ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS ELS DIES 21 i 22 D'AGOST DE 2023 - PUNT INFORMATIU A LA PLAÇA MAJOR

Els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos els dies 21 i 22 d'agost de 10h a 13:30h a la Plaça Major de Creixell.

Monday 21 August 2023

ALCALDIA - ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS ELS DIES 21 i 22 D'AGOST DE 2023 - PUNT INFORMATIU A LA PLAÇA MAJOR
 
🔴Els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos els dies 21 i 22 d'agost de 10h a 13:30h a la Plaça Major de Creixell.
 
🔴Es tracta de la nova campanya de sensibilització ciutadana del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col.locació d'una carpa informativa sobre la recollida selectiva de residus.
 
♻️Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal.
Sota una carpa amb el logotip del Consell Comarcal del Tarragonès els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos.
 
📆DILLUNS 21 I DIMARTS 22 D'AGOST DE 2023
⌚️📍DE 10H A 13:30H A LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL .
👉Es torna a repetir aquesta acció que ja es va fer el passat mes de maig, per tal que les persones amb segona residència i endemés que anteriorment no ho van fer, puguin recollir ara el seu lot per habitatge.
📢VINE A RECOLLIR EL TEU LOT DE RECICLATGE!
📢RECICLAR, REDUIR, REUTILITZAR I SEPARAR ELS RESIDUS ÉS COSA DE TOTHOM!
 

Accions del document