ESQUIADA JOVE 2019

Un grup de 70 joves dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià han participat durant tot aquest passat cap de setmana a l'Esquiada Jove 2019. La sortida a Andorra ha estat tot un éxit. Aquesta activitat ha estat organitzada pels municipis de la ZONA TRAC amb el Consell Comarcal del Tarragonès dins del programa "PROPERA PARADA".

dimarts 12 febrer 2019

El passat cap de setmana un grup de 65 joves amb monitors dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià van participar de l’esquiada jove a Vallnord (Andorra) que organitzen anualment els seus ajuntaments des de les regidories de joventut.

Aquesta sortida de dos dies és una aposta forta del projecte de dinamització compartit “Propera parada...”  És una activitat que afavoreix la interrelació del jovent de la zona, ofereix l’impuls de la pràctica de l’esport com a alternativa d’oci saludable i permet als professionals de joventut que hi assisteixen mantenir el vincle i detectar i recollir les necessitats del jovent a tots els nivells.

L’experiència ha estat valorada molt positivament per totes les persones participants.

La sortida està emmarcada dins dels respectius Plans Anuals de Joventut dels cinc municipis i el Consell Comarcal del Tarragonès, en el context d’un treball en xarxa interinstitucional que es duu a terme des de l’any 2009.

Accions del document