CAVALCADA DE SSMM ELS REIS MAGS DE L'ORIENT A CREIXELL - 2019

SSMM Els Reis Mags de l'Orient arribaran a Creixell novament amb cavalls i amb magnífics carruatges engalanats, aquest dissabte 5 de gener de 2019 a les 18:00h. a l'avinguda Catalunya.

 

Un any més Ses Majestats arribaran a Creixell dalt de magnifics cavalls i amb els seus carruatges engalanats.

Aquest proper dissabte 5 de gener de 2019 a les sis de la tarda, està prevista l'arribada de la Cavalcada Reial a l'avinguda Catalunya de la nostra Vila.

Des d’allà faran un recorregut amb les carrosses i els cavalls pels carrers del nucli històric de la Vila, amb l'itinerari següent: avinguda Catalunya, carrer Raval, plaça Major, carrer Sant Jaume, avinguda Doctor Pujol, carrer Nou, plaça Major, carrer Major i plaça del Mirador.

Tot seguit es desplaçaran fins a l'església parroquial de Sant Jaume a on faran la tradicional adoració i ofrena al Nen Jesús.

Finalment acabaran l’itinerari de la Cavalcada a la plaça del Mirador.

Aquí serán rebuts per l'alcalde de Creixell Jordi Llopart, que els lliurarà les claus de Creixell per tal que puguin anar a totes les cases de la Vila a portar els regals a tots els nens i nenes.

Els Reis Mags rebran a tota la mainada i recolliran les cartes a la mateixa plaça del Mirador.

També prèviament la Comitiva de SSM Els Reis Mags faran la tradicional visita als residents de les dues Llars d'Avis de Creixell: Llar d'Avis Mar i Sol i Residéncia L'Ermita.

  • Quan 05/01/2019 de 18:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Nucli històric de Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document