CAMPANYA "CREIXELL, RECICLA MÉS I MILLOR!"

L'ajuntament de Creixell ha editat uns tríptics informatius de la Campanya CREIXELL, RECICLA MÉS I MILLOR! per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar per la millora del medi ambient.

Friday 15 March 2024

♻️ RECICLATGE / Aquest divendres 15 de març de 2024 a la tarda i tot el dissabte 16 té lloc a Creixell la 1ª FIRA DE RECICLATGE I SEGONA MÀ, que es farà a la Plaça Major de la Vila i els seus voltants.
✔️Aquesta iniciativa promoguda des de l'ajuntament de Creixell, neix amb l'objectiu principal de potenciar l'economia circular, afavorir la reutilització, el reciclatge i la consciència ecològica de tots els creixellencs i creixellenques.
📌En aquesta fira hi haurà una carpa institucional informativa de l'ajuntament, situada davant de la Casa de la Vila, a on es distribuiran els tríptics de la Campanya "CREIXELL RECICLA MÉS I MILLOR!". En aquests fulletons es pot veure la comparativa del reiclatge dels anys 2022 i 2023 a casa nostra.
✅Us convidem a venir a la Fira i visitar també el nostre punt informatiu municipal a on us donarem tota la informació necessària per a poder reciclar més i millor a Creixell.
 
 
+ INFO: Área de Medi Ambient Ajuntament de Creixell: 977 80 02 02
 
 
 

Accions del document