredembarra.
3.- Servei d'acompanyament i lliurament d'analítiques a altres punts.
4.- Servei de lliurament de medicaments.

El servei s'ha de demanar a través de la regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat i amb col-laboració amb els serveis socials, CAP i ajuntament que puguin detectar aquestes necessitats.

A través d'unes fórmules es valorarà la quantitat, si cal, que hagin de pagar, i la resta se'n farà càrrec l'ajuntament depenent de la partida destinada a Benestar Social.

Avui s'ha fet a la Casa de la Vila l'acte de la signatura d'aquest Conveni i hi ha assistit l'alcalde de Creixell Jordi Llopart, les regidores de gent gran, benestar, atenció social i sanitat, Pili Romero GraciaChelo Picon Gomis i el sr. Agustin Urgell Creixell.

Accions del document

CONVENI PER A LA PARTICIPACIÓ CONJUNTA I COORDINADA AL PROGRAMA DE FIRES I PROMOCIONS I A LES CAMPANYES DE PUBLICITAT 2020 DEL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

L'acte de signatura ha tingut lloc aquest dimarts 14 de gener de 2020 al Palau de la Diputació de Tarragona.

Tuesday 14 January 2020

 

Aquest dimarts 14 de gener ha tingut lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l'acte de la signatura del Conveni Córner per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires de turisme i promocions i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

L'acte l'ha presidit la sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona juntament amb la presidenta del Patronat de Turisme de la Costa Daurada sra.Meritxell Roigé. També hi eren presents els representants dels 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic del territori que participen d'aquest acord. Per part de l'ajuntament de Creixell hi ha assistit la regidora delegada de l'Àrea de Turisme Silvia Farrero.

El Conveni Córner regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes administracions i entitats en fires nacionals, estatals i internacionals i en campanyes de publicitat per aquest any 2020.

 

 

Accions del document

CONVOCATÒRIA DEL PLE EXTRAORDINARI DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE DATA 06-08-2020

Tindrà lloc aquest DIJOUS 6 D'AGOST DE 2020 A LES 18:00H EN 1ª CONVOCATÒRIA A LA CASA DE LA VILA

Thursday 06 August 2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

S'ha convocat la sessió extraordinària del Ple de la Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell per aquest DIJOUS 6 D'AGOST DE 2020 A LES 18:00H EN 1ª CONVOCATÒRIA A LA CASA DE LA VILA, segons l'ordre del dia que s'adjunta:

#creixell

Accions del document

CREIXELL ACOLLIRÀ UNA PROVA DEL 1r CIRCUIT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA.

L'esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 13 de setembre de 2020 a la platja de Creixell

Tuesday 11 August 2020

LA PLATJA DE CREIXELL ENTRA DINS DEL 1r CIRCUIT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA.

La Marxa Aquàtica, una nova modalitat esportiva que ja fa anys que es practica a França, ha arribat a Catalunya per quedar-se. La FEEC ha estat l'encarregada de la seva reglamentació. El primer circuit i campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica ja té dates i es durà a terme en quatre platges del nostre país : SALOU, CREIXELL (13/9/2020), ROSES I CAMBRILS.

Molt contents que la nostra platja hagi estat escollida per aquest debut i es pugui donar continuïtat així al primer contacte amb aquest esport que es va dur a terme a Creixell el passat 18 de juliol de la mà del C.e. Muntanyenc Creixell Amics d'Atletisme Creixell Associació i promogut per l'Ajuntament de Creixell .

Accions del document

CREIXELL, ALTAFULLA, TORREDEMBARRA I RODA DE BERÀ ES PROMOCIONEN CONJUNTAMENT A LA 16ª FIRA DE TURISME NAVARTUR DE PAMPLONA

Els propers dies 25, 26 i 27 de febrer de 2022, 4 municipis de la costa del Baix Gaià: Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i Altafulla, ens promocionarem per primer cop de manera conjunta amb estand propi a una fira estatal de turisme: la Navartur - Feria Internacional de Turismo de Navarra a Pamplona.

Tuesday 15 February 2022

Per primera vegada, els quatre municipis de la costa del Baix Gaià han decidit fer un primer pas de promoció turística conjunta i anar plegats de la mà a una fira estatal, en concret, la Fira Internacional de Turisme de Navarra, que se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 de febrer a Pamplona. Es tracta dels ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, Altafulla i Torredembarra. Tres dels municipis -Creixell, Roda i Altafulla- ho faran fora del paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i aquest detall és significatiu.

