CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL "BONS CREIXELL" DEL 13 DE SETEMBRE AL 17 D’OCTUBRE DE 2021

A partir d'aquest dilluns 23 d'agost i fins al dilluns 13 de setembre ja es poden recollir els BONS CREIXELL a Cal Cabaler.

Friday 20 August 2021

ÀREA DE COMERÇ
CAMPANYA BONS CREIXELL
DEL 13 DE SETEMBRE AL 17 D’OCTUBRE DE 2021
ÍODE PERPER RECOLLIR EL BO: Del 23/08/21 AL 13/09/21 A CAL CABALER
L’àrea delegada de Comerç de l’ajuntament de Creixell ja ho té tot a punt per tal de començar una nova campanya de suport al comerç local i de proximitat del nostre municipi.
A partir del proper DILLUNS 23 D'AGOST de 2021 i fins al DILLUNS 13 de SETEMBRE, l’àrea de Comerç de Creixell començarà a repartir els BONS CREIXELL, coincidint d’aquesta manera amb el final de les vacances d’estiu i la tornada a l’escola de la majoria de veïns i veïnes de la Vila.
Per aquesta nova campanya de suport al comerç local del municipi creixellenc, l’àrea delegada de comerç, a càrrec del regidor Jaime Serret Simo, destinarà un import de 16.900 euros en BONS.
La Campanya BONS CREIXELL 2021 de l’ajuntament de Creixell està inclosa dins del pla de reactivació econòmica i social per tal d’impulsar el sector comercial, de serveis i d’hostaleria del municipi.
Es tracta de BONS per valor de 5€ de descompte que es podran bescanviar (1 per persona empadronada) als establiments de Creixell adherits a la campanya, a partir d’una compra mínima de 15€.
Aquesta campanya suposarà un impacte econòmic per als comerços locals que participen a la campanya de més de 50.000 euros.
Aquesta campanya està adreçada a les persones empadronades majors de 18 anys de Creixell.
Els BONS són d’ús personal i intransferible . En el moment de la compra, a l’establiment adherit et poden demanar el document d’identitat per confirmar que ets el titular dels BONS que vols bescanviar.
En aquesta campanya NO hi participen els establiments creixellencs LIDL, MERCADONA i SPAR.
Els BONS es lliuraran a CAL CABALER (Carrer Sant Jaume 4 de Creixell) del 23/08/2021 al 13/08/2021, en horari de DILLUNS a DIVENDRES de 9 a 11h i de 16 a 18h. i els DISSABTES d’11 a 13h.
 

El comerç és l’eix central de la vida quotidiana de Creixell i es converteix en una font de riquesa importantíssima pel dinamisme social, cultural i econòmic de la nostra vila.

El comerç i les relacions comercials són una activitat que s’ha de renovar contínuament i que cal que s’adapti als nous temps. Les noves tecnologies, l’explosió demogràfica, la diversitat social i altres factors, obliguen al comerç a sotmetre's a constants transformacions per tal de garantir el seu desenvolupament futur.

El comerç és un dels pilars fonamentals en el que es basa l’economia de la nostra vila.

Segons indica el propi regidor delegat de comerç de l’ajuntament de Creixell, Jaime Serret “d’ençà que em vaig fer càrrec de l’àrea municipal de comerç, no he parat de pensar idees i iniciatives per tal de poder dinamitzar el comerç a la nostra vila i donar-li l’impuls adient que necessita i mereix”.

Des del mateix Ajuntament de Creixell i, amb el suport tècnic de PIMEComerç-Tarragona hem promogut la creació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell i esperem que tingui un paper molt important per la unió de tots els negocis i empreses del nostre municipi així com la millora i dinamització del nostre comerç local.

Des d’aquesta Àrea de Comerç el regidor Jaime Serret indica que “ ens comprometem a impulsar el Mercat Municipal de Creixell i el Mercadet Setmanal, que representen l’essència de la vida ciutadana a Creixell. Volem potenciar un bon servei comercial amb una oferta de productes de qualitat que mantinguin el paper històric de referència de la nostra vila.”

El regidor delegat de comerç de Creixell JAIME SERRET SIMÓ, va néixer a Terrassa l’any 1970, està casat i viu a Creixell des de l’any 2002, però ja venia a estiuejar a la Vila des de fa molts anys.

És auxiliar administratiu, amb estudis de Formació en Tècniques de Comercials i  de Vendes.

Va ser escollit com a regidor de l’Ajuntament de Creixell per primera vegada a les passades eleccions municipals de l’any 2019
 

Accions del document