ARRIBEN LES PRIMERES JORNADES DE L'ARRÒS DEL BAIX GAIÀ, PRESENTADES AL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL

Del 18 de maig al 18 de juny de 2023, una vintena de restaurants del Baix Gaià serviran menús i degustacions amb Arroz BAYO com a protagonista, acompanyats de vins i caves Juvé & Camps.

Tuesday 16 May 2023

ARRIBEN LES PRIMERES JORNADES DE L'ARRÒS DEL BAIX GAIÀ, PRESENTADES AL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL
En marxa les Jornades Gastronòmiques 'Arròs al Baix Gaià' 🥘 amb la Federació AEHT
👉 Del 18 de maig al 18 de juny, una vintena de restaurants del Baix Gaià serviran menús i degustacions amb Arroz BAYO com a protagonista, acompanyats de vins i caves Juvé & Camps.
👉 Silvia Farrero, regidora de turisme de Creixell, ha donat la benvinguda a les jornades en l'acte que s'ha fet aquest matí al Gavina restaurant del nostre municipi.
💬 Joan Antón, vicepresident de l'AEH Baix Gaià, ha volgut remarcar que “és natural que es dediquin unes jornades a la cuina de l’arròs, ja que tenim una gran tradició pesquera, hortícola i un bon producte que ens arriba del Delta”.
 

Durant la presentació, la Sra. Sílvia Farrero, regidora de turisme de Creixell, ha obert l’acte celebrant que la marca Baix Gaià “ja està sonant. Gràcies a accions com aquesta, ens coneixen arreu.” Farrero considera que aquest és un fet molt positiu pel territori i anima a fer-hi partícip el petit empresari “perquè com més socis hi hagi, més creixerà. El Baix Gaià ja està al mapa i enamora”, ha destacat.

El Sr. Joan Antón, vicepresident de l’AEH Baix Gaià, ha remarcat que “és natural que es dediquin unes jornades a la cuina de l’arròs, ja que tenim una gran tradició pesquera, hortícola i un bon producte que ens arriba del Delta”. També ha fet referència a que “aquesta subcomarca cada vegada va sonant més, ja que aquesta zona tranquil·la i poc massificada té molts valors per potenciar”.

La Sra. Anna Casabona, de Juvé & Camps, ha transmès el seu agraïment a l’organització assegurant que ”sempre estem molt contents d’estar al costat dels hostalers”. També ha comparat els vins i caves inclosos en els menús de les jornades al “xup-xup d’una bona recepta, amb una gran labor al darrere per assolir una gran qualitat”.

Per últim, el Sr. Xavier Lopez, en representació de Nomen Foods, ha aprofitat per remarcar que “participar en aquestes jornades és una bona manera de fer conèixer el territori”, i que la seva gamma de productes d’arròs Bayo “dona solució al plat que sigui que es vulgui presentar”.

La presentació ha finalitzat amb la degustació d’un arròs preparat pel restaurant Gavina de Creixell, escenari de l’acte, que ha estat maridat amb vins i caves de Juvé & Camps, patrocinador de les jornades.

 
 
 
 
En els propers dies es coneixeran els restaurants participants i els menús de les Jornades.
 

Accions del document