ARRIBA EL CREIXELL MÀGIC, EL 1r. FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE CREIXELL

Una experiència màgica única els dies 16, 17 i 18 d'agost. Aquest esdeveniment excepcional, dirigit a públics de totes les edats, oferirà una programació variada d'espectacles que desafiaran els teus sentits.

Tuesday 02 July 2024

NOTA DE PREMSA AQUÍ

Arriba el Creixell Màgic, el 1r Festival Internacional de Màgia de Creixell! Prepara't per viure una experiència màgica única els dies 16, 17 i 18 d'agost. Aquest esdeveniment excepcional, dirigit a públics de totes les edats, oferirà una programació variada d'espectacles que desafiaran els teus sentits.

El festival s'inaugurarà el divendres a la nit amb el Sopar Màgic, un sopar a l'aire lliure sota les estrelles, on Manu Llari presentarà un espectacle màgic. El dissabte i el diumenge tindran lloc la resta d'activitats i espectacles. Podreu gaudir de la màgia de prop amb Jordi Caps, guanyador de Got Talent Espanya, en una Gala de cartomàgia exclusiva per a només 50 persones. El punt culminant del festival és la Gran Gala Internacional presentada per Mag Ramó, amb actuacions de Shado el mago, Dúo Kybalion, Mag Albert i Cesc Alriols.

Després, la Màgia Golfa oferirà un espectacle per a públic adult a càrrec del Mag Albert Vidal. Per als més joves, hi haurà una Gala Infantil amb l'espectacle "Confeti" de Francis Zafrilla i un Taller de màgia infantil dirigit pel Mag Àlex. A més, la màgia s'apoderarà dels carrers amb espectacles de Melanie, Jordi Pota, Fèlix Brunet i Xavier Medina. També podràs explorar un mercat màgic ple de productes exclusius i participar en animacions populars.

El festival està organitzat per Shado Productions junt amb l'Ajuntament de Creixell i amb el patrocinador oficial Plann. Uneix-te a nosaltres en aquest cap de setmana màgic per a tota la família al Festival Internacional de Màgia de Creixell. Prepara't per viure una experiència màgica que recordaràs per sempre!.

 

Tota la informació i entrades disponibles a www.creixellmagic.cat

Accions del document