Des de fa temps, aquests municipis consideren que la costa del Baix Gaià no es visibilitza de manera satisfactòria en les fires que tenen lloc a l’Estat espanyol i en les que hi concorre la marca Costa Daurada. Des d’aquesta setmana, els quatre municipis anuncien la seva oferta turística en emissores de ràdio del País Basc, en castellà i en basc.

El passat mes de novembre, l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, convocava els altres tres ajuntaments per aglutinar una sortida conjunta a la Fira de Navarra, en el context que el turisme navarrès i del País Basc és força notori a la costa del Baix Gaià. La proposta va reeixir i es va decidir ‘fer la prova assistint al certamen de Navarra de manera conjunta i com a municipis de la Costa del Baix Gaià’, ha subratllat l’alcalde de Creixell a Tots21. ‘Això ens permetrà poder desplegar els nostres productes turístics de manera més clara i efectiva i que se’ns visualitzi més com a especificitat de producte turístic’.

En els altres certàmens on assisteixen conjuntament sota la marca Costa Daurada consideren que aquesta opció no es dona. Del mateix parer és l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, que va consultar amb els càmpings del municipi quin és el públic que els interessa ‘i és clar que és el navarrès i basc. Fins i tot un càmping de Roda s’anuncia a l’estadi San Mamés de Bilbao’..

Els ajuntaments de Creixell i Roda de Berà no s’han incorporat aquest any al conveni córner de la Diputació, que va ser presentat aquesta setmana i aglutina la part del lleó dels municipis turístics de les comarques de Tarragona, tant de la Costa Daurada com de les Terres de l’Ebre, 27 en total, sumant-hi institucions del sector i PortAventura. No l’han subscrit perquè prefereixen apostar per aquesta fórmula conjunta amb altres municipis del Baix Gaià. En canvi, Torredembarra i Altafulla sí l’han subscrit, tot i que en el cas de la Fira de Navarra Altafulla no hi assistirà sota l’aixopluc de la Diputació, sinó de Costa Baix Gaià.

L’alcalde de Roda de Berà ha posat l’exemple de Fitur per no voler sumar-se al conveni de la Diputació: ‘A nosaltres no ens és efectiu anar-hi perquè no se’ns visualitza, no podem oferir els nostres productes, fer les nostres promocions i tenir un espai propi. Tenim un pressupost ajustat i hem de buscar el màxim d’eficàcia’. Afinar pressupostàriament és també l’argument del consistori de Creixell. ‘No podem anar als dos llocs: estar al conveni corner i anar a Navarra per lliure’, ha destacat Llopart.

En el cas d’Altafulla, el seu regidor de Turisme, Jordi Molinera, afirma que per primer cop, la seva presència al conveni corner exclou assistir a les tres fires estatals on hi va la Diputació: Fitur -Madrid-, B-Travel -Barcelona- i Navartur sota la marca de la Diputació. El conveni corner no només facilita anar a aquests certàmens, sinó que té una oferta més àmplia, com la de la formació o les accions de màrqueting, on sí hi serà Altafulla. ‘Feia molts anys que els municipis del Baix Gaià parlàvem de fer promoció conjunta en una fira. La marca Costa Daurada és molt respectable, però nosaltres tenim unes especificitats i una especialització en turisme familiar, de proximitat i cultural que no té res a veure amb el model de touroperador d’altres municipis o el de PortAventura. Preferim fer equip amb el Baix Gaià i fer-ho extensiu als municipis d’interior’, subratlla Molinera.

En el cas de Torredembarra, hi ha una paradoxa: l’Ajuntament s’ha sumat al conveni córner en la modalitat d’assistir a les tres fires estatals, i en el cas de Navarra ho farà per partida doble: sota el paraigües de la Diputació i amb l’estand del Baix Gaià, ha informat la regidora de Turisme, Marina Riudeubas. Com a Diputació, Torredembarra no podia escollir anar a unes fires i deixar d’anar a altres, ja que el pack és conjunt. A Torredembarra li interessa estar a Fitur i a B-Travel pel perfil del visitant: ‘Nosaltres no hi podríem anar sols pel cost econòmic que té’, apunta.

 

Quan acabi la fira de Navarra es farà una valoració de l’impacte assolit. Els municipis de la subcomarca del Gaià també es plantegen anar a més fires units -podria ser a Andorra i a Expovacaciones, a Bilbao- i fins i tot sumar productes de municipis de l’interior del Baix Gaià: ‘Podríem promocionar l’oli de Salomó o de la Nou de Gaià en aquests certàmens’, ha citat l’alcalde de Creixell a modus d’exemple.

