Piscines Municipals

Un nombrós grup de veïns de Creixell varen estrenar aquest divendres, 29 de Juliol del 2005, des de primera hora del matí, les noves piscines municipals de la vila.
 
                                                   
 
Les primeres autoritats municipals, encapçalades per l'Alcalde Teo Fuster, el tinent d'alcalde d'urbanisme, Juan José Conesa, i els regidors Josep Gual i Pilar Romero, varen donar el tret de sortida d'aquestes noves instal.lacions, per bé que l'acte d'inauguració oficial ja posposat uns dies.
La piscina també serà utilitzada per el Consell Esportiu del Tarragonès, per tal de realitzar-hi les activitats d'esplai amb els nois i noies durant l'estiu a Creixell.
A més, s'ha instal.lat també una zona de solarium amb hamaques, parasols i taules i cadires, a banda de la zona ajardinada. Fins al migdia havien passat per les piscines mes de 300 persones, la majoria de les quals varen expressar la seva satisfacció per la posada en marxa d'aquest nou equipament, i molts d'ells es mostraven perplexos per la bona qualitat de les instal.lacions alhora que es felicitaven per que ja finalment el vell malson de les piscines s'havia fet realitat
 
                                        
 
A partir de les deu del matí i fins a les set de la tarda, ininterrompudament, les dues noves piscines municipals romandran obertes fins el proper mes de setembre. Són situades a la zona d'equipaments i trobareu l'accés a l'Avinguda Navarra, al costat de l'Hotel d'Entitats o antic Col.legi. Veure plànol

Accions del document