CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK

Us hem preparat un petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA, mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell. CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal.

Friday 13 May 2022

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES
 
CONEIXES CREIXELL SOLUCIONA? CREIXELL A UN SOL CLICK
 
Us hem preparat aquest petit video tutorial per tal de mostrar-vos com es pot accedir fàcilment al CREIXELL SOLUCIONA mitjançant el web de l'ajuntament de Creixell.
 
CREIXELL SOLUCIONA és una eina virtual que permet als veïns i veïnes de Creixell comunicar a l'Ajuntament, pràcticament a l’instant, els petits problemes o incidències del poble que siguin de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori pot detectar aquestes deficiències del dia a dia amb més facilitat i resoldre-les més ràpidament.
 
Quins problemes puc comunicar?
 
Quan entreu al Creixell Soluciona a la banda dreta trobareu una llista dels tipus de problemes que es poden resoldre i els que no. Us recordem que l’àmbit d’actuació se circumscriu al municipi del Creixell.
 
Com puc comunicar un problema?
 
Només cal omplir el formulari que trobareu a l'inici del web o a l’apartat Comunicar un problema. Us demanem que descrigueu el problema i el lloc on se situa de forma entenedora i concreta. També heu de facilitar-nos el vostre nom, correu electrònic i telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.
 
Puc veure quins problemes s'han comunicat?
 
Als apartats Problemes comunicats, Problemes en procés i Problemes solucionats podreu veure el llistat de situacions millorables classificades segons aquestes categories, així com la seva localització en el mapa. Si cliqueu sobre el problema i aneu a + info, n'obtindreu més informació i podreu fer un seguiment del seu estat actual.
L'enllaç per accedir directament a CREIXELL SOLUCIONA:👇👇
 
L'enllaç per accedir a l'explicació del tutorial: 👇👇
 
 

Accions del document