CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL. COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

De l'1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021. Aquest NADAL més que mai, vine al comerç local de Creixell

Monday 02 November 2020

CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL. COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

DE L'1 DE NOVEMBRE DE 2020 AL 31 DE GENER DE 2021

Ja ha començat la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell.
Des del Departament de Comerç del nostre ajuntament estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts.
Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Heu de sentir l’estímul no només de nosaltres (les administracions públiques) sinó de tots els ciutadans del nostre poble.
Els comerciants heu estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el nostre suport i reconeixement, així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell.
És important caminar pel carrer i adonar-se que, malgrat tot, Creixell segueix viu, té expectativa d’esperança i entusiasme per tirar del carro i mirar cap endavant.
Per tot això i com diu l’eslògan de campanya:

COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

Compra a 9 establiments diferents de la Vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5€ i sense repetir el mateix negoci. No participen d'aquesta promoció els establiments: LIDL, MERCADONA I SPAR.

El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Podràs bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascarteta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Un obsequi per persona fins a exhaurir existéncies. Promoció vàlida de l'1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

Ara més que mai, compra a creixell , compra ambb el cor!!

Accions del document