CELEBRACIÓ DE LA NIT "SOM TURISME 2023" DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE A VILA-SECA

L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i el regidor de turisme Jordi Llopart van assistir aquest dijous 23-11-2023 a l'acte #SomTurisme del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre que va tenir lloc a l'antic Celler de la Cooperativa Agricola de Vila-seca.

Friday 24 November 2023

ALCALDIA - ÀREA DE TURISME
 
CELEBRACIÓ DE LA NIT "SOM TURISME 2023" DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE A VILA-SECA
 
L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i el regidor de turisme Jordi Llopart van assistir ahir al vespre a l'acte #SomTurisme del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural que va tenir lloc a l'antic Celler de la Cooperativa Agricola de Vila-seca.
Aquest acte de nou format i que abans es coneixia com la Nit del Turisme, constata el creixement de l’activitat turística a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i va aplegar 400 persones vinculades al sector públic i privat del Turisme al nostre territori.
Va ser un acte de reconeixement a tots els representants públics i privats del sector turístic de la demarcació, un dels principals motors econòmics i socials del territori. Es també un punt de trobada anual de tot el sector turístic de casa nostra.
🏆Càmping Alfacs, Rucs de Montsant, Reconnecta’t amb el terròs, MesMar Box, Descobreix l’art contemporani al Delta de l’Ebre i la iniciativa de joc i descoberta durant les visites al Parc Samà han estat els guanyadors del Premi Jordi Cartanyà de Turisme, que enguany ha arribat a la 32a edició.
La presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó Sans va presidir l'acte acompanyada de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya Marta Domènech i del president del PTDT Carlos Brull.
📈 Segons les dades anunciades pel PTDT, la Costa Daurada ha crescut un 3,8% en l'últim any, amb 4,8 milions d'arribades i 18,2 milions de pernoctacions; mentres que l'increment a les Terres de l’Ebre ha sigut del 0,3%, amb 421.000 arribades i 1,2 milions de pernoctacions.
L'esdeveniment va cloure amb un tast de vins de la D.O. Tarragona.

Accions del document