5è. CERTAMEN LITERARI DE NARRATIVA CURTA PAPALLONES LILES DE CREIXELL

El col·lectiu feminista Papallones Liles juntament amb la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Creixell i la Casa de Cultura Cal Cabaler convoquen, en motiu del Dia Internacional de la Dona, la 5a. edició del certamen literari de narrativa curta dedicat a la dona. Els treballs es poden presentar fins al 31 de gener de 2024.

Monday 04 September 2023

Us podeu descarregar les BASES DEL CERTAMEN EN CATALÀ AQUÍ

Os podéis descargar las BASES DEL CERTAMEN EN CASTELLANO AQUÍ

 

El col·lectiu feminista Papallones Liles de Creixell, juntament amb l'àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Creixell i Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell,  convoca el 5è Certamen Literari de Narrativa Curta. L'objectiu del certamen és la promoció dels valors d'igualtat i la consolidació d'uns conceptes culturals, a través de la literatura, que contribueixin a un canvi de mentalitat en la nostra societat.

La iniciativa del Certamen Literari de Narrativa Curta Papallones Liles neix l’any 2020 amb el propòsit de conscienciar la ciutadania en la importància de la igualtat de gènere i fer-la reflexionar sobre accions encaminades a la igualtat d’oportunitats. D’aquesta manera, l’objectiu del certamen és la promoció de valors d’igualtat i la consolidació d’uns conceptes culturals, a través de la literatura, que contribueixin a un canvi de mentalitat en la nostra societat. Amb la utilització d’un llenguatge no sexista es pretén també evitar tots aquells models discriminatoris que dificulten la consecució d’una igualtat real entre homes i dones.

Obert a tothom, la temàtica és lliure sempre i quan representin i estiguin relacionats amb la data del 8M; al voltant de les dones i de la igualtat de gènere.

Els treballs es poden presentar fins al 31 de gener de 2024.

Accions del document