PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "JJONES I EL BRAÇ DEL REI MIDES" de JORDI GUASCH

Divendres 29 de març de 2019 a les 18:30h. a la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL de Creixell.

Dins de les activitats culturals de primavera 2019 de Creixell, aquest divendres 29 de març a les 18:30h. tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell la presentació del llibre JJONES I EL BRAÇ DEL REI MIDES, del periodista i historiador torrenc Jordi Guasch Gómez
La novel·la està il·lustrada pel dibuixant també torrenc Miquel Vila. L'acte el conduirà la Maribel Pérez Fontanillas, responsable de la Biblioteca.

El protagonista del llibre és JJones, un heroi torrenc que protagonitza un llibre de ficció juvenil, 'JJ i el braç del rei Mides', escrit per Jordi Guasch, ja conegut per la seva faceta d'escriptor, però fins ara de llibres de recerca històrica local.

Jordi Guasch ha publicat fins a una cinquantena de treballs sobre història local. Títols com 'Babilònia de Torredembarra' o 'El Culte a Santa Rosalia a Torredembarra (del segle XVII al XXI)' formaven part de la seva obra que, ara, suma un nou àmbit amb la literatura juvenil. 'JJ i el braç del rei Mides' va ser escrit el 2011 amb la intenció de crear un heroi a l'estil Harry Potter, però ambientat a Torredembarra.

El personatge, JJones, és fill d'un arqueòleg, i en aquesta aventura haurà de trobar el braç del Rei Mides, una relíquia capaç de convertir en or qualsevol objecte. Per fer-ho, s'enfrontarà a múltiples personatges i peripècies. Hi tindran un paper protagonista els cossetans, la tribu ibera que habitava la zona de Tarragona en l'època prerromana, i a la història s'hi podran reconèixer espais com Torredembarra, Tarragona i la Pobla de Montornès. 

  • Quan 29/03/2019 de 18:30 a 19:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Biblioteca Municipal Bibliocreixell - Avinguda de Navarra s/n - Creixell 43839
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977803400
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document