INICI DE CURS DE LA GIMNÀSTICA PER A GENT GRAN DE CREIXELL

Dijous 12 de setembre de 2019 a les 10:00h. al Casal Municipal.

Comencen de nou les c lasses de gimnàstica per a persones majors de 65 anys que estiguin empadronades al municipi. Les classes sòn gratuïtes i són realitzades per monitors del Club Esportiu Gimnàs Creixell. Es fan al Casal Municipal de Creixell tots els dimarts i dijous de 10h. a 11h. Cal apuntar-se a Cal Cabaler.

Es tracta de Cursos de dues hores a la setmana que tenen per objectiu el manteniment de la condició física mitjançant el desenvolupament del sistema cardiovascular, la millora del to muscular i de la flexibilitat, així com la reeducació de la postura global del cos.

Es treballa fent exercicis aeròbics i de tonificació muscular amb acompanyament musical, jocs, ... a més a més d’exercicis d’estiraments i relaxació.

Es fan sessions de gimnàstica de baixa intensitat amb l’objectiu de cercar el benestar físic mitjançant exercicis per la millora de la mobilitat articular, treball de la propiocepció per millorar l’equilibri i la coordinació, exercicis per mantenir el to muscular i tècniques de respiració i relaxació per millorar la consciència corporal.

  • Quan 12/09/2019 des de/d' 10:00" (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Casal Municipal de Creixell - Avda. Doctor Pujol s/n - CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document