ARRIBA A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS.

Dijous 18 de maig i divendres 19 de maig de 2023 de 9:30h a 14:00h hi haurà la carpa informativa a la Plaça Major i donaran un lot de material pel reciclatge.

Thursday 18 May 2023

ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
ARRIBA A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS. DIJOUS 18 I DIVENDRES 19 DE MAIG DE 9:30H A 14H A LA PLAÇA MAJOR.
 
El passat dilluns 17 d’abril va començar el treball de camp de la campanya de sensibilització i foment de la recollida selectiva de residus en aquells municipis que tenen delegat el servei al Consell Comarcal del Tarragonès.
 
Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal.
 
Dos educadors ambientals són les persones encarregades d’explicar a la població sobre la necessitat de separar correctament els residus domiciliaris i dipositar-los al contenidor corresponent ubicat a la via pública. Sota una carpa amb el logotip del Consell, els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos.
 
Durant l'estiu aquesta acció es repetirà per tal que les persones amb segona residència puguin recollir el seu lot per habitatge.
La regidora de medi ambient Silvia Farrero, la regidora d'igualtat Chelo Picon Gomis i altres veïns i veïnes de Creixell ja han recollit a primera hora el seu lot de reciclatge.
 
VINE A RECOLLIR EL TEU!! 1 LOT PER HABITATGE!
Més informació a 👇

Accions del document