CIRCULAR INFORMATIVA IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL - 8 i 9 d’abril 2023

Amb motiu del proper IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL, que es durà a terme els dies 8 i 9 d’abril de 2023 de 10h a 22h. a la zona del nucli històric de Creixell, hi haurà restriccions de la circulació de vehicles i accés als aparcaments privats.

Thursday 30 March 2023

ÀREA DE TURISME

CIRCULAR INFORMATIVA
MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL 8 i 9 d’abril 2023

Amb motiu del proper IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL, que es durà a terme els dies 8 i 9 d’abril de 2023 de 10h a 22h. a la zona de la Plaça Major, Plaça del Mirador, carrer Raval, avinguda Catalunya, carrer de l’Església, aparcament Cal Cabaler i carrer Sant Jaume, es demana la col·laboració i el bon enteniment i comprensió dels veïns i veïnes usuaris/es dels habitatges i pàrquings privats de la zona, pel normal desenvolupament de la fira.

Per la qual cosa fem avinent que durant aquests dos dies restarà restringida la circulació i accés dels vehicles als estacionaments particulars dels carrers esmentats. També quedarà restringit al trànsit l’ús de l’aparcament públic de davant de Cal Cabaler.

No obstant això, fora de l’horari del MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL i en cas d’haver d’accedir als pàrquings privats per entrada o sortida de vehicles, cal trucar a la Policia Local de Creixell al telf. 977802010 i us indicaran la forma adequada de com fer-ho.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Creixell, 29 de març de 2023

Silvia Farrero i Tahull
Regidora de TURISME
Ajuntament de Creixell

Accions del document