ANUL-LADES LES CLASSES DE GIMNÀSTICA DE LA GENT GRAN A CAUSA DEL COVID19

De manera temporal fins el dia 18 de març, malgrat que la mesura preventiva es podria perllongar

Wednesday 11 March 2020

Des de l'Àrea de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora delegada Chelo Picón Gomis, fem avinent el següent AVÍS:

Donada la situació d'excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l'extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l'àrea delegada de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'ajuntament de Creixell, ha decidit SUSPENDRE TEMPORALMENT les Classes de Gimnàstica per a Gent Gran que es fan tots els dimarts i dijous al Casal Municipal.

D'acord amb aquesta decisió, a partir d'avui dimecres 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, no hi haurà classes de gimnàstica per adults al Casal. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de suspensió d'aquesta activitat es comunicarà oportunament.

Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris d'aquesta activitat que es fa amb Ana Hersa Yoga del Club Esportiu Gimnàs Creixell són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia.

Us demanem la vostra màxima col-laboració.

Chelo Picón Gomis
Regidora delegada Benestar, Atenció Social i Sanitat
Ajuntament de Creixell
#creixell

Accions del document