CAMPANYA SOLIDÀRIA A CREIXELL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL «PELS VALENTS»

L'ajuntament de Creixell, la Policia Local i l'Associació de Comerciants i Empresaris participen a la Campanya "PelsValents" per a la lluita contra el càncer infantil.

Wednesday 28 April 2021

 
 
 
L'Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell de la mà de l'Ajuntament de Creixell i de la Policia Local de la Vila promovem al nostre municipi  la campanya “ESCUDOS SOLIDARIOS CONTRA EL CÁNCER INFANTIL” #pelsvalents per recaptar diners per a fer realitat el Pediatric Cancer Center Barcelona.
 
Tota la recaptació es destina a l'Hospital de Sant Joan de Déu.
 
𝗦𝗶 𝘃𝗼𝗹𝘀 𝘀𝗲𝗿 𝗲𝘀𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗹·𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗱𝗼𝗿 a CREIXELL 𝗻𝗼𝗺é𝘀 𝘁’𝗵𝗮𝘀 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗮𝗺𝗯 𝗖𝗮𝗹 𝗖𝗮𝗯𝗮𝗹𝗲𝗿 𝗮𝗹 977 13 82 72
 

La campanya solidària "Pels valents" té l'objectiu de fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. 

Els responsables de la campanya ‘Pels valents’, en la qual la Policia Local de Creixell hi està molt involucrada, han donat un pas més en la recaptació de diners per lluitar contra el càncer infantil i han començat a distribuir rellotges intel·ligents, també coneguts com smartwatches. Tot i que la nova oferta de “merchandising” ha començat fa poc, ara s'están ampliant les entitats o empreses que se sumen a aquesta campanya solidària.

 

Recordem que la campanya ‘Pels valents’ va començar amb els escuts solidaris i que ara també hi ha a més, mascaretes higièniques, polseres, rellotges  o gorres de bany. Tots els diners que es recapten es donen íntegrament a l’Hospital Pediàtric Cancer Center de Barcelona per a la investigació i tractament del càncer infantil.

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.

Accions del document