COMENCEN LES PROVES SELECTIVES PER A COBRIR DUES PLACES FUNCIONARIALS D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CREIXELL

Un total de 81 persones estàven convocades aquest dijous 9 de maig al matí al Casal Municipal de Creixell per iniciar les proves d’accés a les 2 places d’agent de la Policia Local que ha convocat l’Ajuntament de Creixell.

Thursday 09 May 2024

👮‍♀️👮POLICIA LOCAL | Un total de 81 persones estàven convocades aquest dijous 9 de maig al matí al Casal Municipal de Creixell per iniciar les proves d’accés a les 2 places d’agent de la Policia Local que ha convocat l’Ajuntament de Creixell.
Finalment s'hi han presentat 51 aspirants, la gran majoria homes, que han omplert la sala gran del Casal Municipal de Creixell.
✅Avui es fa la prova de Cultura general que és de caràcter obligatòria i eliminatòria. Consisteix en contestar, en un període màxim d'una hora, un qüestionari de 40 preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives per cada pregunta, de les quals només una serà la correcta, i que seran proposades pel tribunal i en la proporció següent: 50% de preguntes relatives a coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit a la base tercera, i el 50% restant relatives a coneixements sobre l'actualitat política, social i cultural.
✔️Els aspirants hauran de superar també en els propers dies una Prova teòrica, una Prova d'Aptitud física, una Prova Psicotècnica, una Prova de Reconeixement mèdic i finalment accedir a la fase de concurs de mèrits.
🚓Les persones que superin totes les proves d’accés a la Policia Local i que obtinguin la plaça, iniciaran el curs de Formació Bàsica de Policia, que es realitza a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès.
💪 Des de l'ajuntament de Creixell us desitgem molta sort a totes i a tots els aspirants.

Accions del document