COMIAT DE MOSSÉN JOAN BRULLES A LA FESTA MAJOR DEL SANTÍSSIM SAGRAMENT DE CREIXELL 2020

La Corporació Municipal i el poble de Creixell s'acomiaden de Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a la nostra Vila..

Monday 21 September 2020

EL TORRENC MOSSÉN JOAN BRULLES S'ACOMIADA DE CREIXELL DESPRÉS DE 14 ANYS COM A RECTOR DE LA PARRÒQUIA. eL MOSSÉN MARXA CAP A UNA NOVA MISSÓ PASTORAL AL MARROC

El 8 de desembre de 2006, fa 14 anys, el torrenc Mossén Joan Brulles, es va fer càrrec de la Parróquia de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

Aquest diumenge, els nois i noies creixellencs del grup de la confirmació, acompanyats dels seus pares i mares, s'han volgut acomiadar del Mossén d'una manera especial i li han lliurat un petit record d'agraiment.

Molts d'aquest grup de joves creixellencs, van ser batejats i van rebre la primera comunió també de mans del Mossén.

Ha estat un acte senzill que ha tingut lloc abans de comença l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell però molt entranyable.

Mossén Brulles se'n va cap al Marroc, concretament a Rabat, a una nova missió pastoral.

Aquest passat diumenge a causa de la #covid19 a Creixell no van ballar els gegants de la Vila ni els diables van cremar carretilles ni es va fer la processó del Pa Beneït ni la subhasta de la Coca del Goig i tampoces va fer la Processó del Santíssim Sagrament amb els tradicionals altars decorats pels veins.

Però la tradició i el sentiment creixellenc perdurarán per sempre.

El Cor de Veus de Torredembarra amb David Molina i Jordi Boltà va amenitzar l'Ofici amb els seus cants.

Es va fer l'Ofici Solemne a l'interior de l'església a on també es van beneir les coques.

La Corporació Municipal de l'ajuntament de Creixell, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policía Local, s'han volgut acomiadar avui del torrenc Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a l'Església Parroquial de Sant Jaume Apóstol de Creixell.

 

Al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, i després de les paraules de comiat de Mossén Joan Brulles i de les salutacions de l'alcalde Jordi Llopart i de la regidora Montserrat Muñoz, els creixellencs i creixellenques presents han dedicat una forta ovació amb llargs aplaudiments de comiat a Mossén Joan Brulles.

Mossén Joan Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a Creixell, marxa ara cap a una nova missió eclesiàstica al Marroc.

També al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, l'alcalde Jordi Llopart i la regidora Montserrat Muñoz van dedicar unes emotives paraules de comiat a Mossén Joan Brulles.

Les coques del Pa Beneït es van bveneir dins de l'església i es van repartir entre la feligresia i els malalts de la localitat.

 

Accions del document