CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL

Les inscripcions son fins al 15 de febrer de 2021 i per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu al web municipal www.creixell.cat

Wednesday 03 February 2021

ÀREA DE FESTES
CONCURS FOTOGRÀFIC DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL 2021 DE CREIXELL
 
Amb la voluntat de seguir potenciant les tradicions festives i fomentar la participació entre els creixellencs i creixellenques, l’Ajuntament de Creixell a causa de la pandèmia que estem patint, ha decidit readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnaval i enguany serà en format virtual mitjançant fotografíes.
S’hi podrà participar individualment o amb el grup bombolla de convivència.
BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES ONLINE DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2021
1.Per participar al concurs s’ha d’omplir el FORMULARI DE PARTICIPACIÓ obligatori que trobareu a l’enllaç següent, adjuntant la fotografia individual o grupal:
S’ha de ser resident a Creixell.
2. Inscripcions Fins al 15 de febrer de 2021.
3.Categories
-Individual infantil (3-12 anys)
-Individual adult (13 anys o més)
-Grupal (bombolla familiar)
Premis
Hi haurà 2 premis per categoria.
Categoria Infantil foto individual (3-12 anys)
1er. Premi : TABLET 4G
2on. Premi: ALTAVEU BEAT BOX IL-LUMINAT
Categoria Adult foto individual (Majors de 12 anys)
1er. Premi: PORTÀTIL
2on. Premi: TORRE ALTAVEU RADIO BLUETOOTH
Categoria Foto de grup bombolla
1er. Premi: TELEVISOR 43”
2on. Premi: ALTAVEU 240W
4. El dimarts 16 de febrer de 2021 el jurat escollirà les disfresses guanyadores. Es valorarà la disfressa més original, la més elaborada, així com la més familiar.
5. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades al concurs a l’Ajuntament de Creixell, perquè les puguin utilitzar per a promocionar la festa i per publicar-les al web i xarxes socials.
6. Les disfresses participants han de ser reals, i l’Ajuntament assumeix el dret d’excloure aquells muntatges amb Photoshop o amb altres programes d’edició.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
ANIMEU.VOS A PARTICIPAR!!!!
Puede ser una imagen de text que diu 'CONCURS DE DISFRESSES CARNAVAL 2021 CREIXELL Envia una foto amb la teva disfressa 2021! FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Inscripcions:de 15 febrer de 2021. febrer Categories: Individual infantil adult, grupal (bombolla familiar). Dos premis per cada categoria. + Info ala Casa de Cultura "Cal Cabaler", telèfon 977138272. AjuntamentdeCreixell Regidoria RegidoriadeFest'
 
 
 
 
 
 
 

Accions del document