Els municipis de la costa del Baix Gaià tenen molt clar el perfil del turista que volen i el producte que els interessa promocionar: les platges naturals de la zona, amb vegetació i dunes, entorns poc massificats; un territori farcit d’història i patrimoni monumental -tots ells tenen un castell imponent, de l’època en què el riu Gaià feia de frontera entre els dominis musulmans i els cristians, a mes del propi riu Gaià, espai natural protegit per la Unió Europea i lloc d’excursions i caminades. A més, s’hi suma la proliferació de càmpings, que han fet de la subcomarca una mena de reserva natural que ha impedit un desenvolupament salvatge de l’urbanisme costaner com sí ha succeït en altres poblacions de costa.

Accions del document

Creixell amb pictogrames.

Enquesta per als comerços interessats en els pictogrames.

Tuesday 13 April 2021

Des de Benestar social demanem a tots els comerços que estiguin interessats a tenir un pictograma a la façana com el de l’Ajuntament de Creixell, us demanem que us adreceu aquesta enquesta, entrant a l’enllaç següent:

https://forms.gle/SnkC98TQ9589Ciq96

Els pictogrames són plaques quadrades de 18X18 cm, situades a una alçada d’1,20 m perquè puguin ser vistos tant per petits com per adults, amb la major autonomia possible. El que es pretén és facilitar el dia a dia de les persones amb TEA i les seves famílies, a través de l’accessibilitat cognitiva i la conscienciació social.

Quan feu l’enquesta en els pròxims dies rebreu un correu amb la confirmació. Moltíssimes gràcies.

Accions del document

CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès. La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h..

Wednesday 02 March 2022

ALCALDIA

CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès.

Aquesta recollida de material d'ajuda humanitària la farem a través de la ONG Associació "És per tu". Aquesta és una associació sense ànim de lucre que basa la seva activitat en l’acollida de nens que viuen en zones contaminades de radiació a Chernobil, Ucraïna.

(Associació inscrita al registre d'entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb nº 45464.)

El material que podem recollir és roba d'abric de totes les talles, sacs de dormir i material sanitari com ara:👇

Antiinflamatoris, analgèsics, benes, Betadine, Bolquers, Alcohol de 96º, aigua oxigenada, esparadrap, termòmetres, antitèrmics, desinfectants i altres productes similars.

La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h .També de DILLUNS A DIVENDRES DE 16H. A 19H. a l BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CREIXELL @Bibliocreixell

El primer enviament i recollida de material a Ucraïna per part de l'ONG està prevista per la setmana vinent.

Si hi han famílies de Creixell que vulguin acollir famílies d'Ucraïna a casa seva, si fos necessari, poden deixar les seves dades de contacte a l'Ajuntament Telf. 977800202 - Benestar i Atenció Social.

Les persones de Creixell que vulguin ser voluntàries per tal d'organitzar la recollida i classificació de material, poden posar-se en contacte també amb l'ajuntament de Creixell deixant les seves dades de contacte.

Les persones que vulguin fer donatius amb diners, ho poden fer a través de la UNESCO; el telèfon d'atenció al públic és el 900907500 (TELÉFON GRATUÏT)

ANIMEU-VOS A COL.LABORAR!! MOLTES GRÀCIES D'ANTUVI!!

#CreixellAmbUcraïna #NoWar #NoalaGuerra

Accions del document

CREIXELL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2022

EL PASSAT DISSABTE 26 DE MARÇ´DE 2022, LA BIBLIOCREIXELL VA CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA AMB ELPOEMA DE GABRIEL FERRATER "SI PUC" I LA MÚSICA DE CELTIC QUARTET.

Monday 28 March 2022

Aquest dissabte 26 de març de 2022 vam celebrar a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell el Dia Mundial de la poesia 2022, amb la lectura del poema escollit enguany per la Institució de les Lletres Catalanes, "Si puc" de Gabriel Ferrater, en diferents idiomes.
Vam comptar amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Joan Martí, l'alcalde de Creixell, Sr. Jordi Llopart i el regidor de cultura, Sr. Francesc Sentís, així com d'un nombrós públic i col·laboradors de la Biblioteca.
-Va iniciar la lectura el Màxim en ucraïnès i vam continuar en castellà, català, francès, italià, alemany, aranès, anglès, rus, àrab i lituà. Els més joves van llegir també poemes sobre la pau i la primavera. També vam llegir uns versos en anglès com a petit homenatge per la nostra estimada Joy.
-En acabar la lectura de poemes vam gaudir de la bona música amb CELTIC QUARTET, grup de música folk d'arrels celtes que ens van fer vibrar amb els so dels seus instruments.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST ACTE AMB LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !

