CASAL DE NADAL 2023 GRATUÏT PER A INFANTS DE CREIXELL

Tindrà lloc a l'escola LES ERES DE CREIXELL els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2023

Tuesday 12 December 2023

PODEU FER L'INSCRIPCIÓ AQUÍ

 

🗓️Del 27 al 29 de desembre.

⏱️De 10 a 13h.

⚠️Per infants de p3 a 6é.

❗❗Activitat Gratuïta.

Places limitades. Servei de vetllador/a amb places limitades

🎄"Conte de Nadal" d'en Burxat Scrooge

A Gaia, que li agrada molt llegir, ha volgut que els infants coneguin un conte molt antic anomenat Conte de Nadal de l’escriptor Charles Dickens.

Modificant-ne una mica la història i inspirada amb els nadals i els sentiments de comunitat i família, vol fer gaudir i xalar als infants a través dels Nadals del passat, del present i del futur. Un viatge trepidant a traves del temps i la imaginació. Sempre amb l’ajuda del seu inseparable amic, en Burxat.

Es presenta un espai idoni on aprendre sobre la importància dels nostres actes i la repercussió que tenen aquests a la nostra pròpia vida i en el nostre entorn. Jocs, dinàmiques, manualitats, excursions i moltíssima diversió els espera als infants del municipi amb aquesta especial adaptació d’una de les millor novel·les curtes del S.XX.

AQUESTA ACTIVITAT ÉS GRATUÏTA.

És una activitat lúdic-educativa, amb objectius pedagògics sobre els valors socials i individuals, així com un projecte que cerca la conciliació familiar. Per aquest motiu us demanem l'assistència dels infants cada dia per no deixar places buides i perquè els infants puguin gaudir completament de l'activitat.

Si finalment no podeu venir i heu fet la inscripció, envieu-nos un mail a info@viulleure.cat  informant-nos. Data límit el 20 de desembre.

Accions del document