CREIXELL HA PARTICIPAT ACTIVAMENT A LA FIRA INTERNACIONAL DE TURISME FITUR 2019 DE MADRID

La regidora de turisme de Creixell Silvia Farrero ha estat a l'acte inaugural de l'estand de Catalunya a FITUR 2019 que ha presidit el sr.Joaquim Ferrer, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, amb el director general de turisme de la Gencat sr.Octavi Bono, i també el president del PTDT Costa Daurada sr.Martí Carnicer.

Thursday 31 January 2019

La principal fira internacional de turisme de l'Estat i una de les més importants del món va abaixar la persiana aquest diumenge passat i Creixell n'ha estat un dels protagonistes.  Novament enguany, Creixell hi ha participat conjuntament amb diferents municipis dins de l'espai de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre de l'Estand Catalunya.

 


Durant els tres dies de fira dedicats a l'àmbit professional, la regidora de Turisme Silvia Farrero  ha mantingut  diverses reunions de treball amb organismes i empreses de gestió turística,  Els dies d'obertura al públic (26 i 27) l'estand ha registrat una notable afluència de públic.

La regidora Silvia Farrero, que a la vegada també es presidenta del Consorci Turístic del Baix Gaià,  destaca que la participació de Creixell i del nostre territori en aquesta fira consolida la notorietat  en un entorn turístic internacional i ha servit per  trobar-nos amb empresaris i entitats del sector i, en definitiva, per aconseguir contactes i oportunitats per a Creixell i el nostre territori en un entorn cada cop més competitiu.

Durant la fira, la regidora Farrero es va reunir amb diferents representants pòlítics del Baix Gaià presents a FITUR, entre d'altres amb l'alcalde de Roda de Berà Pere Virgili i la regidora de turisme rodenca Isabel Mondéjar.

La regidora Silvia Farrero ha estat  també a la tradicional recepció de professionals i autoritats catalanes presents a la fira, oferta per la Generalitat al Centre Cultural Blanquerna - Generalitat de Catalunya a Madrid. 


Durant els tres dies dedicats a l'àmbit professional de FITUR,  Creixell ha tingut una intensa agenda d'actes i reunions. Juntament amb actes de caire més institucional,  Destaquem una reunió amb el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona sr.Martí Carnicé.  En aquesta reunió s'han pogut concretar diverses accions conjuntes entre Creixell i el PTDT Costa Daurada.

D'altra banda la regidora Silvia Farrero es va reunir també amb el sr.Ángel Somoza, del grup Hispapublic per tal de fer un reportatge publicitari promocional de Creixell a les revistes VIAJAR CON HIJOS i TURISME RURAL CON HIJOS.

També es va tancar un pre-acord de col-laboració amb Port Aventura. El proper dia 5 de febrer la regidora Silvia Farrero es reunirà a les instal-lacions administratives de Port Aventura a Vilaseca per tal de concretar l'esmentat acord de col-laboració. 

 

Accions del document