Accions del document

CREIXELL CELEBRA LA II RUTA LITERÀRIA DE SANT JORDI

AQUEST DIVENDRES 22 D'ABRIL, HA TINGUT LLOC AQUESTA ACTIVITAT CONJUNTA ENTRE LA BIBLIOCREIXELL I L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL.

Friday 22 April 2022

Per segon any consecutiu, la Biblioteca municipal Bibliocreixell, amb la col·laboració de l'escola Les Eres i els voluntaris de la Biblioteca han dut a terme la II RUTA LITERÀRIA DE SANT JORDI, que aquest any s'ha titulat EL DRAC TRAPELLA. Tots els cursos de l'escola, de P3 a 6è han recorregut els carrers de la vila (Pati biblioteca, Cal Cabaler, Església i plaça Major ) on els esperaven diferents personatges que els han explicat històries i curiositats de la història de Creixell. El fil conductor era descobrir on s'havia amagat el Drac, que havia cremat la palla de Les Eres. Finalment, a la plaça major, ha aparegut el petit Drac que estava encostipat i havia cremat la palla sense voler. Un matí de contes, llegendes, històries i sorpreses on hem respirat ja l'ambient de la Diada de Sant Jordi. Moltes gràcies a totes les persones que voluntàriament ho heu fet possible !

Accions del document

Creixell inicia aquest dimecres 31 de març de 2021 la vacunació massiva contra la Covid-19 amb els majors de 80 anys

De les 9:30h. a les 13:30h. es vacunen gairebé 100 creixellencs i creixellenques al Casal Municipal.

Wednesday 31 March 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SANITAT, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
Creixell inicia aquest dimecres 31 de març de 2021 la vacunació massiva contra la Covid-19 amb els majors de 80 anys
 
Aquest dimecres, 31 de març es realitzarà la vacunació massiva contra la Covid-19 a Creixell, que s’administrarà de manera prioritària a les persones més grans de vuitanta anys de la nostra Vila. Les vacunacions es faran al Casal municipal, espai que l’ajuntament ha adequat prèviament.
 
Des del centre mèdic ja es van posar en contacte amb les persones beneficiàries, sigui mitjançant SMS o trucada telefònica, per concretar l’hora per assistir-hi.
 
L’horari de vacunació serà de 9,30 a 13’30 hores. Avui es vacunen a Creixell un total de gairebé 100 creixellencs i creixellenques majors de 80 anys.
 
Les persones de més de 80 anys que no han rebut l’avís, poden trucar al centre mèdic 977 80 03 36 i li comunicaran l’hora de la seva cita per vacunar-se.
 
La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, ha assegurat que «a finals de la setmana vinent» Catalunya haurà posat la primera dosi a totes les persones majors de 80 anys i quan aquest col·lectiu estigui vacunat es començarà a vacunar a les persones de més de 70 anys.
 
Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell han ordenat l'entrada i sortida de les persones que venen a vacunar-se.

Accions del document

CREIXELL, MUNICIPI LLIURE DE MALTRACTAMENT ANIMAL

Fa gairebé un any, el ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament creixellenc va aprovar la declaració de Creixell com a municipi de protecció d'animals i en contra del seu maltractament.

Wednesday 05 January 2022

Primer de tot dir.vos que des de l'àrea de Protecció dels Animals de l'ajuntament de Creixell celebrem que els animals de companyia tindran a partir d'aquest dimecres a Espanya un estatut jurídic diferent del dels béns materials i des d'avui seran considerats "éssers vius dotats de sensibilitat" i no com a coses, cosa que els conferirà una consideració de membres de la família.

Fa gairebé un any, el ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament creixellenc va aprovar la declaració de Creixell com a municipi de protecció d'animals i en contra del seu maltractament. La moció la va presentar la primera tinent d'alcalde,  Pili Romero, del grup FIC - UNITS PER CREIXELL i va ser aprovada per unanimitat pels 11 membres del consistori. 

Així doncs, amb aquesta moció Creixell es va declarar municipi lliure de maltractament animal.

Des d’aleshores, es va instar a la població a denunciar el maltractament als animals per part de terceres persones i a vetllar pel benestar animal. 

Malgrat que ja fa anys que des de l'ajuntament es col.labora amb les entitats animalistes de la nostra Vila. Volem tenir un record entranyable per la malauradament desapareguda Mercè Casanovas, que amb la seva entitat Creixell Natura va fer una gran tasca de control de les colònies de gats i de protecció animal a la nostra Vila.

