5 MUNICIPIS DEL CAMP DE TARRAGONA AMB OBRA DE JVJOL ES PROMOCIONARAN A LA FIRA MODERNISTA DE LEÓN DE L'1 AL 3 DE SETEMBRE DE 2023

Els ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, la Secuita, Montferri i els Pallaresos estaran presents a la Fira Modernista de León, de l'1 al 3 de setembre, en el marc de les Jornades "Els Pallaresos 1900".

Monday 17 July 2023

5 MUNICIPIS AMB OBRA DE JVJOL DEL CAMP DE TARRAGONA ES PROMOCIONARAN A LA FIRA MODERNISTA DE LEÓN DE L'1 AL 3 DE SETEMBRE DE 2023
 
Els ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, la Secuita, Montferri i els Pallaresos estaran presents a la Fira Modernista de León, de l'1 al 3 de setembre, en el marc de les Jornades "Els Pallaresos 1900".
5 Ajuntaments del Camp de Tarragona que disposen d’obra de Josep Maria Jujol posaran les bases de la Ruta Jujoliana i sortiran de Catalunya, assistin,t el primer cap de setmana de setembre, a la II Fira Modernista de León.
 
Els municipis estaran coordinats per l’Ajuntament dels Pallaresos amb la finalitat de donar a conèixer l’obra de l'arquitecte Jvjol fora de Catalunya.
En el marc de les Jornades Modernistes del Camp de Tarragona "Els Pallaresos 1900", que se celebraran el primer cap de setmana de novembre als Pallaresos i en el context del Manifest Jujolià signat per nombrosos ajuntaments i institucions, els ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, la Secuita, Montferri i els Pallaresos han acordat estar presents a la Fira Modernista de León.
 
L’acord es va segellar en una reunió celebrada el dia 13 de juliol a l’Ajuntament dels Pallaresos i en la que hi van assistir l’alcaldessa de Creixell, Montse Muñoz, i el regidor Jordi Llopart; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré; l’alcalde de La Secuita, Eudald Roca, i el regidor i alcalde ‘pedani’ de Vistabella, Josep Mañé, a més de l’alcalde dels Pallaresos, Xavier Marcos, i el regidor de Cultura, Marc Prada. Va excusar la seva presència l’alcaldessa de Montferri, que no obstant això es mostrà favorable a l’acord.
 
Els ajuntaments aportaran material cultural i turístic sobre Jujol, que formarà part de l’exposició de l’oferta jujoliana dels cinc municipis, i disposaran d’un estand coordinat per l’Ajuntament dels Pallaresos.

Accions del document