Ajuntament

Salutació de l'alcalde

Creixell s’obre al món per convidar tothom a gaudir amb nosaltres, a participar de les nostres tradicions més arrelades.

Benvolguts internautes,

Vull donar la meva cordial benvinguda a tots els visitants d'aquesta nova pàgina web de l’ajuntament de Creixell, amb la qual volem establir una comunicació més directa amb els vilatans, familiars, amics, visitants i totes aquelles persones que d'alguna manera estiguin vinculades al municipi, aprofitant així les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per establir llaços de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans.

 

Per als que encara no coneguin el nostre municipi i decideixin treure el cap per aquesta finestra des de qualsevol part del món, vull manifestar la meva salutació personal en nom de tota la corporació municipal, i agrair-los el seu interès per haver accedit a aquest petit racó cibernètic.

 

A través dels diferents enllaços observareu que som un municipi de 10,37 quilòmetres quadrats,  ple de vida, amb un entorn natural privilegiat de la Costa Daurada i de l’àrea del Baix Gaià, a la comarca del Tarragonès. El nostre municipi tot i ser petit en població disposa de la gran majoria d'infraestructures per sentir-nos-hi còmodes; centre de salut, escoles, zona esportiva, piscines municipals, etc.

 

El turisme és el pilar fonamental de l’economia creixellenca. A Creixell hi ha cinc càmpings, dos petits hotels amb encant i moltes urbanitzacions amb habitatges de segona  residència i apartaments turístics.

 També us convidem a gaudir de l’ambient de les nostres festes i celebracions. Destacar les Festivitats en honor a Sant Jaume, el patró de la Vila. També cal destacar les festes tradicionals del Santíssim Sagrament, amb la Processó del Pa Beneït. La celebració anualment de la fira medieval, la setmana cultural de Sant Jordi o la fira multisectorial són esdeveniments assenyalats. A Creixell sempre trobareu un bon ambient per a la diversió i el gaudi, gràcies a la seva gent oberta i acollidora.

 Així mateix, animo a tots els internautes que a través d'aquest portal ens facin arribar tots els suggeriments, idees i opinions que desitgin plantejar tant per a la gestió municipal, per fer-la més oberta i innovadora, com per a la web, per poder millorar entre tots la presència del municipi de Creixell a la Xarxa.

 
Jordi Llopart i Senent
Alcalde de Creixell

Accions del document

Corporació Municipal

JUNTS PER CREIXELL-JUNTS

Jordi Llopart Senent

Silvia Farrero Tahull

Francesc Sentís Escamilla

PSC-CP

Montserrat Muñoz Madueño

Mari Carmen Marín Hidalgo

Juan Lara Montero

PP

Jaime Serret Simó

Maria Dolores Juncal Santos

ERC-AM

Jordi Moliné Górriz

Consuelo Picón Gomis

AVP-FIC Pilar Romero Gracia

 

Accions del document

Anuncis i Publicacions

Llegir Més

El govern del municipi

Llegir Més

Registre d'interessos de regidors/es

Llegir Més

Convenis

Accions del document

Ordenances fiscals

Llegir Més

Ordenances reguladores

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Accions del document

Concursos i oposicions

Llegir Més

Juntes de Govern Local (Actes)

S'exposen les actes de les sessions celebrades per la Junta de Govern Local.

Llegir Més

Plens (Actes)

Llegir Més

Economia

Llegir Més

Informació i comunicats

Llegir Més

Accions del document