COMENÇA EL CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"

Tindrà lloc del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, a CAL CABALER de dilluns a divendres de 9.30h a 12h. i va adreçat principalment a persones immigrades

Monday 27 September 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CURS INICIAL DE LLENGUA CATALANA "LLETRES PER A TOTHOM"
 
Càritas Diocesana de Tarragona amb la col.laboració de l'ajuntament de Creixell, ofereix a partir d'aquest dilluns 27 de setembre de 2021 un curs inicial de llengua catalana a Creixell. El curs, totalment gratuït, permetrà als participants aprendre els aspectes bàsics de la llengua catalana. El curs, en el marc del projecte Arrela’t, serà de 120h i tindrà al voltant de 20 places.
La regidora de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament, Chelo Picón, ha donat la benvinguda a totes les participants del curs, que ha començat aquest matí.
A Creixell el curs LLETRES PER A TOTHOM es realitza a la Casa de Cultura Cal Cabaler (C. Sant Jaume 4) del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, de dilluns a divendres de 9.30h a 12h.
Aquest curs va especialment adreçat a persones immigrades i per les inscripcions s'ha tingut en compte també el nivell de coneixement de llengua i els ingressos familiars.
 

Accions del document