BALANÇ DEL PRIMER ANY DE MANDAT DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El govern municipal de l'ajuntament de Creixell, format per PSC, FIC, JUNTS, PP i ERC fa un balanç positiu del seu primer any de mandat, amb l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño al capdavant.

Thursday 27 June 2024

🏫BALANÇ 1ER. ANY DE MANDAT | El govern municipal de l'ajuntament de Creixell, format per PSC, FIC, JUNTS, PP i ERC fa un balanç positiu del seu primer any de mandat, amb l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño al capdavant. Es compleix el primer aniversari del pacte de les formacions polítiques esmentades per governar la Vila de Creixell.
✅ L’alcaldessa Montse Muñoz ha subratllat més d’una desena de les accions que l’equip de govern ha realitzat durant aquest any. La terminació I posada en marxa del nou aparcament municipal Porta de Llevant de Creixell, l’adquisició d’una nova màquina escombradora propera a arribar, més de 60 intervencions de pintura als vials creixellencs, Re pavimentació del vial sud de la platja donades les deficiències existents i actuacions de pavimentació al carrer Girona, renovació i adequació de les piscines municipals per obrir al públic l’1 de juliol, realització dels Campus de Nadal i Estiu per la mainada i els joves dotant-los de nou equipament, actuacions per la gent gran, i activitats a les piscines municipals d’aquagym i jocs aquàtics, l’adequació i renovació del Parc de la Xicalla i col·laboració amb la FESTA GOL. Hem gaudit de més quantitat d’enllumenat nadalenc que volem incrementar els propers anys. Aquestes són algunes de les accions realitzades que s’han pogut fer en els primers mesos de govern.
➡️També en l’àmbit del turisme, l’ajuntament de Creixell ha signat el Conveni de Participació conjunta a fires de turisme i accions de màrqueting amb la Diputació de Tarragona. A la vegada, i conjuntament amb els municipis de la Costa del Baix Gaià, s’han realitzat també diferents accions de promoció turística del nostre territori. S’ha signat un Conveni amb l’Associació FIC-CAT per promocionar el cinema en català. Continuem amb el Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL CRIMS, enguany en la seva tercera edició. S’han dut a terme les festes tradicionals del municipi, ampliant-les en l’actualitat i en el futur.
♻️Pel que fa al medi ambient, amb la participació del veïnat, s’han promogut accions de neteja dels boscos del terme municipal i de la platja, S’han impulsat noves fires veïnals de reciclatge així com les sectorials. S’ha donat impuls al control de plagues i qualitat de les aigües de la platja. Degut al temporal de ponent del març passat, s’ha tractat amb el Ministeri la regeneració de la nostra platja, la qual cosa entorpia la col·locació de les guinguetes.
🚂Aquest any tornarem a gaudir del trenet turístic al nostre municipi, del qual disfrutarem els quatre anys vinents .
No hem oblidat els nostres peluts, continuant amb l’esterilització dels gats de carrer i que concentrem a les colònies habilitades a l’efecte.
🟢Des de l’equip de govern municipal valorem positivament el treball realitzat durant aquest primer any de mandat de les actuacions realitzades fins avui. Ens hem proposat fer un municipi més agradable per a tots, més sostenible, amb més dinamització econòmica i més transformadora. Esperem que ho aneu veien ens els propers mesos.
👌D’aquests primers 12 mesos de govern, volem remarcar la bona sintonia entre els socis del pacte de govern municipal, que ens permet treballar plegats per a tirar endavant els projectes que ens proposem pel nostre municipi en benefici de tota la ciutadania.
📷Equip de Govern municipal.

Accions del document