INAUGURACIÓ DEL PESSEBRE TRADICIONAL A LA CASA DE CULTURA CAL CABALER

El dimecres 5 de desembre de 2018 a les 17:30h. tindrà lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, l'inauguració del Pessebre Tradicional 2018.

El dimecres 5 de desembre de 2018 a les 17:30h. tindrà lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, l'inauguració del Pessebre Tradicional 2018. Es tracta d'un gran diorama que ha quedat instal-lat a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, a la planta baixa de Cal Cabaler. Aquesta obra tant tradicional a Catalunya per les dates nadalenques, ha estat realitzada per Francesc Sentís, Pere Vivancos i els seus col-laboradors. El Francesc és un gran aficionat pessebrista de la nostra Vila, el seu pare Joan ja els feia fa anys i també el seu germà Carlos, malauradament desaparegut recentment. El Francesc, que també és el regidor de cultura de Creixell, vol mantenir així aquesta tradició catalana i familiar. A l'acte inaugural hi haurà també l'actuació de la Coral Infantil "Escola Les Eres" de Creixell, dirigida pel professor Jovi Martí.

S'acosta Nadal, i com cada any, des de la Casa de Cultura de Creixell volem aportar la nostra pinzellada de tradició, il·lusió, pau i esperança per aquests dies.  El Francesc i el Pere han fet  un pessebre amb elements totalment artesanals que ens transporta a la vida quotidiana d'aquell 25 de desembre de fa més de 2000 anys. I ningú millor per presentar el Pessebre que la Il·lusió dels més joves de Creixell, els cantaires de la Coral Infantil de l'escola Les Eres de Creixell que ens donaran la benvinguda amb unes Nadales molt especials. Us esperem a tots !! Bones Festes !!

  • Quan 05/12/2018 de 17:30 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell. Carrer Sant Jaume 4. 43839 CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document