COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC

Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell,

Tuesday 20 December 2022

COMENÇA A CREIXELL LA QUARTA EDICIÓ DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA "RECOLLIDA DE JOGUINES DONEM JOC"
 
Creixell posa en marxa la quarta edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón.
 
Es tracta d'una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten.
La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament.
 
Des de l’ajuntament de Creixell animem a tothom a col-laborar en aquesta campanya en la mesura de les possibilitats de cadascú.
EL PUNT DE RECOLLIDA DE LES JOGUINES: Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H i FINS EL DIA 3 DE GENER.
Per a més informació: Telèfon/Whatsssap: 610202986
 

Accions del document