Què és?

CREIXELL SOLUCIONA

És una eina virtual que permet als veïns comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes del poble de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori pot detectar aquestes deficiències del dia a dia amb més facilitat i resoldre-les més ràpidament.

 

Quins problemes puc comunicar?

A la dreta teniu una llista dels tipus de problemes que es poden resoldre i els que no. Us recordem que l’àmbit d’actuació se circumscriu al municipi del Creixell.

 

Com puc comunicar un problema?

Només cal omplir el formulari que trobareu a l'inici del web o a l’apartat Comunicar un problema. Us demanem que descrigueu el problema i el lloc on se situa de forma entenedora i concreta. També heu de facilitar-nos el vostre nom, correu electrònic i telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.

 

Puc veure quins problemes s'han comunicat?

Als apartats Problemes comunicats, Problemes en procés i Problemes solucionats podreu veure el llistat de situacions millorables classificades segons aquestes categories, així com la seva localització en el mapa. Si cliqueu sobre el problema i aneu a + info, n'obtindreu més informació i podreu fer un seguiment del seu estat actual.

Accions del document