De la mateixa manera, també es promou la formació del personal de l'administració pública per tal que puguin tenir tots els recursos necessaris per aconseguir una actuació més àgil davant les situacions que ho requereixin.

Durant aquest primer any de funcionament de l’àrea delegada de Protecció Animal a càrrec de la regidora Pili Romero,  volem donar-vos informació de tot el que he manat fent.

Actualment a Creixell tenim 27  Colònies de gats controlades per tot el municipi.

Això equival a 350 gats aproximadament.

S’han fet esterilitzacions i intervencions veterinàries.

També s’ha procedit a l’adquisició de material, com ara menjadores, abeuradors, senyalitzacions de control de colònies de gats, col·locació de badens als carrers per tal de reduir la velocitat dels vehicles, adquisició de pinso i d’altres materials.

Quan es donen casos de gossos perduts pel terme municipal, es fa difusió per les xarxes socials per tal de localitzar els propietaris dels animals perduts. A través de la Policia Local es procedeix a passar el detector identificatiu de xip als animals recuperats i sempre s’intenta donar els animals en acollida.

També tenim establert  un Conveni de col·laboració amb el Consell  Comarcal del Tarragonès i la Protectora d’Animals.

  Des de l’ajuntament de Creixell volem endurir les mesures per evitar l'abandonament animal i des de l'Ajuntament també es fomentarà l'adopció d'animals.

Volem destacar que no recollir els excrements de les nostres mascotes a la via pública pot ser motiu de sanció per no col.laborar en una bona convivència i manteniment de la Vila.

L'Ajuntament de Creixell vol que tots els animals tinguin una vida digna, sense maltractament físic o psicològic, «sense passar gana, set, calor, fred i angoixa per viure tancat entre quatre parets o lligats amb cadenes tot el dia».

La regidora Pili Romero palesa que «un animal pateix igual que tot ésser viu i té tot el dret a tenir una vida digna i a ser feliç. Els animals són éssers sensibles, que senten i per tant deixen de ser considerats objectes».

 Des de l’àrea de Protecció dels Animals volem fer diversos agraïments a les associacions i entitats que treballen per a fer realitat tota aquesta tasca:

 CREIXELL NATURA

SOS CATS, especialment a l’Àngels

PELUTS AMB BIGOTI

JORDI PASTOR (Voluntarios Itinerantes), agrair la gran ajuda a la regidoria i l’aportació de pinso. I també a MERITXELL POZO la seva constant col·laboració desinteressada amb la regidoria.

S’està treballant per tal de poder aconseguir un  “Corre Can”, un parc de socialització per a gossos. Tenim la ubicació idònia per fer-ho i el projecte preparat.

Es farà realitat el proper any 2022.. Es començarà per un i s’aniran fent a diversos punts del poble.

S’ha treballat amb les ordenances municipals per endurir el tema del maltractament, abandonament d’animals i gossos PPP.

Des de l’àrea de Protecció Animal no cal dir que estem a la disposició de tots els creixellencs i creixellenques per a rebre qualsevol tipus de proposta o suggeriment relatiu a la protecció dels animals de la nostra Vila.

 

PILI ROMERO GRACIA

REGIDORA DELEGADA DE PROTECCIÓ ANIMAL

AJUNTAMENT DE CREIXELL

 

Accions del document

CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Expovacaciones tindrà lloc al recinte firal Bilbao Exhibition Center els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022, i Creixell hi participa conjuntament amb els municipis de la Costa del Baix Gaià.

Monday 25 April 2022

CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Creixell serà present a la fira de turisme #ExpoVacaciones de #Bilbao, del 6 al 8 de maig de 2022.
Ho farà acompanyat de la resta de municipis de la Costa del #BaixGaià, Tarragona, Torredembarra, Roda de Berà I Altafulla, repetint la fórmula que ja es va utilitzar per anar a #Navartur de Pamplona fa algunes setmanes.

ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d'Espanya i suposa una bona manera d'accedir a mercats del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.

Serà la segona experiència conjunta per #Torredembarra#Altafulla#Creixell i #RodadeBerà a la qual s'hi afegeix ara també #Tarragona. Davant el bon resultat que es va obtenir a Navartur, s'ha decidit anar conjuntament a Bilbao.

A ExpoVacaciones s'hi donaran cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 6 fins diumenge 8. Se celebra al Bilbao Exhibition Center. L'any 2021 van passar per ExpoVacaciones més de 27.500 visitants.

#Creixell #TurismeCreixell 

Veure menys

Accions del document

Accions del document