ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL

Enguany no hi haurà l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument. Les persones o entitats que vulguin fer l'ofrena ho podran fer a títol personal, respectant les mesures COVID19

dijous 02 setembre 2021

ANUL·LAT L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DE L'11 DE SETEMBRE A CREIXELL
 
Us fem avinent que, a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, l'ajuntament de Creixell ha decidit suspendre enguany l'acte institucionals de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre a la nostra Vila.
 
Aquesta decisió ha estat presa per l'ajuntament per tal d'evitar situacions que puguin afavorir els contagis per coronavirus.
 
En aquests moments de risc al nostre territori, cal tenir molta prudència i responsabilitat.
 
No hi haurà per tant l'acte institucional a la Plaça Lluís Companys amb la Corporació Municipal, les entitats, associacions, partits polítics, col.lectius i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l'ofrena floral al monument.
 
Malgrat això, les persones, entitats, partits polítics, associacions i/o col.lectius que vulguin fer l'ofrena floral al monument, ho podran fer a títol particular però mantenint sempre les màximes mesures de seguretat adients.
 
Esperem que la situació de la pandèmia vagi millorant amb la col.laboració de tothom.
 
Malgrat tot, aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos a tothom una bona Diada Nacional de Catalunya.
 
Visca Catalunya!
 

Accions del document