TEATRE AL CASAL MUNICIPAL : "PLA DE XOC" AMB EL GRUP TREATERÀPIA D'ALTAFULLA

El proper diumenge 31 de març de 2019 a les 18:30h. al Casal Municipal de Creixell tindrà lloc la representació de l'obra PLA DE XOC. de Joan Maria Vidal. És una producció del Grup de Teatre d'Altafulla TREATERÀPIA.

Dins de les activitats culturals de primavera que organitza l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Creixell, el proper diumenge 31 de març de 2019 a les 18:30h. al Casal Municipal de Creixell tindrà lloc la representació de l'obra PLA DE XOC. de Joan Maria Vidal. És una producció del Grup de Teatre d'Altafulla TREATERÀPIA.

SINOPSIS: Qué estaries disposat a fer pels teus propis interessos?, i per tot el que sempre has defensat? Pla de Xoc ens mostra, sense parlar de política i de forma divertida que estan disposats a fer els polítics per ells mateixos, o pels seus. En plena campanya electoral, a 15 dies per a les eleccions, les enquestes mostren una difícil combinació per poder governar. En Josep Fornés, que fins ara manava amb majoria absoluta, ho té molt complicat per poder continuar governant i els seus rivals no li ho posaran gens fàcil. Falsedats, mentides, traïcions i tripijocs que ens mostraran la cara oculta dels nostres líders! Fins on lluitaríem per aconseguir els nostres objectius? L’autor considera que l’obra es pot situar en qualsevol país i que tothom podrà posar cares diferents als protagonistes. “Sense tocar la política, Pla de xoc toca els polítics. No tot el que veiem a la televisió és real i l’obra parla justament d’això. És una comèdia i l’espectador riurà, però també tornarà a casa amb un missatge final molt potent. La gent sortirà del teatre pensant”, assenyala Vidal. Autor i director: JOAN MARIA VIDAL

Espectacle recomanat per a majors de 12 anys – Durada de l’espectacle: 80 minuts. ENTRADA LLIURE. 

  • Quan 31/03/2019 de 18:30 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Casal Municipal de Creixell - Avda. Doctor Pujol s/n - CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document