AGRAÏMENT DE LA REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES I 1ªTINENT D'ALCALDE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SRA. PILI ROMERO GRACIA

Després d’una setmana plena de festes i esdeveniments, Creixell ha posat punt i final a la seva apreciada festa major de Sant Jaume.

Tuesday 02 August 2022

ÀREA DE FESTES
 
AGRAÏMENT DE LA REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES I 1ªTINENT D'ALCALDE DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SRA. PILI ROMERO GRACIA
 
Després d’una setmana plena de festes i esdeveniments, Creixell ha posat punt i final a la seva apreciada festa major de Sant Jaume.
Com a regidora de festes, volia donar les gràcies a tothom per la gran acollida i participació a tots els actes. Gràcies a vosaltres la festa ha estat un èxit!
La covid19 va provocar que, els darrers anys, Creixell celebrés una programació reduïda i readaptada per a complir totes les mesures de seguretat. Enguany, gràcies a la millora dels indicadors de la pandèmia, hem pogut gaudir de les festes amb normalitat. La gent teníem ganes de tornar a reunir-nos als carrers del poble i això ha quedat reflectit aquesta setmana, ja que hem viscut una festa major molt participativa i plena d’il•lusió.
 
Volia destacar el reconeixement que mereix la gent gran que, com cada any, ens han donat el seu recolzament incondicional venint i gaudint de tot.
També volia agrair als joves el seu bon comportament la nit de la discoteca, ja que aquesta festa alguns anys ha estat problemàtica per culpa d’un grup minoritari. Tanmateix, segons l’informe de la policia i protecció civil, aquest any va anar força bé. Això em fa especial il•lusió, perquè jo sempre he apostat per la gent jove i per a que tinguin una nit dedicada a ells.
En conclusió, moltes gràcies a tothom per venir, per passar-ho bé i per gaudir de les nostres festes i el nostre poble. L’any que ve intentarem superar-nos, ja que tot i que estem molt contents i agraïts, també tenim en compte les vostres crítiques i propostes. Aquest any, en especial, ens heu fet saber que en algunes esdeveniments han faltat cadires per culpa de la mancança d’espai.
Sento molt aquesta situació, ja que vaig lluitar per a que els contenidors es retiressin i així tenir més espai per a poder posar taules i cadires. Malauradament va ser impossible, ja que hem van dir que aquests no es podien moure d’allà. A això se li ha de sumar la gran quantitat de gent que ha assistit; ens va ser impossible posar sempre totes les cadires, ja que de fer-ho la meitat de la gent no hagués pogut accedir a la pista esportiva.
 
Com sempre, ha estat imprescindible per a mi el suport i l’estima que em demostreu. En especial, volia donar mil gràcies al ball de Diables de Creixell, la Montse, l’Enric, el Josep, la brigada, la policia, Electrocreixell, protecció civil i a totes les associacions que han col•laborat i que m’han ajudat. A més a més, donar les gràcies també als veïns per les molèsties que els hi hagi pogut ocasionar.
L’any que ve més i millor!
 
Visca Creixell !
 
PILI ROMERO GRACIA
1ªTINENT D'ALCALDE I REGIDORA DELEGADA DE FESTES
AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
May be an image of a l'exterior
 
 
 
See insights and ads
Promociona la publicació
 
" alt="" width="18" height="18" />
66
 
 
2 comparticions
 
M'agrada
 
 
 
Comenta
 
 
Comparteix
 

0

Accions del document