A PARTIR DEL DILLUNS 3 D'OCTUBRE DE 2022 TINDREM ASSIGNADA UNA SEGONA METGESSA DE FAMÍLIA AL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL

La nova metgessa de família que vindrà a Creixell és la Doctora Najsla Najih, que és una magnífica professional mèdica i que passarà consulta tots els dilluns, dimecres i divendres.

Wednesday 14 September 2022

ÀREA DE SALUT
 
A PARTIR DEL DILLUNS 3 D'OCTUBRE DE 2022 TINDREM ASSIGNADA UNA SEGONA METGESSA DE FAMÍLIA AL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL
 
Des de la Coordinació Mèdica de l'Àrea Bàsica de Salut -ABS de Torredembarra
XARXA SANTA TECLA Sanitària, Social i Docent ens han confirmat que a partir del DILLUNS 3 D'OCTUBRE DE 2022 tindrem una segona metgessa de família assignada al Consultori Mèdic de Creixell.
 
Ens fa molta il-lusió fer-vos saber aquesta notícia ja que així solucionem d'una vegada el problema de tenir vacant aquest contingent de pacients de Creixell que abans portava la Doctora Fernández.
 
El nombre de pacients assignats al metge/ssa de família és un factor rellevant que pot tenir un impacte important en la salut de la població. És per això que des de l'àrea de Salut de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picon Gomis, hem mantingut diverses reunions amb els responsables sanitaris corresponents per tal de solventar aquesta mancança que teníem fins ara a la nostra Vila.
 
La nova metgessa de família que vindrà a Creixell és la Doctora Najsla Najih, que és una magnífica professional mèdica.
 
Ella passarà consulta els dilluns, dimecres i divendres. La Doctora Pinazo seguirà passant consulta els dilluns, dimarts, dijous i divendres.

Accions del document