Celebració a Creixell del DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Al Casal Municipal de Creixell s'hi van aplegar una vuitantena de persones en un acte presidit per l'alcalde de Creixell Jordi Llopart i el president del Consell Comarcal del Tarragonès Joan Martí Pla.

Tuesday 23 March 2021

ÀREA DE CULTURA -BIBLIOCREIXELL-
DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021
 
El passat dissabte 20 de març vam celebrar al casal municipal de Creixell el DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021, organitzat per l'Ajuntament de Creixell i el Consell Comarcal del Tarragonès.
Al Casal Municipal de Creixell s'hi van aplegar una vuitantena de persones en un acte presidit per l'alcalde Jordi Llopart i el president del Consell Comarcal del Tarragonès.
 
Els voluntaris i voluntàries de la biblioteca municipal Bibliocreixell van llegir el poema escollit aquest any per la Institució de les lletres catalanes "No em despulleu", de Felícia Fuster, en diferents idiomes.
 
Altres creixellencs i creixellenques van aportar un poema escollit per ells mateixos i els alumnes de l'escola Les Eres de Creixell també van col·laborar amb la lectura de poemes en català i en anglès.
 
Vam poder gaudir també d'un recital de poemes de l'escriptora Inma Marcos, que ens va mostrar part de la seva obra escrita durant el confinament.
 
Per cloure l'acte, la rapsoda Vivian Segurana i el músic creixellenc Sergi Clofent van fer un homenatge al poeta "arquitecte de les paraules" Joan Margarit, recentment desaparegut.
 
Voldríem agrair la col·laboració de tots els voluntaris i voluntàries, de l'Inma, sempre disposada a participar en els esdeveniments culturals i de la Vivian i el Sergi, que ens van transportar amb la seva música i les seves paraules. Feliç Dia Mundial de la poesia 2021 !

Accions del document