SIGNATURA CONVENI CÒRNER FIRES DE TURISME 2019

Creixell s'dhereix un any més al Conveni Còrner de Fires de Turisme del PTDT Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Monday 21 January 2019

Aquest passat divendres18 de gener de 2019, s’ha signat a Tarragona l'acord de participació conjunta i coordinada al programa de fires de turisme internacional, nacionals i estatals i per una Campanya de comunicació i màrqueting de publicitat promogudes per l'agència catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada-Terres de l’Ebre per al 2019.

Per part de l’ajuntament de Creixell hi ha assistit la regidora de turisme i Presidenta del Consorci Turístic del Baix Gaià sra. Silvia Farrero .

El conveni s’ha signat per setzé any consecutiu per la Diputació de Tarragona, mitjançant el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i per 25 entitats públiques i empreses privades. Entre ells els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell, Vila-seca, Patronat de Turisme Baix Camp Muntanyes de Prades, Consell Comarcal del Priorat, Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils. La Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, Priorat Enoturisme i PortAventura Entertaiment SAU.

El president del Patronat de Turisme de la Diputació ´de Tarragona Martí Carnicer, acompanyat per representants municipals i de l'entitats privades, han signat l'acord per aquest any 2019. Al final de l’acte tots els signants del Conveni s’han fet la tradicional foto de familia a la porta del Palau de la Diputació de Tarragona.

Accions del document